Unutsalar iyi olur aslında, doğunca ne yapacagizCanım düzenli idrar tahlili veriyor musun? Ben artık akıntı dan anlar hale geldim. Suyu az içtiğim günler akıntı sarılaşıyor, çok içtiğim zaman daha beyaz ve Kremsi oluyor. Aman ihmal etme idrar yolu enfeksiyonunu canım
Benimki anterior mu ne öyle birşeymiş, doktor hemşireye söylerken duydum. O da ön duvarda demek oluyormuş sanırım İnternetten bakmıştım.O yüzden karnımın belli bölgelerinde daha çok hissediyorum, plasenta olmayan kısımlar sanırım.
Anne gündüz hareketli olduğu için bebek genelde gündüz uyur, annenin dinlenmeye çekildiği akşam saatlerinde uyanırmış. Yeni doğan bebeklerin geneli o yüzden gece sık uyanır diye okumuştumanne karnındaki alışkanlıkları unutmayabiliyorlarmış
Her ay idrar tahlili veriyorum canim temiz çıkıyor ama genede bu akinti oluyoCanım düzenli idrar tahlili veriyor musun? Ben artık akıntı dan anlar hale geldim. Suyu az içtiğim günler akıntı sarılaşıyor, çok içtiğim zaman daha beyaz ve Kremsi oluyor. Aman ihmal etme idrar yolu enfeksiyonunu canım
Benimki anterior mu ne öyle birşeymiş, doktor hemşireye söylerken duydum. O da ön duvarda demek oluyormuş sanırım İnternetten bakmıştım.O yüzden karnımın belli bölgelerinde daha çok hissediyorum, plasenta olmayan kısımlar sanırım.
Anne gündüz hareketli olduğu için bebek genelde gündüz uyur, annenin dinlenmeye çekildiği akşam saatlerinde uyanırmış. Yeni doğan bebeklerin geneli o yüzden gece sık uyanır diye okumuştumanne karnındaki alışkanlıkları unutmayabiliyorlarmış
Ewt cnm baktırıyorum yüksek değil de düşük çıkar ama doktorlara göre norml yani iyiCanım bol bol su içmeyi öneriyorlar. Tuzlu, yağlı gıdalardan uzak dur. Eğer ona rağmen şişliğin varsa tansiyon dan şüphelenirler. Tansiyonuna baktırıyor musun?
Bol su, kayısı kurusu. Bana bunlar iyi geliyor canım ama yine de tam anlamıyla kurtulabilmis değilim malesefKızlar Kabızlığa şurup dışında öneriniz var mı?
Malesef ya benimde ilk gunden beri sikintim buKızlar Kabızlığa şurup dışında öneriniz var mı?
Kızlar Kabızlığa şurup dışında öneriniz var mı?
Malesef ya benimde ilk gunden beri sikintim bukuru kayisiyi kaynatip suyunu icip posasini da yersem bir nebze iyi geliyor. Onun disinda ne kadar lifli beslensem de fayda etmiyor. Instgramda gormustum ama ben uygulamadim. Kuru kayisi kuru erik kuru incir ve sanirim hurma koymustu ( ama hurma icin hamilelikte pek onerilmiyor ) minik minik dograyip su ile blendardan gecirip sabah aksam yiyordu.
Aklima geldi bi iki sefer ama icemem diye denemmedim acikcasiBiraz mide bulandırıcı olabilir ama aç karnına bir kaşık zeytinyağı içmeyi denediniz mi kızlar? Öyle bir sorunum olduğunda en kesin çözüm o oluyordu.
