2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ay canım ya çok almışsın 15 kilo ne demek tabi bu seni fazlasıyla zorlar. Geçmiş olsun. Şuan hala şişmi ayakların. Bende şişlik yok henüz olmadı yani.
Evet cnm evde oldgum halde ayak bileklerim toynak mesela bi manava filan gidip gelince eşimle çabuk yoruluyorum balon gibi ayak bileklerim şişiyor parmağımla bastırınca çöküntü oluyor alıştım artık napayım Dr tuzlu yeme diyo yumurtaya bile tuz atmıyorum protein kaçağı vs de çıkmadı neyin nesi anlamadım

Kızlar merhaba ben 26 haftalık hamileyim var mi aranızda bu haftalarda yolculuk yapacak olan 5 saatlik yol gidecegim korkuyorum biraz doktorlarınız ne diyor.
Dr’um yakın mesafelerde sorun olmZ demıstı bnde pazar gunu 3 saatlık yola gidecegım ama o 3 saatlık yol bayram trafıgıyle kımbılır kac saat olurbenımde gozumu o korkutuyo Birde arabayı bn kullanıcam bakalım hayrlısı ıle gıdıp gelelım inşaAllah
Canım ya yormamaya calıs kendını dıycem amaaaaa imkansz
eşler konusunda hakıkaten hıc konuya girmiyorm
Keske yardım edebılecek bırısı olsaydı yanında en azından amasyada yardmcı olacak bırısı olsa yerlesırken rahat edersin

Yok canım kızkardeşimin hiç olmamıştı ama ben bildiğim ödem içindeydim
Sende mi ödemlisin cnm amannn napuyon var mı çözümün bana bol su diyorlar su içtikçe daha çok şiştigimi farkettim . Ayaklarımı duvara yükseğe tutuyorum o iyi geliyor. Fazla gezinmiyorum gezinince ayak bileklerim şişiyor sandalyede felan 10 dk dan fazla oturmuyorum hemen uyuşmaya başlıyor bacaklarım

Ben 20-21 haftalikken 11 saat gitmistim 1 hafta odemim gecmedi. Sonra gecti bi daha da olmadi simdilik. Doktora soylemistim bu haftalarda gecer ama ilerleyen haftalarda odemler kalici olcak dedi. Ama daha o haftalara geldigimizi dusunmuyorum cnm.

Kendi doktorum ve takip ettigim tum doktorlar yuzmeyi cok destekliyolar. Bana bol bol yuz dedi doktorum sadece cikinca ustunu hemen degistir dedi. Merdiven de spor cok sorun olcani dusunmuyorum. Hatta hareket iidir diye dusunuyorum cnm

Şimdilik çok yok canım da kızımda 32 gibi bi başlayıp pir başlamıştı o sıra 37ye kadar çalıştım çok ayakta kaldım ondan olduğunu düşünüyorum sağlık ocağındaki hemşire ayağını sallayarak oturma dedi kalça seviyesinde olsun uzat ayaklarını demişti su da içiyorum hafiften var şu an bende de

Kan sulandirici kullanan varmi suan ve onceki gebeliginde. Ben gobekten yapiyorum hala sikinti olur diye korktum doktora sordum hayir birsey olmaz dedi. Ama bu aksam yaparken igne baya zor ilerledi sonrasinda kanadi. Normalde de kanadigi oluyordu ama boyle asagi dogru sizinti seklinde devam etti

Bir tanıdığım doğuma kadar kullandı ama bacaklarına vs de yapıyordu, bence göbek dışında başka yerlere de yapabilirsin. Ama göbekte de sıkıntı olsa zaten muhakkak doktor söyler canım ,için rahat olsun

Bana arkadaşım doğum günüm anneler gününe denk geldiği için "Nivea baby'nin setini hediye olarak almıştı. Valla çokta iyi oldu. Kıyafette çok geldi o zaman. İlk hamilelik ve doğum günümün güzel zamana denk gelmesi işime yaradı, bana değil bebeğe geldi hep hediyeler. Benim ufak tefek eksikleri var acelesi olmayan, odası da hazır, emziklerine kadar aldım. Tezcanlıyım, uyku girmez gözüme alana kadaro son ana bırakamıyorum sadece kendi adıma lohusa pijama takımını bıraktım o da kilo alırsam olmaz belki diye.
Kızlar merhaba ben 26 haftalık hamileyim var mi aranızda bu haftalarda yolculuk yapacak olan 5 saatlik yol gidecegim korkuyorum biraz doktorlarınız ne diyor.
Ben 24. haftada iki hafta sonra yolculuk yapsam sıkıntı olur mu dedim 6 saat benim de bu arada. Daha önce kanamam olduğu için özellikle sordum. Şu an risk yok ama ilerisini bilemeyiz. Gitmeseniz daha iyi olur demişti.

