Canım evde kendim ölçüyorum 3 gündür, 100-102-108 şeklinde. Kan tahlillerinde bu kadar yüksek çıkmamıştı şaşırdım ondan, yarın da ölçeceğim olmadı tatil dönüşü tekrar kan tahlili veririm artık belki de makinede sıkıntı vardır (Öyle olmadı umuyorum100 ün üzerinde olunca ikinci kez ölçülüyor başka bir gün canım. 126 sınır zaten. Eğer insülin yetersizse böyle oluyormuş. Bence bı daha ölçtür.
Allah'tan canım bağımlı değilBenimki istisna o halde çok şükürgerçi normalde de yapar , hamile olmadan önce evde oldu mu bugün ben yapayım der gece lavobaya kalkınca bile başımda bekliyor, ışığı yakıyor. Ev işleri desen hiç yaptırmıyor ya annesi gelip yapıyor ya da kendisi yapıyor. Yemekte yapar valla Allah razı olsun çok anlayışlıymış
Benim eşim bilgisayar öğretmenliği mezunu bu kadar bilgisayara bağlı değil yaolsaydı gerçekten de sıkıntı olurdu benim için, valla benimle ilgilenmesini isterim atardım evden bilgisayarları. Bizim evde şu an 2 bilgisayar 1 monitör var. O kadar vakit ayırmıyoruz. İyiki yani
Gittim mi doktora canım, merak ettim.
Bende hiç kusmama ma rağmen aldım bunları başlarda etten tiksindim sürekli salata yoğurt meyve yedim 4 aya kadar sonra 5. Ay olunca hormonlar düzeldi iştah açıldı kilo almaya başladım bende çok istemiyom kilo almayı çünkü 7,8 kilo fazlam vardı diğer gebelikteAz kilo almışsın ya ben napim . Doktorum 30 haftanda buraya kilo almadan gel dedi15 gün var bakalım henüz daha bir gram almadım bakalım ne olcak
İnşallah makinede problem vardır canım, gebelik şekeri olmasın da makine bozuk olsunCanım evde kendim ölçüyorum 3 gündür, 100-102-108 şeklinde. Kan tahlillerinde bu kadar yüksek çıkmamıştı şaşırdım ondan, yarın da ölçeceğim olmadı tatil dönüşü tekrar kan tahlili veririm artık belki de makinede sıkıntı vardır (Öyle olmadı umuyorum)
Gerçekten bağımlılığın her türlüsü zarar.Allah'tan canım bağımlı değilbizimki bilgisayar mühendisi de değil öğretmeni de değil öyle bir işyerinde de çalışmıyor, ama işte oyun oynuyor ya bağımlı Allah'tan şu birkaç aydır bırakmış oynamıyor, telefonla oynuyor oyunu vsllsh çok zor bilgisayara bağımlı olmaları çok çektim şükür biraz dağıttı kafasını başka yerlere şuan ilgi alanında değil
Bende hiç kusmama ma rağmen aldım bunları başlarda etten tiksindim sürekli salata yoğurt meyve yedim 4 aya kadar sonra 5. Ay olunca hormonlar düzeldi iştah açıldı kilo almaya başladım bende çok istemiyom kilo almayı çünkü 7,8 kilo fazlam vardı diğer gebelikteama ne yapalım ister istemez yiyoruz ağzım boş durmuyot eşim dio çok yiyorsun e ne yapım iki csnliyim ilk 4 ay yemedim şimdi yemeğe başlıyorum son aylar çabuk kilo aldım inşallah bebek de alıyordur ya vallahi cuma günü öğrencem eğer bebeğim 1 kilo ise yemicem 1 kiloyu gectise sıkıntı değil ,ben onun için yiyorum içiyorum bir zahmet uyumasın yesin oda olan bana olmasın
Sağol canımÇok geçmiş olsun canımen azından sorunun ne olduğunu artık biliyorsunuz sonraki gebelikte a sulandırıcı ile çözülür inşallah
İnşallah canım öğrenirsin bende inşallah öğrenirimİnşallah makinede problem vardır canım, gebelik şekeri olmasın da makine bozuk olsun
Gerçekten bağımlılığın her türlüsü zarar.
İlk 4 ay ben de yemedim hatta zayıfladımşimdi biraz göbüş çıktı ama kilo almadım belki verdiklerimi almışımdır, zaten öyle çok zayıfta değilim. İştahım açıldı gibi ama bazen yemek yemeyi unutuyorum ya eşim zorluyor, midem bulanıyor çok her şeyden. Bebeğim biraz haftasına göre minikti 24. haftada. Daha gitmedim doktora pazartesi inşallah öğreneceğim son durumu.
