Evet var ama bildigim kadari ile soyle kanli ciger elleyip yuzune veya vucuduna dokunmak diye biliyorum. Yani kendini cekmis etten ziyade taze sicak ve kanli. Ay cok fena anlattim kusura bakmayin
Ben olcuyorum canim. Dahiliye uzmani aclik 90 alti tokluk 140 alti olmasi gerek dedi. Yemege basladigin itibaren 1 saat sonra olcuyorsun. Bitince degil. 2.saat ile alakali olcmem hakkinda birsey demedi. Sadece ana ogunlerden 1 saat sonra
hannel in gittigi doktor 2.saat sonrasini da istiyor sanirim bir yakinim oyle takip ediyordu belki bu konuda bilgisi vardir hannel in.
H Hafsa canim naptin bebek hareketlerini hissedebildinmi
Yaptırmadım evde aletim var kendim takipteyim.Kızlar hiç şeker yüklemesi yaptırmayan var mı aranızdaYaptırmadıysanız neden yaptırmadınız
Evet canım benimki hem 1. saat hem de 2. saat değerlerini istemişti.Evet var ama bildigim kadari ile soyle kanli ciger elleyip yuzune veya vucuduna dokunmak diye biliyorum. Yani kendini cekmis etten ziyade taze sicak ve kanli. Ay cok fena anlattim kusura bakmayin
Ben olcuyorum canim. Dahiliye uzmani aclik 90 alti tokluk 140 alti olmasi gerek dedi. Yemege basladigin itibaren 1 saat sonra olcuyorsun. Bitince degil. 2.saat ile alakali olcmem hakkinda birsey demedi. Sadece ana ogunlerden 1 saat sonra
hannel in gittigi doktor 2.saat sonrasini da istiyor sanirim bir yakinim oyle takip ediyordu belki bu konuda bilgisi vardir hannel in.
H Hafsa canim naptin bebek hareketlerini hissedebildinmi
Ben yaptırmadım canım ama benim doktorum istemedi.Kızlar hiç şeker yüklemesi yaptırmayan var mı aranızdaYaptırmadıysanız neden yaptırmadınız
İlk gebeligimde açlık tokluk ve son 3 aylık şekere baktırdım bundada yine aynı şekilde yaptım inşallah sorun olmaz yine ilkinde bi sıkıntı olmadı..zaten midem bulanıyor halen aç karnına o sıvıyı içsem anında çıkardı dr açlık tokluk yaptırabilirsin dedi yine öyle yaptımKızlar hiç şeker yüklemesi yaptırmayan var mı aranızdaYaptırmadıysanız neden yaptırmadınız
Ya canim benim doktor. Hiç ölç takip et demedi banasadece hamur işi tatlı kes dedi
Bidaki muanede herşey belli olur bence . 30 haftadan sonrası çok önemliBana da takip et olc fln demediler hic ne kadim dogumcu ne dahiliye. Diyet verdiler direkt.
Gecenlerde sanirim bana da oldu cok hareketli olup kendimi dinlemedigim zamanlardaydi galiba nasil diyim sanki sadece gobege degip kaciyor gibi tekmeden ziyade. Icini ferah tut canim allahin izniyle bir problem yoktur. Pozisyon itibari iledir.Ya çok tuhaf dün hiç hissetmedim Bugün belki 2-3 defa hafif hissettim korkuyorum da öyle bekliyim biraz daha dedim. Normalde tekmesi oldukça güçlüydü devam ederse öyle hastaneye gideceğim
Çok kişisel bir şey, ama bence söylediğiniz iki isimden Asya güzel bir kız ismi. Diğeri pek iyi gelmedi banaHerkese iyi bayramlar
Arkadaşlar sizlerinde isim noktasında kararsızlığınız var mıAsya ve Nas isimleri arasında kaldım sizce hangisi daha uygun
Anladm canım bende hangi bölüme gideceğimi bilememiştim teşekkür ederim. Bayram sonu ilk muayenemi olayım diyorum erken başlamakta fayda var. Dediğin doktoruda araştıracağım. Birde rapor atacağım aynımı bı bakar mısın yada anlayan var ise cevap verirse sevinirimCanım bende de pıhtılaşma var .Oksapar kullanıyorum .Raporunla gittiğinde normal kadın doğumcu da sana yardımcı olacaktır .Ama tekrarlayan kayıpların olduğu için infertilite bölümüne gitmende de fayda olabilir.Sana gelişi güzel kullandırmayız kan sulandırıcıları diyemezler .Bana bırakabiliriz demişti kadın doğum doktorum12. Hafta da ben o riski alamam diyince beni hematoloğa yönlendirdi .O da doğuma kadar kullanacağız dedi .Bu arada ankara da doktor Selen Sakar Ecemiş var .çok iyi bir doktor.ön görüşmeler ücretsiz diye biliyorum .Zaten sen kendi kendine hamile kalabildiğin için sana normal bir protokol izleyip gebeliğin devamı için yardımcı olabilir .Muayene ücretleri biraz pahalı olabilir .İstersen araştır canım .instagram dan da bakabilirsin
Herkese iyi bayramlar
Arkadaşlar sizlerinde isim noktasında kararsızlığınız var mıAsya ve Nas isimleri arasında kaldım sizce hangisi daha uygun
Anladm canım teşekkür ederim ben içime sinen doktoru bulana kadar devam edeceğim inşaallah aynı şeyleri yaşamamBen tip fakultesinde devam etmedim ama. Bursadayim ben ama burda gittigim nornal sartlarda tum doktorlar da hamile kalirsan kullandircam diye yorum yapmisti.
Mesela bende hepsi normal cikti. Ama pai 4g5g olarak cikti ama 2 farkli genetik doktoru onemsemedi bu geni. Bu sebep olmaz fln dediler.Son343605 canım sonucum bu seninki ile aynı genler mi?
Insallah canim gonlune gore bulursun umarim bir sonraki gebelikte saglikla kucagina alirsin. Cagimizda bu pihtilasma faktorunun bukadar artmasini ne tetikliyor acabaAnladm canım teşekkür ederim ben içime sinen doktoru bulana kadar devam edeceğim inşaallah aynı şeyleri yaşamam
Benimkinde iki günde var mthr 677 olan heterizigot olunca önemsemiyorlarmıs ama benimki homozigotmuş buda hem anneden hem babadan geldiği içinmiş öyle yorumlamışlardi. Tabi bu başkalarının yorumladigi daha doktorla görüşmedm ne diyecek bilmiyorm. Bende şu aralar çevremde pıhtılaşma sıkıntısı olanı çok duyuyorum yediğimizden içtiğimizden mi anlamadm.Mesela bende hepsi normal cikti. Ama pai 4g5g olarak cikti ama 2 farkli genetik doktoru onemsemedi bu geni. Bu sebep olmaz fln dediler.
Insallah canim gonlune gore bulursun umarim bir sonraki gebelikte saglikla kucagina alirsin. Cagimizda bu pihtilasma faktorunun bukadar artmasini ne tetikliyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?