2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar genelge de bişi yok cünkü cumhurbaşkanlığı genelgesi yayınlanacak resmi gazete de. Bu da demek oluyor ki idari izinler de değişiklik var. Aynen devam etseydi genelge devam ederdi. Hayırlısı bakalım bu gece resmi gazete de yayınlanır

Hadi hakkımızda hayırlısı inşallah

Daha öncede duymuştum kendi ismini çocuğuna veren, evet kurayı söyleyebilirsin eşine kabul ederse mantıklı

Kızlar birkaç gündür yorulmadan yürümeden yere bastıkca ayak tabanlarım ağrıyordu. İki gündür de akşamları dizlerimden aşağısı inanılmaz ağrıyor. Ağrı ayak bileklerimde çok yoğun. Öylr ağrı yapıp yorulack bişry de yapmıyorum. Acaba ağırlaştığım için mi oluyor ki? Çok ağrıyor uyuyamıyorum resmen

Çok kilo almadıysan hamilelik ağrıları bnce
Ama kilo aldıysan epey ağırlaştığn içindir

Çok haklisin sende uzme kendini inan insanin kendinden baska dermani yok sen soyleyince aklima geldi bende berbat bi bi hafta gecirdim ailesel güya ailemin yanina geldim dinlenmeye eşimedr anlatamiyorum 2 kere sinir krizi gecirdim hastanelik olacak derecede evde toparladim kendimi berbat bi haftaydi erkek kardeşim olacak şahıs yüzünden belkide onlar etkiledi bilemiyorum öncesinde ayak şişmem cocukta beyinde ödem vs yoktu 18+5 haftada ayrintilida bisey yoktu 22de bi anda çıktı çok şükür ki kendi evime gidecem insallah orda stressiz geçer artik hamileligim bi daha gelip uzun ailemde kalmak mı asla yapmam cocuguma boyle bi sey sende sakın üzülme evladını düşün hic bisey umrunda olmasın inşallah her şey guzel olur herkes için

Amin cnm bende bıraktım işte herkesi kendi haline gece gündüz ağlamaktan bomba gibi oldum resmen olan bana oluyor baktım kimsenin umrunda değil iyi bundan sonra da kimse bnm umrumda değil felsefesi ile toparlanıyorum işte . Allah biz kadınları resmen çelikten yaratmış

Canım ağırlaşıyoruz ben eskisi gibi yataktan dinlenmiş olarak kalkamıyorum şu sıra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…