Evet arkadaşlar gebeliğin başında oluyormuş ve yukarı çıkıyormuş maalesef benimkisi çıkmadı yaşımla alakalı da olabilir 39 um şuan sadece WC ve yemek için kalkıyorum hep yatıyorum

Rabbim işini rast getirsin canım hamilelikte en zor olanı yapıyorsun

Dur diyor ben yardım edeceğim, o zaten gelene kadar ben işleri bitirmiş oluyorum. Yardıma gelince de topladığım dağıtıyor sağolsun. Ben kızınca da sende birşey beğenmiyorsun diye kaçıyor bilgisayar başına. İstemem yan cebime koy birazda ben söylemek istemiyorum o anlasın yardım etsin ama düzgünce etsin istiyorum. Tek yaptığı şey benim doldurduğum kolileri kaldırıp yere koymak. Sorsan ev topladı olacak
Amasyaya giderken birini götüreceğim mutlaka ya. O zaman 32ye geliyorum nerdeyse, iyice hareket edemez olurum sanırım. Eşim normalde anlayışlıdır ama adamın oyun oynayacağı tuttu, elini sürmüyor birşeye. Benimde sürekli yardım et demek zoruma gidiyor yani, halimi görüyor sonuçta.
Allah yardimcin olsun cnm. Ins isler su gibi akip biter rahat rahat ayaklarini uzatip keyif yapcagin gunler hemen gelir
Allah razı olsun canım inşallah, su gibi aksın gitsin de zaman hepimiz güzel zamanlara gelelim

bende sadece benim kocamda sıkıntı var sanıyordum

Kızlar alışverişini tamamlayan oldumu. Benim ufak çaplı ihtiyaçlar kaldı şampuan losyon pişik kremi gibi
Beşik+lahusa takımları ve hastane çantası kaldı...onlarında 30. Haftaya ulaşmadan halledicem...
Kolundan dört parmak altına yaparsan daha iyi olur. Ayrıca iğneyi dik şekilde saplama, hafif eğik şekilde yavaş yavaş iğneyi batır canim...

Hayırlı yolculuklar canım benimde ayak parmaklarında ödem var birde el parmaklarında ayaklar biraz ağrıtıyor sıcak basıyor ama rahatsız etmiyor bende yarın 29+0 olacam bende şuana kadar 76dan 82.700 oldum yani 7 kiloya yakın almışım ama geçen 3 haftada 2 kilo kadar almıştım ben şok bakalım haftaya cuma randevum var yani iki hafta sonra oluyor bakalım yine kaç kilo almisimdir

bende sadece benim kocamda sıkıntı var sanıyordum
Yok kız yalnız değilsiniz benimki de öyle anlamıyor bazen karnım buyus yere comelipte birşey alamıyorum alsam da bunu kalkması var birde ,bende kızıyorum görmüyor musun bu gobekle nasıl alım duom neyse ki bugün beraber yaprak sarmasi yaptık yardım etti sardık kalem gbi de sardı canınız çekmesin kızlar arada yine kafası yerine gelince anlıyor yardımcı oluyor

Evet arkadaşlar gebeliğin başında oluyormuş ve yukarı çıkıyormuş maalesef benimkisi çıkmadı yaşımla alakalı da olabilir 39 um şuan sadece WC ve yemek için kalkıyorum hep yatıyorum
Az kaldı canım sağ Salim gelsin inşallah bu yaz sıcağında zor oluyordur sana
Canım benim isterse 1 ay sürsün bak yorma kendini sakın bitsin diye son zamanlarımız artık Allah korusun bundan sonrası artık erken doğum riski demek Allah kolaylık versin

Doktorun dediği gibi sakin olabilir:) bacakları içe bakıyor olabilir, sen yoruluyor olabilirsin vs.. yani sağlıkliysa kontrollerde, hiç takma canım:)
Cok sagol cnm lateral ventrikulu sinirda cikti bi sorunumuz o var şu an insallah ilerlemeyecek ama oyle dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…