- 2 Kasım 2016
- 816
- 1.235
- 113
7 temmuzda olana nasil gircez bulamadim. Cok tesekkurlerKızlar katılmak isteyen olursa bırakıyorum buraya
bana hiç öyle bi şey olmadı, hatta içirdikleri şeyin tadı güzel bile geldi :)Kızlar gidip seker yüklemesi yaptırdım berbat birsey ve baygınlık geçirdim. Yanlız gitmeyin burada dun yazdım ama kimse boyle şeyler demedi
Çok iyi canım. Benim açlık 87 tokluk 1 saat sonra 149 cıktıKızlar merhaba şeker yükleme sonucum. Açlık. 71
Birinci saat sonucu 87
İkinci saat ssonucu 130 sizce nasıl sizin nasıldı
Ben içince bayıldım zaten içecek kötu değildi tadı ama dudagim morardi gözüm kaydı sedyeye aldılar bir saat yattım istemce gibiydi. Bebek de o arada vurup duruyor çok korktum. Yaa eskiden bunlar mi vardi sanki sizde sıkmayın caninizi diyetle hallolurÇok iyi canım. Benim açlık 87 tokluk 1 saat sonra 149 cıktı
Ama bir sebebi vardır öyle değil miBen içince bayıldım zaten içecek kötu değildi tadı ama dudagim morardi gözüm kaydı sedyeye aldılar bir saat yattım istemce gibiydi. Bebek de o arada vurup duruyor çok korktum. Yaa eskiden bunlar mi vardi sanki sizde sıkmayın caninizi diyetle hallolur
Allah allah neden oldu acaba, doktorunuza sordunuz mu? acaba tansiyonunuz filan mı düştü?Ben içince bayıldım zaten içecek kötu değildi tadı ama dudagim morardi gözüm kaydı sedyeye aldılar bir saat yattım istemce gibiydi. Bebek de o arada vurup duruyor çok korktum. Yaa eskiden bunlar mi vardi sanki sizde sıkmayın caninizi diyetle hallolur
Yavaş yavaş alisiyorum canımBen içince bayıldım zaten içecek kötu değildi tadı ama dudagim morardi gözüm kaydı sedyeye aldılar bir saat yattım istemce gibiydi. Bebek de o arada vurup duruyor çok korktum. Yaa eskiden bunlar mi vardi sanki sizde sıkmayın caninizi diyetle hallolur
Dikkat edilmezse haftada 1 kilo alınıyor..tecrübeyle sabit :) ama ödem de olabilir. Ben her gün tartılıyorum bi kere 1.5 kilo fazla gösterdiği bile oldu tartınınKızlar merhaba, ben bu hafta resmen bir haftada bir kilo aldım, şaşkınlık içerisindeyim hayatımda böyle bir şey yaşamadım. Zayıfım zayıfım dedikçe çok mu abarttım acaba yiyip içmeyi, bugün itibariyle gerçekten çok daha dikkat edeceğim, gerçekten tartıya inanamadımBenim gibi böyle ani kilo alan oldu mu?
Nerde yaptırdınız acaba ben sağlık ocağında yaptırmayı düşünüyorum yanimda biriyle gideyim bari gözüm korktu şimdiBen içince bayıldım zaten içecek kötu değildi tadı ama dudagim morardi gözüm kaydı sedyeye aldılar bir saat yattım istemce gibiydi. Bebek de o arada vurup duruyor çok korktum. Yaa eskiden bunlar mi vardi sanki sizde sıkmayın caninizi diyetle hallolur
Canım malesef onu bende yaşadımKızlar merhaba, ben bu hafta resmen bir haftada bir kilo aldım, şaşkınlık içerisindeyim hayatımda böyle bir şey yaşamadım. Zayıfım zayıfım dedikçe çok mu abarttım acaba yiyip içmeyi, bugün itibariyle gerçekten çok daha dikkat edeceğim, gerçekten tartıya inanamadımBenim gibi böyle ani kilo alan oldu mu?
Kızlar merhaba, ben bu hafta resmen bir haftada bir kilo aldım, şaşkınlık içerisindeyim hayatımda böyle bir şey yaşamadım. Zayıfım zayıfım dedikçe çok mu abarttım acaba yiyip içmeyi, bugün itibariyle gerçekten çok daha dikkat edeceğim, gerçekten tartıya inanamadımBenim gibi böyle ani kilo alan oldu mu?
