2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Gecmis olsun cnm. Bir hafta sonra baska bir perinatologa mi gitsen acaba. Hafta ilerleyince iyilesen bebekler olmustu. Neden seninki de olmasinki?

Ağlama lütfen canım doğuma kadar düzelme ihtimali yok mu ? Başka doktora mı gitsen ?

Peki sonucunuz ne oldu benim 19a giriyorum sali gunu

Merhaba, inşallah her şey düzelir ve ummadığınız kadar iyi olur sağlıkla kucağınıza alırsınız.

Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim yarın başka bir doktora daha gideceğiz. Damarları ters ameliyat gerekiyor. Çok da anladığım konular değil. Bir kaç şey daha yazıyor.küçük bir parlaklık var ama o önemli değil dedi doktor. İnş sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz.

Çok üzüldüm canım bende yarın gideceğim benimde kalbinde parlaklık var . İnşallah zamanla düzelir Rabbim şafi isminin hürmetine şifa verir

İnşallah en kısa sürede düzelir, sağlığına kavuşur bebeğiniz.

Rabbim sifa versin canim. Kendini uzme bebeginde etkilenmesin. Belki cok sacma olacak ama hayati bir durum olsaydi bebek bu haftaya kadar gelmezdi. Televizyonlarda da goruyoruz organlari ters ama 20 sene hic anlasilmamis. Rabbim sifasini ve sabrini versin. Bir arkadasima da hamileyken kalbi ile alakali sorun var dediler. Cok agladik uzulduk.En iyi doktora gitti kontrole dogduktan sonra da istanbula gitti 2 yasinda kontrole ama bir sikinti yok. Allahim yardimcin olsun.

kizlar bugun 20+0 oldum.bebegin hareketlerini hala hissetmiyorum.4 gun once ultrasonda bebegin gelisimi iyidi ama orda da hareketli deil.normal mi sizce? ilk gebeligim
Normal canım ilk gebeliğin ultrason sırasında uyuyordu belki de kalp atışında sıkıntı yoksa sıkıntı yoktur canım yakında hissedersin inşallah

Yalnız değilsin cnm senle aynı devamke güya yaza zayıflayım eski kiloma döneyimm diyodum süpriiizeeee anne ben geldim dedi kızcemm neyse şurda ekime ne kaldı canımm veririz tek dert kilo olsun Allah sğlık versin canlrımıza

Kizlar hediyelik urun yaptirmayi dusunen var mi ? Fikirleriniz nedir ? Oda suslemesi yaptiracakmisiniz suan corona sureci ama ben ani olsun diye aklimdan geciriyorum siz neler dusunuyorsunuz bu konuda

Kizlar hediyelik urun yaptirmayi dusunen var mi ? Fikirleriniz nedir ? Oda suslemesi yaptiracakmisiniz suan corona sureci ama ben ani olsun diye aklimdan geciriyorum siz neler dusunuyorsunuz bu konuda

Ben normalde de makrome ürünler yapıp satıyorum, nişanımda filan da kendim yapmıştım yine kendim yapıcam canım ama tam ne yapacağıma daha karar vermedim. Hastanede oda süslemesi yaptırmam ama o bana gereksiz geliyor. Sadece hastanede kullanmalık, eve götürmeyeceğim basit bir kapı süsü yaparım bir de o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…