2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Napsam ki ya dr a neden kısa bakıyoruz mu desem
Bız randevuyu yaklasık 1 ay once aldık boslugu bulunmuyo dr’un ama o bile 9 dakıkacık baktı ara verıp 1 saat mi gözyaşım pıt

Reactions: The
Kızlar yarın şeker yükleme testi yaptıracağım da, öğlen 12 de yaptırsam geç olur mu acaba? Nasıl oluyor bu test? Açken glukozlu su içip sonra tokken mi kan alıyorlar?
toplamda 3 kez kan alıyolar bildiğim kadarıyla 1 er saat arayla çok geç olur aç karnına gideceğin için sabah ne kadar erken gidersen o kadar iyi olur senin için

toplamda 3 kez kan alıyolar bildiğim kadarıyla 1 er saat arayla çok geç olur aç karnına gideceğin için sabah ne kadar erken gidersen o kadar iyi olur senin için
11e aldım canım artık o zamana buldum, sıkıntı yaşamam inşallah. Her kan alışında aç mı oluyoruz? Aralar da yemek yeniyor mu yoksa?

Hayırlı pazarlar kızlar, forumda hemen hemen herkes cinsiyetleri öğrendi sayılır, isim konusunu hiç düşündünüzmü? Benim aklımda 3 isim var arada kaldım
Birincisi: Betül
İkincisi: Fatıma Betül
Üçüncüsü: Ayşe Hafsa
Sizce hangisi olsa, fikir alışverişi yapayım dedim, birde Ebced hesabına göre en yüksek akıl, fikir olarak Betül yüksek çıkıyor, karar veremedim

benim aylik muayeneler genelde on bes dk falan suruyor, detayli tam 35 dk surdu

Ayşe Hafsa

Benim detaylıda 15 dk ancak sürdü üstelik fakültede hoca öğrencisine yaptırdı kendisi de sürekli izledi bazen müdahale etti. Canımı hiç sıkmadım açıkcası. Hiç bir şeyin garantisi yok ki Allah ne demişse o yaşanır. Kafayı takmayın

Daha bugün eşimle kavga ettim isim yüzünden, hiçbir şekilde anlaşamıyoruz. Nerede en son yüz yıl önce kullanılan dede ismi varsa onu söylüyor, benimkileri beğenmiyor, ne yapacağız bilmiyorum doğrusu

Merhaba benim ilk doğumumu bülent hoca sezeryan yapmıştı ee şimdi burda yok o yüzden bende çok doktor araştırdım evren hocayı buldum muhtemelen onunla olucak
Evren hoca nerede dogum yaptiriyor?
benimde ilki sezeryandi bu da sezeryan olacak mecburen.. ben elif hocaya gidiyorum ama maalesef calistigi hastane trabzonda.. git gel zor olacak.. cok kararsiz ve endişeliyim

Eşimle isim konusunu bende konuşmadım bu isimler benim seçtiklerim, ama Fatıma Betül ismini onaylar gibime geliyor çünkü kayınvalidemin ismi Fatma, inşaAllah sende eşinle güzellikle uzlaşırsınız canım, senin oğlunmu olacak?

Ben kız olsaydi fatıma düşünüyordum. Fatıma betülde çok guzel uymuş

Kızlar yarın şeker yükleme testi yaptıracağım da, öğlen 12 de yaptırsam geç olur mu acaba? Nasıl oluyor bu test? Açken glukozlu su içip sonra tokken mi kan alıyorlar?
Bende sağlık ocağında açlık tokluk şekerine baktıracağım. Ebe erken gel demişti. 50 mg lık yükleme yapıyoruz, yükleme istemezsen açlık bakalım demişti. Erken gitsen iyi olur canım.. Bide son 3 aylık şekere bakıolarmış kanda onuda söylicem diğer gebeliğim dede öyle yapmıştım..

Benimde salı 11 de doktoruma dedim biisy olmaz dedi
Aç mı tok mu yaptıracaksın canım? Bazı doktorlar tok bakıyormuş.
Ben farklı bir öneri ile Betül Hafsa diyorum. Ya da Hafsa Betül. Ama hepsi çok güzel isimler
Canım birini sen seçsen birini eşin seçse ikinizin de gönlü olur hem. Bebişte istediğini kullanır ilerde.

Kızlar genelge yayınlandı ama hamilelerle ilgili birşey yok
Yazmaması iyi mi kötü mü anlayamadım. Ama valiliklerden yazı gelebilir kalktı diye bilemiyorum. Ben ayrildim izne cuma gunu hatta yarın da yolculuğa cikiyorum. Ogretmenim zaten yaza giriyorduk ama 1 ve 2 temmuz için cagirmazlar artıkın umarim

Canım doktorum aç dedi

Ben kızım olsa betül koyacaktım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…