2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Teşekkürler canım sabahtan beri kendimi bilerek oyalıyorum yatarsam kalkamam diye 7 den beri ayaktayım öksürmekten inşallah işe yarara

İnşallah bişey sorucam bu hastalık bebekte de hasar bırakır mı yoksa onu etkilemez m
Allahin izniyle etkilemez siz kötü düşünmeyin. Moral o kadar önemli ki. Ben hep bebeğimin etkilenmeyecegini düşündüm, kendimi motive ettim ve çok şükür bebeğime bir şey olmadı, o kilo almaya gelişmeye devam etti, üstelik ben inanılmaz kusmama ve 4kg vermeme rağmen :) korkmayın lütfen. Sadece çok iyi beslendiginize emin olun

Arada alıyorum. O kabızlık mı yapıyordu?
Bana Demir ilacı dokunuyor sanırım

Eğer magnezyum ekaikse vücutta d vitamini kabızlık yapar. Çok net eminim oldupum bi bilgi. Günlük magnezyum tüketmenizi öneririm. Mahnezyumun da formları var. Piyasadaki birçok magnezyum takviyesi magnezyum oksit veya magnezyum karbonat formunda. Emilimi azdır bunların. Asıl önerilen magzenyum malat veya magnezyum biglisinat formaları
Uzun zamandır magnezyum kullanıyorum ben. Son aldığım takviyemi bende doktor önerdi diye araştırmadan direk aldım. Hemde 3 aylık magnezyum oksit formunda çıktı.
Bu kabızlık tedavisinde kullanılan formmuş. Bende kabızlığın tam tersi bi durum var şuanda
Link pylaşıyorum bu sitede fena anlatılmamış magnezyum

Arada alıyorum. O kabızlık mı yapıyordu?
Bana Demir ilacı dokunuyor sanırım
Bi de magnezyumu yatmadan öncealmak, günlük sade soda yani maden suyu tüketerek içmek emilimi daha da artırıyordu.

Reactions: The
İnşallah bişey sorucam bu hastalık bebekte de hasar bırakır mı yoksa onu etkilemez mi
Etkilemez inşallah canım alt komşum hamileliğinde ağır geçirdi oksijen ve antibiyotik tedavisi uygulamıştılar hastanede yatırıp şükür kendinde de bebeğinde de bir şey yok 6 aylık oldu küçük hanım

Doktorlar neye göre veriyor acaba bu formları benimki direk yazdı, herhangi bir şeye baktığını sanmıyorum. Benimki magnezyum karbonat sanırım, bu sitede fazla kullanılmaz diyor

Canim yaparmisin bilmem ama bitkisel yine de arastir. Kucuk bir sogani rendele ince rende ile ayni sekilde 3 dis sarimsak icine 1 limon sık yarim cay bardagi bal ve tarcin ile karistir. Sabah ogle aksam 1 tatli kasigi tuket. Ama kan sulandirici etkisi de olabilir ona gore dikkatli kullan veya doktoruna danis istersen yapmadan.

Kızlar bu arada yogaya devam ediyor musunuz ve haftada kaç gün yapıyorsunuz? Ben istisnalar hariç her gün yapmaya çalışıyorum 50 dk sürüyor izlediğim videoda. Ama ortalaması var mı bilmiyorum

Teşekkürler canım sabahtan beri kendimi bilerek oyalıyorum yatarsam kalkamam diye 7 den beri ayaktayım öksürmekten inşallah işe yarara
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin hepinize dinlen bol su ic kocanla bile ev içinde maskeni çıkarma yaklaşma temas etme oda dikkat etsin ins çabuk atlatırsınuz

Kız magnezyum içiyorum da ayrıntısını bilmiyorum sosyal medyada bir dr var magnezyum ve iyot konusunda bilgilendiriyordu ayrıntısına bakamadım. Birazdan bakayım benim magnezyuma

D deniz_busra buldum canım. Kozlardan biri maske tak dedi ama evde odanda maske takma penceren açık olsun o odanın havasını temizler sana da iyi gelir

Teşekkür ederim canım bende olumsuz düşünmemeye çalışıyorum ama elimde değil işte annelik
İnşallah olmaz bişey allahım ağırlaşmadan kurtarsın bizi şu hastalıktan

Canım ben zaten kan sulandırıcı kullanıyorum bide devlet hastanesine muayene olurum doktoruma ulaşamama galiba

İnşa
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin hepinize dinlen bol su ic kocanla bile ev içinde maskeni çıkarma yaklaşma temas etme oda dikkat etsin ins çabuk atlatırsınuz
İnşallah canım oğlum var 6 yaşında onu kendimden uzaklaştıramıyorum anlatıyorum ama çocuk işte

İnşa
İnşallah canım oğlum var 6 yaşında onu kendimden uzaklaştıramıyorum anlatıyorum ama çocuk işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…