- 13 Aralık 2016
- 723
- 847
- 53
- 36
Evet cnm evde oldgum halde ayak bileklerim toynakAy canım ya çok almışsın 15 kilo ne demek tabi bu seni fazlasıyla zorlar. Geçmiş olsun. Şuan hala şişmi ayakların. Bende şişlik yok henüz olmadı yani.
Dr’um yakın mesafelerde sorun olmZ demıstı bnde pazar gunu 3 saatlık yola gidecegım ama o 3 saatlık yol bayram trafıgıyle kımbılır kac saat olurKızlar merhaba ben 26 haftalık hamileyim var mi aranızda bu haftalarda yolculuk yapacak olan 5 saatlik yol gidecegim korkuyorum biraz doktorlarınız ne diyor.
Canım ya yormamaya calıs kendını dıycem amaaaaa imkanszKızlar resmen bir haftadır hergün yavaş yavaş ev topluyorum. Yarın yola çıkıyoruz, ben hâlâ ev topluyorum, bitmek üzere.eşimde yardımcı olmuyor, bilgisayar başından kalkmıyor sağolsun. Kalkıp yardımcı olsa da toplamaktan daha beter ediyor, daha çok dağılıyor toplanacağına. Bende kızıp bıraktırıyorum, canına minnet oluyor. Karnım top gibi, eğil kalk, kutulara doldur kaplumbağa gibiyim. Karnımda bebek, yanımda kedim 13 saat yol nasıl olacak hiç bilmiyorum. Şu birkaç gün pek giremezsem haberiniz olsun, en müsait zamanda girip durumları bildiririm. Kendinize iyi bakın güzel anneler.
Sende mi ödemlisin cnm amannn napuyon var mı çözümün bana bol su diyorlar su içtikçe daha çok şiştigimi farkettim . Ayaklarımı duvara yükseğe tutuyorum o iyi geliyor. Fazla gezinmiyorum gezinince ayak bileklerim şişiyor sandalyede felan 10 dk dan fazla oturmuyorum hemen uyuşmaya başlıyor bacaklarımYok canım kızkardeşimin hiç olmamıştı ama ben bildiğim ödem içindeydim
Selam kızlar nasılsınız ? Bende henüz bişey almadım bebeğim için. Hareketleri çok arttı özellikle geceleri fingir fingir zilliibirde kızlar çok ödemliyim elim ayağım felan geçen hafta memlekete gittim kızkardeşimin sözü oldu mecburen 8 saat otobus yolculuğu ayaklarımı hissetmiyordum artık şişlikten inek toynagı halt etmiş durumdaydı . Evin içinde gezinsem bile ayak bileklerim toynak resmen sizde de var mı Boyle durum ? 15 kilo almışım birde dahası da gelir diyom hayırlısıyla sağ salim alaydık bebeleri kucagımıza . Kendim için de iki tane pantolon aldım LCW den tişörtler felan kocamın tişörtlerini geçti
Kızlar önümüzdeki haftalarda yazlığa gitmeyi istiyorum, 33.haftamda olacağım, ev bizim evimiz temizlik açısından vs sıkıntı yok, annem de olacak yemek vs yorulmam da ama deniz güneş kafamı karıştırıyor, ev 5.katta günde 2 kere inip çıkıyoruz gündüz hep denizde geçiyor akşam da sahilde yürüyüş yapıyoruz. Sizce bir sakıncası olur mu? Doktoruma sordum sadece enfeksiyon kapma ve denizde 15dakikadan fazla kalma kısa kısa gir yazmış. Siz böyle bir şey danıştınız mı doktora?
Şimdilik çok yok canım da kızımda 32 gibi bi başlayıp pir başlamıştı o sıra 37ye kadar çalıştım çok ayakta kaldım ondan olduğunu düşünüyorum sağlık ocağındaki hemşire ayağını sallayarak oturma dedi kalça seviyesinde olsun uzat ayaklarını demişti su da içiyorum hafiften var şu an bende deSende mi ödemlisin cnm amannn napuyon var mı çözümün bana bol su diyorlar su içtikçe daha çok şiştigimi farkettim . Ayaklarımı duvara yükseğe tutuyorum o iyi geliyor. Fazla gezinmiyorum gezinince ayak bileklerim şişiyor sandalyede felan 10 dk dan fazla oturmuyorum hemen uyuşmaya başlıyor bacaklarım
Valla öyle yapmaya çalışıyorum canım. Bir an önce kendi evime yerleşsem de bebeğimi beklesem diye gün sayıyorum.
