2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Sende baya kullanıyorsun canım bende yarın bi kanlı versem dedimde doktorum 30 haftada yaparız dedi . Ama çok kArarsizim sağlık ocağında versem doktor o testler yanlış cikiyo demişti

Valla 80 le kapatmak istiyorum ya ilk oglumdada 80 yapmıştım son 3 ayda en fazla 2 kilo alim istiyorum
Bu çok zor çünkü bebiş zaten 2 kilo alır:) birde eşi, suyu sen hiç kilo almasan bile +5 ekle kilona:)) ama kilo verirsen olur. Bende de aynı sıkıntı var

Bu çok zor çünkü bebiş zaten 2 kilo alır:) birde eşi, suyu sen hiç kilo almasan bile +5 ekle kilona:)) ama kilo verirsen olur. Bende de aynı sıkıntı var
Canım kilo vermeye başladım gebelik şekeri çıktığından beri 1.5 kilo verdim vitaminleride kestim bakalım böyle giderse bi 3 kilo daha veririm

Canım kilo vermeye başladım gebelik şekeri çıktığından beri 1.5 kilo verdim vitaminleride kestim bakalım böyle giderse bi 3 kilo daha veririm
Ben Dr Banu Çiftçi nin kitabını okuyorum, o demir ilaçlarının çok önemli olduğunu yazmış, aşağıda resmini çekip koydum. Demir ilacınızı doktora da sorup alın isterseniz

Eklentiler

• 68435E98-E65A-4B45-8574-69EF2F1CA68E.webp
    40,3 KB · Görüntüleme: 59
Kilo verebilmişsiniz ne güzel sağlıklı olalım da artık kiloyu bir şekilde atarız

Kizlar aranizda kaburgadan baslayip sirtina agri vuran var mi zaman zaman sirt omuz agrim oluyor ozellikle oturdugumda ve ayakta kaldigimda daha da artiyor

Kızlar merhaba gebelik boyunca havuza gireniniz oldu mu? Çok canım çekiyor yüzmek kendimi suya bırakmak. Denize gitmek meşakkatli olacak normalde yalova dolaylarinda marmara denizine giriyorduk bu sene musilajdan dolayı girmedik. Haftada 1 bu aylık havuza kaydolayım diyorum. Genelde saglikli deniyor. Belediyenin havuzuna gidecegim 5 kişi ayni anda yuzebiliyormus zaten koronadan dolayı. Belediyemiz zaten hizmetleriyle meshurdur yani o noktada ihmal olnayacagini dusunuyorum ama gene de bi sorayim gidenlerden teşvik olurum diye dusundum

Kizlar aranizda kaburgadan baslayip sirtina agri vuran var mi zaman zaman sirt omuz agrim oluyor ozellikle oturdugumda ve ayakta kaldigimda daha da artiyor
Pozisyonunu sık değiştir. Ben de bazen ikibüklüm oturuduğumu farkediyorum rahatsizlik veriyor. Bel cukuruna yastık koyup oturmak rahatlatıyor ya da sag sol yan yatmak da iyi geliyor bacak arasina yastik almak uyurken belime bile faydasi oluyor. bunyeden bünyeye de degisir agrilar. Benim gecen yil belim tutulmustu mesela ben korktum gebelikte de tetiklerse cok kotu olurum diye. Ayakta bulasik yikasam biraz hemen agriyor zaten. O yuzden kendine uyhun pozisyonlar deneyebilirsin

Hepsini sık sık yapiyorum canim ama gun icinde oturdugumda falan yada azicik yurudugumde hemen basliyor agri sadece arkama birsey koydugumda rahatliyor her zaman olmuyor ama haftada bir oluyor sanirim artik bu tarz skntilar baslayacak gibi

Ben de normal doğuma göre ekim annesiyim sezeryana göre Eylül annesiyim . Yazını görünce cevap vermek istedim daha çok deniz öneriliyor havuzda mikrop kapma riski olduğundan ama temizse sorun olacağını düşünmem bende 1 hafta oluyor tatilden geleli denize girdim gerçi yüzmek zor oluyor biraz ama suya gir çık hesabı yaptım iyi geldi bana

Kızlar merhaba günaydın dün bir haftada bir kilo aldım diye üzülüyordum bugün tartıda yine eski kılom çıktı, galiba dunki başka bir şeymiş çok mutluyum

Bu arada tetanoz yaptırdım yarım saat önce ve ağrı hemen başladı, öneriniz var mı? Aktif pc kullanıyorum, çok etkileyecek galiba. Kısa süre içinde ağrısı geçen oldu mu?

Ayrıca bugün kan ve demir yazdırdım doktora, ilk kez başlıyorum. Aç karna içtiğinde bulantı olacağı için eczacı kahvaltıdan sonra bir saat bekle ve sonra iç dedi, aynı etkiyi verir dedi veya gece yatmadan iç hemen uyu dedi ama bu şekilde kullanan oldu mu

Tetanozda ilk birkaç saat kolunu çok oynatmazsan çok ağrı olmuyor canım benim ilki daha çok ağrıdı ev süpürüp duş almıştım
Demir ilacını ne kadar tok içersen o kadar az etki ediyor ben gece yatmadan içiyorum veya defalarca uyandığım için baş ucuma koyup içip geri yatıyorum inanılmaz bulantı yapıyor bende başka türlü dayanamıyorum

Reactions: The
Sağolasin canım daha dikkat edeyim koluma madem, baya bildiğin kullanıyordum çünkü. Bu arada bazıları bebek hareketi azaldı yazmıştı, sende öyle bir etkisi oldu mu aşının?
Demir ilacını ben de öyle yapayım canım ya madem gece içeyim

Hahah çok hoş ya ama yataktan kalkmamislar ki bebek kendi kendine emip durmuş masallah
Ama kaç milyon kere uyanıyorsun adam da yataktan kaçıp gidiyor bizim odada beşiği vardı kızımın emzirir geri koyardım yanımda yatınca daha çok uyanıyordum dönmesine hareket etmesine

Reactions: The
Evet o gün arada bir hissetmiştim hareketini normalde daha sık hissediyordum minnoşlarda uyku mu yapıyor nedir bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…