2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
100 ün üzerinde olunca ikinci kez ölçülüyor başka bir gün canım. 126 sınır zaten. Eğer insülin yetersizse böyle oluyormuş. Bence bı daha ölçtür.
Canım evde kendim ölçüyorum 3 gündür, 100-102-108 şeklinde. Kan tahlillerinde bu kadar yüksek çıkmamıştı şaşırdım ondan, yarın da ölçeceğim olmadı tatil dönüşü tekrar kan tahlili veririm artık belki de makinede sıkıntı vardır (Öyle olmadı umuyorum )

Allah'tan canım bağımlı değil bizimki bilgisayar mühendisi de değil öğretmeni de değil öyle bir işyerinde de çalışmıyor, ama işte oyun oynuyor ya bağımlı Allah'tan şu birkaç aydır bırakmış oynamıyor, telefonla oynuyor oyunu vsllsh çok zor bilgisayara bağımlı olmaları çok çektim şükür biraz dağıttı kafasını başka yerlere şuan ilgi alanında değil
Az kilo almışsın ya ben napim . Doktorum 30 haftanda buraya kilo almadan gel dedi 15 gün var bakalım henüz daha bir gram almadım bakalım ne olcak
Bende hiç kusmama ma rağmen aldım bunları başlarda etten tiksindim sürekli salata yoğurt meyve yedim 4 aya kadar sonra 5. Ay olunca hormonlar düzeldi iştah açıldı kilo almaya başladım bende çok istemiyom kilo almayı çünkü 7,8 kilo fazlam vardı diğer gebelikte ama ne yapalım ister istemez yiyoruz ağzım boş durmuyot eşim dio çok yiyorsun e ne yapım iki csnliyim ilk 4 ay yemedim şimdi yemeğe başlıyorum son aylar çabuk kilo aldım inşallah bebek de alıyordur ya vallahi cuma günü öğrencem eğer bebeğim 1 kilo ise yemicem 1 kiloyu gectise sıkıntı değil ,ben onun için yiyorum içiyorum bir zahmet uyumasın yesin oda olan bana olmasın

İnşallah makinede problem vardır canım, gebelik şekeri olmasın da makine bozuk olsun
Gerçekten bağımlılığın her türlüsü zarar.
İlk 4 ay ben de yemedim hatta zayıfladım şimdi biraz göbüş çıktı ama kilo almadım belki verdiklerimi almışımdır, zaten öyle çok zayıfta değilim. İştahım açıldı gibi ama bazen yemek yemeyi unutuyorum ya eşim zorluyor, midem bulanıyor çok her şeyden. Bebeğim biraz haftasına göre minikti 24. haftada. Daha gitmedim doktora pazartesi inşallah öğreneceğim son durumu.

İnşallah canım öğrenirsin bende inşallah öğrenirim bakalım ne yapmış ne etmis iki aydır gordmuyorum onu hep alttan muane ettikleri için bilgi vermediler kilo boyu ve suyu için öğrencem inşallah

Şekerin yoksa dilediğini ye ben şeker var hergun bugün ne yicem diye düşünüyorum çok zor böyleside bende şuan 79 kıloyum 15 kilo aldim

Saol canım Rabbim sağlıkla kavuştursun yavrularımıza

Şekerin yoksa dilediğini ye ben şeker var hergun bugün ne yicem diye düşünüyorum çok zor böyleside bende şuan 79 kıloyum 15 kilo aldim
Yok canım geçen gittigimde temizdi sonuclar birşey demedi sadece kan ilscimi 2 yaptı 2 defa içiyorum ,işte zor sizin için ya şekersiz şey yesen bile şeker yapar kilo yapar insallahcsbucak biter bu sıkıntın, ama sanırım gebelikte çıkıyor demi .bebek doğunca biter bu şeker derdi demi

Doğum yapınca bitiyo o zamana kendimi umutlandiriyorum

Doğum yapınca bitiyo o zamana kendimi umutlandiriyorum
Ay inşallah kız biter çok kötü hamilelikte pıhtı olur , benim annemde de hamile iken tansiyon 20 lsrde di çok riskli gebelik yaşardı doktor dedi yeter çocuk yapma snaa da yazık bebegede Allah korusun tansiyon bebegede zarar veriyot erken doğum oluyor şükür annem emekli oldu 6. Çocuktan sonra

Ay maşallah şuan en cok tatktigim bu varisler cok kotu varis cikti inanilmaz agri yapiyo

Canım ilk dogumumda kullanmıstım ve son gunume kadar göbekten yaptm bı kac kez göbeğim cok acıdıgı için kol ve bacak denedım o kadar cok acıdı ki göbege geri döndüm hiç sorun olmadı rahat ol:)
Bazen bebişte strese girp tam iğne yapacagım zaman vururdu o zaman ayrı duygusallasırdm ama dr hıııc bır zararı olmaz deyınce hep göbekten devM ettmm

Ay maşallah şuan en cok tatktigim bu varisler cok kotu varis cikti inanilmaz agri yapiyo
Evet ya benim sağ bacakta vardı şimdi daha da iri kalın olmuş o damarlar sertleşmiş korkuyorum bacağımı tüylerini alırken makine tüyü çekerken eti çekse o çıkıntıyi herhalde kötü şekilde kanama olur o bölgede damarın içinde kıvrım kıvrım olmuş varis ekleyince hissediliyor yani

Gittim canım iyiydi çok şükür 31 cm,712 gr da kilosu haftasına göre normal işte çok şükür. Poposu asagidaymis su an ama daha döner dedi. Bakalım
Maşallah canım kaç haftalık gunlukti şükür güzle sonuçlarla gelmişsin o döner dolaşır yukarı da çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…