2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
En son babasına birakmisti sanki eşin, yanlış mı hatırlıyorum valla şu vakte kadar benim eşim bulmasa ben çoktan kendim bulurdum. Bence sen de bul canım, şansına küssun, bulsaydi

Ben de 30 haftadayken 1600 gibi bir şeydi seninkiyle aynıydı 32de 1800 olmuş az almış gibi geldi 20 günde 1 kiloya yakın almışım ben de , sanmıyorum şu saatten sonra öyle çok kilo alacağımı. 65 ile doğururum diye tahmin ediyorum

En son babasına birakmisti sanki eşin, yanlış mı hatırlıyorum valla şu vakte kadar benim eşim bulmasa ben çoktan kendim bulurdum. Bence sen de bul canım, şansına küssun, bulsaydi
Evet ona bıraktı ama bu son 2haftador ailevi sorunlar yaşadı . ailesiyle görüşmüyor konuşmuyor ailesi beni de aramıyor ne halleri varsa gordun iyiki o bahane ile karışmıyolar

Ay sen ne kadar zayifsin ben 76 ile başladım en son 88,200 dum. 90i gecerim

Evet ona bıraktı ama bu son 2haftador ailevi sorunlar yaşadı . ailesiyle görüşmüyor konuşmuyor ailesi beni de aramıyor ne halleri varsa gordun iyiki o bahane ile karışmıyolar
Hmm anladım canım kötü olmuş onun açısından . Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Hmm anladım canım kötü olmuş onun açısından . Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Sağol canım bebek doğsun o bahane ileararlar herhalde dsyanamazlar çok istiyordulae erkek torun diye sinir ediyordu KV kısmet oldu işte dayanamaz yani onu görmese oğluma benziyo diyecek daha

Ben senin kilolarinda olsam eşim yanımda çocuk gibi kalır o yüzden böyle iyi
Kız bende sizin gibifim ilk evlendiğim de kemiktim 58 kg düm ilkine hamile kaldım 72 de dogurdum ,2 ciye hamile kaldım 65 den 76 ya çıktım, doğurdum doğru düzgün kilo vermedim emzirme esnasında alıp verdim alıp verdim eni osnunda 3. Ye 76 ile başladım

Allah'tan eşim de ben gibi evrim değiştirito ben hamile kaldıkça oda kilo sliyirben doğum yapınca oda diyet yapma dedinee giriyor benimke yarışıyor oda en son 95 di boyu benden uzun sanrim senle aynı 1,74 aramızda 4 cm var esimlr

Reactions: The
Yok ben de çalışabilir raporu aldım. 37.haftaya kadar çalışacağım çünkü. İnsan kaynakları özellikle söyledi, geciktirirsen hak kaybına uğrarsın diye, ama tam mantığını araştırmadım.

Sağol canım bebek doğsun o bahane ileararlar herhalde dsyanamazlar çok istiyordulae erkek torun diye sinir ediyordu KV kısmet oldu işte dayanamaz yani onu görmese oğluma benziyo diyecek daha
Bu erkek torun merakı bana inanılmaz itici geliyor ya , bizimkilerde de vardı böyle bir şey sinir bozucu bence bilmiyorum ben rahatsız oluyorum

Bebeginiz günde kac kez hareket ediyor..bazen 1 saat uzanıyorum 1 kez hareket ediyor. Bazen hiç.Bazen çok. Böyle duzensizlikle oluyor mu
Yani olmuyor açıkçası. Sanki hareketsiz en fazla 5-10 dk kalıyor benimki. Ama bu durum bebeğinizin haftasına da bağlı olabilir, belki sizin haftaniz ileridir ve yeri daralmıştır veya siz hissetmiyorsunuzdur

Benim eşim 180 falan veya bir iki cm uzundur ve 70 kg biz ailecek zayifiz o yüzden benim çok kilo almamam lazım

Bir kaç gün önce çok ağırdı ama doktorlar ilaç başladı toparladım ama kötü bir hastalıkmış

Bir kaç gün önce çok ağırdı ama doktorlar ilaç başladı toparladım ama kötü bir hastalıkmış
Evet canım ben henüz 3 aylık hamile olmama rağmen çok ağır geçirmiştim. Allah yardımcın olsun, inşallah bir an önce geçer

Kızlar şuan ağrı içinde size yazıyorum iki saat önce başladı kasik ve bel ağrısı ile şuan sadece bel ağrısı var ara ara geçiyor gaz yapınca hafifli yor doktorumu arasam mi acaba. Ağrım çok fazla 33. Haftadayım ne olur birşeyler deyin banyo yaptım sonrasında boyle oldum

Bu erkek torun merakı bana inanılmaz itici geliyor ya , bizimkilerde de vardı böyle bir şey sinir bozucu bence bilmiyorum ben rahatsız oluyorum
Benim kv de cinsiyetin kız olduğunu duyunca olsun olsun bişey olmaz demişti. O ne demek diyince çevirip olsun bize kızda erkekte lazım, sağlıklı olsun da diyor
Canım üşütmüş olabilir misin? Bende birkaç kez ılık hatta soğuk banyo sonrası vantilatörün karşısına geçtim serinlemek için. Sabahtan beri geçmeyen bel, sırt, biraz da kasık ağrım var. Belki üşütmüşümdür diye düşünüyorum. Yine de kendi vücudunu en iyi sen tanırsın, için rahat etmiyorsa bir doktora gözük.

Reactions: The
Canım 1-2 bardak su içip biraz soluna yatarak uyumayı dene önce istersen. Baktın hafiflemiyor doktorunu arayıp sorar danışırsın, bana da sanki üşüttün gibi geldi.

Bebeginiz günde kac kez hareket ediyor..bazen 1 saat uzanıyorum 1 kez hareket ediyor. Bazen hiç.Bazen çok. Böyle duzensizlikle oluyor mu
Evet canım bende oluyor hatta dün çok hareketliydi bugün resmen sabahtan akşama kadar doğru düzgün hareket etmedi. Bende bunun için girmiştim foruma bunu yaşayan var mı diye. Yarın kontrolum var inşallah normal bir durumdur bu haftalarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…