2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Unutsalar iyi olur aslında, doğunca ne yapacagiz ama dediğin doğru canım benimki de akşam hareketleniyor valla yandık

Her ay idrar tahlili veriyorum canim temiz çıkıyor ama genede bu akinti oluyo

Canım bol bol su içmeyi öneriyorlar. Tuzlu, yağlı gıdalardan uzak dur. Eğer ona rağmen şişliğin varsa tansiyon dan şüphelenirler. Tansiyonuna baktırıyor musun?
Ewt cnm baktırıyorum yüksek değil de düşük çıkar ama doktorlara göre norml yani iyi su pek içemiyorum ya o sıkıntı bnde

Kızlar Kabızlığa şurup dışında öneriniz var mı?
Malesef ya benimde ilk gunden beri sikintim bu kuru kayisiyi kaynatip suyunu icip posasini da yersem bir nebze iyi geliyor. Onun disinda ne kadar lifli beslensem de fayda etmiyor. Instgramda gormustum ama ben uygulamadim. Kuru kayisi kuru erik kuru incir ve sanirim hurma koymustu ( ama hurma icin hamilelikte pek onerilmiyor ) minik minik dograyip su ile blendardan gecirip sabah aksam yiyordu.

Kızlar Kabızlığa şurup dışında öneriniz var mı?

Biraz mide bulandırıcı olabilir ama aç karnına bir kaşık zeytinyağı içmeyi denediniz mi kızlar? Öyle bir sorunum olduğunda en kesin çözüm o oluyordu.

Reactions: The
Kızlar dün kayınbabam eşimi aradı bizi hastaneye götür diye meğer eltim kaynım hepsi corona olmuşlar bizde en son çarşamba günü kaynımın yanındaydık eşim gidip test yapalım dedi bende hafif öksürük var diye ve testim pozitif çıktı bugün boğazımın ağrısıda değişti gögüs kafesim bide boğazımda ki kemik sızlıyo sanki bide bel ağrım var başka bişey yok kolay atlatmam için ne önerirsiniz

Kekik çayı çok duydum da hamilelere uygun mu bilmiyorum canım sarımsak , soğan , zencefil ama araştır muhakkak canım geçmiş olsun Allah şifa versin

Her ay idrar tahlili veriyorum canim temiz çıkıyor ama genede bu akinti oluyo
Suyu aksatma canım su çok önemli oluyor. Onun haricinde enfeksiyon yoksa Kremsi akıntı normal diye biliyorum. Tam bembeyaz olmuyor akıntı rengi ama sapsarı da olmuyor.
Ewt cnm baktırıyorum yüksek değil de düşük çıkar ama doktorlara göre norml yani iyi su pek içemiyorum ya o sıkıntı bnde
Suyu limonla falan aromalandırıp içebilirsin canım. Başta bende öylr yapıyordum, şimdi alıştım gece gündüz içiyorum.
Canım çok geçmiş olsun. Bitkisel şeyler kullanırken dikkat et ama bol c vitamini, meyve, faydalı çorbalar tüketmeye çalış. Boğazın için Pekmez yiyebilirsin doğalından, öksürüğü hafifletir derler hep.

Canım ben geçirdim. Bol su, ılık - sıcak da içebilirsin. Bol bol meyve ye, özellikle C vit. Kemik sulu çorbalar.. Çok geçmiş olsun, bir şey olmaz Allahin izniyle

Bol su, kayısı kurusu. Bana bunlar iyi geliyor canım ama yine de tam anlamıyla kurtulabilmis değilim malesef

Biraz mide bulandırıcı olabilir ama aç karnına bir kaşık zeytinyağı içmeyi denediniz mi kızlar? Öyle bir sorunum olduğunda en kesin çözüm o oluyordu.
Sağolun kızlar denedim nerdeyse hepsini, aç karnına kayısı yediğim de etki ediyordu şimdi etmedi. Gece zeytinyağı limon bir yemek kaşığı yuttum çok az da olsa iyi geldi. Çok sıkıntılı bir durum gebeliğin başından beri ilk defa bu kadar sıkıntı çektim.
Bugün acılı bir kabak yemeği yapayım diyorum umudum onda :)

Geçmiş olsun ben de yeni atlattım bununla ilgili bir çok şey yazdım baya geride kaldı bulmaya çalışıp tekrar paylaşırım. Ama korkma sakın atlatıcaksın Allah’ın izniyle

Evet ben acı çiğ kofte yiyince de bir şekilde çıkarıyorum söylemesi ayıp ama tabi acının da bir zararı var mı bilmiyorum. Bende zaten hemaroid başlangıcı var galiba, ara ara kanıyor çünkü. İnşallah doğumda ikinmaktan daha kötü olmaz.

Kabak ve acı iyi ikili bu konuda:))
Benim birinci doğumda oldu yani yine kabızlıktan zaten gebelik dönemin de oldu inşallah senin olmaz. Bunlar doğumun acı hatıraları olarak kalıyor maalesef

Kabak ve acı iyi ikili bu konuda:))
Benim birinci doğumda oldu yani yine kabızlıktan zaten gebelik dönemin de oldu inşallah senin olmaz. Bunlar doğumun acı hatıraları olarak kalıyor maalesef
Ikinmanin bile doğrusu oluyormuş canım galiba yanlış ikininca da hemaroid artıyor vs.. Doğum yaklaşınca bunları daha iyi araştıracagim inşallah

Ikinmanin bile doğrusu oluyormuş canım galiba yanlış ikininca da hemaroid artıyor vs.. Doğum yaklaşınca bunları daha iyi araştıracagim inşallah
Canım gebe okuluna bile gittim doğru da ıkınsan olabiliyor ama doğum mucizesi her şeye değer Şimdiden canını sıkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…