2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar yok mu bulantı için hastanede serum alan kimse? İçine ne katıyorlar, bir zararı olur mu ki gitsem ya?
Ben bulantı için değil de crp yüksek çıkmıştı iki kere acile gittiğim de vermişlerdi. Sıkıntı olmamıştı. Eşim sordu bebeğe ya da anneye zararı yok demişti canım.

Eşimin istediği olunca dahasına pek karışmıyor işte ne biliyim hayırlısı böyleymiş demekki. Ben de inat etseydim başarırdım ama etmedim. Bakarsın İşin sonunda inada bağlarım belli olmaz daha 3 ay var

Her anlamda güzelmiş maşallah

Canım ishal durdu ama mide bulanması ve ağrısı hâlâ devam ediyor
Aslında doktora gitsen iyi olur sonuçta enfeksiyon olur karnında , bu gibi durumlarda toz verirler sicile karıştırmak için tuzlu serum suyu gibi mikroplar vücudun dan gitsin die

Canım haklısın korkmakta, hele ki insanın hiç yaşamadığı bir şey söz konusuyken. Ama anlattığın şeyler çok ekstrem şeyler emin ol, ben de aynı hikayelerin benzerlerini sezaryen için de duydum ama bilinçaltımızı böyle kötü tecrübelerle değil güzel doğum anılarıyla doldurmalıyız bence. Ayrıca korktukça adrenalin salgıladığımız için doğumda canımız normalden çok daha fazla acıyormuş, ne kadar sakin kalırsak o kadar o süreci nispeten rahat atlatırız diye umuyorum.

Doktoruna güven ama bence kendine de güven Bu süreçte sezaryen ya da normal fark etmez güzel doğum hikayelerine odaklan. Dediğin gibi binlerce insan bir şekilde doğuruyor işte, önemli olan ikinizin de sağlıkla birbirinizle buluşmanız, gerisi mühim değil

Ben Hypnobirthing diye bir kitap okuyorum bu ara, ne kadar uygulayabilirim oradakileri bilemiyorum ama normal doğum için acayip gaza getiriyor insanı Allah hepimize sağlıkla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin, öyle ya da böyle.

Ayy kıyamam ya demeyin öyle benim de ablam var yaptır sezeryan otur aşağı ne korkuyosun diyor. O da sezeryanla doğum yaptı.
E ne diyelim kendi merak ediyor hepimiz yaşadığımız için söyleyince de kabahatli oluyoruz aynen ablan da dio keyfiniz bilir canım özel hastaneleri para ilgilendirir sen parayı ver onlar halletsin işi

Bugun renkli ultrasonda gördüm oğlumu ilk kez içim kıpır kıpır oldu abisine benziyor kuzucum saçlarını gösterdi doktor mide ekşimeleri yanması ondanmış demek 1110 gr 35 cm 1 hafta önde dedi
Maşallah , bendeyarin gitcem 28 hafta olduk bakalım beyfendi kaç Gr olmuş öğreneceğim inşallah

Birinciyi k.baba koydu 2. Ciyi ben 3. Cuyu de eşim koyacak anlaşmamız böyle

Haklısın canım. İşte bir tarafımda senim gibi düşünüyor. Olacak diye bir şey yok akışına bırak diyorum düşünmemeye odaklıyım. Kendime de güveniyorum canım nelerden geçtik tüp bebek serüveninde. Güçlüyümdür kendi adıma. Hayatta risk her daim söz konusu. Çok pozitif doğum hikayeleri var evet bende okuyorum akıl kayıyor dediğin gibi. Görelim bakalım mevla neyler neylerse güzel eyler. Sabırla bekliyoruz

amin canım rabbim hepimize nasip Etsin olmayanlara da versin

Canım benim seruma Dramamine katmışlardı diye hatırlıyorum. Zaten hamile olduğun için ona göre vitamin, ilaç katıyorlar endişelenme hiç.

Kızlar yok mu bulantı için hastanede serum alan kimse? İçine ne katıyorlar, bir zararı olur mu ki gitsem ya?
Rahat 10 kez bulantı için serum taktım canım. Içine genelde zofer yada zofran katiliyolardi bide b vitamini c vitamini

Kızlar sabahtan beri hiçbişey yiyemedim, su içebildim sadece. Bir tane de Salatalık yedim. Karnım çok aç ama içim almıyor bir tane prilam içsem bu kadar aç karna dokunur mu? Sulardan etkilendik sanırım

Gecmis olsun cnm. Arkadaslara katiliyorum acile gitmelisin bence de. Onlar hamilelere uygun olan islem yapcaklardir emin ol. Nasilsin simdi?

Bana da normal dogum daha riskli geliyor. Arkadasim cocuk ortopedi bolumunde hemsireydi. Dogumda kolu bacagi cekildigi icin sorun yasayan minik minik cok hastasi oluyodu. Ben o zmandan sezeryan yapmaya karar vermistim. Bazen acaba normal dogum nasi diye merak ettigim de oluyo ama o cocuklari hatirlayip hemen vazgeciyorum. Tabiki bunlar istisna ama o kadar etkilenmisimki aklimdan cikmio o cocuklar

Ayy canım en zor kısmı geçmişsin zaten, tüp bebek gerçekten çok meşakkatli bir süreç. Allah kavuşmayı da hayırlısıyla nasip etsin inşallah

Kızlar mide bulantım geçti gibi ama inanılmaz gaz sancım var. Balon gibi oldu karnım, inanılmaz sıkıntı çekiyorum. Acilde bunun için birşey yaparlar mı? Karnım küçükken sıkıntı olmuyordu pek ama şimdi büyüdü, sabahtan beri bu gaz sancısını çekiyorum

Evet evet onlardan bahsediyorum komşumun kızı var tabi şuan 18 yaşında Gül gibi kız sağ kolunu kullanamıyor. Rabbimin imtihanı tabi. Elden bişey gelmez. İnsanoğlu işte acaba diğerinde olmaz mı diyor. Ama rabbim imtihan edecekse sezeryanda da bişey olur. Tevekkül etmek teslim olmak gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…