- 11 Eylül 2018
- 193
- 137
- 103
- 31
Sağol canım da kusuyorum bide zaten kilo vermiştim bu hastalık beni daha kötü yapıcakKekik çayı çok duydum da hamilelere uygun mu bilmiyorum canım sarımsak , soğan , zencefil ama araştır muhakkak canım geçmiş olsun Allah şifa versin
Teşekkürler canım sabahtan beri kendimi bilerek oyalıyorum yatarsam kalkamam diye 7 den beri ayaktayım öksürmekten inşallah işe yararaSuyu aksatma canım su çok önemli oluyor. Onun haricinde enfeksiyon yoksa Kremsi akıntı normal diye biliyorum. Tam bembeyaz olmuyor akıntı rengi ama sapsarı da olmuyor.
Suyu limonla falan aromalandırıp içebilirsin canım. Başta bende öylr yapıyordum, şimdi alıştım gece gündüz içiyorum.
Canım çok geçmiş olsun. Bitkisel şeyler kullanırken dikkat et ama bol c vitamini, meyve, faydalı çorbalar tüketmeye çalış. Boğazın için Pekmez yiyebilirsin doğalından, öksürüğü hafifletir derler hep.
İnşallah canım teşekkürler inşallah atlatırımCanım ben geçirdim. Bol su, ılık - sıcak da içebilirsin. Bol bol meyve ye, özellikle C vit. Kemik sulu çorbalar.. Çok geçmiş olsun, bir şey olmaz Allahin izniyle
İnşallah canım teşekkür ederimGeçmiş olsun ben de yeni atlattım bununla ilgili bir çok şey yazdım baya geride kaldı bulmaya çalışıp tekrar paylaşırım. Ama korkma sakın atlatıcaksın Allah’ın izniyle
İnşallah korktuğun gibi olmaz canımSağol canım da kusuyorum bide zaten kilo vermiştim bu hastalık beni daha kötü yapıcak
İnşallah bişey sorucam bu hastalık bebekte de hasar bırakır mı yoksa onu etkilemez miİnşallah korktuğun gibi olmaz canım
Allahin izniyle etkilemez siz kötü düşünmeyin. Moral o kadar önemli ki. Ben hep bebeğimin etkilenmeyecegini düşündüm, kendimi motive ettim ve çok şükür bebeğime bir şey olmadı, o kilo almaya gelişmeye devam etti, üstelik ben inanılmaz kusmama ve 4kg vermeme rağmen :) korkmayın lütfen. Sadece çok iyi beslendiginize emin olunİnşallah bişey sorucam bu hastalık bebekte de hasar bırakır mı yoksa onu etkilemez m
Arada alıyorum. O kabızlık mı yapıyordu?
Bana Demir ilacı dokunuyor sanırım
Arada alıyorum. O kabızlık mı yapıyordu?
Bana Demir ilacı dokunuyor sanırım
Bi de magnezyumu yatmadan öncealmak, günlük sade soda yani maden suyu tüketerek içmek emilimi daha da artırıyordu.Eğer magnezyum ekaikse vücutta d vitamini kabızlık yapar. Çok net eminim oldupum bi bilgi. Günlük magnezyum tüketmenizi öneririm. Mahnezyumun da formları var. Piyasadaki birçok magnezyum takviyesi magnezyum oksit veya magnezyum karbonat formunda. Emilimi azdır bunların. Asıl önerilen magzenyum malat veya magnezyum biglisinat formaları
Uzun zamandır magnezyum kullanıyorum ben. Son aldığım takviyemi bende doktor önerdi diye araştırmadan direk aldım. Hemde 3 aylıkmagnezyum oksit formunda çıktı.
Bu kabızlık tedavisinde kullanılan formmuş. Bende kabızlığın tam tersi bi durum var şuanda
Link pylaşıyorum bu sitede fena anlatılmamış magnezyum
Etkilemez inşallah canım alt komşum hamileliğinde ağır geçirdi oksijen ve antibiyotik tedavisi uygulamıştılar hastanede yatırıp şükür kendinde de bebeğinde de bir şey yok 6 aylık oldu küçük hanımİnşallah bişey sorucam bu hastalık bebekte de hasar bırakır mı yoksa onu etkilemez mi
Doktorlar neye göre veriyor acaba bu formlarıEğer magnezyum ekaikse vücutta d vitamini kabızlık yapar. Çok net eminim oldupum bi bilgi. Günlük magnezyum tüketmenizi öneririm. Mahnezyumun da formları var. Piyasadaki birçok magnezyum takviyesi magnezyum oksit veya magnezyum karbonat formunda. Emilimi azdır bunların. Asıl önerilen magzenyum malat veya magnezyum biglisinat formaları
Uzun zamandır magnezyum kullanıyorum ben. Son aldığım takviyemi bende doktor önerdi diye araştırmadan direk aldım. Hemde 3 aylıkmagnezyum oksit formunda çıktı.
