2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Çok iyi canım. Benim açlık 87 tokluk 1 saat sonra 149 cıktı
Ben içince bayıldım zaten içecek kötu değildi tadı ama dudagim morardi gözüm kaydı sedyeye aldılar bir saat yattım istemce gibiydi. Bebek de o arada vurup duruyor çok korktum. Yaa eskiden bunlar mi vardi sanki sizde sıkmayın caninizi diyetle hallolur

Ama bir sebebi vardır öyle değil mi

Allah allah neden oldu acaba, doktorunuza sordunuz mu? acaba tansiyonunuz filan mı düştü?

Kızlar merhaba, ben bu hafta resmen bir haftada bir kilo aldım, şaşkınlık içerisindeyim hayatımda böyle bir şey yaşamadım. Zayıfım zayıfım dedikçe çok mu abarttım acaba yiyip içmeyi, bugün itibariyle gerçekten çok daha dikkat edeceğim, gerçekten tartıya inanamadım Benim gibi böyle ani kilo alan oldu mu?

Yavaş yavaş alisiyorum canım

Dikkat edilmezse haftada 1 kilo alınıyor..tecrübeyle sabit :) ama ödem de olabilir. Ben her gün tartılıyorum bi kere 1.5 kilo fazla gösterdiği bile oldu tartının ama sonraki günler normale döndü.. ödem vs den kaynaklıda olabilir. Bir iki gün sonra tekrar tartılın

Reactions: The
Nerde yaptırdınız acaba ben sağlık ocağında yaptırmayı düşünüyorum yanimda biriyle gideyim bari gözüm korktu şimdi

Canım malesef onu bende yaşadım 19 haftalık Ken gittiğimde 78 dim 25 haftalarda gittim81 kg olmuşum yani 1 ayda 3kg almışım ben şok oyüzden bende dikkat ediyorum artık yürüyüş yapıyorum bol su içiyorum rezene falan kabız olmayım sindirim die

Neyseki 9 temmuzda da randevu m var bakalım 28.haftada ne olduk en son 81 kg idim inşallah 82dir

Muhtemelen ödemdir canım, bana da bazen oluyor 1 haftada 1,5 kg artmış gözüküyor arada. Diyetisyene de sormuştum, kilo olarak almamışsınızdır onu geçicidir demişti. Sonraki haftalarda normale dönüyorum sonra. Yine takip et ama, ani kilo alımın devam ederse doktora danış.

Ben de eşimle akşam yürüyüşlerine başladığımızdan beri kilo almıyorum 3 haftadır, gerçekten çok fark etti.

Valla ödem olduğunu pek sanmıyorum canım hani bileğime falan bastırınca hiçbir şey yok ki bakalım tekrar tartilirim tabi her gün bakıyorum psikolojim bozuldu
Benim evde tartı olunca günde iki kez falan bakıyorum Ama şaşırdım gerçekten bu kadar kilo alabildiğime. Neyse ekmeği falan kesiyorum artık

Ödem olsa anlamaz miyim canım bileğime falan bastırınca? Yani çok ani bir kilo alımı ayda 4 kilo eder resmen eğer böyle devam etse ve korkunç

Kaç dk yürüyorsunuz canım? Tempolu mu yoksa gezme şeklinde mi? Tempolu yürüyüş doğumu hızlandırıyormus ya o yüzden henüz o kadarını yapmak istemiyorum ama kesinlikle yürümek istiyorum ben de artık daha düzenli. Her sabah yogami yapıyorum yoga yapan sendin di mi?

Benimde tartı almam lazım ama eşim birskmiyo kendi aldığı jikolari görmek istemiyot , hamileliğim den beri belki 10 kg aldı diyorum tartı alalım dikkat edelim diyorum, yok Duo gerek yok 1 haftada diyet yapsam hepsi gider Duo bende ekmeği kestim de benimki 5. Aya girince koku lardan tiksinme derdi kalktı et yiyebildim bende o kötü seyler bitince iştah açıldı ama ondan önce ne güzle haşlama sebze ve salata yerdim yoğurt yerdim şimdi ise onları yemiyorum hep yemek karbonhidrat

Reactions: The
Tartı olmasa inan ben hiç kilo almadım derdim sadece göbeğim var sanardim herhalde çünkü görünen hiçbir yerimde bir artış hissetmiyorum gerçekten bilmiyorum yani. Bacaklarım çubuk gibi, popo desen düz. Bilmiyorum nereye gitti yani

Ben de karbonhidrata inanılmaz abandim, sabahları tost, akşamları beyaz ekmek. Ya bu yüzden böyle kilo alıyorum ya da Cok meyve yediğimden. Son seçenek de meyve kurusu çok yiyorum dut kurusu, üzüm, kayısı kurusu falan. Hangisi kilo almama bu kadar katkı sağlamıştır sence

Evet yürüyüş iyi geliyor .Allah'tan tuzlu ekşi şeyler yemiyorum turşu falan hiç yemiyorum onlarda olsaydi çok siserdim herhalde zaten çocuklar görüyor beni onların peşinden koşmaktan kosturmaktan enerjim tükeniyor

Başta karbonhidrat csnim tostlar falan kuruyemişler de kilo yapar hem bebek için hem de sen in için onlarda da küçük miktar yağ oranı var , meyvelerde kilo yapar gaz yapar yediklerin hep kilo nerde salata yeşillik

Başta karbonhidrat csnim tostlar falan kuruyemişler de kilo yapar hem bebek için hem de sen in için onlarda da küçük miktar yağ oranı var , meyvelerde kilo yapar gaz yapar yediklerin hep kilo nerde salata yeşillik
Ben resmen kilo almak için kombine diyet yapmışım herhalde neyse bakalım doğru diyorsun bugün akşam yemeğim koca bir tabak salata ve kuş kadar sebze yemeği olsun bi de benim eşim zayıf ve yediği hiçbir şey kilo yapmıyor onda, deli gibi sürekli yanımda bir şeyler gömüyor
Hamilelikten once bana da yediğim hiçbir şey yaramiyordu anlamadım ki nasıl bu hale düştüm neyse haftaya kadar hiç kilo almamam lazım bugün yürüyüşe de başlıyorum

Canım bende de bastırınca bir şey yok, görünümüm aynı ama maşallah bir yerlere gidiyor demek ki tartı arada öyle gösteriyor İnsanın çok morali bozuluyor ama gerçekten yaa, sen dikkat et yediklerine bu hafta bakalım ne olacak.

Evet yoga yapıyorum ama kiloya etkisi sıfır tabii Tempolu istesek de yürüyemiyorum artık canım ya, eşimi sürekli uyarmak zorunda kalıyorum artık hatta yavaşla diye o yüzden biraz gezinti gibi oluyor. Günde 5000 adım atsan bile çok fark ediyor, biz de genelde 40 dk-1 saat arası geziyoruz, arada oturuyoruz sonra dönüyoruz. Sabahları uyanabilsem aslında en güzel hava o zaman ama imkansızzz, önceden sabahın köründe kalkardım artık kafamı kaldıramaz hale geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…