2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar bebek eşyalarını İnternetten değilde mağazadan alanlar var mı? Hangi markalar iyi? Mahmutpaşa çarşısında kıyafetler uygun mudur sizce?

Kızlar bebek eşyalarını İnternetten değilde mağazadan alanlar var mı? Hangi markalar iyi? Mahmutpaşa çarşısında kıyafetler uygun mudur sizce?

Eminönü - Havuzlu Han’da internetten çok daha uygun canım, arkadaşım çoğu şeyini oradan aldı. Göğüs pompası, korse, bebek bakım ürünleri, bebek kıyafetleri, lohusa takımları vs her şey var. Ben de kalan eksiklerimi oradan tamamlamayı düşünüyorum ailemin yanına gidince.

Hayırlı olsun canım. Ne arabalar hakkında ne markalari hakkında hala hiçbir bilgim yok ya, ne zaman öğreneceğim bilmiyorum. Senin aldığına baktım fiyat olarak da yüksek meblağ, daha doğrusu olması gerekenin ne olduğunu bilmediğim için öyle geliyor da olabilir Güle güle kullanın inşallah

Sağol canım ben 2760’ya aldım, aklımdaki fiyat bu değildi ama yerinde bakınca insanın fikri değişiyor birden Tek bir doğru yok bu konuda bence, çok ağır hantal bir şey alma yeter her türlü işini görürsün. Her bütçeye göre bir şey var nasılsa, yerinde deneyip karar verirsin senin için en güzeline

Reactions: The
Sen de sağ ol. İki şikayet de geçiyor bir süre sonra. Önce yemekle mi alakalı diyorsun, çaydan mı kahveden mi diyorsun vs vs ama bunlar çok küçük sebepler aslolan hormonlardaki ani ve yoğun değişiklikmiş fizyolojik değişiklikler de var tabii. Düzelecektir mutlaka, sağ salim kucağımıza alacağız inşallah.

Göbek çizgisi çoktandır var bende ya baya belirgin ne ararsan var kararmalar çevreye doğru çok yayıldığı için merak ettim acaba sadece ben mi böyleyim diye

Artık yarı aç yarı tok kalkıcaz sofradan. Ara öğün neymiş ben de yeni yeni öğreniyorum :) beklenen doğum tarihlerimiz aynı ve aynı şeyleri yaşıyoruz demek ki normaliz.
Senindemi aynı oluyor, ya sevinmedim ama aynı durumu yaşadığımız için beni daha iyi anlarsın diye dedim, aynen porsiyonları azaltmak ve akşam yemek yemeyip sadece çok acıkınca meyve tarzı hafif şeylerle geçiştirmek işe yaradı çok şükür şimdilik

Doğru diyorsun canım olabilir, doktor ters bebek diye not aldırdı takip edeceğiz dedi duydum Ya şimdi acaba olabilirmi diye bir düşündüm

Canım öyle düşünme. Anne karnı kapalı kutu. Doktorların söyledikleri ihtimaller ama hiç sorun olmayabilir. Şimdi sana saçma gelecek belki ama daha önce bir arkadaşım anlatmıştı. Böyle beyinde sıvı birikmesi var demişler birine çok fazla mangal yapıyorlarmış. Sonra onu kesince düzelmiş normal sınırlara gelmiş. Hatta o çocuk bizim okulda öğrenciydi yanlış hatırlamıyorsam. Gayet normal bir çocuktu yani. Beslenme.seklini bir gözden geçirsen sen de belki sebep olabilecek bir şey vardır. Her şey bizler için çok dua et ama bak çok yüksek değilmiş. Şimdi havalar da ısındı ızgara, mangal vs tüketiyorsan bırak bakalım.

Kızlar bu hafta kontrolde fenalastim ben az daha bayılacaktım. Muayene biraz uzun sürdüayrıntılı baktı doktorumuz bir de sağolsun her şeyi ayrıntısıyla anlatıyor. Sırt üstü uzun süre yatıp bir de ultrasonla baskı yaptığından bir damara baskı oluyormuş yeterli kan pompalanamaadığı için tansiyon düşüyormuş. Muayeneye biraz ara verdik su falan içtim tekrar devam ettik. Ayrintili ultrasona gidecek olanlar aklınızda olsun kendinizi kötü hissederseniz çok kısa ara isteyin. Bana baştan iyi misin ara verelim mi dedi aslında biraz kötüydüm ama yok iyiyim devam edin dedim. Sonra bayılacak duruma geldim. Maskedendir diye maskeyi araladım ama yok yani anlattıklarını dinleyemiyorum başım döndü çok kötü oldum. Tam tarif edemiyorum ama değişik bir durum yani. Daha önce hiç yaşamadım

Geçmiş olsun canım şaşırdım. Normalde hiç sırt üstü yatmıyor musun

9.5 mm idi sanırım. Eşiminde kafası büyük ona çekmiş. Tüm gebelik boyunca kafa ölçümleri hep önde çıktı. Şu an zeka küpü. Okula başlamadan okumayı yazmayı öğrendi. Aklından iki basamaklı sayıları topluyor. İçin rahat olsun allahın izni ile bişi değil bu. Zehir etme kendine gebeliğini. Bebeğin çok sağlıklı ben hissediyorum

Yatıyorum hiç olmuyordu. Ama ayrıntılı bakarken biraz bastırıyorlar ya ondan mi oldu anlamadım ama çok kötüydü
Benim öyle aman aman bir bastırma olmadı açıkçası normal muayeneden tek farkı çok uzun surmesiydi sana çok mu bastırdı? ben de iki kez ara vermek zorunda kaldım bebek uyuduğu için. Belki de o yüzden rahatsızlık hissetmedim bilemiyorum. :)

Geçmiş olsun canım benim eskiden hastaneye gidince korkudan böyle şeyler başıma gelirdi şimdi tüp bebek vs derken bir tık alıştım ama kendi doktorumun ayrıntılı baktığında tansiyonum yükseliyor tek tek sayarken bütün organları sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.

Yatıyorum hiç olmuyordu. Ama ayrıntılı bakarken biraz bastırıyorlar ya ondan mi oldu anlamadım ama çok kötüydü
Benim bebek pozisyon vermediği için benimde baya bastırdı yine olmayınca vajinal a geçtik orada da bastırdı en son istediğimiz şeyi görebildik Allahtan Prof dr güveniyordum olabiliyor demek ki böyle şeyler.

Ben alışığım aslında öyle korkum falan da yok ama işte bir damara baskı oluyormuş. Zaten sırt üstü yatmayı çok önermiyorlar ya o yüzdenmiş

Yalnız var ya daha muayene etmeden doktorun söylediği şeyi size söyleyeyim, ' canım eğer bir sorun varsa doğup yaşama şansı yok.'
Gün bende hastaneye gittiğimde aynı durum vardı doktor geldi nstye baktı doğum başlasada bişey yapamayız zaten dedi doktorlar daha çok stres yaptırıyo

Gün bende hastaneye gittiğimde aynı durum vardı doktor geldi nstye baktı doğum başlasada bişey yapamayız zaten dedi doktorlar daha çok stres yaptırıyo
Aynen canım. Tamam haftalarımız çok küçük, yaşam şansı evet az ama bu bilgiye o an gerek var mı Kaldı ki daha muayene bile etmeden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…