Şekerin yoksa dilediğini yeAllah'tan canım bağımlı değilbizimki bilgisayar mühendisi de değil öğretmeni de değil öyle bir işyerinde de çalışmıyor, ama işte oyun oynuyor ya bağımlı Allah'tan şu birkaç aydır bırakmış oynamıyor, telefonla oynuyor oyunu vsllsh çok zor bilgisayara bağımlı olmaları çok çektim şükür biraz dağıttı kafasını başka yerlere şuan ilgi alanında değil
Bende hiç kusmama ma rağmen aldım bunları başlarda etten tiksindim sürekli salata yoğurt meyve yedim 4 aya kadar sonra 5. Ay olunca hormonlar düzeldi iştah açıldı kilo almaya başladım bende çok istemiyom kilo almayı çünkü 7,8 kilo fazlam vardı diğer gebelikteama ne yapalım ister istemez yiyoruz ağzım boş durmuyot eşim dio çok yiyorsun e ne yapım iki csnliyim ilk 4 ay yemedim şimdi yemeğe başlıyorum son aylar çabuk kilo aldım inşallah bebek de alıyordur ya vallahi cuma günü öğrencem eğer bebeğim 1 kilo ise yemicem 1 kiloyu gectise sıkıntı değil ,ben onun için yiyorum içiyorum bir zahmet uyumasın yesin oda olan bana olmasın
Ben de bugün gidicem kızlar. İnşallah bebişim iyidirİnşallah canım öğrenirsin bende inşallah öğrenirimbakalım ne yapmış ne etmis iki aydır gordmuyorum onu hep alttan muane ettikleri için bilgi vermediler kilo boyu ve suyu için öğrencem inşallah
Saol canım Rabbim sağlıkla kavuştursun yavrularımızaSize de çok geçmiş olsun hayırlısıyla sağ salim kucagınıza almayı nasip etsin inşallah Allah'ım ne zorluklarla geçen hikayeler varmış yadua ediyorum bu topikteki arkadaslarıma şahsi tanımasam da Allah gönüllerdekini bilendir
Haber ver bize insalalh güzel haberlerle gelirsinBen de bugün gidicem kızlar. İnşallah bebişim iyidir
Yok canım geçen gittigimde temizdi sonuclar birşey demedi sadece kan ilscimi 2 yaptı 2 defa içiyorum ,işte zor sizin için ya şekersiz şey yesen bile şeker yapar kilo yapar insallahcsbucak biter bu sıkıntın, ama sanırım gebelikte çıkıyor demi .bebek doğunca biter bu şeker derdi demiŞekerin yoksa dilediğini yeben şeker var hergun bugün ne yicem diye düşünüyorum çok zor böyleside bende şuan 79 kıloyum 15 kilo aldim
Doğum yapınca bitiyo o zamana kendimi umutlandiriyorumYok canım geçen gittigimde temizdi sonuclar birşey demedi sadece kan ilscimi 2 yaptı 2 defa içiyorum ,işte zor sizin için ya şekersiz şey yesen bile şeker yapar kilo yapar insallahcsbucak biter bu sıkıntın, ama sanırım gebelikte çıkıyor demi .bebek doğunca biter bu şeker derdi demi
Ay inşallah kız biterDoğum yapınca bitiyo o zamana kendimi umutlandiriyorum
Ay maşallahAy inşallah kız biterçok kötü hamilelikte pıhtı olur , benim annemde de hamile iken tansiyon 20 lsrde di çok riskli gebelik yaşardı doktor dedi yeter çocuk yapma snaa da yazık bebegede Allah korusun tansiyon bebegede zarar veriyot erken doğum oluyor şükür annem emekli oldu 6. Çocuktan sonra
Canım ilk dogumumda kullanmıstım ve son gunume kadar göbekten yaptm bı kac kez göbeğim cok acıdıgı için kol ve bacak denedım o kadar cok acıdı ki göbege geri döndüm hiç sorun olmadıKan sulandirici kullanan varmi suan ve onceki gebeliginde. Ben gobekten yapiyorum hala sikinti olur diye korktum doktora sordum hayir birsey olmaz dedi. Ama bu aksam yaparken igne baya zor ilerledi sonrasinda kanadi. Normalde de kanadigi oluyordu ama boyle asagi dogru sizinti seklinde devam etti
Evet ya benim sağ bacakta vardı şimdi daha da iri kalın olmuş o damarlar sertleşmişAy maşallahşuan en cok tatktigim bu varisler cok kotu varis cikti inanilmaz agri yapiyo
Gittim canım iyiydi çok şükürHaber ver bize insalalh güzel haberlerle gelirsin
Maşallah canımGittim canım iyiydi çok şükür31 cm,712 gr da kilosu haftasına göre normal işte çok şükür. Poposu asagidaymis su an ama daha döner dedi. Bakalım
24+5 şu an canımMaşallah canımkaç haftalık gunlukti şükür güzle sonuçlarla gelmişsin o döner dolaşır yukarı da çıkar
Hemen hemen aramızda 4hafta var bende bugün hayırlısı ile 29+0 oldum sanırım ben ve birkaç kişi böyle buyuguz aranızda 1ekim ya24+5 şu an canım
Benim 31 EkimHemen hemen aramızda 4hafta var bende bugün hayırlısı ile 29+0 oldum sanırım ben ve birkaç kişi böyle buyuguz aranızda 1ekim yailk öncede ben dogururum bu gidisle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?