En son babasına birakmisti sanki eşin, yanlış mı hatırlıyorumBana kalsacoktan bulmuştum ama babasi diyo sirabenim sen kizaisim koydun bende oğluma koycam dio beni dinlemiyor bile neyse son şansı pazartesi ye kadar buldu buldu bulmadı ben kendi kafama göre isim soylecem hastane de yazacsk doguum mektubuna belgelere
Ben de 30 haftadayken 1600 gibi bir şeydi seninkiyle aynıydı 32de 1800 olmuş az almış gibi geldiEvet öyle birşey duydum daiste ben en son 30 haftalıkken 1,532 Gr di 6 hafta sonra öğrendim son kilosunu o zamana kadar haftalık kaç aldı hiç bilmiyordim bende öğrenmiş olurum son haftalar çünkü bende çok kilo alıyorum
Evet ona bıraktı ama bu son 2haftador ailevi sorunlar yaşadı . ailesiyle görüşmüyor konuşmuyor ailesi beni de aramıyorEn son babasına birakmisti sanki eşin, yanlış mı hatırlıyorumvalla şu vakte kadar benim eşim bulmasa ben çoktan kendim bulurdum. Bence sen de bul canım, şansına küssun, bulsaydi
Ay sen ne kadar zayifsinBen de 30 haftadayken 1600 gibi bir şeydi seninkiyle aynıydı 32de 1800 olmuş az almış gibi geldi20 günde 1 kiloya yakın almışım ben de , sanmıyorum şu saatten sonra öyle çok kilo alacağımı. 65 ile doğururum diye tahmin ediyorum
Hmm anladım canım kötü olmuş onun açısından . Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahEvet ona bıraktı ama bu son 2haftador ailevi sorunlar yaşadı . ailesiyle görüşmüyor konuşmuyor ailesi beni de aramıyorne halleri varsa gordun iyiki o bahane ile karışmıyolar
Ben senin kilolarinda olsam eşim yanımda çocuk gibi kalırAy sen ne kadar zayifsinben 76 ile başladım en son 88,200 dum. 90i gecerim
Sağol canım bebek doğsun o bahane ileararlar herhalde dsyanamazlar çok istiyordulae erkek torun diye sinir ediyordu KV kısmet oldu işte dayanamaz yani onu görmese oğluma benziyo diyecek dahaHmm anladım canım kötü olmuş onun açısından . Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Kız bende sizin gibifim ilk evlendiğim de kemiktim 58 kg dümBen senin kilolarinda olsam eşim yanımda çocuk gibi kalıro yüzden böyle iyi
Yok ben de çalışabilir raporu aldım. 37.haftaya kadar çalışacağım çünkü. İnsan kaynakları özellikle söyledi, geciktirirsen hak kaybına uğrarsın diye, ama tam mantığını araştırmadım.çalışabilir raporu alacağım ben. Siz çalışamaz raporu aldınız sanırım. Çünkü çalışamaz alırsanız sgk ödeme yapacak size, çalışabilir raporunda bana herhangi bir ödeme yapılmayacak çünkü.
Bu erkek torun merakı bana inanılmaz itici geliyor ya , bizimkilerde de vardı böyle bir şeySağol canım bebek doğsun o bahane ileararlar herhalde dsyanamazlar çok istiyordulae erkek torun diye sinir ediyordu KV kısmet oldu işte dayanamaz yani onu görmese oğluma benziyo diyecek daha
Yani olmuyor açıkçası. Sanki hareketsiz en fazla 5-10 dk kalıyor benimki. Ama bu durum bebeğinizin haftasına da bağlı olabilir, belki sizin haftaniz ileridir ve yeri daralmıştır veya siz hissetmiyorsunuzdurBebeginiz günde kac kez hareket ediyor..bazen 1 saat uzanıyorum 1 kez hareket ediyor. Bazen hiç.Bazen çok. Böyle duzensizlikle oluyor mu
Benim eşim 180 falan veya bir iki cm uzundur ve 70 kgKız bende sizin gibifim ilk evlendiğim de kemiktim 58 kg dümilkine hamile kaldım 72 de dogurdum ,2 ciye hamile kaldım 65 den 76 ya çıktım, doğurdum doğru düzgün kilo vermedim emzirme esnasında alıp verdim alıp verdim eni osnunda 3. Ye 76 ile başladım
Allah'tan eşim de ben gibi evrim değiştiritoben hamile kaldıkça oda kilo sliyirben doğum yapınca oda diyet yapma dedinee giriyor benimke yarışıyor oda en son 95 di boyu benden uzun sanrim senle aynı 1,74 aramızda 4 cm var esimlr
Yiyeceğim canım zaten günde bir tane yeterli olur herhaldebenim de pazartesi tekrar bı kontrolüm var bakalım bir haftada kilo almış mi , gerçi hastaneler farklı olacağı için pek birbirini tutmayabilir gibi
Merak etme büyümüştür senin bebiş de , ağır gecirmiyorsun değil mi
Evet canım ben henüz 3 aylık hamile olmama rağmen çok ağır geçirmiştim. Allah yardımcın olsun, inşallah bir an önce geçerBir kaç gün önce çok ağırdı ama doktorlar ilaç başladı toparladım ama kötü bir hastalıkmış
İdrarda enfeksiyon yani canım.Csnim bilmiyorum bu nedir lökosit
Benim kv de cinsiyetin kız olduğunu duyunca olsun olsun bişey olmaz demişti. O ne demek diyince çevirip olsun bize kızda erkekte lazım, sağlıklı olsun da diyorBu erkek torun merakı bana inanılmaz itici geliyor ya , bizimkilerde de vardı böyle bir şeysinir bozucu bence bilmiyorum ben rahatsız oluyorum
Canım üşütmüş olabilir misin? Bende birkaç kez ılık hatta soğuk banyo sonrası vantilatörün karşısına geçtim serinlemek için. Sabahtan beri geçmeyen bel, sırt, biraz da kasık ağrım var. Belki üşütmüşümdür diye düşünüyorum. Yine de kendi vücudunu en iyi sen tanırsın, için rahat etmiyorsa bir doktora gözük.Kızlar şuan ağrı içinde size yazıyorum iki saat önce başladı kasik ve bel ağrısı ile şuan sadece bel ağrısı var ara ara geçiyor gaz yapınca hafifli yor doktorumu arasam mi acaba. Ağrım çok fazla 33. Haftadayım ne olur birşeyler deyin banyo yaptım sonrasında boyle oldum
Canım 1-2 bardak su içip biraz soluna yatarak uyumayı dene önce istersen. Baktın hafiflemiyor doktorunu arayıp sorar danışırsın, bana da sanki üşüttün gibi geldi.Kızlar şuan ağrı içinde size yazıyorum iki saat önce başladı kasik ve bel ağrısı ile şuan sadece bel ağrısı var ara ara geçiyor gaz yapınca hafifli yor doktorumu arasam mi acaba. Ağrım çok fazla 33. Haftadayım ne olur birşeyler deyin banyo yaptım sonrasında boyle oldum
Evet canım bende oluyor hatta dün çok hareketliydi bugün resmen sabahtan akşama kadar doğru düzgün hareket etmedi. Bende bunun için girmiştim foruma bunu yaşayan var mı diye. Yarın kontrolum var inşallah normal bir durumdur bu haftalarda.Bebeginiz günde kac kez hareket ediyor..bazen 1 saat uzanıyorum 1 kez hareket ediyor. Bazen hiç.Bazen çok. Böyle duzensizlikle oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?