Napsam ki yaOzelse gittiğin hastane bence az csnim. Benim detaylı totalde bir saatten fazla sürdü, aralar verdik ama yine de 9 dk da her şeyi gördüm demesi ilginç geldi bana. Benim normal muayenem bile 10 dk sürüyor en az her şeyine bakıyor yine. Devletse eğer bir dk fazla bile ama :))
Bız randevuyu yaklasık 1 ay once aldık boslugu bulunmuyo dr’un ama o bile 9 dakıkacık baktı ara verıp 1 saat mi15 dak suren bendim cnm. Burdaki arkadaslari okudukca daha cok uzuluyorum. Herseye bakti mi acaba diye dusunmekten kendimi alamiyorum. Ara fln vermisler bizimki kendisi ara kadardi zatenBenim de normal muayenelerim 10 dak fln suruyo. Cok ilgilenmoyo gibi geliyo. Doktor secenegim cok yok olanlarin arasinda en iisi bu. Allah yardimcimiz olsun hepimizin ins hersey ii olur
toplamda 3 kez kan alıyolar bildiğim kadarıyla 1 er saat arayla çok geç olur aç karnına gideceğin için sabah ne kadar erken gidersen o kadar iyi olur senin içinKızlar yarın şeker yükleme testi yaptıracağım da, öğlen 12 de yaptırsam geç olur mu acaba? Nasıl oluyor bu test? Açken glukozlu su içip sonra tokken mi kan alıyorlar?
11e aldım canım artık o zamana buldum, sıkıntı yaşamam inşallah. Her kan alışında aç mı oluyoruz? Aralar da yemek yeniyor mu yoksa?toplamda 3 kez kan alıyolar bildiğim kadarıyla 1 er saat arayla çok geç olur aç karnına gideceğin için sabah ne kadar erken gidersen o kadar iyi olur senin için
Kızlar yarın şeker yükleme testi yaptıracağım da, öğlen 12 de yaptırsam geç olur mu acaba? Nasıl oluyor bu test? Açken glukozlu su içip sonra tokken mi kan alıyorlar?
Benimde salı 11 de doktoruma dedim biisy olmaz dedi11e aldım canım artık o zamana buldum, sıkıntı yaşamam inşallah. Her kan alışında aç mı oluyoruz? Aralar da yemek yeniyor mu yoksa?
benim aylik muayeneler genelde on bes dk falan suruyor, detayli tam 35 dk surduCanım benımde 2. Gebelık oglum cok sık poz değiştirdi dr ‘um 34. Haftadan sonra önem kazanır son hafta bıle bas gelıs donen yada bas gelısken makat dönen bebekler var demişti
Keske dr’larımız bizi endıselendırecek seylerden kacınsabnm kızımda bas gelıs popo yukarıda ama ayaklarını sol kasıgıma dayamıs hareketlerıni belırgın olarak sadece sol tarafta hissediyrm bunu sorunca ayakları orda endıse etme dedi gelde anlat bunu kendıme
Ya bnm detaylı da kısa sürdü yani 9 dakıka falan:))
Bır arkadas 15 dakıkaya az demişti cok şaşırmıstm simdi sizlerde uzun sürdü diyinceee
gittiğim dr’da perinatologdu görmem gereken herseyi gordum dedi ve 9. Dakıkada bitti ultrason:) eşim kayda almıstı ordan baktm dakıkasına
Hayr normal muayenelerımde kısa sürüyoo, acaba dr’uma sorsam mıaylık muayene özelde 1 dakıka anca suruyo bı 10-15 snde renklı bakabılelim dıye ugrastı dr’um o kadar(((
Usg nn fazlası zarar mı bılmıyorm ama uzun uzun görmek istıyorum
Ayşe HafsaHayırlı pazarlar kızlar, forumda hemen hemen herkes cinsiyetleri öğrendi sayılır, isim konusunu hiç düşündünüzmü? Benim aklımda 3 isim var arada kaldım
Birincisi: Betül
İkincisi: Fatıma Betül
Üçüncüsü: Ayşe Hafsa
Sizce hangisi olsa, fikir alışverişi yapayım dedim, birde Ebced hesabına göre en yüksek akıl, fikir olarak Betül yüksek çıkıyor, karar veremedim
