- 3 Aralık 2020
- 793
- 1.096
- 63
Ben bulantı için değil de crp yüksek çıkmıştı iki kere acile gittiğim de vermişlerdi. Sıkıntı olmamıştı. Eşim sordu bebeğe ya da anneye zararı yok demişti canım.Kızlar yok mu bulantı için hastanede serum alan kimse?İçine ne katıyorlar, bir zararı olur mu ki gitsem ya?
Evet annem de okyanus yeşili gözlere sahip ve çekik ama bi tane öyle doğuramadı, torunu -ablamın kızı- mavi gözlü oldu.
Eşimin istediği olunca dahasına pek karışmıyor işteSetenay da gözümün nuru demekbu Çerkezlerin gözleri hep güzel bu yüzden isimleri de böyle
Keşke eşiniz karşı çıkabilse herkese. O kadar beklemeye Rabbim nasip etmiş az biraz anlayışlı olabilirler. Eşiniz bir isim verdiyse sizde bir isim hakkı da benim deyin çok mu ya o kadar annelik hakkım olsun deyin. Çok şükür Rabbim sağ salim kucağına almasını nasip etsin inşallahNesibe ye uygun gayette güzel isim bulursunuz.
Allah şifa versin. Tez zamandaDoğru diyosun canım ne bileyim acıdan sağlıklı düşünemez oldum
Kızlar yok mu bulantı için hastanede serum alan kimse?İçine ne katıyorlar, bir zararı olur mu ki gitsem ya?
Aslında doktora gitsen iyi olur sonuçta enfeksiyon olur karnında , bu gibi durumlarda toz verirler sicile karıştırmak için tuzlu serum suyu gibi mikroplar vücudun dan gitsin dieHer anlamda güzelmiş maşallah
Canım ishal durdu ama mide bulanması ve ağrısı hâlâ devam ediyor
Korkuyorum canım ya birde daha riskli geliyor bana normal doğum. Çekiştiriyorlar bebeği. Kolunun lifleri kopmuş kolunu kullanamıyor. bi kaç kişi tanıdım duydum birde bi akrabamızın karnını bastırmaktan ötürü rahimini patlattılar 30 yaşında tek çocukla kaldı rahimini aldılar. Ya ne biliyim olacak olacak Allah yazmamış olsun tabi de. Hoş herkes bunları yaşayacak diye bişey yok. Allah korusun. Diyorum ya sezaryene daha çok kayıyor kalbim. Ama yine de idda etmiyorum doktorum ne derse O olacak güveniyorum da. Allah yardımcımız olsun o günümüzde. Amannnn bazende diyorum herkes nasıl bende öyle. Günde kaç bin kişi doğuruyor Allah bilir. Sonra düşünmekten vazgeçiyorum derken 6 ay bitti
E ne diyelim kendi merak ediyor hepimiz yaşadığımız için söyleyince de kabahatli oluyoruzAyy kıyamam ya demeyin öylebenim de ablam var yaptır sezeryan otur aşağı ne korkuyosun diyor. O da sezeryanla doğum yaptı.
Geçmiş olsun canım önceki hamilelikte almıştım serum zaten hamileyim diyince ona göre verirler merak etmeKızlar yok mu bulantı için hastanede serum alan kimse?İçine ne katıyorlar, bir zararı olur mu ki gitsem ya?
Maşallah ,Bugun renkli ultrasonda gördüm oğlumu ilk kez içim kıpır kıpır oldu abisine benziyor kuzucumsaçlarını gösterdi doktor mide ekşimeleri yanması ondanmış demek 1110 gr 35 cm 1 hafta önde dedi
Birinciyi k.baba koydu 2. Ciyi ben 3. Cuyu de eşim koyacakAh bu babalar yaneyse ki benden de onay aldı.
Ben de düşünmek istemiyorum ama düşünürken buluyorum kendimi
Çok saçma buluyorum bu durumu. Kendi çocuğumun ismine de biz karar verelim. Benim eşim herkesin içinde dedi. Doğacak bebeğe biz karar vereceğiz ha siz yine de isim önerisinde bulunabilirsiniz dedi, ben de aynen katılıyorum dedim olay çözüldü. Hatta eşim babasını yakın zamanda kaybetti. Herkes onun adını koyarsınız dedi. Eşim bi kere dedi ben de ben babanın adını nasıl diyeyim dedim " haklısın " dedi. Daha doğmadan hazır olanı isme karar verdi, ben de onay verdim.
