2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Sizlere hak düşüyormuş yine, o da güzel. Bana hiç düşmüyor. Herkes bi isim tutturmuş gidiyor bakalım ne olacak kızımın ismi. Nesibe,Aylin,derin,minel şuan bunlar yarıştalar. İki isim koyacaklar. Bana kesinlikle düşmedi isim koymak susuyorum her iki tarafta da ilk olunca

Ayni sizin gibi kız olsaydi ben koycaktim erkek oldu eşim karar vericek mecbur
Ah bu babalar ya neyse ki benden de onay aldı.
Birde ilk olunca biz ne yaşayacağımızı bilmediğimizden heralde, bize hava hoş geliyor. Düşünmeyecem düşünmeyecem...
Ben de düşünmek istemiyorum ama düşünürken buluyorum kendimi
Çok saçma buluyorum bu durumu. Kendi çocuğumun ismine de biz karar verelim. Benim eşim herkesin içinde dedi. Doğacak bebeğe biz karar vereceğiz ha siz yine de isim önerisinde bulunabilirsiniz dedi, ben de aynen katılıyorum dedim olay çözüldü. Hatta eşim babasını yakın zamanda kaybetti. Herkes onun adını koyarsınız dedi. Eşim bi kere dedi ben de ben babanın adını nasıl diyeyim dedim " haklısın " dedi. Daha doğmadan hazır olanı isme karar verdi, ben de onay verdim.

Reactions: The
Bende sizin gibi o yollardan geçtim korktum şimdi küçük kizkardesim hamile sanırım 10 güne doğurur normal doğum odasizler gibi endişeli bende dedim paran varsa git özele yaptır sezeryeni ama paracyoksa devlet hastaneleri özel bir durum olmadığı takdirde sezaryen yapmazlar bakalım nasıl gececek onun içinde birşey söylesek korkuyor üzülüyor ama ne yapal kendi dio nasıldır ne oluyor die bizde anlatınca niye böyle diyorsunuz beni çok güzel teselli ediyorsunuz dio kafası dolu

Saçma ama oluyor işte canım. Tüp bebek birse ilk. Haaa ama eşim başı çekiyor inatta Nesibe istiyor bi ismi kesin o diyor. Ben ılımlıyım rabbim evlat nasip etti ya diyorum kızı erkeği ismi falan hiç ilgilenmedim sağ sağlim kucağıma alayım da dedim. Hiç itiraz etmedim heralde ondan oldu. Ama kimsede sen o kadar sıkıntı çektin hala daha çekiyorsun senin hakkın demedi eşim dahi. Şükrediyorum sadece varlığına.

Var canım. Kusma, ishal, baş dönmesi herkeste varmış sudan sanırım ya

Öyle yapıyım canım yoksa duracak gibi değilim midem kasılıyor
O zaman olabilir canım dikkat et fazlası kaybı yaşama bol bol su iç patates hasla ye muzxye suyu geri al ishali kes

Ayy kıyamam ya demeyin öyle benim de ablam var yaptır sezeryan otur aşağı ne korkuyosun diyor. O da sezeryanla doğum yaptı.

Arapça ve Latince anlamları da varmış bu arada. Arapça " Varış" Latice " soylu kadın" demekmiş. Ayrıca Belarus da bir nehir adı ama bunları ben sonra öğrendim
Her anlamda güzelmiş maşallah
O zaman olabilir canım dikkat et fazlası kaybı yaşama bol bol su iç patates hasla ye muzxye suyu geri al ishali kes
Canım ishal durdu ama mide bulanması ve ağrısı hâlâ devam ediyor

Kızlar yok mu bulantı için hastanede serum alan kimse? İçine ne katıyorlar, bir zararı olur mu ki gitsem ya?

Kız olsaydi setenay koyak diyip duruyodu . Valla artık o bilir kendisine bıraktım
Setenay da gözümün nuru demek bu Çerkezlerin gözleri hep güzel bu yüzden isimleri de böyle
Keşke eşiniz karşı çıkabilse herkese. O kadar beklemeye Rabbim nasip etmiş az biraz anlayışlı olabilirler. Eşiniz bir isim verdiyse sizde bir isim hakkı da benim deyin çok mu ya o kadar annelik hakkım olsun deyin. Çok şükür Rabbim sağ salim kucağına almasını nasip etsin inşallah Nesibe ye uygun gayette güzel isim bulursunuz.

Ewt canım çok güzel çerkezler benim ilk oğlum çekik gözlü genelde renkli gözlü oluyorlar birde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…