Merhabalar bizde bugun 25+1 olduk ebeye aynı şeyi sordum bende hareketleri. Düzenlenli hissedip saymamamız. Gerekli mi dedim erken daha dedi.. Bende akşamları daha çok hissediyorum biz hareket halindeyken onlar uykuda oluyormuş sanırım biz dinlenirken onlar AktifKızlar selamlar. Ben 24 haftalık oldum. Sunu merak ediyorum sizler hareketleri duzenli hissediyor musunuz? Yani ben bu konuya biraz kafayi taktim bazen 1 saat bekliyorum bi hareket olsun diye. Bir de ikiz benimkiler. Sizde durumlar nasil?
Bana 50 gr yaptı canım bakalım ne çıkacakOyy kuzuya bak sensimdi seker yukleme yaptirinca hepimiz seninki kac kg kac gram diye baslariz dertlenmeye
Benim açken çok bulanıyordu, su içtim biraz od aha bulandırdı. Keşke içmeseydin su içmemen lazım dedi sekreter. Kan alan hemşire de sıkıntı olmaz dedi. Ben öyle açtım ki şekerli su karnımı doyurdu resmen hiç bulanmadı.Maşallah canımbenim hala bulantım var içsem o şeyi anında çıkardı sanrım 3 kilo aldım ebe az dedi yiyemiyorum doğru düzgün.. Açlık şekeri verdim bende yarında tokluğa bakalım dediler..
Açken bir tüp kan aldı canım. Yemek su kesinlikle yok dedi. Biraz su içtim edim, sekreter su içince olmaz dedi. Kan alan hemşire sıkıntı olmaz dedi. İlk tüpü aç aldı, sonra şekerli suyu içtim. Tam bir saat sonra yine kan aldı. O bir saatlik arada yemek içmek yok. Sonuçlanır bekliyorum bakalım.MaşaAllah kuzucuğa, Benimde Temmuz’un 13’ünde yapılacak canım, bir aç karna, birde tok karna kan veriliyor değilmi?
Ben çok kilo aldım, bebek de almıştır inşallah diyordum iyiymiş kilosu şükürMaşallah canım artık iyice büyüyorlar
Yaptırdım canım sonuç bekliyorum. Önce aç kan verdim, şekerli su içtim, bir saat sonra yine kan verdim.50 gr yaptı.Canım naptin şeker yuklemesini
Aç aç dayanabildinmiBana 50 gr yaptı canım bakalım ne çıkacak
Benim açken çok bulanıyordu, su içtim biraz od aha bulandırdı. Keşke içmeseydin su içmemen lazım dedi sekreter. Kan alan hemşire de sıkıntı olmaz dedi. Ben öyle açtım ki şekerli su karnımı doyurdu resmen hiç bulanmadı.
Açken bir tüp kan aldı canım. Yemek su kesinlikle yok dedi. Biraz su içtim edim, sekreter su içince olmaz dedi. Kan alan hemşire sıkıntı olmaz dedi. İlk tüpü aç aldı, sonra şekerli suyu içtim. Tam bir saat sonra yine kan aldı. O bir saatlik arada yemek içmek yok. Sonuçlanır bekliyorum bakalım.
Ben çok kilo aldım, bebek de almıştır inşallah diyordum iyiymiş kilosu şükür
Yaptırdım canım sonuç bekliyorum. Önce aç kan verdim, şekerli su içtim, bir saat sonra yine kan verdim.50 gr yaptı.
Teşekkürler bende eğitimleri soracaktım çok methettiler bu tarz eğitimleri birşeyler öğrenmek açısından hastaneler de yapıyor mu acaba?Emzirme eğitimi için instagramdaki bebeimgeliyor hesabını inceleyebilirsiniz bu arada kızlar. Bazen çok reklam yapıyor ama eğitimleri güzel
Eki Görüntüle 2878999
Ben bakınıyorum ama göremedim yaİdari izinle ilgili yeni bir durum var mı kızlar bilgisi olan var mi
Hiç etkilemedi canım beni, midem bulanmadı bile. Aksine şekerli su aç karna iyi geldi.Aç aç dayanabildinmi
Merhaba canım iyiyim şimdilik. Hala riskli devam ediyor en son hunileşme vardı.yarın kontrol var bakalım ne durumdayım. Daha çok diğer konuda takılıyorum riskli gidiyor diye. Bu konuda fazla aktif olamıyorum teşekkür ederim sorduğun için senin nasıl gidiyor??Dora01 canım ben de seni merak ediyorum, iyi misin?