Kekik çayı çok duydum da hamilelere uygun mu bilmiyorum canım sarımsak , soğan , zencefil ama araştır muhakkak canım geçmiş olsun Allah şifa versinKızlar dün kayınbabam eşimi aradı bizi hastaneye götür diye meğer eltim kaynım hepsi corona olmuşlar bizde en son çarşamba günü kaynımın yanındaydık eşim gidip test yapalım dedi bende hafif öksürük var diye ve testim pozitif çıktı bugün boğazımın ağrısıda değişti gögüs kafesim bide boğazımda ki kemik sızlıyo sanki bide bel ağrım var başka bişey yok kolay atlatmam için ne önerirsiniz
Suyu aksatma canım su çok önemli oluyor. Onun haricinde enfeksiyon yoksa Kremsi akıntı normal diye biliyorum. Tam bembeyaz olmuyor akıntı rengi ama sapsarı da olmuyor.Her ay idrar tahlili veriyorum canim temiz çıkıyor ama genede bu akinti oluyo
Suyu limonla falan aromalandırıp içebilirsin canım. Başta bende öylr yapıyordum, şimdi alıştım gece gündüz içiyorum.Ewt cnm baktırıyorum yüksek değil de düşük çıkar ama doktorlara göre norml yani iyisu pek içemiyorum ya o sıkıntı bnde
Canım çok geçmiş olsun. Bitkisel şeyler kullanırken dikkat et ama bol c vitamini, meyve, faydalı çorbalar tüketmeye çalış. Boğazın için Pekmez yiyebilirsin doğalından, öksürüğü hafifletir derler hep.Kızlar dün kayınbabam eşimi aradı bizi hastaneye götür diye meğer eltim kaynım hepsi corona olmuşlar bizde en son çarşamba günü kaynımın yanındaydık eşim gidip test yapalım dedi bende hafif öksürük var diye ve testim pozitif çıktı bugün boğazımın ağrısıda değişti gögüs kafesim bide boğazımda ki kemik sızlıyo sanki bide bel ağrım var başka bişey yok kolay atlatmam için ne önerirsiniz
Canım ben geçirdim. Bol su, ılık - sıcak da içebilirsin. Bol bol meyve ye, özellikle C vit. Kemik sulu çorbalar.. Çok geçmiş olsun, bir şey olmaz Allahin izniyleKızlar dün kayınbabam eşimi aradı bizi hastaneye götür diye meğer eltim kaynım hepsi corona olmuşlar bizde en son çarşamba günü kaynımın yanındaydık eşim gidip test yapalım dedi bende hafif öksürük var diye ve testim pozitif çıktı bugün boğazımın ağrısıda değişti gögüs kafesim bide boğazımda ki kemik sızlıyo sanki bide bel ağrım var başka bişey yok kolay atlatmam için ne önerirsiniz
Bol su, kayısı kurusu. Bana bunlar iyi geliyor canım ama yine de tam anlamıyla kurtulabilmis değilim malesef
Malesef ya benimde ilk gunden beri sikintim bukuru kayisiyi kaynatip suyunu icip posasini da yersem bir nebze iyi geliyor. Onun disinda ne kadar lifli beslensem de fayda etmiyor. Instgramda gormustum ama ben uygulamadim. Kuru kayisi kuru erik kuru incir ve sanirim hurma koymustu ( ama hurma icin hamilelikte pek onerilmiyor ) minik minik dograyip su ile blendardan gecirip sabah aksam yiyordu.
Sağolun kızlar denedim nerdeyse hepsini, aç karnına kayısı yediğim de etki ediyordu şimdi etmedi. Gece zeytinyağı limon bir yemek kaşığı yuttum çok az da olsa iyi geldi. Çok sıkıntılı bir durum gebeliğin başından beri ilk defa bu kadar sıkıntı çektim.Biraz mide bulandırıcı olabilir ama aç karnına bir kaşık zeytinyağı içmeyi denediniz mi kızlar? Öyle bir sorunum olduğunda en kesin çözüm o oluyordu.
Geçmiş olsun ben de yeni atlattım bununla ilgili bir çok şey yazdım baya geride kaldı bulmaya çalışıp tekrar paylaşırım. Ama korkma sakın atlatıcaksın Allah’ın izniyleKızlar dün kayınbabam eşimi aradı bizi hastaneye götür diye meğer eltim kaynım hepsi corona olmuşlar bizde en son çarşamba günü kaynımın yanındaydık eşim gidip test yapalım dedi bende hafif öksürük var diye ve testim pozitif çıktı bugün boğazımın ağrısıda değişti gögüs kafesim bide boğazımda ki kemik sızlıyo sanki bide bel ağrım var başka bişey yok kolay atlatmam için ne önerirsiniz
Evet ben acı çiğ kofte yiyince de bir şekilde çıkarıyorum söylemesi ayıpSağolun kızlar denedim nerdeyse hepsini, aç karnına kayısı yediğim de etki ediyordu şimdi etmedi. Gece zeytinyağı limon bir yemek kaşığı yuttum çok az da olsa iyi geldi. Çok sıkıntılı bir durum gebeliğin başından beri ilk defa bu kadar sıkıntı çektim.
Bugün acılı bir kabak yemeği yapayım diyorum umudum onda :)
Kabak ve acı iyi ikili bu konuda:))Evet ben acı çiğ kofte yiyince de bir şekilde çıkarıyorum söylemesi ayıpama tabi acının da bir zararı var mı bilmiyorum. Bende zaten hemaroid başlangıcı var galiba, ara ara kanıyor çünkü. İnşallah doğumda ikinmaktan daha kötü olmaz.
Ikinmanin bile doğrusu oluyormuş canımKabak ve acı iyi ikili bu konuda:))
Benim birinci doğumda oldu yani yine kabızlıktan zaten gebelik dönemin de oldu inşallah senin olmaz. Bunlar doğumun acı hatıraları olarak kalıyor maalesef
D vitamini takviyesi alıyor musunuz?Kızlar Kabızlığa şurup dışında öneriniz var mı?
Canım gebe okuluna bile gittim doğru da ıkınsan olabiliyor ama doğum mucizesi her şeye değerIkinmanin bile doğrusu oluyormuş canımgaliba yanlış ikininca da hemaroid artıyor vs.. Doğum yaklaşınca bunları daha iyi araştıracagim inşallah
Arada alıyorum. O kabızlık mı yapıyordu?D vitamini takviyesi alıyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?