2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Bugün nasılsın canım?

Normal canım bi çoğumuzun öyle oldu 3 günden sonra hafiflemeye başladı benim hemşire çok ağrın olursa parol içebilirsin demişti
Bekleycem cnm 1 hafta olunca neden hala gecmedi diye dusundum sagolun icim rahatladi ayaklarim çok şiş 5. Ayda normalmi acaba sizlerin basladimi acaba

Bana doktorum ac karnina gel dedi.
MerhabaBen henüz yaptırmadım ama 24. Haftada gel aç karnına gel şeker yükleme yapıcaz dedi doktor ‍♀
Teşekkür ederim cevap için çoğunluk aç gelinsin diyor Teşekkür ederim herkes aç karnına diyor ama sizin ki neden tok dedi acaba bende en iyisi gitmeden ulaşayım ona göre gideyim

Teşekkür ederim cevap için çoğunluk aç gelinsin diyor
Teşekkür ederim herkes aç karnına diyor ama sizin ki neden tok dedi acaba bende en iyisi gitmeden ulaşayım ona göre gideyim
Bilmiyorum canım sanrim ülkeden ülkeye fark var bura Almanya öyle istediler 25. Haftada yaptım

Yok benim kilo degil bayagi şiş davul gibi cunku sol ayagim normal sag ayagim şiş ilginc sekilde òzelliklede sag ayak bilek kismim çok fena
Ben de ayak bileğim ve ellerimin üst tarafında seziyorum senin gibi canım
Aynı sayılar haftalar bende cuma günü 26 oluyorum normal sanırım ama ben yinende tuzlu şeyler yemiyorum yinede şişiyor rahatsız ediyor beni
Ben kızımda 32 gibi olmuştu çok kötüydüm dikkat ediyorum da oysa

Ben de ayak bileğim ve ellerimin üst tarafında seziyorum senin gibi canım

Ben kızımda 32 gibi olmuştu çok kötüydüm dikkat ediyorum da oysa
İnşallah geçer sıkıntılarımız az kaldı bakalim daha neler bekliyot bizi bendeki bu kasılma karın sertliği beni mahf ediyot ksrin ağrısı yapıyor magnezyum da günde 3defa kullanıyorm da tık Yok devam ağrılar

Kızlar dün gece prilam içmemiştim. Allaha şükür bugün hiç kusmadım. Sanırım bulantılar artık bitmiş. Darısı hala ilaç kullananların başına
Amin amin ciddi bir mide bulantısı yok ama içmediğim zaman diper gün rahatsız oluyorum ben hala içiyorum 24+5 olduk biz geçmedi daha

Arkadaşlar şeker yüklemesi yaptıran var mı ? Aç mı gidiliyor tok mu bilen varsa yazarsa sevinirim

Bana doktorum ac ve susuz dedi. Sabah erken saate verdi randevuyu

Bekleycem cnm 1 hafta olunca neden hala gecmedi diye dusundum sagolun icim rahatladi ayaklarim çok şiş 5. Ayda normalmi acaba sizlerin basladimi acaba

Benimde 2 gundur heryerin sisti. Havalar cok sicaklasti ondan mi bilmiyorum ama rahatsiz oldum

Kızlar dün gece prilam içmemiştim. Allaha şükür bugün hiç kusmadım. Sanırım bulantılar artık bitmiş. Darısı hala ilaç kullananların başına

Ay ne güzel darısı başıma Ben hala kullanıyorum yatmadan önce 1 tane maalesef, dün almadım bu sabah güne kusarak başladım. İlacı bırakıp birkaç gün sabretmeli miyim, yoksa bu bulantıların bitmediği anlamına mı geliyor anlayamıyorum. İlk 3 ay ilaç bile alsam çok kötüydüm sürekli kusuyordum, çok şükür sonrasında hem dozu azalttım hem de ilaç aldığım sürece çok rahatım ama yine de bitmedi hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…