Ayyy, nasıl da insanın canını sıkıyorlar gerçekten, okuyunca sinir oldumYalnız var ya daha muayene etmeden doktorun söylediği şeyi size söyleyeyim, ' canım eğer bir sorun varsa doğup yaşama şansı yok.'
Kızlar valla cok pimpirikliyim ya acile gittik. Çok şükür oğlum iyiydi :) saçma biliyorum ama insan endişeleniyor işte..
Ayy romantiklik falan söyle dursun gayri istemem kucak mucakKiyamam olsun icin rahatlamistir
sizi romantikler
Merhaba benim ilk doğumumu bülent hoca sezeryan yapmıştı ee şimdi burda yok o yüzden bende çok doktor araştırdım evren hocayı buldum muhtemelen onunla olucakMerhaba.. nerede yapmayi planliyorsunuz acaba.. ben cok kararsizim.. fikir almak isterim sizden
Göğüs ucum benim de bir tık karardı canım ya. Normalde sarışınım yani baya belli oluyor artıkKızlar göbek ve göğüs çevresinde kararma yaşayan var mı benden başkahadi göğüs ucunu anlarım da çevresi de kararıyo, güneşlenmeye gerek kalmadan zenci olma yolunda ilerliyorum
Çok normal canım bende oluyoKızlar 22 hafta olup karnında sertleşme hisseden var mı ..Gün içinde Karnım sertleşiyo ve patlayacak gibi hissediyorum kendimi ..uzanınca da geçmiyor hemen ayağa kalkıyorum zaten.böyle hisseden var mı ?
Cok haklisin bugun tekrar gittim 9 mm olçüldü sınır 10 muş 2 3 hafta sonra tekrar kontrol edilecek yapacak bisey yok duadan başkaCanım daha kesin teşhis konulmamış. İnternetten, sağdan soldan bir şeylere bakıp kendini de bebeği de strese sokma. Arkadaşların dediği gibi başlarda bu durumda olup sonra ölçüleri düzelen ve sağlıklı doğan birçok bebek var, daha geçen ben de instagramda bir tecrübe okumuştum böyle. Hayatta hiçbir şeyin garantisi olmadığı gibi ultrasonda her şey düzgün olsa bile bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alacağımızın garantisi yok sonuçta ayrıca. Bu süreçte senin yapabileceğin hiçbir şey yok canım, o yüzden artık bu dönemi kendine eziyet haline getirme, hayırlısı neyse onun için bol bol dua et ve hamileliğinin tadını çıkarmaya çalış.
Benim hareketlilik durumuma göre değişiyor canım, o gün çok hareketli geçtiyse genelde hareketleri biraz daha az oluyor.
Ayy nası sevindim aynı şeyi yaşayan birini gordugume ve sonunun guzel olduguna peki şimdi nasil konuşması yürümesı algılaması zekası herşeyi iyi degil mi bi de benim eşiminde başı büyük bu sadece baş büyüklügünede sebep olabiliyomu yani bu bosluklarin sınıra yakın olması 9mm çıktı 22 haftada sizde sonucunuzu hatirliyomusunuzAh canım seni o kadar iyi anladım ki ilk gebeliğim de bana da dediler beynimdeki boşluklardan biri büyük sınıra yakın diye o kadar araştırdım bende hidrosefaliye çıktı. Diğer bütün ölçümleri iyiydi. Testlerde bi problem yoktu. Haftalarca ağladım sonuç oğlum tam bir koca kafa doğdu. Şu an 7 yaşında çok sağlıklı. Ama hala koca kafalı. Sakın canını sıkma. Zaten yurtdışına test göndermişsin olsa idi bence kesin çıkardı.
Gorundum bugun ayni seyi soyledi sınıra yakın takip edecez dediCanım benim çok zor bir süreç senin için biliyorum inşallah korkuttuları gibi değildir başka doktora da göründün mü ?
İnşallah korkuttukları sandıkları gibi olmaz sadece ihtimalden ibarettirGorundum bugun ayni seyi soyledi sınıra yakın takip edecez dedi
Insallah insallah sag salim saglikla alalimds bebeklerimizi kucaklarimiza artik baska bisey istemiyorumİnşallah korkuttukları sandıkları gibi olmaz sadece ihtimalden ibarettir
İnşallah canım inşallahInsallah insallah sag salim saglikla alalimds bebeklerimizi kucaklarimiza artik baska bisey istemiyorum
Bende 13 14 haftalarda oluyordu yoruldugum zamanlar. Magnezyum kullaniyormusunuzKızlar 22 hafta olup karnında sertleşme hisseden var mı ..Gün içinde Karnım sertleşiyo ve patlayacak gibi hissediyorum kendimi ..uzanınca da geçmiyor hemen ayağa kalkıyorum zaten.böyle hisseden var mı ?
Magnezyum Kullanmıyorum ..değerim 1,5 çıktı ama doktorum gerek yok dediBende 13 14 haftalarda oluyordu yoruldugum zamanlar. Magnezyum kullaniyormusunuz
Kızlar göbek ve göğüs çevresinde kararma yaşayan var mı benden başkahadi göğüs ucunu anlarım da çevresi de kararıyo, güneşlenmeye gerek kalmadan zenci olma yolunda ilerliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?