AĞ da yapmanin zararı olurmu . Bende çok korkuyorum bide benim genital bölgedede cıktıEvet ya benim sağ bacakta vardı şimdi daha da iri kalın olmuş o damarlar sertleşmişkorkuyorum bacağımı tüylerini alırken makine tüyü çekerken eti çekse o çıkıntıyi herhalde kötü şekilde kanama olur o bölgede damarın içinde kıvrım kıvrım olmuş varis ekleyince hissediliyor yani
Bende 11 ekim . Ama erkek çocuklar normal doğum olursa 1 hafta bile geç oluyor oğlumda 3 gün doğum gecikmistiBenim 31 Ekimsen en başı ben en sonu canım bir ay var evet
Bilmiyorum csnim bende uzun zamandır ağda kullanmıyorum şu cimbizli epilator mu ne onslrdan almıştım onlarla tüyleri alıyorum göbek çıktıkça özel bölgeyi 2 aydır onunla alamadım benimde ilk aylarda ozelbolgemdecikti korktum sonra kendi kendine geçti hemdi dudaktaydi hassas yerde şükür kayboldu dar iç camaei gitmekten yada üst üste bacak atmaktan da olabilir varisAğza yapmamin zararı olurmu . Bende çok korkuyorum bide benim genital bölgedede cıktı
Doğrudur canım sağlıklı gelsin de hiç sorun değilBende 11 ekim . Ama erkek çocuklar normal doğum olursa 1 hafta bile geç oluyor oğlumda 3 gün doğum gecikmisti
Oyy maşallah senin bebişin uslu :) hep böyle olsun inşallahGittim canım iyiydi çok şükür 31 cm,712 gr da kilosu haftasına göre normal işte çok şükür. Poposu asagidaymis su an ama daha döner dedi. Bakalım
Ben başı çekim sen sonu çekBenim 31 Ekimsen en başı ben en sonu canım bir ay var evet
Benim geçmicek diyip duruyo . Çok ağrı yapiyo inşallah doğumdan sonra bunlar geçerBilmiyorum csnim bende uzun zamandır ağda kullanmıyorum şu cimbizli epilator mu ne onslrdan almıştım onlarla tüyleri alıyorum göbek çıktıkça özel bölgeyi 2 aydır onunla alamadım benimde ilk aylarda ozelbolgemdecikti korktum sonra kendi kendine geçti hemdi dudaktaydi hassas yerde şükür kayboldu dar iç camaei gitmekten yada üst üste bacak atmaktan da olabilir varis
Ben seni geçebilirimHemen hemen aramızda 4hafta var bende bugün hayırlısı ile 29+0 oldum sanırım ben ve birkaç kişi böyle buyuguz aranızda 1ekim yailk öncede ben dogururum bu gidisle
Hayırlısı ile sağlıklı doğdun inşallah canımBen seni geçebilirimplesenta previa olanlara baktım 34 te en fazla doğum oluyormuş bakalım benim ne zaman olacak
Benim geçmicek diyip duruyo . Çok ağrı yapiyo inşallah doğumdan sonra bunlar geçer
24+2 de 30 cm 704 gramdı bebişim .Bayramdan sonra gidicez bakalım bebişimiz ne kadar büyümüş olacak .Kızlar kaç haftalık Gebesiniz ve Kaç gram bebişleriniz? benim kızım 800 gram
25+6’da 925 gr boyu da 35 cm dediKızlar kaç haftalık Gebesiniz ve Kaç gram bebişleriniz? benim kızım 800 gram
Benimki 23+5’de 725 gramdı canım, azıcık önden gidiyormuş dobişko.Kızlar kaç haftalık Gebesiniz ve Kaç gram bebişleriniz? benim kızım 800 gram
Kızlar merhaba ,
Ben başladım hazırlıklara .Eşim de ben de şimdi tatildeyiz .Evi boyadık .Odaların yerlerini bebeğimize göre ayarladık Park beşik ,karyola ,araba ,salıncak gibi büyük ürünleri aldım.Ablamdan ve arkadaşımdan gelen bebek ürünlerini yıkadım ütüledim hurçlara kaldırdım .ilerleyen süreçte eşim işe başlayacak ağustosta ben de evde tek kalmamak için annemde olacağım o yüzden birlikte yapabildiğimiz her şeyi yapmaya çalışıyoruz .Ne kadar çok ihtiyaç var ve her şey çok pahalı .
