2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Korktuğum için güç düşünmüyorum sonunu düşünen kahraman olamazmış. Ama bana kalırsa tercih sezeryan diyeceğim

Maşallah bebişe ileri olması falan değişiyor sanırım yaa benim hep 1 hafta ileri çıkıyordu geçen kontrolde eşit çıktı

Keşke musluktan içmeseydin canım ya ben bir kere senin gibi çok fena hastalandım yıllar önce. Ağrıdan sabahı edemedim acillik oldum ,o günden beri musluktan içmiyorum. Sen de hazir su iç ,nolur nolmaz
Burda da su çok temizdi aslında, hep musluktan içiyorduk. Şimdi bozulmuş sular nedense hazır aldım canım, ama durumum hâlâ aynı. İyi olmazsam acile gideceğim bende. Mideme taş oturmuş sanki çok ağrıyor
Harika olmuş bende punch pano ve yastık yaptım, azcık iyi olursam atarım canım buraya

Yok zaten bu konuda zaman yaklaştıkça korku sarıyor beni canım. Ne güzel tecrübelisiniz de bize anlatıyorsunuz, iyi oluyor aslında
Ben galiba sezeryan yaparsa doktorum onu yaparım. Kolaya kaçmak gibi oluyor ama çok korkuyorum. Ablam da sezeryan oldu az çok ondan biliyorum. Kayınvalidem unuttum bayağı geçti ama normal daha iyi diyor, korkuyorum diyorum bi avazda çıkar diyor öyle kolaymış gibi. Valla gözüm korktu, hakkımızda hayırlısı.

Ay çok sağ ol canım ama ben yine sezeryana doğru kayıyorum, çok fena korkuyorum. Hiç bu konuda cesaretim yok yine de doktorumu dinleyeceğim ne derse artık.

Korktuğum için güç düşünmüyorum sonunu düşünen kahraman olamazmış. Ama bana kalırsa tercih sezeryan diyeceğim

Canım sen bilirsin yine ama normal doğumun anneden ziyade bebeğe de çok faydaları oluyor. Sezaryen hakkında da artık yeni anlayışa göre yine doğumun kendiliğinden başlamasını beklemek, çocuğun doğum stresini biraz olsun yaşamasını sağlamak da çok faydalıymış. Yani 38. hafta geldi keselim alalım’dan ziyade bebek kendi karar versin deniyor. Hatta sezaryen olsan bile daha ameliyat masasında bebeği kucağına veriyorlar, ten tene temas yaptırıyorlar. Anne bebek dostu sezaryen diye aratırsan bulursun bu konuda bir şeyler, ben doktorumu da sezaryen olmak zorunda kalırsam en azından böyle olduracak biri olsun diye çok aramıştım.

Canım bence sen çok bekleme git acile, en azından bir serum taksınlar, rahatlarsın. Ben de daha önceleri sudan böyle olmuştum hastaneye gitmeden kendime gelememiştim.

Biraz da güzel şeylerden bahsedelim boşverin var mı hediyelik yaptıran çikolata falan. Ben bu aralar onlara taktım araştırma yapıyorum sürekli. Bir de kapı süsü yaptım punch ile ama daha tamamlanmadı

Eline sağlık canım, valla iyi hatırlattın ben bu konuyu tamamen unutmuştum. Bebeğin ismi hala belli değil biraz da ondan sanırım, bayram tatilinde eşimi biraz daha sıkıştırayım da artık bir şey belirleyelim. Dönüşte de inşallah hem kapı süsüne hem de hediyelikleri yapmaya başlarım.

Eline sağlık ben bublee bulutlu olan kapı süslerinden yaptırdım, yastık da aldım pleksi isim yapıştıracağım, küvöz tülünü ve kurdelesini de kendim yaparım diyorum.

Zehirlenme mi oldu acaba ama öyle olsaydı daha çok ağrı çekerdin sanki. Suları ilaçlamış olabilirler canım. Acile gitmen daha iyi olur en azından için rahat eder ne olduğunu anlarsın.

Bizde karar veremedik henüz daha ya göktuğ ve kerem ali hoş geliyo kulağa bakalim

Bizde karar veremedik henüz daha ya göktuğ ve kerem ali hoş geliyo kulağa bakalim
ikisi de çok güzel. Ali Kerem sanki daha iyi bence. Göktuğ çok var son dönemde. Bi ara Aras ve Öykü Eymen çok vardı öğrencilerimden biliyorum ha bide Sude Buse.

Bizim cinsiyetleri belli olmadan belliydi isimler Elizan Umay. Elizan cennetten ve uzaktan gelen ezan sesi demek. Umay da eski Türk mitolojisinde bolluk, bereket ve doğumun sembolü demek

Korkuyorum canım ya birde daha riskli geliyor bana normal doğum. Çekiştiriyorlar bebeği. Kolunun lifleri kopmuş kolunu kullanamıyor. bi kaç kişi tanıdım duydum birde bi akrabamızın karnını bastırmaktan ötürü rahimini patlattılar 30 yaşında tek çocukla kaldı rahimini aldılar. Ya ne biliyim olacak olacak Allah yazmamış olsun tabi de. Hoş herkes bunları yaşayacak diye bişey yok. Allah korusun. Diyorum ya sezaryene daha çok kayıyor kalbim. Ama yine de idda etmiyorum doktorum ne derse O olacak güveniyorum da. Allah yardımcımız olsun o günümüzde. Amannnn bazende diyorum herkes nasıl bende öyle. Günde kaç bin kişi doğuruyor Allah bilir. Sonra düşünmekten vazgeçiyorum derken 6 ay bitti

ikisi de çok güzel. Ali Kerem sanki daha iyi bence. Göktuğ çok var son dönemde. Bi ara Aras ve Öykü Eymen çok vardı öğrencilerimden biliyorum ha bide Sude Buse.
Ayni sizin gibi kız olsaydi ben koycaktim erkek oldu eşim karar vericek mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…