2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Evet evet ben de böyle biliyorum. Bana da saçma geliyor ama böyle işliyormus. O yüzden çalışmaya devam edecekler ihmal etmesin kızlar

Yarın randevum var canım doğum sancısı nasıl birşey acaba. 33 hafta da küveze mi girer ne olur.kafam da deli sorular
Doğum sancısı gelince mutlaka anlarsın, farkedersin diyor herkes canım. Dinledikçe geçmeyen bir ağrıymış. Hiç erken doğumu falan da düşünme. Ara sıra benimde aklıma geliyor bakıyorum Bi yerim ağrıyor hemen. Psikolojik olarak etkilemeyelim kendimizi.
Canım çok geçmiş olsun. İlaçlar, serumla, hastane takibiyle inşallah bebeğini yeterince içerse tutabilirler. Takip altında olman çok güzel, hastanede her an herşeye müdehale ederler, içimi ferah tutmaya çalış dualarımız seninle

Çok teşekkür ederim cnm inş birazcık daha durabilir

Günaydın herkese, bugün sinovac olmak için randevu aldım. 32+5'im sanırım aşı için biraz geç kaldım, çevremde o kadar arttı ki korona geçirenler.. Cidden korkuyorum artık eşim çok kalabalık bir yerde çalışıyor. Ben de aşı olmaya karar verdim. Doktorumada danışacağım bugün. Siz oldunuz mu aşı? Son haftalarda aşı olmanın tehlikesi sıkıntısı olur mu?

Bana da başını iyice dayamış servikse demişti, 26.haftamda baş aşağı pozisyona geçmişti bebek. 30.haftada da başını iyice yaslamıştı. Benimde aşırı bel ağrım oluyor. Sürekli yatmaktan belki diyorum kendi kendime. Herhangi bir sancım yok çok şükür şuan daha 32+5 oldum, bir yanım korkuyor.. Ya erken doğum olursa diye riskli olduğum için.. İnşallah zamanından önce gelmezler

olmuşken biontech olun derim, bu delta varyantına karşı sinovac ın malesef pek koruyuculuğu yok.
ben 2 doz oldum, haziran ve temmuzda.

Kizlar 32+3 32+4 olsanız bile satinizi 32ye göre söyleyin sizden başka satinizi bilen yok ultrason ölçüleri zaten 3-5 gün 1 hafta farklı çıkıyor 1-2 gün farketmez dedi doktorum o raporda da tahmini doğum tarihi yazıyor zaten ee hiç bir bebek o tarihte doğmuyor sonucta siz 32+6 bile olsanız 32yim deyin

Amin inşallah canım erken gelmezler yatma ile alakası yok bebek aşağı bastırınca bel çok ağrı yaparmış kalça da şükür benimde sancım çıkmadı inşallah dayanırlar sabırsızlar

Amin inşallah canım erken gelmezler yatma ile alakası yok bebek aşağı bastırınca bel çok ağrı yaparmış kalça da şükür benimde sancım çıkmadı inşallah dayanırlar sabırsızlar
İnşallah Ben en son 2 hafta önce nts çekildim sancım yoktu, damla damla kanamam olmuştu. 32.haftaya girdiğimden beri bel ağrım arttı. O zaman tekrar nts çektirsem mi?

Çok teşekkür ederim canım.. Dediğin gibi çalışabilir alanlar için sorun yok bence, sadece haftası içinde almak gerekiyor. Çalışamaz alacaklar içinde seninde paylaştığın gibi ödenekten kesinti oluyor her geçen gün için. Bugün doktorda sadece işyeri sorun çıkarır mı 6 gün geçmiş diye sordu mesela...

Kızlar şimdi konudan bağımsız size bişey sormak istiyorum. 9 Eylülde evlilik yıldönümümüz. Bişeyler yapmak istiyorum ama bı türlü ne yapacağımı bilmiyorum. Bu arada 2. yılımız ama 1.de sayılır tayin durumu nedeniyle erken nikah kıyıldı daha sonra da pandemiden dolayı düğün için bekledik Ağustosta düğün oldu. Ve Ekim 28 de doğum günü. Her önemli gün peş peşe denk geldi. İyice çorba oldu farkındayım.
Özet olarak bu yıldönümünde ne yapabilirim bebekle ilgili yani babalıkla ilgili bişey olsun da istiyorum hatıra kalsın diye, fikri olan varsa yazarsa çok sevinirim.

Nerden aldin canım ben Nisadan randevu aldım bakalım

İnşallah Ben en son 2 hafta önce nts çekildim sancım yoktu, damla damla kanamam olmuştu. 32.haftaya girdiğimden beri bel ağrım arttı. O zaman tekrar nts çektirsem mi?
Doktorun onerirse yap canım neden kanama oluyor ki

Bu erkek torun merakı bana inanılmaz itici geliyor ya , bizimkilerde de vardı böyle bir şey sinir bozucu bence bilmiyorum ben rahatsız oluyorum
Bende canım rahatsız oluyorum bu durumdan sanki ekrkek olsa ne olacak bizedestek mi çıkacaklar her konuda yada birşey mi verecekler çocuğa ancak şımartirlar başımıza kakalarlar olan anne babaya olur ilgilenmek falan

Doktorun onerirse yap canım neden kanama oluyor ki
Benim 12.haftadan beri kanamam oluyor. Sebebi yok, kaç doktor gezdim net bir cvp yok. İçerde 2 kanama alanım var. 2.trimesterda sürekli her hafta 1 kez kanamam oldu hastanede yattım. Sonra toparlandı dedik ama 26.ve 30. Haftada yine oldu bu kez Allahtan azdı. Şakır şakır olsa mecbur belki erken doğum olacaktı

İnşallah bir daha olmaz sabretsin ufaklık ne stresli hamilelik geçirmişdin Rabb'im yardımcın olsun canım sağ salim kucağına almak nasip olsun inşallah

Merhaba bende çok tereddütteydim 35+4 te ilk doz biontech oldum. Yan etki yaşamadım kolum az ağrıdı ama tetanos daha kötü ağrımıştı. Son haftalarda olan bi arkadaş daha var burda. Olmuşken sanki biontech olsanız daha iyi ama karışmak da istemem. Çünkü yayınlanan bilimsel veriler hep biontech ile ilgili benim doktorum onu önermişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…