- 30 Kasım 2013
- 966
- 1.749
- 113
Bol bol c vitamni takviyesi alın. Günlük 5.000 6.000mgYok ilaç hiç vermediler ekipte geldi ateşim çıkıyo şimdide 38.5 da duşa girdim çıktım yine aynı düşmedi
Normal canım elbet uyanır ayakta iken ben de hissetmiyorum oturduğumda uzandığımda hissediyorum hareketleriniMerhaba kızlar 23+4günlük olduk ama dündendr hareketlerini hissedemiyom pek saatlerce uzanıyom ki biraz kıpırtı hissediyom ilk grbeliğim çok endişeleniyorum normal mi bu durum
Benim bebegim ultrasonlarda da gordugum gibi hep bacaklari bana dogru. Yani sirtini karnima dayiyorMerhaba kızlar 23+4günlük olduk ama dündendr hareketlerini hissedemiyom pek saatlerce uzanıyom ki biraz kıpırtı hissediyom ilk grbeliğim çok endişeleniyorum normal mi bu durum
Dündendr aklımda kaldı gece uyuyamadm düşünmekten umarım normldirNormal canım elbet uyanır ayakta iken ben de hissetmiyorum oturduğumda uzandığımda hissediyorum hareketlerini
Aynen bnmde bebeğim normlde çok hareketli o yüzden hareketsizliğine şaşırıyom belki de dediğininz gibi pozisyonu farklıdr cnm teşekkür ederim bu aradaBenim bebegim ultrasonlarda da gordugum gibi hep bacaklari bana dogru. Yani sirtini karnima dayiyorsizinde oyle bir durumdur. Bazen cok hareketli bazen de hareket ettimi diye butun gun dinliyorum.
Oyledir canim sakin ol insan farkedemeyince geriliyo ve hic farkedemiyo sankiE
Aynen bnmde bebeğim normlde çok hareketli o yüzden hareketsizliğine şaşırıyom belki de dediğininz gibi pozisyonu farklıdr cnm teşekkür ederim bu arada
İnşalkah canım karnını doyurduktan bir iki saat sonra uzandığında hissedersin inşallah bizi de haberde etDündendr aklımda kaldı gece uyuyamadm düşünmekten umarım normldirTeşekkür ederim
Teşekkürler canım doktorumla iletişime geçmeye çalışıyorumBol bol c vitamni takviyesi alın. Günlük 5.000 6.000mg
Hatta sıvı lipozomal c almanızı öneririm
Ewt bnm bü bebeğim de 10haftalıkken karnımda kalbi durmuştu ondan hep içimde bi korku var haber ederim bu arada cnmOyledir canim sakin ol insan farkedemeyince geriliyo ve hic farkedemiyo sankihareketlenince bize de yaz
İnşllhİnşalkah canım karnını doyurduktan bir iki saat sonra uzandığında hissedersin inşallah bizi de haberde et
Oynamaya başladıOyledir canim sakin ol insan farkedemeyince geriliyo ve hic farkedemiyo sankihareketlenince bize de yaz
Hadi gözün Aydın canımOynamaya başladıstres boşalması oldu herhlde ağlamaya başladım sanki bebeğim bi yere sıkışmış da ordan kurtulmuş gibi belki de pozisyon değişti ondan ama çok rahatladm çok teşekkür ederim bu arada size
Hissetim cnm çok teşekkür ederim sizinle böyle paylaşınca çok daha rahatlıyorumİnşalkah canım karnını doyurduktan bir iki saat sonra uzandığında hissedersin inşallah bizi de haberde et
Teşekkür ederim bnde çok sewindimHadi gözün Aydın canımçok sevindim
Benim de öyle bebek sıkıştırdığı için öyle zannedersemKızlar al karnımdan daha çok üst karnım yani mide kısmı daha büyük görünüyor sizde durumlar nasıl
Ben de bunu merak ediyorum yaaKızlar kısıtlamalar kalktı idari izin de iptal oldu mu şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?