2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
bende gecen bi odunluk yanindan gectim koku beni benden aldi. Kahve telvesi yemek istiyorum. Inanmicaksiniz ama sigara kulu varya onu yemek istiyorum.
Ya bunlar normal mi acaba demir kullanıyor musun canım, ben kullanmıyorum. Bir baktırmam lazım sanırım

Bunları hiç duymadım d vit eksikliğinde sadece halsizlik okumuştum

Sabahları aç karna b12 sprey
C vitamini
Gün içinde d vitamini
Akşam omega3
Yatarken demir
Multivitamin probiyotikli
Magnazyum kalsiyumlu tek takviye

Senden fazla mı diye düşündüm meğer aynıymışız

Kız kardeşim devlet hastanesinde ebe. Dün ona sordum bu durumu. Yakın arkadaşımız vardı meğer o da sizinle aynı şeyi yaşamış. 2li veya renkli yaptırmamış hiç. İlerleyen haftalarda farketmişler bu durumu. Sapasağlam doğdu bebeği gayet tombul en ufak sıkıntısı olmadan.

Kardeşimin dediği şey çok fazla hastada doğumda kordonu keserken farkediyoruz. Herhangi bir sıkıntı olmuyor. Hele suriyelilerde ne kontrol var ne ultrason. Haberleri bile olmuyor bu durumdan.

Allah allah cok sasirdim, tum degerleriniz normal cikmasina ragmen mi bu takviyeleri verdi?

Annelik ne tatli ne enteresan bir sey ya :) Demirinize baktirdiniz mi?

Reactions: The
Kızlar 25. Haftanın içindeyim ve her gün saçma sapan şeylere ağlıyorum. Acayip bir duygusallık başladı. Sizlerde durum nasıl?

Kaybettiğim bebeğime hamileyken ben öyleydim. Eşim şaka yapardı. Şaka olduğunu biliyorum ama dayanamıyorum diye hıçkırarak ağlardım. Beneğe nasıl bakarım diye ağlıyordum. Tamamen hormonlardan kaynaklı.

Anladım canım dikkat et elinden geldiğince Allah’ın izniyle bi sıkıntı olmaz inşallah

Şifa olsun hepsi inşallah sağ salim kavuş da minnoşuna şurda 15-16 haftamız kaldı birçoğumuzun
Valla zaman ne çabuk geçiyor ya. Daha dün gibi test yaptığım günü hatırlıyorum, şimdi kalmış şurda nerdeyse 3 ay. Rabbim kucaklarımıza sağlıkla almayı nasip etsin
Canım benim bildiğim demir çinko eksikliğinde böyle canları gebelerin toprak taş odun falan çekiyormuş senin demir normalmiş sanırım.
bende gecen bi odunluk yanindan gectim koku beni benden aldi. Kahve telvesi yemek istiyorum. Inanmicaksiniz ama sigara kulu varya onu yemek istiyorum.
Valla bende rüyamda hep sigara içiyorum fosur fosur. Normalde Kullanmıyorum, rahatsıs da olurum ama canım sigara çekiyor, tövbe estağfurullah
Kızlar 25. Haftanın içindeyim ve her gün saçma sapan şeylere ağlıyorum. Acayip bir duygusallık başladı. Sizlerde durum nasıl?
Ben öyleyim canım geçen gün çiçeğimin dalı kopmuş, oturdum ağladım kedim var 1yaşında. Mutlu olduğu zaman battaniyeyi emiyor böyle masaj yapar gibi, The bilir onun da kedisi vardı sanırım. Kedi öyle masaj yaptıkça ağlıyorum. Annesinden erken ayrılan yavrular böyle battaniye ya da yumuşak şeyleri anne memesi gibi emiyorlarmış. Sen annenden ayrıldın diye oturup kediye ağlıyorum

Bende normalde sigara kullanmiyorum. Nadir olarak esimle 1 tane fln icerdim. Simdi surekli icesim koklayasim var turk kahvesini pisirmeden onceki halini de yemek istiyorum.

Ben geçen gün radyoda barış manço’nun nazo gelin şarkısını dinlerken ağladım, çünkü “gitti gelmez nazo gelin” diyordu. Düşünün artık duygusallık seviyesini :)

Benim de kedimin yavrusu var şu an. Yaptığı anneliği gördükçe inanılmaz duygusallasiyorum yaa, gerçekten hayvanlardaki annelik de asla kucumsenecek türden değil yerim onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…