2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Canım bıraktığın ilk gün zaten bulantı herkeste oluyor. Bir iki gün sabredeceksin, bir cesaret bırak bence artık. Ben de çok zor bıraktım 16. Haftamda ama o ilk bir iki gün sabretmeseydim birakamazdim

Kızlar 24+5 civarında olup benim gibi hala kilo alamayan var mı ben hiç almadım yanağım bile dolma alyansım hala parmağıma geniş
Ben gerçi ben 22. Haftamdayim da, 1-2 kg arasında aldım maksimum. Da ne istiyorsun bi bir dert gibi yazmışsın Ben kendime hiç almadım sadece karnım şişti, açıkçası bu durumdan da çok memnunum, görenler inşallah biz de senin gibi oluruz diyorlar böyle diye diye nazar değdirmelerinden korkuyorum Bebeğin kilosu iyiyse hiç sıkıntı etme canım

Kizlar ben devlette memurum ve haftaya sali gunu tam 24 +0 oluyorum.pandemiden dolayı idari izinli sayiloyor muyum acaba .bilginiz var mi ?is yerine sordum arastiracaklar.ve dr.dan belge vs alinioyr mu .benim durumumda olan veya cevresinde böyle arkadasi olan var ise yazarsa çok memnun olurum. ,

Cidden hamilelikte konfor sıfır Doğumdan sonra ağrı sızı bile olsa inan o kadar rahatlamış oluyorsun ki sırtın, ayakların, ödem varsa ödem yönünden yataktan tek hamlede kalkabilmek istediğin her şekilde uyuyabilmek öyle tuhaf geliyor ki
Kızlar 24+5 civarında olup benim gibi hala kilo alamayan var mı ben hiç almadım yanağım bile dolma alyansım hala parmağıma geniş
Bebiş kilo aldıysa hiç sıkıntı yapma canım bu harika bir şey fakat kendin için sağlıklı beslenmeye çalış çünkü bebekler her türlü kilosunu alırmış kalsiyum ihtiyacını vücutta bulamazsa annenin deposu olan kemiklerden,dişlerden protein ihtiyacını kaslardan gibi aslında gebelikte kendimiz için beslenmeliymişiz
Benim 21de basladi artik 30lari dusunemiyom patlayacam heralde
Aman olmasın olmasın felaket tellallığı yapmak istemem fakat ben ödem olmuştum çok zorlanıyordum tabi herkes olmuyor inşallah bu defa olmam
Hepimizin aklında bu soru var canım daha netlik kazanmadı sanırsam ben geçen cuma izne ayrıldım ama karar çıkmazsa bizimkiler de iptal olur kontrole gittiğinde doktorundan 24. haftada olduğuna dair belge iste idari izin için ekine de 2021/8 genelgesini iliştir kurumuna ver canım

Aman MasaAllah nazar değmesin benim önceliğim bebiş tabi o da normal dedi doktor ama bende azıcık alayım diyorum ya

Aman MasaAllah nazar değmesin benim önceliğim bebiş tabi o da normal dedi doktor ama bende azıcık alayım diyorum ya
Daha alırız merak etme canım, böyle kalacağımızı pek sanmıyorum kim doğuma 0 kiloyla girmiş ki. Mecburen alınır ilerde

Daha alırız merak etme canım, böyle kalacağımızı pek sanmıyorum kim doğuma 0 kiloyla girmiş ki. Mecburen alınır ilerde
Aynen sende haklısın etrafımdakiler şu kadar aldık şu kadar olduk deyince hiç mi benim gibi kimse yok dedim

Canım peki iştahın nasıl yemek yiyebiliyor msn. Ben 3 öğün yesem şaşıyorum kendime hele de ara öğün atıstırmalarım olsa en büyük lüksüm

Reactions: The
Canım peki iştahın nasıl yemek yiyebiliyor msn. Ben 3 öğün yesem şaşıyorum kendime hele de ara öğün atıstırmalarım olsa en büyük lüksüm
Istahimda sıkıntı yok canım istesem gayet tıka basa yerim ama kendimi çok kaptirmamaya çalışıyorum sabah genelde meyve ile başlıyorum veya kuruyemis sonra normal bi kahvaltı yapıyorum, öğle vakitlerinde aynı şekilde meyve veya çok hafif bir öğün yemek. Akşam eşim gelince de yiyorum bir öğün daha. Ama ben fazla yiyemiyorum yediğim an inanılmaz şişiyor midem, gaz yapıyor ve çok rahatsız oluyorum. Hamilelik öncesinden daha fazla yemiyorum yanı, tek eklenen bolca meyve ve su

MasaAllah yarasın ikinize de sende pek bsy yemiyosun ben deli gibi yemek yemek istiyorum hamilelikten öncede böyleydim hala böyle

Kızlar dün gece prilam içmemiştim. Allaha şükür bugün hiç kusmadım. Sanırım bulantılar artık bitmiş. Darısı hala ilaç kullananların başına
Sizi üzmek korkutmak istemem ama ben 15. Haftada bıraktığımda ilk gün aynı böyle sevinmiştim. Vücuttaki ilaç etki ettiği için bulanmamış diye düşünüyorum. İki gün sonra gene başlamıştı. İnşallah tamamen bitmiştir

Bende prilam icmedigimde ertesi gün akşam 3.5 4 gibi midem bulanıyor çok fena henüz bırakamadım bir tane içiyorum

MasaAllah yarasın ikinize de sende pek bsy yemiyosun ben deli gibi yemek yemek istiyorum hamilelikten öncede böyleydim hala böyle
Olsun işte ne güzel canım güzel beslendiğimiz ve bebek güzel geliştiği sürece fazla kiloya gerek yok benim annem bana hamileyken 6 kilo almış yalnızca. Gayet de kilom normal doğmuşum yani. O yüzden benim de öyle olmamı istiyor

Aynen zaten öncelik bebek benim için ırsi olmus seninki desene
Ya canım şimdi şöyle bsy çok zayıf olanlar ister istemez az da olsa bari hamilelikte alaydık diyorlar ....ki bende diyorum gerçekten zayıflık canına tak edenlerdenim o kadar söylim ama sonuç olarak varsın bebek iyi olsun da sağlığım yerinde çok şükür yapacak bsy yok yapımız böyle

Bu mesajı gördükten sonra az önce bir ekmek sandivic yediğim hatırlamam, iki dk gelen pişmanlık hissi, sonra öğlen ne yesem düşüncesi...

Canım bıraktığın ilk gün zaten bulantı herkeste oluyor. Bir iki gün sabredeceksin, bir cesaret bırak bence artık. Ben de çok zor bıraktım 16. Haftamda ama o ilk bir iki gün sabretmeseydim birakamazdim

Canım sabredeyim diyorum da sadece bulantı olsa neyse, kusunca mahvoluyorum resmen. Yüzüm gözüm kırmızı benekler içinde kalıyor, o günüm iptal oluyor. Bugün dayanamadım yine aldım ilacı ama ileride dediğin gibi birkaç gün sabredicem bakalım.

Bende prilam icmedigimde ertesi gün akşam 3.5 4 gibi midem bulanıyor çok fena henüz bırakamadım bir tane içiyorum

Bana da doktor kötüysen devam et dedi, artık şu 9 ay kusanlardan olacağım herhalde diye düşünmeye başladım.

Geçen bizim işyerinde birinden duydum gerçekten de hiç kilo almamış hamileliğinde Çocuğu da büyük artık maşallah normal kiloda sağlıklı doğdu dedi, hatta emzirirken de kilo vermiş önceki kilosundan da zayıf olmuş. Ne bünyeler var diyorum susuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…