Valla ödem olduğunu pek sanmıyorum canım hani bileğime falan bastırınca hiçbir şey yok kiDikkat edilmezse haftada 1 kilo alınıyor..tecrübeyle sabit :) ama ödem de olabilir. Ben her gün tartılıyorum bi kere 1.5 kilo fazla gösterdiği bile oldu tartınınama sonraki günler normale döndü.. ödem vs den kaynaklıda olabilir. Bir iki gün sonra tekrar tartılın
Benim evde tartı olunca günde iki kez falan bakıyorumCanım malesef onu bende yaşadım19 haftalık Ken gittiğimde 78 dim 25 haftalarda gittim81 kg olmuşum yani 1 ayda 3kg almışım ben şok oyüzden bende dikkat ediyorum artık yürüyüş yapıyorum bol su içiyorum rezene falan kabız olmayım sindirim die
Neyseki 9 temmuzda da randevu m var bakalım 28.haftada ne olduk en son 81 kg idim inşallah 82dir
Ödem olsa anlamaz miyim canım bileğime falan bastırınca? Yani çok ani bir kilo alımı ayda 4 kilo eder resmen eğer böyle devam etse ve korkunçMuhtemelen ödemdir canım, bana da bazen oluyor 1 haftada 1,5 kg artmış gözüküyor arada. Diyetisyene de sormuştum, kilo olarak almamışsınızdır onu geçicidir demişti. Sonraki haftalarda normale dönüyorum sonra. Yine takip et ama, ani kilo alımın devam ederse doktora danış.
Ben de eşimle akşam yürüyüşlerine başladığımızdan beri kilo almıyorum 3 haftadır, gerçekten çok fark etti.
Benimde tartı almam lazım ama eşim birskmiyoValla ödem olduğunu pek sanmıyorum canım hani bileğime falan bastırınca hiçbir şey yok kibakalım tekrar tartilirim tabi her gün bakıyorum psikolojim bozuldu
Benim evde tartı olunca günde iki kez falan bakıyorumAma şaşırdım gerçekten bu kadar kilo alabildiğime. Neyse ekmeği falan kesiyorum artık
Tartı olmasa inan ben hiç kilo almadım derdim sadece göbeğim var sanardim herhalde çünkü görünen hiçbir yerimde bir artış hissetmiyorum gerçektenBenimde tartı almam lazım ama eşim birskmiyokendi aldığı jikolari görmek istemiyot , hamileliğim den beri belki 10 kg aldı diyorum tartı alalım dikkat edelim diyorum, yok Duo gerek yok 1 haftada diyet yapsam hepsi gider Duo bende ekmeği kestim de benimki 5. Aya girince koku lardan tiksinme derdi kalktı et yiyebildim bende o kötü seyler bitince iştah açıldı ama ondan önce ne güzle haşlama sebze ve salata yerdim yoğurt yerdim şimdi ise onları yemiyorum hep yemek karbonhidrat
Evet yürüyüş iyi geliyor .Allah'tan tuzlu ekşi şeyler yemiyorum turşu falan hiç yemiyorum onlarda olsaydi çok siserdim herhaldeMuhtemelen ödemdir canım, bana da bazen oluyor 1 haftada 1,5 kg artmış gözüküyor arada. Diyetisyene de sormuştum, kilo olarak almamışsınızdır onu geçicidir demişti. Sonraki haftalarda normale dönüyorum sonra. Yine takip et ama, ani kilo alımın devam ederse doktora danış.
Ben de eşimle akşam yürüyüşlerine başladığımızdan beri kilo almıyorum 3 haftadır, gerçekten çok fark etti.
Başta karbonhidrat csnim tostlar falanTartı olmasa inan ben hiç kilo almadım derdim sadece göbeğim var sanardim herhalde çünkü görünen hiçbir yerimde bir artış hissetmiyorum gerçektenbilmiyorum yani. Bacaklarım çubuk gibi, popo desen düz. Bilmiyorum nereye gitti yani
Ben de karbonhidrata inanılmaz abandim, sabahları tost, akşamları beyaz ekmek. Ya bu yüzden böyle kilo alıyorum ya da Cok meyve yediğimden. Son seçenek de meyve kurusu çok yiyorum dut kurusu, üzüm, kayısı kurusu falan. Hangisi kilo almama bu kadar katkı sağlamıştır sence
Ben resmen kilo almak için kombine diyet yapmışım herhaldeBaşta karbonhidrat csnim tostlar falankuruyemişler de kilo yapar hem bebek için hem de sen in için onlarda da küçük miktar yağ oranı var , meyvelerde kilo yapar gaz yapar yediklerin hep kilo nerde salata yeşillik
Ödem olsa anlamaz miyim canım bileğime falan bastırınca? Yani çok ani bir kilo alımı ayda 4 kilo eder resmen eğer böyle devam etse ve korkunç
Kaç dk yürüyorsunuz canım? Tempolu mu yoksa gezme şeklinde mi? Tempolu yürüyüş doğumu hızlandırıyormus ya o yüzden henüz o kadarını yapmak istemiyorum ama kesinlikle yürümek istiyorum ben de artık daha düzenli. Her sabah yogami yapıyorumyoga yapan sendin di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?