Bu kabızlık tedavisinde kullanılan formmuş. Bende kabızlığın tam tersi bi durum var şuanda
Canim yaparmisin bilmem ama bitkisel yine de arastir. Kucuk bir sogani rendele ince rende ile ayni sekilde 3 dis sarimsak icine 1 limon sık yarim cay bardagi bal ve tarcin ile karistir. Sabah ogle aksam 1 tatli kasigi tuket. Ama kan sulandirici etkisi de olabilir ona gore dikkatli kullan veya doktoruna danis istersen yapmadan.Kızlar dün kayınbabam eşimi aradı bizi hastaneye götür diye meğer eltim kaynım hepsi corona olmuşlar bizde en son çarşamba günü kaynımın yanındaydık eşim gidip test yapalım dedi bende hafif öksürük var diye ve testim pozitif çıktı bugün boğazımın ağrısıda değişti gögüs kafesim bide boğazımda ki kemik sızlıyo sanki bide bel ağrım var başka bişey yok kolay atlatmam için ne önerirsiniz
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin hepinizeTeşekkürler canım sabahtan beri kendimi bilerek oyalıyorum yatarsam kalkamam diye 7 den beri ayaktayım öksürmekten inşallah işe yarara
Kız magnezyum içiyorum da ayrıntısını bilmiyorum sosyal medyada bir dr var magnezyum ve iyot konusunda bilgilendiriyordu ayrıntısına bakamadım. Birazdan bakayım benim magnezyumaEğer magnezyum ekaikse vücutta d vitamini kabızlık yapar. Çok net eminim oldupum bi bilgi. Günlük magnezyum tüketmenizi öneririm. Mahnezyumun da formları var. Piyasadaki birçok magnezyum takviyesi magnezyum oksit veya magnezyum karbonat formunda. Emilimi azdır bunların. Asıl önerilen magzenyum malat veya magnezyum biglisinat formaları
Kızlar covitim dediğim gibi neler yaptığımı yazayım Allah göstermesin başınıza gelirse sakin olun o kadar korkulacak bir durum yok.
Kan sulandırıcı önemli şimdilik ekopirin yetiyor. Yetmezse iğnesini olacağım
Evde her an kandaki oksijen miktarına baktığım bir satürasyon aletim var. Eczaneden aldım 210₺ sadece parmağımıza taktığınız minicik bir alet. Oksijen 90’ın altına düşmediği sürece hastaneyle bir işim yok.
- Aktardan gebelerin yiyebileceği bir karışım yaptırdım. İşte zencefil zerdaçal karanfil bal vs var içinde arada ondan alıyorum.
-pekmez zeytinyağı pulbiber kaynatıp gece 1 raylı kaşığı yutuyorum üstüne sU içmek yok. Öksürüğü kesiyor.
Bol su, turşu suyu, evi havalandırma soğan sarımsak tüketiyorum
Zorla da olsa yiyorum. Limonlu su içmeyi unutuyorum ama o da çok etkili.
İlk iki gün biraz korktum ama şu an iyiyim Bebeğimde kıpır kıpır çok şükür toparlıyorum
aşı olmadığım için de rahatım
Teşekkür ederim canım bende olumsuz düşünmemeye çalışıyorum ama elimde değil işte annelikAllahin izniyle etkilemez siz kötü düşünmeyin. Moral o kadar önemli ki. Ben hep bebeğimin etkilenmeyecegini düşündüm, kendimi motive ettim ve çok şükür bebeğime bir şey olmadı, o kilo almaya gelişmeye devam etti, üstelik ben inanılmaz kusmama ve 4kg vermeme rağmen :) korkmayın lütfen. Sadece çok iyi beslendiginize emin olun
İnşallah olmaz bişey allahım ağırlaşmadan kurtarsın bizi şu hastalıktanEtkilemez inşallah canım alt komşum hamileliğinde ağır geçirdi oksijen ve antibiyotik tedavisi uygulamıştılar hastanede yatırıp şükür kendinde de bebeğinde de bir şey yok 6 aylık oldu küçük hanım
Canım ben zaten kan sulandırıcı kullanıyorum bide devlet hastanesine muayene olurum doktoruma ulaşamama galibaCanim yaparmisin bilmem ama bitkisel yine de arastir. Kucuk bir sogani rendele ince rende ile ayni sekilde 3 dis sarimsak icine 1 limon sık yarim cay bardagi bal ve tarcin ile karistir. Sabah ogle aksam 1 tatli kasigi tuket. Ama kan sulandirici etkisi de olabilir ona gore dikkatli kullan veya doktoruna danis istersen yapmadan.
İnşallah canım oğlum var 6 yaşında onu kendimden uzaklaştıramıyorum anlatıyorum ama çocuk işteGeçmiş olsun canım Allah şifa versin hepinizedinlen bol su ic kocanla bile ev içinde maskeni çıkarma yaklaşma temas etme oda dikkat etsin ins çabuk atlatırsınuz
İnşallah canım oğlum var 6 yaşında onu kendimden uzaklaştıramıyorum anlatıyorum ama çocuk işteGeçmiş olsun canım Allah şifa versin hepinizedinlen bol su ic kocanla bile ev içinde maskeni çıkarma yaklaşma temas etme oda dikkat etsin ins çabuk atlatırsınuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?