Tartın var dikkat edersin canımBen resmen kilo almak için kombine diyet yapmışım herhaldeneyse bakalım doğru diyorsun bugün akşam yemeğim koca bir tabak salata ve kuş kadar sebze yemeği olsun bi de benim eşim zayıf ve yediği hiçbir şey kilo yapmıyor onda, deli gibi sürekli yanımda bir şeyler gömüyor
Hamilelikten once bana da yediğim hiçbir şey yaramiyordu anlamadım ki nasıl bu hale düştümneyse haftaya kadar hiç kilo almamam lazım bugün yürüyüşe de başlıyorum
Cuma günü öğrencem kaç kilo olduğumu yazarım buraya en son 81.100 Gr dünCanım bende de bastırınca bir şey yok, görünümüm aynı ama maşallah bir yerlere gidiyor demek ki tartı arada öyle gösteriyorİnsanın çok morali bozuluyor ama gerçekten yaa, sen dikkat et yediklerine bu hafta bakalım ne olacak.
Evet yoga yapıyorum ama kiloya etkisi sıfır tabiiTempolu istesek de yürüyemiyorum artık canım ya, eşimi sürekli uyarmak zorunda kalıyorum artık hatta yavaşla diye o yüzden biraz gezinti gibi oluyor. Günde 5000 adım atsan bile çok fark ediyor, biz de genelde 40 dk-1 saat arası geziyoruz, arada oturuyoruz sonra dönüyoruz. Sabahları uyanabilsem aslında en güzel hava o zaman ama imkansızzz, önceden sabahın köründe kalkardım artık kafamı kaldıramaz hale geldim
Sanırım numaraya mesaj atılıyor canım, bende henüz kayıt yaptırmadım ama görünce buraya paylaşmak istedim.7 temmuzda olana nasil gircez bulamadim. Cok tesekkurler
Sanırım numaraya mesaj atılıyor canım, bende henüz kayıt yaptırmadım ama görünce buraya paylaşmak istedim.
Anladım canım aynen öyle yoganin kiloya etkisi gerçekten yok ama beni epey rahatlattı gerçekten. Bi de 50 dklik yoga hareketlerini ezberledim, kendim yapıyorum videosuz. 30-35 dk sürüyor öyle daha çok sevdimCanım bende de bastırınca bir şey yok, görünümüm aynı ama maşallah bir yerlere gidiyor demek ki tartı arada öyle gösteriyorİnsanın çok morali bozuluyor ama gerçekten yaa, sen dikkat et yediklerine bu hafta bakalım ne olacak.
Evet yoga yapıyorum ama kiloya etkisi sıfır tabiiTempolu istesek de yürüyemiyorum artık canım ya, eşimi sürekli uyarmak zorunda kalıyorum artık hatta yavaşla diye o yüzden biraz gezinti gibi oluyor. Günde 5000 adım atsan bile çok fark ediyor, biz de genelde 40 dk-1 saat arası geziyoruz, arada oturuyoruz sonra dönüyoruz. Sabahları uyanabilsem aslında en güzel hava o zaman ama imkansızzz, önceden sabahın köründe kalkardım artık kafamı kaldıramaz hale geldim
evet, hatta ben de bugün kontrole gittim, bana az yiyorum ve öğün atlıyorum diye kızdı. 3 öğün ve 2 ara öğün yiyeceksin, aç durmak yok dediSlm kizlar. Bugun seker yuklemesi yaptirdik. Aclik 72, 50lik yukleme sonucu 1 saat sonrasi 144 cikti. Idrarda da glukoz pozitif cikti ☹ dahiliyeye gonderdi doktor 3 aylik glukoza baktilar o sinirlar icinde ama ust degere yakin cikti. Diyetisyene gittik diyete basliyorum bende. Diyetisyenin diyeti bnm normaldr yediklerimden cok daha fazla. Ara ogunleri fln cogunlukla atliyodum onlar da seker dengesini bozuyomus kesinlikle atlamayin dedi. Ben oyle tatli fln da yemiyorum sadece meyve yiyodum sekerli olarak. 1 ay olmadi kan tahlili vereli seker degerlerim fln cok iiydi onla hic alakasi yok gercekten
