2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Çok uzun sürünce ondan oldu belki de bilmiyorum. Ara vermek iyi geldi ama

Reactions: The
Aynen canım. Tamam haftalarımız çok küçük, yaşam şansı evet az ama bu bilgiye o an gerek var mı Kaldı ki daha muayene bile etmeden.

Ya bazılarında ciddi üslup sıkıntısı var gerçekten. Bir tanesine görüşmek için gittiğimde kadın bana “Senin yaşında gebelik zehirlenmesi daha sık gözükür” filan dedi daha bismillah demeden. Elli kere de yaşıma vurgu yaptı “İyi ki ikili test yaptırmamışsın, canın sıkılırdı zaten yaptırsan” dedi, daha neler neler. Prilam aldığımı söyleyince de “Bulantının bitmesi lazımdı aslında hmmm” yaptı yüzünü buruşturarak, iyice kendimi kötü hissettirdi sanki zehir alıyorum keyfimden. Yani sanki 34 değil de 50 yaşında hamile kalmışım gibi sürekli risklerden, kötü şeylerden bahsetti hatırlayınca bile içim sıkılıyor, bir de güya özel muayenehaneydi 10 dakikada da postaladı bizi.

Kesinlikle canım bazıları doktorum diye ağzıma geleni söyleyebilirim diye düşünüyor, halbuki bizlerin yerinde kendi eşi, kızı da olabilir ne bu üslupsuzluk bilmiyorum

Çok sık tüketmiyorum aslında ama gerekirse birakırim et falan tatli çok tuketiyorum ekmek hamur işi onlara dikkat edeyim bundan sonra 3 hafta sonra tekrar bakılacak çünkü

Ayy nasıl sevindim nasil moral oldu bana Allah razı olsun senden evlatlarıni sana bağışlasin benimde prof 8.8 kadin dogumcu 9 ölçtü insallah daha fazla büyümezde saglikli sekilde doğar koca kafalı olsun erkek cocugu olacak zaten inşallah cok sorun olmaz yani çok sagol cevapların için 3 hafta sonra kontrolum olacak yazarım yine durumu

Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım, ben de sağlıklı doğacağına inanıyorum sen içini ferah tut ki oğlusunu da üzme

Benimde doğuma kadar takip ettiler ama bi problem olmuyor 3 hafta sonra için daha da rahatlar büyümediğini görünce

Doğru diyorsun canım olabilir, doktor ters bebek diye not aldırdı takip edeceğiz dedi duydum Ya şimdi acaba olabilirmi diye bir düşündüm
Canım benımde 2. Gebelık oglum cok sık poz değiştirdi dr ‘um 34. Haftadan sonra önem kazanır son hafta bıle bas gelıs donen yada bas gelısken makat dönen bebekler var demişti
Keske dr’larımız bizi endıselendırecek seylerden kacınsabnm kızımda bas gelıs popo yukarıda ama ayaklarını sol kasıgıma dayamıs hareketlerıni belırgın olarak sadece sol tarafta hissediyrm bunu sorunca ayakları orda endıse etme dedi gelde anlat bunu kendıme
Ya bnm detaylı da kısa sürdü yani 9 dakıka falan:))
Bır arkadas 15 dakıkaya az demişti cok şaşırmıstm simdi sizlerde uzun sürdü diyinceee
gittiğim dr’da perinatologdu görmem gereken herseyi gordum dedi ve 9. Dakıkada bitti ultrason:) eşim kayda almıstı ordan baktm dakıkasına
Hayr normal muayenelerımde kısa sürüyoo, acaba dr’uma sorsam mı aylık muayene özelde 1 dakıka anca suruyo bı 10-15 snde renklı bakabılelim dıye ugrastı dr’um o kadar(((
Usg nn fazlası zarar mı bılmıyorm ama uzun uzun görmek istıyorum

Ozelse gittiğin hastane bence az csnim. Benim detaylı totalde bir saatten fazla sürdü, aralar verdik ama yine de 9 dk da her şeyi gördüm demesi ilginç geldi bana. Benim normal muayenem bile 10 dk sürüyor en az her şeyine bakıyor yine. Devletse eğer bir dk fazla bile ama :))

15 dak suren bendim cnm. Burdaki arkadaslari okudukca daha cok uzuluyorum. Herseye bakti mi acaba diye dusunmekten kendimi alamiyorum. Ara fln vermisler bizimki kendisi ara kadardi zaten Benim de normal muayenelerim 10 dak fln suruyo. Cok ilgilenmoyo gibi geliyo. Doktor secenegim cok yok olanlarin arasinda en iisi bu. Allah yardimcimiz olsun hepimizin ins hersey ii olur

Canım benimde 15 dakka sürdü bebeğin pozzizyonu uygunsa her şeyi bir anda görüyo zaten

Kızlar ya kasigimda bir ağrı başladı yaklaşık yarım saat bir saattir falan. Bu haftalarda normal sanırım di mi rahim büyüdüğü için ? Hiç yaşayan var mı?

Kızlar ya kasigimda bir ağrı başladı yaklaşık yarım saat bir saattir falan. Bu haftalarda normal sanırım di mi rahim büyüdüğü için ? Hiç yaşayan var mı?
Doktor bıçak saplanır gibi ağrılar normal demişti ne zaman için dediğini unuttum ama

Canım rahim büyüdüğü için normalmiş. Bana da senin haftadanda öyle demişti doktor. Bazende bebekler bi tarafa toplanıyor ondan da ağrı olabiliyor.

Kızlar yarın şeker yükleme testi yaptıracağım da, öğlen 12 de yaptırsam geç olur mu acaba? Nasıl oluyor bu test? Açken glukozlu su içip sonra tokken mi kan alıyorlar?

Benim oğlumda 7. Ayında doğum pozisyonu almıştı canım daha değişir tabi haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…