Kızlar bebek eşyalarını İnternetten değilde mağazadan alanlar var mı? Hangi markalar iyi? Mahmutpaşa çarşısında kıyafetler uygun mudur sizce?
Hayırlı olsun canım. Ne arabalar hakkında ne markalari hakkında hala hiçbir bilgim yok ya, ne zaman öğreneceğim bilmiyorum. Senin aldığına baktım fiyat olarak da yüksek meblağ, daha doğrusu olması gerekenin ne olduğunu bilmediğim için öyle geliyor da olabilirKızlar bu arada ben bebek arabamı bugün aldım artık, Bagi Easyfold modelini. Bizdeki hazırda olan ana kucağını takabiliyormuşuz, çift yönlü kullanılabiliyor bir de tutma kısmının boyu ayarlanabiliyor filan. Hiç o model aklımda yoktu ama mağazada görünce hoşuma gitti, bir de diğer aynı segmentteki modellere göre daha hafifti o yüzden bunu aldım artık günahıyla sevabıyla kullanıcaz bakalım
Ebebek ve Babymall’da bebek arabalarında bazı modellerde indirim var bu arada, almaya niyeti olan varsa sitelerden inceleyebilir. Saçma bir şekilde ebebek’in web sitesinde olan indirim mağazasında yoktu, mağaza ile internet fark ediyormuş ona da dikkat edin bir şey alırken.
Hayırlı olsun canım. Ne arabalar hakkında ne markalari hakkında hala hiçbir bilgim yok ya, ne zaman öğreneceğim bilmiyorum. Senin aldığına baktım fiyat olarak da yüksek meblağ, daha doğrusu olması gerekenin ne olduğunu bilmediğim için öyle geliyor da olabilirGüle güle kullanın inşallah
Sen de sağ ol.Dediğin gibi ilk kez hamileliğimde oldu, ve benim de 4. ayda oldu. Düşüncelerimi yönetmeye başladım bir şekilde ama nefes açlığı (derin nefes alamama durumu) ve uyuyamamayı çözemedik henüz. Umarım onlar da azalacak. Yaşayıp geçirmiş birinin tecrübesini duymakiyi geliyor, insan içindeyken hiç düzelmeyecek gibi geldiği için. Sağol.
Göbek çizgisi çoktandır var bende ya baya belirgin ne ararsan varBen de varım canım ve göğüs uçlarıma inanamıyorum resmen, hem büyüdüler hem karardılar. Doğumdan sonra geçiyormuş o renk inşallah öyledir
Bende göbek çizgisi de çıktı, bu hafta da göbek deliğimin çevresi de karardı birden. Göbek kısmı beni rahatsız etmiyor hatta hoşuma bile gitti ama bu kadarla kalır inşallah artık kararmalar.
Senindemi aynı oluyor, ya sevinmedim ama aynı durumu yaşadığımız için beni daha iyi anlarsın diye dedim, aynen porsiyonları azaltmak ve akşam yemek yemeyip sadece çok acıkınca meyve tarzı hafif şeylerle geçiştirmek işe yaradı çok şükür şimdilikArtık yarı aç yarı tok kalkıcaz sofradan. Ara öğün neymiş ben de yeni yeni öğreniyorum :) beklenen doğum tarihlerimiz aynı ve aynı şeyleri yaşıyoruz demek ki normaliz.
Doğru diyorsun canım olabilir, doktor ters bebek diye not aldırdı takip edeceğiz dedi duydum Ya şimdi acaba olabilirmi diye bir düşündümSen benden daha büyüksün hafta olarak ama daha bebeğin pozisyonu sabit değildir bence. Benim bebeğim detaylida kafası yukarıda bacakları asagidaydi, uyuyor diye biraz gez gel dedi. Geldiğimde kafa aşağı bacak yukarıdaydi :) sürekli dönüyorlar daha yani. O yüzden değildir diye tahmin ediyorum daralma durumun
Canım öyle düşünme. Anne karnı kapalı kutu. Doktorların söyledikleri ihtimaller ama hiç sorun olmayabilir. Şimdi sana saçma gelecek belki ama daha önce bir arkadaşım anlatmıştı. Böyle beyinde sıvı birikmesi var demişler birine çok fazla mangal yapıyorlarmış. Sonra onu kesince düzelmiş normal sınırlara gelmiş. Hatta o çocuk bizim okulda öğrenciydi yanlış hatırlamıyorsam. Gayet normal bir çocuktu yani. Beslenme.seklini bir gözden geçirsen sen de belki sebep olabilecek bir şey vardır. Her şey bizler için çok dua et ama bak çok yüksek değilmiş. Şimdi havalar da ısındı ızgara, mangal vs tüketiyorsan bırak bakalım.Kızlar berbat durumdayim daha dogrusu bitkin bebegime down sendromu olabilir dediler yurtdisina test yolladik temiz geldi bebegime hep başi buyuk dediler eşiminde buyuk erkek cocugu ondandir dedim bugun 22+2 de perinatolog bana bebegin beynin su birikmesi var ama üst sınıra yakın ama gecmemiş dedi ilerlermi dedi ilerleyince bakalim dedi hidrosefaliymis bu baktim tabi buyuk kafa ve zeka geriligi vs sebepmiş neden oldu bilmiyorum benimde vucudum erken donemde ama aşiri ödem toplamiş durumdayim moralim cok bozuk artik sanki hic bu cocuk dunyaya gelemeyecek gelsede yaşamaz ya da buyuk sorunlar yaşanir gibi gelio hamileligimden sogudum kendimden hayattan her şey cok üst üste geldi çok ugrastim hamile kalmak icin bilmiyorum belkide hayirli degildi