Aynen ben de öyleyim canım, inan sadece top gibi bir karnım varTartın var dikkat edersin canımakşam yemegin süper afiyet olsun vallahi öyle olmuş rwsmen kilo almak için kombine etmişsin yemekleri eşimde bana dün dio zatiflamissin hiç şişkinlik yok sanırım öbür gebelikte çok ödem sisliklik sağdan soldan oldu ya onu kast ediyor bunda sadece göbekten aldığımı dedi bended ddim herhalde cinsiyet farkından dolayı gerçekten sadece göbek şişmiş ödem yok sadece sabah uyanınca yüzüm gözüm sisiyor ،sonrasi iniyor
Ay canım ben bir ayda 6 kilo aldim . 30 haftada kontrol var 1 kilodan fazla almadan gel dediCanım malesef onu bende yaşadım19 haftalık Ken gittiğimde 78 dim 25 haftalarda gittim81 kg olmuşum yani 1 ayda 3kg almışım ben şok oyüzden bende dikkat ediyorum artık yürüyüş yapıyorum bol su içiyorum rezene falan kabız olmayım sindirim die
Neyseki 9 temmuzda da randevu m var bakalım 28.haftada ne olduk en son 81 kg idim inşallah 82dir
Evet göbeğim hamilelik öncesindede vardı karnım geniş baya .umarım ondandır :)Kiloluysan ondan olabilir belki canım, 24 haftada sadece seyirme olmaz bence :) yani muhakkak içerde oynuyordur ama sen hissetmiyor olabilirsin
Ondandır muhtemelen canım :)Evet göbeğim hamilelik öncesindede vardı karnım geniş baya .umarım ondandır :)
Ay kız dikkat et vsllahi kötü zaten daha vaktimiz var bende korkuyorum yediklerime dikkat ediyorum sen fazla almışsın bizdenAy canım ben bir ayda 6 kilo aldim . 30 haftada kontrol var 1 kilodan fazla almadan gel dedi
Maalesef bende uyurken oluyor ya hiç hoş değil uyanıyorum üstümden tır geçmiş gibi halsizlikAynen ben de öyleyim canım, inan sadece top gibi bir karnım varsenin haftan bana göre büyük şişkinlik ödem vs daha çok olabilir tabiki, şimdilik bende yok gibi yani elim yüzüm şişmiyor ama bilemiyorum tabiki
Masallah iyi beBek haftasına uyumlu ama ben şuan 78 kıloyumAy kız dikkat et vsllahi kötü zaten daha vaktimiz var bende korkuyorum yediklerime dikkat ediyorum sen fazla almışsın bizdeninşallah bebeğe de gitmiştir kilolar
Kizlar şuan hangi vitaminleri kullanıyorsunuz. Ben sadece kan ilacı başka birşey kullanmıyorum doktorum kalsiyum magnezyum içeren tablet vermişti onuda kullanmıyorum osteocare diye
Ya canım doktorun verdiği kalsiyum magnezyum d vitamini çinko var zaten en iyisi alim kullanimBen D vitamini ve Ocean Mummy marka Omega kullanıyorum canım. Hiçbir şey kullanmasan bile D vitaminin kullanmayı mutlaka öneriyorlar istersen onu bir sor doktoruna.
Bu arada D vitamini sağlık ocağında ücretsiz veriliyormuş (Hatta sanırım demir de), ben aile hekimine yazdırmaya gittiğimde öğrendim“Git hemşireden al niye yazdırıyorsun ki” dedi bir kutumu da öyle aldım, benim gibi bilmeyen varsa aklında olsun.
Bizim hemşireler pinti vereceklerini sanmıyorumBen D vitamini ve Ocean Mummy marka Omega kullanıyorum canım. Hiçbir şey kullanmasan bile D vitaminin kullanmayı mutlaka öneriyorlar istersen onu bir sor doktoruna.
Bu arada D vitamini sağlık ocağında ücretsiz veriliyormuş (Hatta sanırım demir de), ben aile hekimine yazdırmaya gittiğimde öğrendim“Git hemşireden al niye yazdırıyorsun ki” dedi bir kutumu da öyle aldım, benim gibi bilmeyen varsa aklında olsun.
Decavit, efa one (omega), d vitamini spreyi, jodid 100 iyot, ferro bi şey (demir için).Kizlar şuan hangi vitaminleri kullanıyorsunuz. Ben sadece kan ilacı başka birşey kullanmıyorum doktorum kalsiyum magnezyum içeren tablet vermişti onuda kullanmıyorum osteocare diye
Maşallah canımMasallah iyi beBek haftasına uyumlu ama ben şuan 78 kıloyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?