- 22 Aralık 2019
- 1.258
- 842
- 73
- 34
Bekleycem cnm 1 hafta olunca neden hala gecmedi diye dusundum sagolun icim rahatladi ayaklarim çok şiş 5. Ayda normalmi acaba sizlerin basladimi acabaBugün nasılsın canım?
Normal canım bi çoğumuzun öyle oldu 3 günden sonra hafiflemeye başladı benim hemşire çok ağrın olursa parol içebilirsin demişti
Aç gidiliyor,ben yaptırmıcam açlık tokluk baktırabilirsin dedi dr ilk hamileliğimde de öyle yapmıştım..haftaya sağlık ocağına gidecem yüklemede yapıyorlar 50 mg lık.. ebede yaptırmak istemezsen açlık bakalım demişti
Bana doktorum ac karnina gel dedi.
Teşekkür ederim cevap için çoğunluk aç gelinsin diyorMerhabaBen henüz yaptırmadım ama 24. Haftada gel aç karnına gel şeker yükleme yapıcaz dedi doktor♀
Teşekkür ederim herkes aç karnına diyor ama sizin ki neden tok dedi acaba bende en iyisi gitmeden ulaşayım ona göre gideyimCanım ben geçen hafta cuma günü gittim kahvaltı yaptım tok karna gel demişti gittim idrar testi aldı kilo tansiyon ölçüldü yani bana sordular iyi yaptın mı kahvaltiyi evet dedim 15 dk sonra 300 ml kadar şekerli su yaptılar içtim 1 saat bekledim sonrada içeri alındım o süre boyunca hiç birşey yemedim içmedim gitmeden kanımı aldılar haftaya sonuç çıkar dediler ama sen yine doktoruna sor bazıları aç karna istiyot
Bende 25.haftda tok karna yaptimMerhabaBen henüz yaptırmadım ama 24. Haftada gel aç karnına gel şeker yükleme yapıcaz dedi doktor♀
Bilmiyorum canım sanrim ülkeden ülkeye fark varTeşekkür ederim cevap için çoğunluk aç gelinsin diyor
Teşekkür ederim herkes aç karnına diyor ama sizin ki neden tok dedi acaba bende en iyisi gitmeden ulaşayım ona göre gideyim
Elim , ayağımda şişlik hissediyorum canım ya da kilo aldım diye mi irileştim bilemedimBekleycem cnm 1 hafta olunca neden hala gecmedi diye dusundum sagolun icim rahatladi ayaklarim çok şiş 5. Ayda normalmi acaba sizlerin basladimi acaba
Kaç haftaliksin bende sabah uyanınca ellerim yüzüm şişik sonradan düzeliyorElim , ayağımda şişlik hissediyorum canım ya da kilo aldım diye mi irileştim bilemedim
25 oldu canımKaç haftaliksin bende sabah uyanınca ellerim yüzüm şişik sonradan düzeliyor
Yok benim kilo degil bayagi şiş davul gibi cunku sol ayagim normal sag ayagim şiş ilginc sekilde òzelliklede sag ayak bilek kismim çok fenaElim , ayağımda şişlik hissediyorum canım ya da kilo aldım diye mi irileştim bilemedim
Aynı sayılar haftalar bende cuma günü 26 oluyorum normal sanırım ama ben yinende tuzlu şeyler yemiyorum yinede şişiyor rahatsız ediyor beni25 oldu canım
Ben de ayak bileğim ve ellerimin üst tarafında seziyorum senin gibi canımYok benim kilo degil bayagi şiş davul gibi cunku sol ayagim normal sag ayagim şiş ilginc sekilde òzelliklede sag ayak bilek kismim çok fena
Ben kızımda 32 gibi olmuştu çok kötüydüm dikkat ediyorum da oysaAynı sayılar haftalar bende cuma günü 26 oluyorum normal sanırım ama ben yinende tuzlu şeyler yemiyorum yinede şişiyor rahatsız ediyor beni
İnşallah geçer sıkıntılarımız az kaldı bakalim daha neler bekliyot bizi bendeki bu kasılma karın sertliği beni mahf ediyot ksrin ağrısı yapıyor magnezyum da günde 3defa kullanıyorm da tık Yok devam ağrılarBen de ayak bileğim ve ellerimin üst tarafında seziyorum senin gibi canım
Ben kızımda 32 gibi olmuştu çok kötüydüm dikkat ediyorum da oysa
Hayırlı olsun. Çok sevindimEvet oğlum oluyorrrr çok mutluyum
En son bırakmayı ne zaman denedin canım? Epey kullanmışsin :)Kızlar dün gece prilam içmemiştim. Allaha şükür bugün hiç kusmadım. Sanırım bulantılar artık bitmiş. Darısı hala ilaç kullananların başına
Amin aminKızlar dün gece prilam içmemiştim. Allaha şükür bugün hiç kusmadım. Sanırım bulantılar artık bitmiş. Darısı hala ilaç kullananların başına
Benim 21de basladi artik 30lari dusunemiyom patlayacam heraldeBen de ayak bileğim ve ellerimin üst tarafında seziyorum senin gibi canım
Ben kızımda 32 gibi olmuştu çok kötüydüm dikkat ediyorum da oysa
Arkadaşlar şeker yüklemesi yaptıran var mı ? Aç mı gidiliyor tok mu bilen varsa yazarsa sevinirim
Bekleycem cnm 1 hafta olunca neden hala gecmedi diye dusundum sagolun icim rahatladi ayaklarim çok şiş 5. Ayda normalmi acaba sizlerin basladimi acaba
Kızlar dün gece prilam içmemiştim. Allaha şükür bugün hiç kusmadım. Sanırım bulantılar artık bitmiş. Darısı hala ilaç kullananların başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?