Geçmiş olsun canım şaşırdım. Normalde hiç sırt üstü yatmıyor musunKızlar bu hafta kontrolde fenalastim ben az daha bayılacaktım. Muayene biraz uzun sürdüayrıntılı baktı doktorumuz bir de sağolsun her şeyi ayrıntısıyla anlatıyor. Sırt üstü uzun süre yatıp bir de ultrasonla baskı yaptığından bir damara baskı oluyormuş yeterli kan pompalanamaadığı için tansiyon düşüyormuş. Muayeneye biraz ara verdik su falan içtim tekrar devam ettik. Ayrintili ultrasona gidecek olanlar aklınızda olsun kendinizi kötü hissederseniz çok kısa ara isteyin. Bana baştan iyi misin ara verelim mi dedi aslında biraz kötüydüm ama yok iyiyim devam edin dedim. Sonra bayılacak duruma geldim. Maskedendir diye maskeyi araladım ama yok yani anlattıklarını dinleyemiyorum başım döndü çok kötü oldum. Tam tarif edemiyorum ama değişik bir durum yani. Daha önce hiç yaşamadım
9.5 mm idi sanırım. Eşiminde kafası büyük ona çekmiş. Tüm gebelik boyunca kafa ölçümleri hep önde çıktı. Şu an zeka küpü. Okula başlamadan okumayı yazmayı öğrendi. Aklından iki basamaklı sayıları topluyor.Ayy nası sevindim aynı şeyi yaşayan birini gordugume ve sonunun guzel olduguna peki şimdi nasil konuşması yürümesı algılaması zekası herşeyi iyi degil mi bi de benim eşiminde başı büyük bu sadece baş büyüklügünede sebep olabiliyomu yani bu bosluklarin sınıra yakın olması 9mm çıktı 22 haftada sizde sonucunuzu hatirliyomusunuz
Yatıyorum hiç olmuyordu. Ama ayrıntılı bakarken biraz bastırıyorlar ya ondan mi oldu anlamadım ama çok kötüydüGeçmiş olsun canım şaşırdım. Normalde hiç sırt üstü yatmıyor musun
Benim öyle aman aman bir bastırma olmadı açıkçası normal muayeneden tek farkı çok uzun surmesiydi sana çok mu bastırdı? ben de iki kez ara vermek zorunda kaldım bebek uyuduğu için. Belki de o yüzden rahatsızlık hissetmedim bilemiyorum. :)Yatıyorum hiç olmuyordu. Ama ayrıntılı bakarken biraz bastırıyorlar ya ondan mi oldu anlamadım ama çok kötüydü
Geçmiş olsun canım benim eskiden hastaneye gidince korkudan böyle şeyler başıma gelirdi şimdi tüp bebek vs derken bir tık alıştım ama kendi doktorumun ayrıntılı baktığında tansiyonum yükseliyor tek tek sayarken bütün organları sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.Kızlar bu hafta kontrolde fenalastim ben az daha bayılacaktım. Muayene biraz uzun sürdüayrıntılı baktı doktorumuz bir de sağolsun her şeyi ayrıntısıyla anlatıyor. Sırt üstü uzun süre yatıp bir de ultrasonla baskı yaptığından bir damara baskı oluyormuş yeterli kan pompalanamaadığı için tansiyon düşüyormuş. Muayeneye biraz ara verdik su falan içtim tekrar devam ettik. Ayrintili ultrasona gidecek olanlar aklınızda olsun kendinizi kötü hissederseniz çok kısa ara isteyin. Bana baştan iyi misin ara verelim mi dedi aslında biraz kötüydüm ama yok iyiyim devam edin dedim. Sonra bayılacak duruma geldim. Maskedendir diye maskeyi araladım ama yok yani anlattıklarını dinleyemiyorum başım döndü çok kötü oldum. Tam tarif edemiyorum ama değişik bir durum yani. Daha önce hiç yaşamadım
Benim bebek pozisyon vermediği için benimde baya bastırdı yine olmayınca vajinal a geçtik orada da bastırdı en son istediğimiz şeyi görebildik Allahtan Prof dr güveniyordum olabiliyor demek ki böyle şeyler.Yatıyorum hiç olmuyordu. Ama ayrıntılı bakarken biraz bastırıyorlar ya ondan mi oldu anlamadım ama çok kötüydü
Ben alışığım aslında öyle korkum falan da yok ama işte bir damara baskı oluyormuş. Zaten sırt üstü yatmayı çok önermiyorlar ya o yüzdenmişGeçmiş olsun canım benim eskiden hastaneye gidince korkudan böyle şeyler başıma gelirdi şimdi tüp bebek vs derken bir tık alıştım ama kendi doktorumun ayrıntılı baktığında tansiyonum yükseliyor tek tek sayarken bütün organları sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.
Gün bende hastaneye gittiğimde aynı durum vardı doktor geldi nstye baktı doğum başlasada bişey yapamayız zaten dedi doktorlar daha çok stres yaptırıyoYalnız var ya daha muayene etmeden doktorun söylediği şeyi size söyleyeyim, ' canım eğer bir sorun varsa doğup yaşama şansı yok.'
Aynen canım. Tamam haftalarımız çok küçük, yaşam şansı evet az ama bu bilgiye o an gerek var mıGün bende hastaneye gittiğimde aynı durum vardı doktor geldi nstye baktı doğum başlasada bişey yapamayız zaten dedi doktorlar daha çok stres yaptırıyo
Çok haklısın canım vallaAynen canım. Tamam haftalarımız çok küçük, yaşam şansı evet az ama bu bilgiye o an gerek var mıKaldı ki daha muayene bile etmeden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?