2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Yalnız var ya daha muayene etmeden doktorun söylediği şeyi size söyleyeyim, ' canım eğer bir sorun varsa doğup yaşama şansı yok.'
Ayyy, nasıl da insanın canını sıkıyorlar gerçekten, okuyunca sinir oldum daha geçen hafta çalıştığım hastaneden 21 haftalık doğan ve 5 ay yenidoğan yoğun bakımda kalan bir bebeği sapasağlam taburcu ettiler. İnsanın, özellikle gebenin halinden anlamayan hekimler gerçekten yapmamalı bu işi

Kızlar göbek ve göğüs çevresinde kararma yaşayan var mı benden başka hadi göğüs ucunu anlarım da çevresi de kararıyo, güneşlenmeye gerek kalmadan zenci olma yolunda ilerliyorum
Göğüs ucum benim de bir tık karardı canım ya. Normalde sarışınım yani baya belli oluyor artık

Kızlar 22 hafta olup karnında sertleşme hisseden var mı ..Gün içinde Karnım sertleşiyo ve patlayacak gibi hissediyorum kendimi ..uzanınca da geçmiyor hemen ayağa kalkıyorum zaten.böyle hisseden var mı ?

Kızlar 22 hafta olup karnında sertleşme hisseden var mı ..Gün içinde Karnım sertleşiyo ve patlayacak gibi hissediyorum kendimi ..uzanınca da geçmiyor hemen ayağa kalkıyorum zaten.böyle hisseden var mı ?
Çok normal canım bende oluyo

Cok haklisin bugun tekrar gittim 9 mm olçüldü sınır 10 muş 2 3 hafta sonra tekrar kontrol edilecek yapacak bisey yok duadan başka

Ayy nası sevindim aynı şeyi yaşayan birini gordugume ve sonunun guzel olduguna peki şimdi nasil konuşması yürümesı algılaması zekası herşeyi iyi degil mi bi de benim eşiminde başı büyük bu sadece baş büyüklügünede sebep olabiliyomu yani bu bosluklarin sınıra yakın olması 9mm çıktı 22 haftada sizde sonucunuzu hatirliyomusunuz

Bende 13 14 haftalarda oluyordu yoruldugum zamanlar. Magnezyum kullaniyormusunuz

Kızlar salı sabah doktor randevum 11 de o gün şeker yüklemesi yapilicak sizce geç bir saatmi. Yapanlar bilgi verebilirmi nasıl olduğu hakkinda

Kızlar göbek ve göğüs çevresinde kararma yaşayan var mı benden başka hadi göğüs ucunu anlarım da çevresi de kararıyo, güneşlenmeye gerek kalmadan zenci olma yolunda ilerliyorum

Ben de varım canım ve göğüs uçlarıma inanamıyorum resmen, hem büyüdüler hem karardılar. Doğumdan sonra geçiyormuş o renk inşallah öyledir

Bende göbek çizgisi de çıktı, bu hafta da göbek deliğimin çevresi de karardı birden. Göbek kısmı beni rahatsız etmiyor hatta hoşuma bile gitti ama bu kadarla kalır inşallah artık kararmalar.

Kızlar bu arada ben bebek arabamı bugün aldım artık, Bagi Easyfold modelini. Bizdeki hazırda olan ana kucağını takabiliyormuşuz, çift yönlü kullanılabiliyor bir de tutma kısmının boyu ayarlanabiliyor filan. Hiç o model aklımda yoktu ama mağazada görünce hoşuma gitti, bir de diğer aynı segmentteki modellere göre daha hafifti o yüzden bunu aldım artık günahıyla sevabıyla kullanıcaz bakalım

Ebebek ve Babymall’da bebek arabalarında bazı modellerde indirim var bu arada, almaya niyeti olan varsa sitelerden inceleyebilir. Saçma bir şekilde ebebek’in web sitesinde olan indirim mağazasında yoktu, mağaza ile internet fark ediyormuş ona da dikkat edin bir şey alırken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…