Bir tanıdığım doğuma kadar kullandı ama bacaklarına vs de yapıyordu, bence göbek dışında başka yerlere de yapabilirsin. Ama göbekte de sıkıntı olsa zaten muhakkak doktor söyler canım ,için rahat olsunKan sulandirici kullanan varmi suan ve onceki gebeliginde. Ben gobekten yapiyorum hala sikinti olur diye korktum doktora sordum hayir birsey olmaz dedi. Ama bu aksam yaparken igne baya zor ilerledi sonrasinda kanadi. Normalde de kanadigi oluyordu ama boyle asagi dogru sizinti seklinde devam etti
Bana arkadaşım doğum günüm anneler gününe denk geldiği için "Nivea baby'nin setini hediye olarak almıştı. Valla çokta iyi oldu.Canım benimde oğlumdan kalma var . Geçenlerde birşey dedi komşum yeni dogan çocuğuna eski giydirme nedeni söyledide aklıma gelmedi şimdibende aldimda aldim. Şimdi bakınıyorum hangi bakim urunlerini alim diye mustela genelde daha iyi diyolar fikrin varmi bu konu hakkinda
Ben 24. haftada iki hafta sonra yolculuk yapsam sıkıntı olur mu dedim 6 saat benim de bu arada. Daha önce kanamam olduğu için özellikle sordum. Şu an risk yok ama ilerisini bilemeyiz. Gitmeseniz daha iyi olur demişti.Kızlar merhaba ben 26 haftalık hamileyim var mi aranızda bu haftalarda yolculuk yapacak olan 5 saatlik yol gidecegim korkuyorum biraz doktorlarınız ne diyor.
Benim de plesenta aşşağı yaklaşm
Benim previaydı şimdi normale döndü. 15 haftalıkken yoğun kanamam olmuştu. 5 hafta hep yattım. Sonra da yavaş yavaş kontrollü normalleşme diyelim. Normale döndüğü halde doktorum önlem amaclı iğneye hala devam ediyor ve uzun yürüyüş önermiyor.
ıştı ama 10 gün sonra yukarı çıktı çok şükür. Previa değil ama senin dedi doktor. Çok az leke gelmişti yine de. Senin de yukarı çıkar merak etme çok mu yaklaşmış yoksa yapışmamı var Rahime
Rabbim işini rast getirsin canım hamilelikte en zor olanı yapıyorsunKızlar resmen bir haftadır hergün yavaş yavaş ev topluyorum. Yarın yola çıkıyoruz, ben hâlâ ev topluyorum, bitmek üzere.eşimde yardımcı olmuyor, bilgisayar başından kalkmıyor sağolsun. Kalkıp yardımcı olsa da toplamaktan daha beter ediyor, daha çok dağılıyor toplanacağına. Bende kızıp bıraktırıyorum, canına minnet oluyor. Karnım top gibi, eğil kalk, kutulara doldur kaplumbağa gibiyim. Karnımda bebek, yanımda kedim 13 saat yol nasıl olacak hiç bilmiyorum. Şu birkaç gün pek giremezsem haberiniz olsun, en müsait zamanda girip durumları bildiririm. Kendinize iyi bakın güzel anneler.
Dur diyor ben yardım edeceğim, o zaten gelene kadar ben işleri bitirmiş oluyorum. Yardıma gelince de topladığım dağıtıyor sağolsun. Ben kızınca da sende birşey beğenmiyorsun diye kaçıyor bilgisayar başına. İstemem yan cebime koyEsin biraz daha yardımcı olsa keşke .. gerçekten ben de eğilirken falan çok zorlanıyorum artık. Benim eşim de bu tarz durumlarda çok düşünceli olamıyor, sürekli söylemem gerekiyor, anlamıyorum ki düşünemiyor mu diyorum bazenbunu yapamam çünkü karnım büyüdü demek zorunda kalıyorum, şunu yapma çünkü bebeğe zarar verebilirsin diyorum vs . Birkaç hafta önce beni kucağına kaldırmaya çalıştığı için hastaneye gittiğimi hatırlıyorsunuzdur belki, tobe ya rabbim demem o ki bence tam idrak edemiyor olabilir,sen yönlendir. Ev toplamak kolay değil çünkü,eminim çok yorulmuşsundur canım .
