2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Tartın var dikkat edersin canım akşam yemegin süper afiyet olsun vallahi öyle olmuş rwsmen kilo almak için kombine etmişsin yemekleri eşimde bana dün dio zatiflamissin hiç şişkinlik yok sanırım öbür gebelikte çok ödem sisliklik sağdan soldan oldu ya onu kast ediyor bunda sadece göbekten aldığımı dedi bended ddim herhalde cinsiyet farkından dolayı gerçekten sadece göbek şişmiş ödem yok sadece sabah uyanınca yüzüm gözüm sisiyor ،sonrasi iniyor

Reactions: The
Cuma günü öğrencem kaç kilo olduğumu yazarım buraya en son 81.100 Gr dün bakalım 2,5 haftada kaç kg aldım kesin almisimdir

Slm kizlar. Bugun seker yuklemesi yaptirdik. Aclik 72, 50lik yukleme sonucu 1 saat sonrasi 144 cikti. Idrarda da glukoz pozitif cikti ☹ dahiliyeye gonderdi doktor 3 aylik glukoza baktilar o sinirlar icinde ama ust degere yakin cikti. Diyetisyene gittik diyete basliyorum bende. Diyetisyenin diyeti bnm normaldr yediklerimden cok daha fazla. Ara ogunleri fln cogunlukla atliyodum onlar da seker dengesini bozuyomus kesinlikle atlamayin dedi. Ben oyle tatli fln da yemiyorum sadece meyve yiyodum sekerli olarak. 1 ay olmadi kan tahlili vereli seker degerlerim fln cok iiydi onla hic alakasi yok gercekten

Anladım canım aynen öyle yoganin kiloya etkisi gerçekten yok ama beni epey rahatlattı gerçekten. Bi de 50 dklik yoga hareketlerini ezberledim, kendim yapıyorum videosuz. 30-35 dk sürüyor öyle daha çok sevdim kadın çok yavaş ve haliyle aynı hareketi anlatıp duruyor sıkıldım o şekilde. Sabah 6da yapıyorum yoga ben çok erken kalkıyorum. Namazdan sonra uyumuyorum artık o da 5-5.30 arası falan yani. Sonra kalkip yoga yapıyorum, ardından kahvaltı. Bu şekilde
Bugün ben de yürüyüşe başlayacağım eşimle bakalım. 1saat yuruyemesem de yarım saat yürürüz inşallah

evet, hatta ben de bugün kontrole gittim, bana az yiyorum ve öğün atlıyorum diye kızdı. 3 öğün ve 2 ara öğün yiyeceksin, aç durmak yok dedi

Aynen ben de öyleyim canım, inan sadece top gibi bir karnım var senin haftan bana göre büyük şişkinlik ödem vs daha çok olabilir tabiki, şimdilik bende yok gibi yani elim yüzüm şişmiyor ama bilemiyorum tabiki

Ay canım ben bir ayda 6 kilo aldim . 30 haftada kontrol var 1 kilodan fazla almadan gel dedi

Ay canım ben bir ayda 6 kilo aldim . 30 haftada kontrol var 1 kilodan fazla almadan gel dedi
Ay kız dikkat et vsllahi kötü zaten daha vaktimiz var bende korkuyorum yediklerime dikkat ediyorum sen fazla almışsın bizdeninşallah bebeğe de gitmiştir kilolar

Maalesef bende uyurken oluyor ya hiç hoş değil uyanıyorum üstümden tır geçmiş gibi halsizlik gözlerim dudaklarım şişik parmaklar şişik sonra zamanla iniyor işte ama zamanla daha da artar zaten benimkiler de snairim 25 hafta itibari le cikti

Kizlar şuan hangi vitaminleri kullanıyorsunuz. Ben sadece kan ilacı başka birşey kullanmıyorum doktorum kalsiyum magnezyum içeren tablet vermişti onuda kullanmıyorum osteocare diye

Kizlar şuan hangi vitaminleri kullanıyorsunuz. Ben sadece kan ilacı başka birşey kullanmıyorum doktorum kalsiyum magnezyum içeren tablet vermişti onuda kullanmıyorum osteocare diye

Ben D vitamini ve Ocean Mummy marka Omega kullanıyorum canım. Hiçbir şey kullanmasan bile D vitaminin kullanmayı mutlaka öneriyorlar istersen onu bir sor doktoruna.

Bu arada D vitamini sağlık ocağında ücretsiz veriliyormuş (Hatta sanırım demir de), ben aile hekimine yazdırmaya gittiğimde öğrendim “Git hemşireden al niye yazdırıyorsun ki” dedi bir kutumu da öyle aldım, benim gibi bilmeyen varsa aklında olsun.

Ya canım doktorun verdiği kalsiyum magnezyum d vitamini çinko var zaten en iyisi alim kullanim

Bizim hemşireler pinti vereceklerini sanmıyorum

Decavit, efa one (omega), d vitamini spreyi, jodid 100 iyot, ferro bi şey (demir için).

bunlardan demir, d vitamini yakında eklendi, çünkü testlerim düşük çıktı efa one da ekleneli çok olmadı. Decavit çok zamandır var

Masallah iyi beBek haftasına uyumlu ama ben şuan 78 kıloyum
Maşallah canım inşallah benimki de kilo almıştır cuma günü öğrencem inşallah kilon da iyi kapatirsin 85 e doğru dogumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…