- 30 Kasım 2015
- 405
- 248
- 103
Yarın randevum var canım doğum sancısı nasıl birşey acaba. 33 hafta da küveze mi girer ne olur.kafam da deli sorularBenim kv de cinsiyetin kız olduğunu duyunca olsun olsun bişey olmaz demişti. O ne demek diyince çevirip olsun bize kızda erkekte lazım, sağlıklı olsun da diyor
Canım üşütmüş olabilir misin? Bende birkaç kez ılık hatta soğuk banyo sonrası vantilatörün karşısına geçtim serinlemek için. Sabahtan beri geçmeyen bel, sırt, biraz da kasık ağrım var. Belki üşütmüşümdür diye düşünüyorum. Yine de kendi vücudunu en iyi sen tanırsın, için rahat etmiyorsa bir doktora gözük.
Onu denicem canım simdi Allahım nasıl zor bir süreç 10 yas yaşlandım çok yıprandımCanım 1-2 bardak su içip biraz soluna yatarak uyumayı dene önce istersen. Baktın hafiflemiyor doktorunu arayıp sorar danışırsın, bana da sanki üşüttün gibi geldi.
Mutlaka yaz doktoruna nst bakarlar hem rahat edersin.Kızlar şuan ağrı içinde size yazıyorum iki saat önce başladı kasik ve bel ağrısı ile şuan sadece bel ağrısı var ara ara geçiyor gaz yapınca hafifli yor doktorumu arasam mi acaba. Ağrım çok fazla 33. Haftadayım ne olur birşeyler deyin banyo yaptım sonrasında boyle oldum
32 de çalışır aldım o kadar , başka almadim, şimdi de doğum bekgesi aldımEvet dogum belgesi disinda.
Ama sanirim siz rapora ciktiginiz gun belge almadiniz mi ? Dogum oncesi
Önce sakin ol erken Doğumu aklına hemen getirme olsa bile bebeğin büyümüş korkuya endişeye kapılma. Haklısın endişelenmekte ama kuvöze girse bile Allah’ın izniyle çok daha iyi olmak için girer. önce bi uzan parol varsa iç bi tane 15 dakika kadar bekle sol tarafına yat. Baktın hafiflemedi doktorunu arar bi sorarsın gerekirse de gidersin. Gaz yapınca rahatlıyorsa gaz sancısı falan da olabilir. Ayaklarına sıcak su torbası koy, sıcak su iç bi yarım saat kadar kendini dinle bakalım.Yarın randevum var canım doğum sancısı nasıl birşey acaba. 33 hafta da küveze mi girer ne olur.kafam da deli sorular
Yarın randevum var canım doğum sancısı nasıl birşey acaba. 33 hafta da küveze mi girer ne olur.kafam da deli sorular
Kızlar inşallah vaktinde gelsin bebişleriniz belirtileri ihmal etmeyin yinede belki doktor ciğer iğnesi yapar vs erken tespit iyidirHerkese iyi geceler Bugün kontrolde yatış yaptılar tekrar doğum ekimdeydi ama sanırım çok kalmaz doğum olur. Açılmam var 4 cm kadar dualarınıza talibim bir iki hafta daha beklesin doğum olmasın. Siz de kontrollerinizi aksatmayın.
Duamdasın sen de canım. Yatış yapmışlar emin ellerdesin Allah’ın izniyle. Gerekli ilaçları serumları vererek bebeğini tutarlar bakarsın. 1-2 haftadan daha çok durur inşallah ama baktın geldi sabırsız yumurcak o da emin ellerde. İçini ferah tut duamda olacaksın sen de yavrun daHerkese iyi geceler Bugün kontrolde yatış yaptılar tekrar doğum ekimdeydi ama sanırım çok kalmaz doğum olur. Açılmam var 4 cm kadar dualarınıza talibim bir iki hafta daha beklesin doğum olmasın. Siz de kontrollerinizi aksatmayın.
Şuan iyim canım sabah randevum var gidecegim. Valla çok korktumÖnce sakin ol erken Doğumu aklına hemen getirme olsa bile bebeğin büyümüş korkuya endişeye kapılma. Haklısın endişelenmekte ama kuvöze girse bile Allah’ın izniyle çok daha iyi olmak için girer. önce bi uzan parol varsa iç bi tane 15 dakika kadar bekle sol tarafına yat. Baktın hafiflemedi doktorunu arar bi sorarsın gerekirse de gidersin. Gaz yapınca rahatlıyorsa gaz sancısı falan da olabilir. Ayaklarına sıcak su torbası koy, sıcak su iç bi yarım saat kadar kendini dinle bakalım.