Amasyaya giderken birini götüreceğim mutlaka ya. O zaman 32ye geliyorum nerdeyse, iyice hareket edemez olurum sanırım. Eşim normalde anlayışlıdır ama adamın oyun oynayacağı tuttu, elini sürmüyor birşeye. Benimde sürekli yardım et demek zoruma gidiyor yani, halimi görüyor sonuçta.Dr’um yakın mesafelerde sorun olmZ demıstı bnde pazar gunu 3 saatlık yola gidecegım ama o 3 saatlık yol bayram trafıgıyle kımbılır kac saat olurbenımde gozumu o korkutuyo Birde arabayı bn kullanıcam bakalım hayrlısı ıle gıdıp gelelım inşaAllah
Canım ya yormamaya calıs kendını dıycem amaaaaa imkansz
eşler konusunda hakıkaten hıc konuya girmiyorm
Keske yardım edebılecek bırısı olsaydı yanındaen azından amasyada yardmcı olacak bırısı olsa yerlesırken rahat edersin
Allah razı olsun canım inşallah, su gibi aksın gitsin de zaman hepimiz güzel zamanlara gelelimAllah yardimcin olsun cnm. Ins isler su gibi akip biter rahat rahat ayaklarini uzatip keyif yapcagin gunler hemen gelir
Esin biraz daha yardımcı olsa keşke .. gerçekten ben de eğilirken falan çok zorlanıyorum artık. Benim eşim de bu tarz durumlarda çok düşünceli olamıyor, sürekli söylemem gerekiyor, anlamıyorum ki düşünemiyor mu diyorum bazenbunu yapamam çünkü karnım büyüdü demek zorunda kalıyorum, şunu yapma çünkü bebeğe zarar verebilirsin diyorum vs . Birkaç hafta önce beni kucağına kaldırmaya çalıştığı için hastaneye gittiğimi hatırlıyorsunuzdur belki, tobe ya rabbim demem o ki bence tam idrak edemiyor olabilir,sen yönlendir. Ev toplamak kolay değil çünkü,eminim çok yorulmuşsundur canım .
İstisnalar dışında erkeklerin hamileliği anlamadığını düşünüyorum benbende sadece benim kocamda sıkıntı var sanıyordum
Beşik+lahusa takımları ve hastane çantası kaldı...onlarında 30. Haftaya ulaşmadan halledicem...Kızlar alışverişini tamamlayan oldumu. Benim ufak çaplı ihtiyaçlar kaldı şampuan losyon pişik kremi gibi
Kolundan dört parmak altına yaparsan daha iyi olur. Ayrıca iğneyi dik şekilde saplama, hafif eğik şekilde yavaş yavaş iğneyi batır canim...Kan sulandirici kullanan varmi suan ve onceki gebeliginde. Ben gobekten yapiyorum hala sikinti olur diye korktum doktora sordum hayir birsey olmaz dedi. Ama bu aksam yaparken igne baya zor ilerledi sonrasinda kanadi. Normalde de kanadigi oluyordu ama boyle asagi dogru sizinti seklinde devam etti
Buda benim için bir telkin oldu şuanİstisnalar dışında erkeklerin hamileliği anlamadığını düşünüyorum benAnlayıp idrak edenlere selam olsun
Hayırlı yolculuklar canımBen 29 oldum canım, bende yarın akşam 13 saatlik bir yolculuğa çıkacağım. Bakalım nasıl olacak
Canım bende de artık ayaklarda ödem başladı. Kilodan değil de zannımca, sıcak ve yorulmaktan diye düşünüyorum. Ben en son 10 kilo almıştım, ondan sonra tartıyı kaldırdım kutuyaayrıca lcwnin hamile pantolonu, taytı ve tişörtleri çok rahat oluyor canım. Bende ordan aldım, gayet rahatlar.
Yok kız yalnız değilsinizbende sadece benim kocamda sıkıntı var sanıyordum
Az kaldı canım sağ Salim gelsin inşallah bu yaz sıcağında zor oluyordur sanaEvet arkadaşlar gebeliğin başında oluyormuş ve yukarı çıkıyormuş maalesef benimkisi çıkmadı yaşımla alakalı da olabilir 39 um şuan sadece WC ve yemek için kalkıyorum hep yatıyorum
Canım benim isterse 1 ay sürsün bak yorma kendini sakın bitsin diye son zamanlarımız artık Allah korusun bundan sonrası artık erken doğum riski demek Allah kolaylık versinAmasyaya giderken birini götüreceğim mutlaka ya. O zaman 32ye geliyorum nerdeyse, iyice hareket edemez olurum sanırım. Eşim normalde anlayışlıdır ama adamın oyun oynayacağı tuttu, elini sürmüyor birşeye. Benimde sürekli yardım et demek zoruma gidiyor yani, halimi görüyor sonuçta.
Cok sagol cnm lateral ventrikulu sinirda cikti bi sorunumuz o var şu an insallah ilerlemeyecek ama oyle dua ediyorumDoktorun dediği gibi sakin olabilir:) bacakları içe bakıyor olabilir, sen yoruluyor olabilirsin vs.. yani sağlıkliysa kontrollerde, hiç takma canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?