TeşekkürlerMaşallah ,bendeyarin gitcem 28 hafta olduk bakalım beyfendi kaç Gr olmuş öğreneceğim inşallah
Haklısın canım. İşte bir tarafımda senim gibi düşünüyor. Olacak diye bir şey yok akışına bırak diyorum düşünmemeye odaklıyım. Kendime de güveniyorum canım nelerden geçtik tüp bebek serüveninde. Güçlüyümdür kendi adıma. Hayatta risk her daim söz konusu. Çok pozitif doğum hikayeleri var evet bende okuyorum akıl kayıyor dediğin gibi. Görelim bakalım mevla neyler neylerse güzel eyler. Sabırla bekliyoruzCanım haklısın korkmakta, hele ki insanın hiç yaşamadığı bir şey söz konusuyken. Ama anlattığın şeyler çok ekstrem şeyler emin ol, ben de aynı hikayelerin benzerlerini sezaryen için de duydum ama bilinçaltımızı böyle kötü tecrübelerle değil güzel doğum anılarıyla doldurmalıyız bence. Ayrıca korktukça adrenalin salgıladığımız için doğumda canımız normalden çok daha fazla acıyormuş, ne kadar sakin kalırsak o kadar o süreci nispeten rahat atlatırız diye umuyorum.
Doktoruna güven ama bence kendine de güvenBu süreçte sezaryen ya da normal fark etmez güzel doğum hikayelerine odaklan. Dediğin gibi binlerce insan bir şekilde doğuruyor işte, önemli olan ikinizin de sağlıkla birbirinizle buluşmanız, gerisi mühim değil
Ben Hypnobirthing diye bir kitap okuyorum bu ara, ne kadar uygulayabilirim oradakileri bilemiyorum ama normal doğum için acayip gaza getiriyor insanıAllah hepimize sağlıkla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin, öyle ya da böyle.
Amin inşallah canımTeşekkürlergüzel haberler alırsınız inşallah
Canım benim seruma Dramamine katmışlardı diye hatırlıyorum. Zaten hamile olduğun için ona göre vitamin, ilaç katıyorlar endişelenme hiç.
Rahat 10 kez bulantı için serum taktım canım. Içine genelde zofer yada zofran katiliyolardi bide b vitamini c vitaminiKızlar yok mu bulantı için hastanede serum alan kimse?İçine ne katıyorlar, bir zararı olur mu ki gitsem ya?
Kızlar sabahtan beri hiçbişey yiyemedim, su içebildim sadece. Bir tane de Salatalık yedim. Karnım çok aç ama içim almıyorbir tane prilam içsem bu kadar aç karna dokunur mu? Sulardan etkilendik sanırım
Korkuyorum canım ya birde daha riskli geliyor bana normal doğum. Çekiştiriyorlar bebeği. Kolunun lifleri kopmuş kolunu kullanamıyor. bi kaç kişi tanıdım duydum birde bi akrabamızın karnını bastırmaktan ötürü rahimini patlattılar 30 yaşında tek çocukla kaldı rahimini aldılar. Ya ne biliyim olacak olacak Allah yazmamış olsun tabi de. Hoş herkes bunları yaşayacak diye bişey yok. Allah korusun. Diyorum ya sezaryene daha çok kayıyor kalbim. Ama yine de idda etmiyorum doktorum ne derse O olacak güveniyorum da. Allah yardımcımız olsun o günümüzde. Amannnn bazende diyorum herkes nasıl bende öyle. Günde kaç bin kişi doğuruyor Allah bilir. Sonra düşünmekten vazgeçiyorum derken 6 ay bitti
Haklısın canım. İşte bir tarafımda senim gibi düşünüyor. Olacak diye bir şey yok akışına bırak diyorum düşünmemeye odaklıyım. Kendime de güveniyorum canım nelerden geçtik tüp bebek serüveninde. Güçlüyümdür kendi adıma. Hayatta risk her daim söz konusu. Çok pozitif doğum hikayeleri var evet bende okuyorum akıl kayıyor dediğin gibi. Görelim bakalım mevla neyler neylerse güzel eyler. Sabırla bekliyoruz
amin canım rabbim hepimize nasip Etsin olmayanlara da versin
Evet evet onlardan bahsediyorum komşumun kızı var tabi şuan 18 yaşında Gül gibi kız sağ kolunu kullanamıyor. Rabbimin imtihanı tabi. Elden bişey gelmez. İnsanoğlu işte acaba diğerinde olmaz mı diyor. Ama rabbim imtihan edecekse sezeryanda da bişey olur. Tevekkül etmek teslim olmak gerek.Gecmis olsun cnm. Arkadaslara katiliyorum acile gitmelisin bence de. Onlar hamilelere uygun olan islem yapcaklardir emin ol. Nasilsin simdi?
Bana da normal dogum daha riskli geliyor. Arkadasim cocuk ortopedi bolumunde hemsireydi. Dogumda kolu bacagi cekildigi icin sorun yasayan minik minik cok hastasi oluyodu. Ben o zmandan sezeryan yapmaya karar vermistim. Bazen acaba normal dogum nasi diye merak ettigim de oluyo ama o cocuklari hatirlayip hemen vazgeciyorum. Tabiki bunlar istisna ama o kadar etkilenmisimki aklimdan cikmio o cocuklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?