- 2 Kasım 2016
- 816
- 1.235
- 113
Gecmis olsun cnm. Bir hafta sonra baska bir perinatologa mi gitsen acaba. Hafta ilerleyince iyilesen bebekler olmustu. Neden seninki de olmasinki?Herkese merhaba inş sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım.
fetal eko sonucu bebeğimizin kalbinde birkaç sorun Tespit edildi. Bir den fazla kalp ameliyatı olması gerekebilirmiş çok üzüldüm dünden beri ağlıyorum bana ve kızıma dua edin lütfen. Hamile duası değerli... 21/3 günlük olduk.
Ağlama lütfen canım doğuma kadar düzelme ihtimali yok mu ? Başka doktora mı gitsen ?Herkese merhaba inş sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım.
fetal eko sonucu bebeğimizin kalbinde birkaç sorun Tespit edildi. Bir den fazla kalp ameliyatı olması gerekebilirmiş çok üzüldüm dünden beri ağlıyorum bana ve kızıma dua edin lütfen. Hamile duası değerli... 21/3 günlük olduk.
Peki sonucunuz ne oldu benim 19a giriyorum sali gunuCanim ben ikili testte yaş riski yüksek çıktığı için doktorun önerisiyle 12. Haftada test verdim. Örnek yetersiz dendi ve 2. Kez test verdim. Onda da örnek yetersiz denildi. Amniyosrntez yaptırdım 18. Haftada. Sen de 18. Haftayi bitirmek üzeresin. Bence doktoruna görüş ve tekrar test vermek yerine belki seni amniuosenteze yönlendirir. Haftan ilerlemiş çünkü.
Merhaba, inşallah her şey düzelir ve ummadığınız kadar iyi olur sağlıkla kucağınıza alırsınız.Herkese merhaba inş sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım.
Çok üzüldüm canım bende yarın gideceğim benimde kalbinde parlaklık var . İnşallah zamanla düzelir Rabbim şafi isminin hürmetine şifa verirHerkese merhaba inş sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım.
İnşallah en kısa sürede düzelir, sağlığına kavuşur bebeğiniz.Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim yarın başka bir doktora daha gideceğiz. Damarları ters ameliyat gerekiyor. Çok da anladığım konular değil. Bir kaç şey daha yazıyor.küçük bir parlaklık var ama o önemli değil dedi doktor. İnş sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz.
Amniyosentez sonucum henüz çıkmadı canim. Çıkınca yazarimPeki sonucunuz ne oldu benim 19a giriyorum sali gunu
Rabbim sifa versin canim. Kendini uzme bebeginde etkilenmesin. Belki cok sacma olacak ama hayati bir durum olsaydi bebek bu haftaya kadar gelmezdi. Televizyonlarda da goruyoruz organlari ters ama 20 sene hic anlasilmamis. Rabbim sifasini ve sabrini versin. Bir arkadasima da hamileyken kalbi ile alakali sorun var dediler. Cok agladik uzulduk.En iyi doktora gitti kontrole dogduktan sonra da istanbula gitti 2 yasinda kontrole ama bir sikinti yok. Allahim yardimcin olsun.Herkese merhaba inş sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım.
Normal canım ilk gebeliğin ultrason sırasında uyuyordu belki de kalp atışında sıkıntı yoksa sıkıntı yoktur canım yakında hissedersin inşallahkizlar bugun 20+0 oldum.bebegin hareketlerini hala hissetmiyorum.4 gun once ultrasonda bebegin gelisimi iyidi ama orda da hareketli deil.normal mi sizce? ilk gebeligim
Yalnız değilsin cnm senle aynı devamkeBen de bu dönemde fazla kilo alanlardanım ama benim asıl dezavantajım hamileliğe pandemiden dolayı aldığım ekstra kilolarla başlamak oldu. Normalde 57-58 civarıyken geçen sene 64 e çıktım. Şimdi de 72 yim
Ne zaman cikacak acaba bi de ön rapor cikiyomuş orda ne cikti acabaAmniyosentez sonucum henüz çıkmadı canim. Çıkınca yazarim
Ara ara bende de oluyorMerhabalar 18+2 hamileyim iki gündür sol alt kasığımda ağrılarım oluyor batma şeklinde bu durumu yaşayanlarınız oldu mu aranızda
Zaten hareketlerini daha hissedemedim Bi tedirgin oldum iki gündürAra ara bende de oluyor
Kizlar hediyelik urun yaptirmayi dusunen var mi ? Fikirleriniz nedir ? Oda suslemesi yaptiracakmisiniz suan corona sureci ama ben ani olsun diye aklimdan geciriyorum siz neler dusunuyorsunuz bu konuda
On rapor gibi bir şey söylemediler. Üniversite hastanesinde çektirdim. 4 haftada sonuç çıkar dediler. Araya bayram da girdi. Önümüzdeki hafta çıkmasını bekliyorum.Ne zaman cikacak acaba bi de ön rapor cikiyomuş orda ne cikti acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?