2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Nemli ortamda daha rahat nefes alıyorsundur ondan mı acaba canım ?

Reactions: The
Nemli ortamda daha rahat nefes alıyorsundur ondan mı acaba canım ?
Ay yok canım ya öyle bir şey değil böyle siginakta yağmur suyu birikmiş mesela bildiğin rutubet gibi olmuş. Yani imkanım olsa saatlerce orda durup orayı koklarim bağımlı gibi şu an bile canım çekti

Evet doktor söyledi özellikle 28 den sonra olabiliyor dedi şimdiden iyi beslen dedi

Pika sendromunun ortaya çıkmasındaki en önemli etken demir eksikliği olarak kabul edilir. Hamile biri de vücudundaki mineral ve demir eksikliğini gidermek için bu maddelere yönelir. Bu noktada uygulanacak demir eksikliği tedavisi bu maddelere olan yeme dürtüsünü büyük oranda durduracaktır.
Bunun için kül vs yeniyormuş kızlar

Ben demir ilaci kullaniyorum ama yetersiz mi acaba ? Yada farkli birsey benim anlamadigim. Aile hekimi tarafindan verileni kullaniyorum ben. Doktor uygun kullanabilirsin dedi. Ay zarari yoksa yesem daha iyi

Sen nasilsin bu arada canim yanlis hatirlamiyorum degilmi kanaman olmustu ? Suan ne durumdasin

Fazlası olan var
Sabah aç karnına ferrum
Öğlen ecopirin
Sonra elevit ve i mom dönüşümlü
Zentius d vit çiğneme tableti
Suda eriyen magnezyum h
Akşam oksapar
Hepsinin saati var telefonun not defterine kaydettim değilse karışıo hee bide midem yanıyor hazımsızlık var diyince Gaviscon verdi dr onuda ekliyim

Csnim bende senin gibi geceleri çok idrara cikiyorum .gecmisolsun insalah bir sıkıntı olmaz bebekte,bu konu ile ilgili bilgim yok ..
Kız dikkat et çok kilo almışsın inşallah bu kilolar bebise de gider ..
Bende sen gibiyim kasılmalar vajina ağrıdı cekiyorum ilaçlar kabız yapıyor

Arkadaşlar şeker yüklemesi yaptıran var mı ? Aç mı gidiliyor tok mu bilen varsa yazarsa sevinirim
Canım ben geçen hafta cuma günü gittim kahvaltı yaptım tok karna gel demişti gittim idrar testi aldı kilo tansiyon ölçüldü yani bana sordular iyi yaptın mı kahvaltiyi evet dedim 15 dk sonra 300 ml kadar şekerli su yaptılar içtim 1 saat bekledim sonrada içeri alındım o süre boyunca hiç birşey yemedim içmedim gitmeden kanımı aldılar haftaya sonuç çıkar dediler ama sen yine doktoruna sor bazıları aç karna istiyot

Son düzenleme:
Arkadaşlar şeker yüklemesi yaptıran var mı ? Aç mı gidiliyor tok mu bilen varsa yazarsa sevinirim
Aç gidiliyor,ben yaptırmıcam açlık tokluk baktırabilirsin dedi dr ilk hamileliğimde de öyle yapmıştım..haftaya sağlık ocağına gidecem yüklemede yapıyorlar 50 mg lık.. ebede yaptırmak istemezsen açlık bakalım demişti

Kızlar çok giremiyorum sayfaya dün gece oğlumunda ateşi çıktı ve bugün oda benim gibi öksürüyo hem onun la ilgilenip hem kendime bişeyler yapmaya çalışıyorum ağrılarımda hala aynı geçmedi hatta bugün belimde de sancı var hepinize çok teşekkürler tavsiyelerinize uymaya çalışıyorum

Kızlar delta varyantı bayağı tehlikeli sanırım. Dönüşümde yok işyerlerinde idari izinde açıklanmıyor muhtemelen olmayacak herkesi aşı olmaya ikna edeceklermiş . Sizin düşünceniz ne rapor mu alacaksınız

Evet evde yatıyorum yatmakta çok zormuş ağrımaya başladı bi yerlerim kanama durdu 3 gündür ama bugün pekmezli sümük gibi bişeyler geldi hafif sancıyla ve kaşıkların bazen balon şişiyor hissi veriyor

Anladim canim allah kolaylik versin insallah. Hic sikayet etme icini ferah tut. Hepsi gececek insallah yolu yariladik

Bende de cok agri oldu ilk 3 4 gun ozellikle.
Benim siddetli degil ama 1 hafta oldu hala üstüne yatinca dokununca kolumu kaldirinca agri var cuma gunu gidecem kontrolum var onuda soracam ayaklarimda şiş davul gibi daha 5 aydayim tuzluda yemiyorum onuda danişacam bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…