Ya bendede var o sorun artık ystsktan kalkınca zorlanıyorum biryeri tutup destek alıyorum yüzüm gözüm şiş bu aralar ayaklarım parmaklarımda sis oluyor sıcak basıyor Allah'tan 1 ay dil kursu tatil rahat yatıyorum erken kalkma derdi yokEvet gün geçtikçe sabah eşime kahvaltı hazırlamak işkenceye dönüşmeye başladı
Kızlar ultrasondan çıktım. 1 kilo 35 santim olmuş, çok hareketliydi yine50gr şeker yükleme yaptı, ikinci kanı vermek içim bekliyorum. Mide bulantısı yapabilir dedi ama o kadar açtım ki karnım doydu resmen
MaşallahAçlık tokluk şükür temiz çıktı kızlar, hiçbir sorun yok. Vücudun çok güzel kaldırıyor şekeri değerin çok iyi dedi şükürler olsunidrarda enfeksiyon çıktı yine, ona da şase verdi diye. Belki de su içmeden idrar verdiğin için çıkmıştır, bol suya devam dedi doktor.
ah canım, haklısın endişelenmekte, ama inşallah hiç bir sorun yoktur. Doktor dediğin zaten bu zamanlarda gerekli, insan acayip sinir oluyor geri dönüş alamayınca...Kızlar bugün birden iltihapla karışık kanamam oldu, şimdi çok azaldı ama çok korktum. Doktorumu aradım ama hala 1,5 saattir cevap vermesini bekliyorum. Elli kere de asistanı aradım foto da attım, hala cevap yok. En son eşim gelince bir hastaneye gidicem artık, bu doktorlar konusunda benim yüzüm gülmeyecek herhalde anlaşılan, lafa gelince herkes “Beni geceyarısı bile arayabilirsin” diyor ama pratikte ulaşabilene aşk olsun.
Maşallah iri bebek sanırım tombik geliyorKızlar ultrasondan çıktım. 1 kilo 35 santim olmuş, çok hareketliydi yine50gr şeker yükleme yaptı, ikinci kanı vermek içim bekliyorum. Mide bulantısı yapabilir dedi ama o kadar açtım ki karnım doydu resmen
Bebeğin oynuyornmu peki hareketleri var mıKızlar bugün birden iltihapla karışık kanamam oldu, şimdi çok azaldı ama çok korktum. Doktorumu aradım ama hala 1,5 saattir cevap vermesini bekliyorum. Elli kere de asistanı aradım foto da attım, hala cevap yok. En son eşim gelince bir hastaneye gidicem artık, bu doktorlar konusunda benim yüzüm gülmeyecek herhalde anlaşılan, lafa gelince herkes “Beni geceyarısı bile arayabilirsin” diyor ama pratikte ulaşabilene aşk olsun.
Hareketlerini hissediyorsun değil mi canım acile bi git ne olur ne olmazKızlar bugün birden iltihapla karışık kanamam oldu, şimdi çok azaldı ama çok korktum. Doktorumu aradım ama hala 1,5 saattir cevap vermesini bekliyorum. Elli kere de asistanı aradım foto da attım, hala cevap yok. En son eşim gelince bir hastaneye gidicem artık, bu doktorlar konusunda benim yüzüm gülmeyecek herhalde anlaşılan, lafa gelince herkes “Beni geceyarısı bile arayabilirsin” diyor ama pratikte ulaşabilene aşk olsun.
Allah bağışlasın sağ salim kucagınıza almayı nasip etsin hareketleri genelde hissediyorum bazen çok net bazen saatler sonra felanKızlar selamlar. Ben 24 haftalık oldum. Sunu merak ediyorum sizler hareketleri duzenli hissediyor musunuz? Yani ben bu konuya biraz kafayi taktim bazen 1 saat bekliyorum bi hareket olsun diye. Bir de ikiz benimkiler. Sizde durumlar nasil?
ah canım, haklısın endişelenmekte, ama inşallah hiç bir sorun yoktur. Doktor dediğin zaten bu zamanlarda gerekli, insan acayip sinir oluyor geri dönüş alamayınca...
Çok geçmiş olsun, hayırlı haberlerini bekliyoruz.
Bebeğin oynuyornmu peki hareketleri var mı
Hareketlerini hissediyorsun değil mi canım acile bi git ne olur ne olmaz
Geçmiş olsun inşallah önemli bir şey değildir. Ama leke kanama azıcık bende de olmuştu. Plesenta Rahime yaklaşmış demişti doktor ondan kanama olmuş. Bebek benim de oynuyordu. O yüzden merak etme canım bebek oynuyorsa. Plesentadan olabilir yani. Endişelenme diye söylüyorumSağol canım, doğuma girmiş şimdi de ya söyleceği iki cümle alt tarafı, gerçekten mahvoldum sinirlerim bozuldu. Keşke hastaneye gitseydim bunu bekleyeceğime, şimdi de hiçbir yerde acilde nöbetçi kadın doğumcu yok çok moralim bozuk.
Hissediyorum kızlar çok şükür. En kötü bir acile gidicez artık bakalım, eşimi bekliyorum.
Canım genelde mesai bitimi akşam eve gittiklerinde cevapliyolarKızlar bugün birden iltihapla karışık kanamam oldu, şimdi çok azaldı ama çok korktum. Doktorumu aradım ama hala 1,5 saattir cevap vermesini bekliyorum. Elli kere de asistanı aradım foto da attım, hala cevap yok. En son eşim gelince bir hastaneye gidicem artık, bu doktorlar konusunda benim yüzüm gülmeyecek herhalde anlaşılan, lafa gelince herkes “Beni geceyarısı bile arayabilirsin” diyor ama pratikte ulaşabilene aşk olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?