2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Teşekkürler canım çok sağol eşime gönderim getirsin olmazsa bana bide doktoruma sorsun
Rica ederim. Bak ben bu yazıyı yazdıktan sonra nefes sıkıntım da oldu o zaman göğüs dr gittim benim ciğere kadar inmişti film çekmek zorunda kaldım dr antibiyotik verdi 2-3 gün sonra iyi toparladım. Çok kötü olmadığın sürece evde toparlamaya çalış. Gebelere covit ilacı verilmiyormuş bu arada.

Bu arada tartışmayı alevlendirmek istemiyorum ama yarın Biontech aşımı olmaya karar verdim. Doktorum çekimser davrandı ama detaylıya gittiğim doktor acil olarak konuştu, beni de ikna etti açıkçası. Yarın Biontech olup 2 hafta sonra da tetanoz 2. Doz olucam.

Geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda kolayca, zararsız atlatırsınız.

Kızlar bu arada yogaya devam ediyor musunuz ve haftada kaç gün yapıyorsunuz? Ben istisnalar hariç her gün yapmaya çalışıyorum 50 dk sürüyor izlediğim videoda. Ama ortalaması var mı bilmiyorum
2 kere yaptım sanırım aslında güzel videoydu burada paylaşılmıştı ama üşengeçlik mi artık bilemedim

Kızlar bu arada yogaya devam ediyor musunuz ve haftada kaç gün yapıyorsunuz? Ben istisnalar hariç her gün yapmaya çalışıyorum 50 dk sürüyor izlediğim videoda. Ama ortalaması var mı bilmiyorum
Ben hamile pilatesi yapıyorum haftanın 3 4 günü 1 saat, her gün olunca biraz fazla geliyor. Diğer günler de 45 dk yürüyüş yapmaya çalışıyorum

İnşallah bişey sorucam bu hastalık bebekte de hasar bırakır mı yoksa onu etkilemez mi
Olumlu düşün canım Allahın izniyle birşeycik olmaz. Gebelikte korona atlatıp sapasağlam bebek doğuran çok kadın var. Üstelik bebekleri de antikorlu doğabiliyormuş.
Canım ben yürüyüşe çıkmadığım günler yoga yapıyorum, yürüyüşe çıkarsam o gün yoga yapmıyorum. Kendimce bu şekilde dengeledim
Beni de sanırım demir ilacı kabız yaptı demire başlamadan önce normal rutinimde gidiyordu ama demirden sonra afedersiniz hem rengi değişti hem de az çıkmaya başladım.
Renkte değişiklik hafif siyahlaşma koyulaşma demirin emildiğini gösterirmiş canım. Emilimi artırmak için c vitaminli şeylerle beraber tüketin derler hatta. Hafif kabızlık demir ilacı içtiğim zamanlar bende de oluyor. Geçen gün resmen çatlayacağım sandım, o derece şişmişim.

Kızlar sıcaklardan dolayı başı ağrıyan var mı? Bir saattir başım öyle çok ağrıyorki, hem başım hemde ensemin az üstü. Sıcaktan mı diye düşündüm. Hiç baş ağrısı için parol içen var mı? Dayanamazsam içsem mi bir tane diye düşünüyorum

Reactions: The
Ben covidken 3 taneye kadar parol içebilirsin demişti doktor. Sıkıntı olmaz canım bence içebilirsin

Doktorlar neye göre veriyor acaba bu formları benimki direk yazdı, herhangi bir şeye baktığını sanmıyorum. Benimki magnezyum karbonat sanırım, bu sitede fazla kullanılmaz diyor
Doktorların bu konuda bilgi sahibi olduğunu düşünmüyorum açıkcası. Birçoğu ünlü olanları ya da anlaşmalı oldukları firmaların takviyelerini kullanmamızı istiyor. Ben alternatif tıpla alakalı eğitimler aldığımda edindim bu bilgileri. Bütüncül bakabilen doktor bulmak çok zor

Beni de sanırım demir ilacı kabız yaptı demire başlamadan önce normal rutinimde gidiyordu ama demirden sonra afedersiniz hem rengi değişti hem de az çıkmaya başladım.
Ben günlük demir takviyesi de alıyorum aslında. Bir de probiyotik takviyeli multivitamin de içiyorum. O probiyotik ve magnezyum fazla iyi geldi bana galiba

Canım karpuz baya kabizliga iyi geldi bana

Yok ilaç hiç vermediler ekipte geldi ateşim çıkıyo şimdide 38.5 da duşa girdim çıktım yine aynı düşmedi

Kızlar sağlık ocagında tetanoz aşımı oldum az önce bu. Direk söyledim markası falan var mı bu aşının

Aldığın demirin adı ne canım

Bestiron diye bir demir ilacı

Hayırlı olsun benim oğlan da yüzünü saklayıp durmuştu. İki kere ara verdik. Dudağını damağını zor gördük

Reactions: The
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…