2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Sıvının 10mm geçmemesi gerekiyor diye biliyorum. Sıkıntı yok demekki geçenlerde birkaç gün benim de çok yavaşladı hareketleri bu aralar daha iyi. Sağı solu belli olmuyor bu sıpaların
Evet 10mm gecmemeli sınıra yakın bizim perinatolog 8.8 kadin dogumcum 9.2 ölçtü 22 haftada ayrintilida ilerleyebilen gerileyebilen ya da durabilen biseymiş bende henuz gitmedim doktora eni sonu dogacak yurtdisina test yollamistik genetik testimiz fetal dna temiz geldi down yok denildi bundan sonrası Allaha emanet insallah gerilemiştir evet ya hic belli olmuyolar erkek cocugu benimki babasina cekti heralde o da asiri tembeldir yani bırak ayni yerde 10 saat oturabilir

Teşekkür ederim canım bende de ödem oluyor bu sıra ya. Son bir haftadır doğru düzgün su içmiyorum ondan sanırım birazda. Yolculukta da çok içemem ama ondan lıkır lıkır içmeye devam ödem tartıda çok farkettiriyor ya. Ben artık tartılacağım kilonun 1ini hep ödeme sayacağım
Bütün işler bitti, diyor ki aşkım söz sana yardım edicem yardımdan kastı da halıları kıvırıp kaldırmak ve keyfi isterse ev süpürmek. Aaah ah aman yumurtaların soğur, incileri dökülür kendini yorma dedim
Öyle böyle bitti canım şükür ya. Tek derdim artık yolculuk, o da sorunsuz geçer inşallah hem bebeğim hemde kedim için valla daha elimi asla işe sürmem, dinlenicem bu izin vakti. Evimi yerleştirmeye de birilerini götürücem artık. Çok yoruldum çünkü

Canım sen o kiloları ödem e kesžonlar hepsi hava ödem yediğin içtiğin değil ,
Diyorum ya bizimkini kafası bir gelip bir gider Allah'tan ysridmci oluyor ev işlerine evi süpürür arada , bir sabahları kalkıp kahvaltı kurmaz çok istediğim şey ben yatarken o kahvaltıyı kursun beni kaldirsin çok mu hayal kuruyorum ne sabah uyanmak ayrı eziyet cocuklara yedirip kendimi en sona bırakmak ayrı dert hangisine kosim gücüm kalmadı

Rabjim güç kuvvet versisn canım erkek milleti anlamıyor kolay kolay Zaten bu bilgisayar basbelasi oyunnlar falan, inşallah güzel bir yolculuk olur yeni eviniz de huzur içinde yaşayin inşallah

Evet arkadaşlar gebeliğin başında oluyormuş ve yukarı çıkıyormuş maalesef benimkisi çıkmadı yaşımla alakalı da olabilir 39 um şuan sadece WC ve yemek için kalkıyorum hep yatıyorum
Size de çok geçmiş olsun hayırlısıyla sağ salim kucagınıza almayı nasip etsin inşallah Allah'ım ne zorluklarla geçen hikayeler varmış ya dua ediyorum bu topikteki arkadaslarıma şahsi tanımasam da Allah gönüllerdekini bilendir

Kizlar 3 gun once randevum vardi aminyon sivisi yukseklmis sinirdaymis sekeri ve karbonhidrati kesmemi soyledi son iki haftadir baya sekerli ve hamur isi tuketmistim. Sivinin fazla olmasi erken dogum riskini artiriyormus dun gecede sol kasik tarafimdan agri girdi hala gecmedi bugun baska bir doktora gozukecegim lutfen dua edin korkuyorum

İnşallah korktuğun gibi olmaz canım sıvının fazla olmasının nedeni neymiş acaba ?

İnşallah korktuğun gibi olmaz canım sıvının fazla olmasının nedeni neymiş acaba ?
Sekerin yukselmesi olabiliyormus genelde neden olarak genetik bir durum veya anormali yoksa ama benim taramalarm ve detayli ultrasonda anormaliye rastlanmadi seker yuklemesinde sekerim sinirdaydi bende pek dikkat etmedim 2 haftadir bazen sebepsiz de yukselebiliyormus

Aman canım dikkat et bundan böyle inşallah her şey düzelir

Bende göbekten kola geçmiştim ama tekrar göbeğe döndüm kol çok acıtıyor ve tek başıma yapamıyorum.. Arkadaşım doğuma kadar göbekten yapmış üstelik ikizdi bi sıkıntı olmadı dedi..

