- 13 Aralık 2016
- 723
- 847
- 53
- 37
Ne güzel isimler maşallahOğlum olsaydı Aslan koyacaktık fanatik cimbomlu oluncakızımız geliyor ablası Güneş kendisi de Ayliz olacak inşallah kızlar
Normal inşallah canım yaa. Çünkü çok şükür bebek gayet hareketli yani bir sıkıntı yoktur diye düşünüyorum Allahin izniyle21+6yım benimde iki gündür kasıklarım ağrıyo bende ony yazacaktım
İnşallah canım inşallahNormal inşallah canım yaa. Çünkü çok şükür bebek gayet hareketli yani bir sıkıntı yoktur diye düşünüyorum Allahin izniyle
Hadi hakkımızda hayırlısı inşallahKızlar genelge de bişi yok cünkü cumhurbaşkanlığı genelgesi yayınlanacak resmi gazete de. Bu da demek oluyor ki idari izinler de değişiklik var. Aynen devam etseydi genelge devam ederdi. Hayırlısı bakalım bu gece resmi gazete de yayınlanır
Uf çok heyecanlı yaHadi hakkımızda hayırlısı inşallah
İnşallah devam eder yaUf çok heyecanlı ya
Ay ınsallahİnşallah devam eder ya
Kızlar covid aşısı olacak mısınız ? Olan var mı ?
Yok canım o da birkaç isim söyledi ama yani demode eski eski isimler. Farklı bir şey olsun istiyor sanırım ama benim fikrim de tam tersi, normal anlamı güzel isimlerden birini koyalım gitsin modundayımBir ara kendi ismini koymak istiyordu, belki beni bezdirip sonunda ona razı etmeye de çalışıyor da olabilir
Beğendiğim tüm erkek isimleri de ailede birinin ismi bir de öyle bir şanssızlığım var, herkes kapmış güzel isimleri bana bir şey kalmadı
Kura fikri çok iyiAslında benim ismimi de zamanında en son kurayla seçmişler, ben de aynısını oğluma yapabilirim
Çok kilo almadıysan hamilelik ağrıları bnceKızlar birkaç gündür yorulmadan yürümeden yere bastıkca ayak tabanlarım ağrıyordu. İki gündür de akşamları dizlerimden aşağısı inanılmaz ağrıyor. Ağrı ayak bileklerimde çok yoğun. Öylr ağrı yapıp yorulack bişry de yapmıyorum. Acaba ağırlaştığım için mi oluyor ki?Çok ağrıyor uyuyamıyorum resmen
Çok sagol cnm inşallah burdaki herkes saglikla alir kucagina dogumlarda kolaycık olurHayırlı haberlerini bekliyoruz canım, ben de sağlıklı doğacağına inanıyorum sen içini ferah tut ki oğlusunu da üzme
İnsallah cnm insallah çok sagol cok moral oldun banaBenimde doğuma kadar takip ettiler ama bi problem olmuyor 3 hafta sonra için daha da rahatlar büyümediğini görünce
Çok haklisin sende uzme kendini inan insanin kendinden baska dermani yok sen soyleyince aklima geldi bende berbat bi bi hafta gecirdim ailesel güya ailemin yanina geldim dinlenmeye eşimedr anlatamiyorum 2 kere sinir krizi gecirdim hastanelik olacak derecede evde toparladim kendimi berbat bi haftaydi erkek kardeşim olacak şahıs yüzünden belkide onlar etkiledi bilemiyorum öncesinde ayak şişmem cocukta beyinde ödem vs yoktu 18+5 haftada ayrintilida bisey yoktu 22de bi anda çıktı çok şükür ki kendi evime gidecem insallah orda stressiz geçer artik hamileligim bi daha gelip uzun ailemde kalmak mı asla yapmam cocuguma boyle bi sey sende sakın üzülme evladını düşün hic bisey umrunda olmasın inşallah her şey guzel olur herkes içinCanım çok geçmiş olsun Allah yar ve yardımcınız olsun herşey nasip Allah ne dilerse o olur üzme kendini herşey normal devam ediyor gibi düşün hamileliğine bak ağladıkça strese girdikçe şişer elin yüzün .. bende son bir aydır aşırı stres yaşıyorum ailesel inan ödem oldum kendime zararım bide bebeğime herkes hayatında yaşantısında bakıyorum da .. sende herşeyin Haktan geldigini düşün tevekkül et elinden dua dan başka sakinlikten başka birşey gelmez güzel kardeşim bnm .. herkes bişey soyler sen Allah'a yaslann insallah saglıcakla alırsın kucagına bebegini
Teşkr ederim cnmNe güzel isimler maşallah
Amin cnm bende bıraktım işte herkesi kendi haline gece gündüz ağlamaktan bomba gibi oldum resmen olan bana oluyor baktım kimsenin umrunda değil iyi bundan sonra da kimse bnm umrumda değil felsefesi ile toparlanıyorum işte . Allah biz kadınları resmen çelikten yaratmışÇok haklisin sende uzme kendini inan insanin kendinden baska dermani yok sen soyleyince aklima geldi bende berbat bi bi hafta gecirdim ailesel güya ailemin yanina geldim dinlenmeye eşimedr anlatamiyorum 2 kere sinir krizi gecirdim hastanelik olacak derecede evde toparladim kendimi berbat bi haftaydi erkek kardeşim olacak şahıs yüzünden belkide onlar etkiledi bilemiyorum öncesinde ayak şişmem cocukta beyinde ödem vs yoktu 18+5 haftada ayrintilida bisey yoktu 22de bi anda çıktı çok şükür ki kendi evime gidecem insallah orda stressiz geçer artik hamileligim bi daha gelip uzun ailemde kalmak mı asla yapmam cocuguma boyle bi sey sende sakın üzülme evladını düşün hic bisey umrunda olmasın inşallah her şey guzel olur herkes için
Canım ağırlaşıyoruz ben eskisi gibi yataktan dinlenmiş olarak kalkamıyorum şu sıraKızlar birkaç gündür yorulmadan yürümeden yere bastıkca ayak tabanlarım ağrıyordu. İki gündür de akşamları dizlerimden aşağısı inanılmaz ağrıyor. Ağrı ayak bileklerimde çok yoğun. Öylr ağrı yapıp yorulack bişry de yapmıyorum. Acaba ağırlaştığım için mi oluyor ki?Çok ağrıyor uyuyamıyorum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?