2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285

Ya çok tuhaf dün hiç hissetmedim Bugün belki 2-3 defa hafif hissettim korkuyorum da öyle bekliyim biraz daha dedim. Normalde tekmesi oldukça güçlüydü devam ederse öyle hastaneye gideceğim

Evet canım benimki hem 1. saat hem de 2. saat değerlerini istemişti.
Kızlar hiç şeker yüklemesi yaptırmayan var mı aranızda Yaptırmadıysanız neden yaptırmadınız
Ben yaptırmadım canım ama benim doktorum istemedi.

Kızlar hiç şeker yüklemesi yaptırmayan var mı aranızda Yaptırmadıysanız neden yaptırmadınız
İlk gebeligimde açlık tokluk ve son 3 aylık şekere baktırdım bundada yine aynı şekilde yaptım inşallah sorun olmaz yine ilkinde bi sıkıntı olmadı..zaten midem bulanıyor halen aç karnına o sıvıyı içsem anında çıkardı dr açlık tokluk yaptırabilirsin dedi yine öyle yaptım

Ya çok tuhaf dün hiç hissetmedim Bugün belki 2-3 defa hafif hissettim korkuyorum da öyle bekliyim biraz daha dedim. Normalde tekmesi oldukça güçlüydü devam ederse öyle hastaneye gideceğim
Gecenlerde sanirim bana da oldu cok hareketli olup kendimi dinlemedigim zamanlardaydi galiba nasil diyim sanki sadece gobege degip kaciyor gibi tekmeden ziyade. Icini ferah tut canim allahin izniyle bir problem yoktur. Pozisyon itibari iledir.

Herkese iyi bayramlar
Arkadaşlar sizlerinde isim noktasında kararsızlığınız var mı Asya ve Nas isimleri arasında kaldım sizce hangisi daha uygun
Çok kişisel bir şey, ama bence söylediğiniz iki isimden Asya güzel bir kız ismi. Diğeri pek iyi gelmedi bana

Anladm canım bende hangi bölüme gideceğimi bilememiştim teşekkür ederim. Bayram sonu ilk muayenemi olayım diyorum erken başlamakta fayda var. Dediğin doktoruda araştıracağım. Birde rapor atacağım aynımı bı bakar mısın yada anlayan var ise cevap verirse sevinirim

Herkese iyi bayramlar
Arkadaşlar sizlerinde isim noktasında kararsızlığınız var mı Asya ve Nas isimleri arasında kaldım sizce hangisi daha uygun

Canım bu konu benim hala kanayan yaram, ne zaman konu açılsa benim ağlamamla bitiyor. En son Mehmet koyup bırakıcam artık en güzeli.

Saydığın isimlerden ben olsam Asya koyardım bu arada, çok sevdiğim kız isimlerinden biridir, kulağa da hoş geliyor.

Diyemedim ben de ama hepinize iyi bayramlar kızlar. 3 gündür yazlıktayım, 50+ faktör sürmeme ve plajda her yerimi full havluyla kapatmama rağmen yine acayip şekilde yanmayı başarabildim Ama yüzmek gerçekten çok iyi geliyor, yüzerken sanki hiç göbeğim yokmuş gibi hissediyorum

Ben tip fakultesinde devam etmedim ama. Bursadayim ben ama burda gittigim nornal sartlarda tum doktorlar da hamile kalirsan kullandircam diye yorum yapmisti.
Anladm canım teşekkür ederim ben içime sinen doktoru bulana kadar devam edeceğim inşaallah aynı şeyleri yaşamam

Son343605 canım sonucum bu seninki ile aynı genler mi?
Mesela bende hepsi normal cikti. Ama pai 4g5g olarak cikti ama 2 farkli genetik doktoru onemsemedi bu geni. Bu sebep olmaz fln dediler.
Anladm canım teşekkür ederim ben içime sinen doktoru bulana kadar devam edeceğim inşaallah aynı şeyleri yaşamam
Insallah canim gonlune gore bulursun umarim bir sonraki gebelikte saglikla kucagina alirsin. Cagimizda bu pihtilasma faktorunun bukadar artmasini ne tetikliyor acaba

Benimkinde iki günde var mthr 677 olan heterizigot olunca önemsemiyorlarmıs ama benimki homozigotmuş buda hem anneden hem babadan geldiği içinmiş öyle yorumlamışlardi. Tabi bu başkalarının yorumladigi daha doktorla görüşmedm ne diyecek bilmiyorm. Bende şu aralar çevremde pıhtılaşma sıkıntısı olanı çok duyuyorum yediğimizden içtiğimizden mi anlamadm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…