Bacaktan yapıyorum ben. Göbekten hiç yapmadım bilmiyorum o yüzden

Allah şifa versin canım inşallah düzelir en kısa zamanda. Seni çok zorladığını tahmin ediyorum sürekli uzan dinlen. Allah bir kolaylığını verir inşallah

Evinize taşındıktan sonra kocana ev hediyesi olarak büyük bir nazlanma verebilirsin nazlan dur "ay çok yoruldum ay şöyle ay böyle"
Bu arada bazı nakliye şirketleri evi toplamaya da geliyordu öyle bir şey yok muydu sizde. Ben ev toplamayı yetiştirememiştim mutfak eşyalarını onlar toplamıştı hem de çok sağlam kutulamışlardı.
Ben de doktoruma yolculuk yapicam deyince bol bol yüz demişti. Ama biz tatile değil aile ziyaretine gidiyoruz
Kiloya karşı benim de bakış açım bu. Verilir yaa dert değil. Doğumu etkilemedikten sonra gerisini hiç düşünmüyorum. Canım istedi yedim Ödem için de kendimizi yormamak lazım herhalde, bol su ve dinlenme.

İstisnalar dışında erkeklerin hamileliği anlamadığını düşünüyorum ben Anlayıp idrak edenlere selam olsun
Benimki istisna o halde çok şükür gerçi normalde de yapar , hamile olmadan önce evde oldu mu bugün ben yapayım der gece lavobaya kalkınca bile başımda bekliyor, ışığı yakıyor. Ev işleri desen hiç yaptırmıyor ya annesi gelip yapıyor ya da kendisi yapıyor. Yemekte yapar valla Allah razı olsun çok anlayışlıymış
Rabjim güç kuvvet versisn canım erkek milleti anlamıyor kolay kolay Zaten bu bilgisayar basbelasi oyunnlar falan, inşallah güzel bir yolculuk olur yeni eviniz de huzur içinde yaşayin inşallah
Benim eşim bilgisayar öğretmenliği mezunu bu kadar bilgisayara bağlı değil ya olsaydı gerçekten de sıkıntı olurdu benim için, valla benimle ilgilenmesini isterim atardım evden bilgisayarları. Bizim evde şu an 2 bilgisayar 1 monitör var. O kadar vakit ayırmıyoruz. İyiki yani
Gittim mi doktora canım, merak ettim.

Az kilo almışsın ya ben napim . Doktorum 30 haftanda buraya kilo almadan gel dedi 15 gün var bakalım henüz daha bir gram almadım bakalım ne olcak

Inş düzene girer canım ya korkma

Ya herkesin tokluk şekeri yüksek çıkmış benim açlık yüksek çıkıyor, ne yapacağım bilmiyorum

Açlık ilk gün biraz yüksek olunca doktor birkaç gün daha açlığı ölç dedi, şimdi ölçtükçe daha da yükseliyor iyice moralim bozuldu. 12 saat aç kalıcam diye kastığım için mi acaba yüksek çıkıyor bilmiyorum, ölçüyorum diye şekerli bir şey de yemiyorum. Tam tersi normal yediğim zaman birkaç hafta önce sağlık ocağında yaptırdığım ölçümde 80 çıkmıştı, şimdi yediklerime dikkat ediyorum ve açlık şekerim 108 Böyle olan var mı hiç kızlar ya, yarın göndereceğim sonuçları doktora ama yine canım sıkıldı bu şeker konusuna.

100 ün üzerinde olunca ikinci kez ölçülüyor başka bir gün canım. 126 sınır zaten. Eğer insülin yetersizse böyle oluyormuş. Bence bı daha ölçtür.

Ben kullanıyorum göbekten yapmaya devam aşağısından yapılacakmış ben yukarı çıkmıştım biraz yer kalmadıysa kol bacağa geçebilirsin dedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…