Ayy şükür iyiysen sevindim valla. Biri ağrım sancım deyince burda bana da ağrı sancı geliyoŞuan iyim canım sabah randevum var gidecegim. Valla çok korktum
Amin inş 17 gün önce ciğer iğnesi yapılmıştı bugün hatırlatma da tek doz yapıldı artık hakkımızda hayırlısı teşekkür ederimKızlar inşallah vaktinde gelsin bebişleriniz belirtileri ihmal etmeyin yinede belki doktor ciğer iğnesi yapar vs erken tespit iyidir
Amin cnm inş çok teşekkür ederim her müdahaleyi yapıyorlar sağlıkla gelir inş hepimizinki deDuamdasın sen de canım. Yatış yapmışlar emin ellerdesin Allah’ın izniyle. Gerekli ilaçları serumları vererek bebeğini tutarlar bakarsın. 1-2 haftadan daha çok durur inşallah ama baktın geldi sabırsız yumurcak o da emin ellerde. İçini ferah tut duamda olacaksın sen de yavrun da
Aynen canım kaç defa hastahaneye yönlendirdi doktor. Gittik birşey cikmadi. Allahım sağlıkla doğsunlar inşallahAyy şükür iyiysen sevindim valla. Biri ağrım sancım deyince burda bana da ağrı sancı geliyoöyle uzanınca dinlenince geçen ağrıları önemsemiyor doktorlar pek. Yalancı sancı dedikleri şey olabiliyormuş. Kağan Kocatepe bi videosunda eğer Doğum sancısı geldiyse pozisyon alınca hafifleyen geçen bişey değil ama hafifliyorsa geçiyorsa yalancı sancıdır demişti. Kanama,su gelmesi vs olmadığı sürece çok korkmamıza gerek Yok bence. (Diyorum da en ufak sancıda sapık gibi doktorun telefonunu mesaj yağmuruna tutuyorum )
Evet canım ben henüz 3 aylık hamile olmama rağmen çok ağır geçirmiştim. Allah yardımcın olsun, inşallah bir an önce geçer
Masalah arayı kapatmış cnm sayende. Tebrik ederim azlettin elinden geleni yaptın2600 gram olmuş çok şükür toparladı bayağı doktor herşey çok yolunda dedi ben yemeye devam protein bol bol tüketmek lazım gerçekten teşekkür ediyorum sorduğun İçin
Gecmis olsun. Ins zamanını bekler bebegin. Beklemezse de hic moralini bozma saglikla kucağına al ins. Hersey gönlünce olsun dualarımız sizinleHerkese iyi geceler Bugün kontrolde yatış yaptılar tekrar doğum ekimdeydi ama sanırım çok kalmaz doğum olur. Açılmam var 4 cm kadar dualarınıza talibim bir iki hafta daha beklesin doğum olmasın. Siz de kontrollerinizi aksatmayın.
Kız hiç mi uyumuyor seninki:) benim de bazen bir iki saat hiç hissetmiyorumYani olmuyor açıkçası. Sanki hareketsiz en fazla 5-10 dk kalıyor benimki. Ama bu durum bebeğinizin haftasına da bağlı olabilir, belki sizin haftaniz ileridir ve yeri daralmıştır veya siz hissetmiyorsunuzdur
Ediz ismini de yaşayıp göreceğiz bakalımBen de ismin çocuğa olan etkisine yüzde yüz katılıyorumçalışırken kreşte Eymen isimli tüm erkekler yarama, hareketli olurdu bazı isimler gerçekten ruhunu çocuğa yansıtıyor diye düşünüyorum.
Bende ik ciyim ama inan bende gecikirse ne olacağını bilmiyorum. Sanırım hastaneler zorluk cikariyormus raporu verirken bugün ik yönetmeni bir arkadaşım söyledi. Bu sabah özel hastaneden randevu aldım esimle gideceğim bu sefer. Yarın 32+5 oluyorum son şansım.Yok ben de çalışabilir raporu aldım. 37.haftaya kadar çalışacağım çünkü. İnsan kaynakları özellikle söyledi, geciktirirsen hak kaybına uğrarsın diye, ama tam mantığını araştırmadım.
Ay maşallah çok sevindim2600 gram olmuş çok şükür toparladı bayağı doktor herşey çok yolunda dedi ben yemeye devam protein bol bol tüketmek lazım gerçekten teşekkür ediyorum sorduğun İçin
Canım benim de en son duyduğum o 5 günün parasını sgk’nın ödemeyeceğiydi. Arkadaşıma ik’dakiler “İdari izindesin zaten almana gerek yok” dediği için kız 32. hafta raporu almadı, 37’de doktora gittiğinde doktor “Ben sana çalışabilir vermedim ki şimdi nasıl çalışamaz vereyim” filan dedi. 33’de kontrole gitmişti Allah’tan, o zamandan çalışabilir almış gibi gösterdi doktoru sonra ama 1 hafta kaybı oldu. 32’de doğum iznine çıksan neyse ama yine çalışmaya devam edeceğin için mantığı ne onu ben de anlamadım pek.Ediz ismini de yaşayıp göreceğiz bakalımedizlerde duygusal olurmuş falan karekter analizi biraz zayıf ama ne yapiyim artık seviyorum modern, az kullanılan isimleri
Bende ik ciyim ama inan bende gecikirse ne olacağını bilmiyorum. Sanırım hastaneler zorluk cikariyormus raporu verirken bugün ik yönetmeni bir arkadaşım söyledi. Bu sabah özel hastaneden randevu aldım esimle gideceğim bu sefer. Yarın 32+5 oluyorum son şansım.
Ben de aynı şeyi ona soruyorumKız hiç mi uyumuyor seninki:) benim de bazen bir iki saat hiç hissetmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?