- 11 Eylül 2018
- 193
- 137
- 103
- 31
Teşekkürler canım çok sağol eşime gönderim getirsin olmazsa bana bide doktoruma sorsunD deniz_busra buldum canım. Kozlardan biri maske tak dedi ama evde odanda maske takma penceren açık olsun o odanın havasını temizler sana da iyi gelir
Beni de sanırım demir ilacı kabız yaptıArada alıyorum. O kabızlık mı yapıyordu?
Bana Demir ilacı dokunuyor sanırım
Rica ederim. Bak ben bu yazıyı yazdıktan sonra nefes sıkıntım da oldu o zaman göğüs dr gittim benim ciğere kadar inmişti film çekmek zorunda kaldım dr antibiyotik verdi 2-3 gün sonra iyi toparladım. Çok kötü olmadığın sürece evde toparlamaya çalış. Gebelere covit ilacı verilmiyormuş bu arada.Teşekkürler canım çok sağol eşime gönderim getirsin olmazsa bana bide doktoruma sorsun
Geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda kolayca, zararsız atlatırsınız.Kızlar dün kayınbabam eşimi aradı bizi hastaneye götür diye meğer eltim kaynım hepsi corona olmuşlar bizde en son çarşamba günü kaynımın yanındaydık eşim gidip test yapalım dedi bende hafif öksürük var diye ve testim pozitif çıktı bugün boğazımın ağrısıda değişti gögüs kafesim bide boğazımda ki kemik sızlıyo sanki bide bel ağrım var başka bişey yok kolay atlatmam için ne önerirsiniz
2 kere yaptım sanırımKızlar bu arada yogaya devam ediyor musunuzve haftada kaç gün yapıyorsunuz? Ben istisnalar hariç her gün yapmaya çalışıyorum 50 dk sürüyor izlediğim videoda. Ama ortalaması var mı bilmiyorum
Ben hamile pilatesi yapıyorum haftanın 3 4 günü 1 saat, her gün olunca biraz fazla geliyor. Diğer günler de 45 dk yürüyüş yapmaya çalışıyorumKızlar bu arada yogaya devam ediyor musunuzve haftada kaç gün yapıyorsunuz? Ben istisnalar hariç her gün yapmaya çalışıyorum 50 dk sürüyor izlediğim videoda. Ama ortalaması var mı bilmiyorum
Olumlu düşün canım Allahın izniyle birşeycik olmaz. Gebelikte korona atlatıp sapasağlam bebek doğuran çok kadın var. Üstelik bebekleri de antikorlu doğabiliyormuş.İnşallah bişey sorucam bu hastalık bebekte de hasar bırakır mı yoksa onu etkilemez mi
Canım ben yürüyüşe çıkmadığım günler yoga yapıyorum, yürüyüşe çıkarsam o gün yoga yapmıyorum. Kendimce bu şekilde dengeledimKızlar bu arada yogaya devam ediyor musunuzve haftada kaç gün yapıyorsunuz? Ben istisnalar hariç her gün yapmaya çalışıyorum 50 dk sürüyor izlediğim videoda. Ama ortalaması var mı bilmiyorum
Renkte değişiklik hafif siyahlaşma koyulaşma demirin emildiğini gösterirmiş canım. Emilimi artırmak için c vitaminli şeylerle beraber tüketin derler hatta. Hafif kabızlık demir ilacı içtiğim zamanlar bende de oluyor. Geçen gün resmen çatlayacağım sandım, o derece şişmişim.Beni de sanırım demir ilacı kabız yaptıdemire başlamadan önce normal rutinimde gidiyordu ama demirden sonra afedersiniz hem rengi değişti hem de az çıkmaya başladım.
Ben covidken 3 taneye kadar parol içebilirsin demişti doktor. Sıkıntı olmaz canım bence içebilirsinKızlar sıcaklardan dolayı başı ağrıyan var mı? Bir saattir başım öyle çok ağrıyorki, hem başım hemde ensemin az üstü. Sıcaktan mı diye düşündüm. Hiç baş ağrısı için parol içen var mı? Dayanamazsam içsem mi bir tane diye düşünüyorum
Doktorların bu konuda bilgi sahibi olduğunu düşünmüyorum açıkcası. Birçoğu ünlü olanları ya da anlaşmalı oldukları firmaların takviyelerini kullanmamızı istiyor. Ben alternatif tıpla alakalı eğitimler aldığımda edindim bu bilgileri. Bütüncül bakabilen doktor bulmak çok zorDoktorlar neye göre veriyor acaba bu formlarıbenimki direk yazdı, herhangi bir şeye baktığını sanmıyorum. Benimki magnezyum karbonat sanırım, bu sitede fazla kullanılmaz diyor
Ben günlük demir takviyesi de alıyorum aslında. Bir de probiyotik takviyeli multivitamin de içiyorum. O probiyotik ve magnezyum fazla iyi geldi bana galibaBeni de sanırım demir ilacı kabız yaptıdemire başlamadan önce normal rutinimde gidiyordu ama demirden sonra afedersiniz hem rengi değişti hem de az çıkmaya başladım.
Aldığın demirin adı ne canımBen günlük demir takviyesi de alıyorum aslında. Bir de probiyotik takviyeli multivitamin de içiyorum. O probiyotik ve magnezyum fazla iyi geldi bana galiba
Canım karpuz baya kabizliga iyi geldi banaSağolun kızlar denedim nerdeyse hepsini, aç karnına kayısı yediğim de etki ediyordu şimdi etmedi. Gece zeytinyağı limon bir yemek kaşığı yuttum çok az da olsa iyi geldi. Çok sıkıntılı bir durum gebeliğin başından beri ilk defa bu kadar sıkıntı çektim.
Bugün acılı bir kabak yemeği yapayım diyorum umudum onda :)
Dayanamazsam içicem canım artıkBen covidken 3 taneye kadar parol içebilirsin demişti doktor. Sıkıntı olmaz canım bence içebilirsin
Yok ilaç hiç vermediler ekipte geldi ateşim çıkıyo şimdide 38.5 da duşa girdim çıktım yine aynı düşmediRica ederim. Bak ben bu yazıyı yazdıktan sonra nefes sıkıntım da oldu o zaman göğüs dr gittim benim ciğere kadar inmişti film çekmek zorunda kaldım dr antibiyotik verdi 2-3 gün sonra iyi toparladım. Çok kötü olmadığın sürece evde toparlamaya çalış. Gebelere covit ilacı verilmiyormuş bu arada.
Şifa olsun inşallah canımKızlar sağlık ocagında tetanoz aşımı oldum az önce bu. Direk söyledim markası falan var mı bu aşının
Aldığın demirin adı ne canım
Kızlar oglusum olacakmışDetaylidayim şu an. Bebeğim çok tembel ikinci defa ara verdik gez gel dedi bakalım bir daha girecegim inşallah hareketlenir. Doktor dürtüyor dürtüyor ama en fazla elini kolunu oynatıyor tembel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?