2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Çok kilo almadıysan hamilelik ağrıları bnce
Ama kilo aldıysan epey ağırlaştığn içindir

Canım ağırlaşıyoruz ben eskisi gibi yataktan dinlenmiş olarak kalkamıyorum şu sıra
Galiba ağırlaştığım için kızlar haklısınız. Sabaha karşı biraz geçer gibi olmuş, anca rahat uyuyabildim. O da bölük pörçük.
Evet gün geçtikçe sabah eşime kahvaltı hazırlamak işkenceye dönüşmeye başladı
Ben heyecanla 15 günlük tayin iznini bekliyorum. Ne yemek ne temizlik elimi sürmeyeceğim, kv yapsın oh ne güzel 15 gün kafa izni vereceğim kendime

ben de yürürken göbeğimi taşımakta zorlanıyorum :) acaba o göbek bantlarından mı alsam diyorum, burada bir arkadaş yurtdışından alıp resmini koymuştu. Hiç kullanan var mı aranızda?

ben de yürürken göbeğimi taşımakta zorlanıyorum :) acaba o göbek bantlarından mı alsam diyorum, burada bir arkadaş yurtdışından alıp resmini koymuştu. Hiç kullanan var mı aranızda?
Bazen hâlâ göbeğime alışamamış hissediyorum. Sanki göbeğim zıplıyor gibime geliyor benimde alttan tutasım geliyor böyle, göbek kaçak sanki

Oyy kuzuya bak sen simdi seker yukleme yaptirinca hepimiz seninki kac kg kac gram diye baslariz dertlenmeye

Maşallah canım benim hala bulantım var içsem o şeyi anında çıkardı sanrım 3 kilo aldım ebe az dedi yiyemiyorum doğru düzgün.. Açlık şekeri verdim bende yarında tokluğa bakalım dediler..

Kızlar selamlar. Ben 24 haftalık oldum. Sunu merak ediyorum sizler hareketleri duzenli hissediyor musunuz? Yani ben bu konuya biraz kafayi taktim bazen 1 saat bekliyorum bi hareket olsun diye. Bir de ikiz benimkiler. Sizde durumlar nasil?

Kızlar selamlar. Ben 24 haftalık oldum. Sunu merak ediyorum sizler hareketleri duzenli hissediyor musunuz? Yani ben bu konuya biraz kafayi taktim bazen 1 saat bekliyorum bi hareket olsun diye. Bir de ikiz benimkiler. Sizde durumlar nasil?
Benim 23 hafta ama yine de yazayım. Öyle bir saat hareket etmedi diye streslenmiyorum şahsen. Normal çünkü, hiç mi uyumayacak bebekler :) Ben en az 2-3saat aralıklarla hissediyorsam tamamdır benim için canım. Bazen daha da uzayabilir hatta

MaşaAllah kuzucuğa, Benimde Temmuz’un 13’ünde yapılacak canım, bir aç karna, birde tok karna kan veriliyor değilmi?

Canım okuduğum kadarıyla günde 6 saat filan uyanık kalıyorlarmış zaten, gerisi uykuyla geçiyormuş. Belki senin bebişler gece sen uyurken daha hareketlidirler. Geçen bir eğitimde de yemeğinizi yiyin, yaklaşık 1 saat sonra solunuza doğru uzanıp bekleyin 3 kere hareket hissederseniz sıkıntı yok filan demişlerdi. Gerçi benimki sabah o aç halimleyken daha hareketli, yemeklerden sonra sanki ona da rehavet çöküyor gibi oluyor bazen hissetmiyorum bir hareketini

Her gün bir şekilde hissediyorum ama her gün aynı oranda değil kesinlikle. Senin haftan da daha düzenli hissetmek için biraz erken diye biliyorum, o yüzden çok kafayı takma şimdilik.

Canım naptin şeker yuklemesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…