Bebek bakim urunu almadim henuz ben ama sebamed daha sicak geliyor.Canım bebek bakım ürünü olarak hangi markayı aldın
Canim beni dahiliye doktoruna gonderdi doktorum. Dahiliye doktoru evdeki cihazlar herzaman fazla gosterir ama biz ortalamasini biliyoruz. Cogunda hata payi cok yuksek dedi. Bana sadece abbott, roche veya bayer marka cihaz alicaksin dedi. Evdeki cihazla olctugumde 117 cikmisti kesin hatali demistim cunku genelde benimde aclik kan sekerim 70 80 cikar. Dedigi gibi roche aldim aclik sekerimi olctgumde 80 cikti. Tokluk olcmustum roche accu check marka ile 94 cikan toklugum, lifecheck in bi modeliyle 106 cikmisti.Ya herkesin tokluk şekeri yüksek çıkmış benim açlık yüksek çıkıyor, ne yapacağım bilmiyorum
Açlık ilk gün biraz yüksek olunca doktor birkaç gün daha açlığı ölç dedi, şimdi ölçtükçe daha da yükseliyor iyice moralim bozuldu. 12 saat aç kalıcam diye kastığım için mi acaba yüksek çıkıyor bilmiyorum, ölçüyorum diye şekerli bir şey de yemiyorum. Tam tersi normal yediğim zaman birkaç hafta önce sağlık ocağında yaptırdığım ölçümde 80 çıkmıştı, şimdi yediklerime dikkat ediyorum ve açlık şekerim 108Böyle olan var mı hiç kızlar ya, yarın göndereceğim sonuçları doktora ama yine canım sıkıldı bu şeker konusuna.
Asagisindan derken canim ben genel olarak gobek deliginin 3 cm sag veya solundan yapiyorum.Ben kullanıyorum göbekten yapmaya devam aşağısından yapılacakmış ben yukarı çıkmıştım biraz yer kalmadıysa kol bacağa geçebilirsin dedi doktor
Evet benimde korkum hep bebege keseye gelir diyeCanım ilk dogumumda kullanmıstım ve son gunume kadar göbekten yaptm bı kac kez göbeğim cok acıdıgı için kol ve bacak denedım o kadar cok acıdı ki göbege geri döndüm hiç sorun olmadırahat ol:)
Bazen bebişte strese girp tam iğne yapacagım zaman vururdu o zaman ayrı duygusallasırdm ama dr hıııc bır zararı olmaz deyınce hep göbekten devM ettmm
Benim çarşamba kontrolüm vardı göbeğin aşağısından dedi 3 parmak sağ sol ve ya altı ben de yan ve ya yukarı yapıyordum şaşırdım bende biraz aşağıya kaydirdim artık yer kalmadı ise kol bacaktan yapabilirsin dedi.Bebek bakim urunu almadim henuz ben ama sebamed daha sicak geliyor.
Canim beni dahiliye doktoruna gonderdi doktorum. Dahiliye doktoru evdeki cihazlar herzaman fazla gosterir ama biz ortalamasini biliyoruz. Cogunda hata payi cok yuksek dedi. Bana sadece abbott, roche veya bayer marka cihaz alicaksin dedi. Evdeki cihazla olctugumde 117 cikmisti kesin hatali demistim cunku genelde benimde aclik kan sekerim 70 80 cikar. Dedigi gibi roche aldim aclik sekerimi olctgumde 80 cikti. Tokluk olcmustum roche accu check marka ile 94 cikan toklugum, lifecheck in bi modeliyle 106 cikmisti.
Asagisindan derken canim ben genel olarak gobek deliginin 3 cm sag veya solundan yapiyorum.
Evet benimde korkum hep bebege keseye gelir diye
Gözün aydın canım AminKizlar bugun baska bir doktora gittim kontrole suyu yuksek cikmadi hersey normal cikti Allaha sukur tek tek tum organlarini inceledi hic bir sorun yok dedi Allah hepimizin bebislerini korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?