Hayırlı pazarlar kızlar, forumda hemen hemen herkes cinsiyetleri öğrendi sayılır, isim konusunu hiç düşündünüzmü? Benim aklımda 3 isim var arada kaldım
Sizce hangisi olsa, fikir alışverişi yapayım dedim, birde Ebced hesabına göre en yüksek akıl, fikir olarak Betül yüksek çıkıyor, karar veremedim
Ayşe Hafsa
Evren hoca nerede dogum yaptiriyor?Merhaba benim ilk doğumumu bülent hoca sezeryan yapmıştı ee şimdi burda yok o yüzden bende çok doktor araştırdım evren hocayı buldum muhtemelen onunla olucak
Eşimle isim konusunu bende konuşmadım bu isimler benim seçtiklerim, ama Fatıma Betül ismini onaylar gibime geliyor çünkü kayınvalidemin ismi Fatma, inşaAllah sende eşinle güzellikle uzlaşırsınız canım, senin oğlunmu olacak?Daha bugün eşimle kavga ettim isim yüzünden, hiçbir şekilde anlaşamıyoruz. Nerede en son yüz yıl önce kullanılan dede ismi varsa onu söylüyor, benimkileri beğenmiyor, ne yapacağız bilmiyorum doğrusu
Ben kız olsaydi fatıma düşünüyordum. Fatıma betülde çok guzel uymuşHayırlı pazarlar kızlar, forumda hemen hemen herkes cinsiyetleri öğrendi sayılır, isim konusunu hiç düşündünüzmü? Benim aklımda 3 isim var arada kaldım
Bende sağlık ocağında açlık tokluk şekerine baktıracağım. Ebe erken gel demişti. 50 mg lık yükleme yapıyoruz, yükleme istemezsen açlık bakalım demişti. Erken gitsen iyi olur canım.. Bide son 3 aylık şekere bakıolarmış kanda onuda söylicem diğer gebeliğim dede öyle yapmıştım..Kızlar yarın şeker yükleme testi yaptıracağım da, öğlen 12 de yaptırsam geç olur mu acaba? Nasıl oluyor bu test? Açken glukozlu su içip sonra tokken mi kan alıyorlar?
Aç mı tok mu yaptıracaksın canım? Bazı doktorlar tok bakıyormuş.Benimde salı 11 de doktoruma dedim biisy olmaz dedi
Ben farklı bir öneri ile Betül Hafsa diyorum. Ya da Hafsa Betül.Hayırlı pazarlar kızlar, forumda hemen hemen herkes cinsiyetleri öğrendi sayılır, isim konusunu hiç düşündünüzmü? Benim aklımda 3 isim var arada kaldım
Canım birini sen seçsen birini eşin seçse ikinizin de gönlü olur hem. Bebişte istediğini kullanır ilerde.Daha bugün eşimle kavga ettim isim yüzünden, hiçbir şekilde anlaşamıyoruz. Nerede en son yüz yıl önce kullanılan dede ismi varsa onu söylüyor, benimkileri beğenmiyor, ne yapacağız bilmiyorum doğrusu
Yazmaması iyi mi kötü mü anlayamadım. Ama valiliklerden yazı gelebilir kalktı diye bilemiyorum. Ben ayrildim izne cuma gunu hatta yarın da yolculuğa cikiyorum. Ogretmenim zaten yaza giriyorduk ama 1 ve 2 temmuz için cagirmazlar artıkın umarimKızlar genelge yayınlandı ama hamilelerle ilgili birşey yok
Canım doktorum aç dediAç mı tok mu yaptıracaksın canım? Bazı doktorlar tok bakıyormuş.
Ben farklı bir öneri ile Betül Hafsa diyorum. Ya da Hafsa Betül.Ama hepsi çok güzel isimler
Canım birini sen seçsen birini eşin seçse ikinizin de gönlü olur hem. Bebişte istediğini kullanır ilerde.
Ben kızım olsa betül koyacaktım :)Hayırlı pazarlar kızlar, forumda hemen hemen herkes cinsiyetleri öğrendi sayılır, isim konusunu hiç düşündünüzmü? Benim aklımda 3 isim var arada kaldım
Evet güzel uydu hem dini yönden de içime sindi ama üç isim arasında kaldım, bakalım hayırlısıBen kız olsaydi fatıma düşünüyordum. Fatıma betülde çok guzel uymuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?