2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ben geri kabıza döndüm kabızlık doğum belirtisi mi diye araştırıyorum şimdide

Muz ishale iyi gelir derler ama sana iyi gelmedi mi canım?
Muz, haşlanmış patates, leblebi, ev yoğurdu hepsini denedim kuzum ya kabızlık, ishal Doğum belirtisi değil de ileri gebelik özelliğiymiş. Bebek büyüdükçe bağırsaklara baskı yapıyo dolayısıyla sindirim sorunları olabiliyormuş. Doktorum günde 1-2 kez olan ishale çok çok önemli gözüyle bakmıyor. Ev yoğurdu ve ekstra probiyotik yani reflor veriyo işte. Ben refloru içmiyorum da ev yoğurdu yiyip kefir içiyorum. Ama çok zor tuvaletimi yapıyorum ishalken ağlıyorum tuvalette sabah olunca içimden ağlamak geliyo tuvalete gireceğim için

Biraz hamur işini fazla ye bak nasıl bebek kilo aliyo onlar bile bayiliyo ona
Evin karşısında fırın var. Bu ara simit, açma falan çok yedim yaramıştır inşallah bir ara deli gibi börek, poğaça yiyordum. O ara kilosu da güzel çıkmıştı ondan demekki
Bu evde klozet yok, bende tuvalete gitmekte zorlanıyorum artık göbek zaten benden önce gidiyor, eğilip oturmak çok zor oluyor. Ayak bileklerim şiş, eğilince bileklerimde etler kıvrılıyor

Ev yoğurdunda da doğal probiyotik çok olmaz mı canım? Bir iki gün ev yoğurdunu kes, birde öyle bak bakalım ishal durumuna.

Muz ye muz
Beni biliyorsun çok kustum muz ve serumla besledim neredeyse. Kilosu boyu hep iyi idi. Bu haftaki kontrolü çok merak ediyordum covid olunca kaldı ne kadar büyüdü acaba

Reactions: The

Ya benim de evimde klozet yok normalde hiç sevmem zaten ama bu ara aklıma doğum sonrası ihtiyaç olacak mı ki diye endişe ediyorum sadece. :/

Ama sonra diyorum eskiden tarlada, çamaşır da sürekli squat hareketi halindelermiş inşallah dikiş mikiş olmaz da

Canım benim alaturka tuvalet olsa ne yapardım diyorum hep annem de diyo ki biz alaturka tuvalete gittik 9 ay çatır çatır normal doğurduk siz bozuksunuz hemen bi sezaryen diyo
Ev yoğurdu da bağırsak düzenleyici diye yiyorum ama bi işe yaramıyor artık böyle idare edicem çocuğum iyi olsun ben çektiğim acıya razıyım gerçekten. Geçecek sonuçta bugünler de şu an onun iyiliği çok daha önemli

Bende acaba squat yerine geçer mi, doğuma yardımcı olur mu diye düşünüp kendimi rahatlatıyorum valla.
Klozet büyük kolaylık oluyordu, doğumdan sonra eksikliği zorlar mı bakacağız artık
Kimileri de eğilip kalkmak daha iyi, kasları açar, normal doğuma faydalı olur diyor, öyle olur inşallah ya onca bilek ağrısı, bacak ağrısı boşa gitmesin

Ahh ah herşeye o minnoşlar için katlanıyoruz canım. Onlar sağlıklı olsun da dediğin gibi bu günler de geçecek

Benim bebiş ilk zamandan beri 1 hafta ileri gösteriyordu. Son zamanlarda haftasıyla uyumlu çıkıyor. Ben de acaba geriledi anlamına mi geliyor diye sordum doktora, doktor da bana her şeyi kafana takma boşver dedi

Maşallah bebeğinizeplasenta 18.haftada aşağıdaydı bizimde sonra yukarı çıktı tekrar inebiliyor mu acaba? Sizin baştan beri mi aşağıdaydı plasenta?
Tesekkur ederim

Benim basta biraz asagidaydi ama rahmi kapamiyordu. Sonra zamanla yukari cikti. Son 2 haftada ne olduysa yeniden asagi inmis

Öyleymiş ama cidden. Bi düşünsene annelerimiz onlardan öncekiler klozet mi kullanmış. Geneli normal doğurmuş bide yani demek ki çok etkili.

Muz ye muz
Beni biliyorsun çok kustum muz ve serumla besledim neredeyse. Kilosu boyu hep iyi idi. Bu haftaki kontrolü çok merak ediyordum covid olunca kaldı ne kadar büyüdü acaba
Yiyeceğim canım zaten günde bir tane yeterli olur herhalde benim de pazartesi tekrar bı kontrolüm var bakalım bir haftada kilo almış mi , gerçi hastaneler farklı olacağı için pek birbirini tutmayabilir gibi

Merak etme büyümüştür senin bebiş de , ağır gecirmiyorsun değil mi

Benim bebiş ilk zamandan beri 1 hafta ileri gösteriyordu. Son zamanlarda haftasıyla uyumlu çıkıyor. Ben de acaba geriledi anlamına mi geliyor diye sordum doktora, doktor da bana her şeyi kafana takma boşver dedi
Ben de aynı senin gibiyim başta ileri demeseydi şu an hastasıyla uyumlu olmasına sevinecektim ama işte saçma sapan şeyleri takıyorum

Csnim bilmiyorum bu nedir lökosit

Bende salı günü öğrendim bakalım pazartesi gidecrm 6 günde ne almış bebek öğrenim

Bana demir ilacı kabız yapmıyor canım aksine bağırsaklarımi çalıştırıyor biliyor musun garip şekilde bir ara bir hafta falan bıraktım baya kötü kabiz oldum. İki üç günde bir çıkmaya başladım çok kötüydü
Anladım canım demek ki normal aranın kapanması ya zaten gerçekten çok kilolu doğması gibi bir isteğim yok , normal doğsun istiyorum. Kolay bir doğum olmasını istiyorum hayırlısıyla. Karnımdan çıkınca da büyür yani illaki

Bizde bulamıyoruz malesef erkek ismi çok zor geliyo.
Bana kalsacoktan bulmuştum ama babasi diyo sirabenim sen kizaisim koydun bende oğluma koycam dio beni dinlemiyor bile neyse son şansı pazartesi ye kadar buldu buldu bulmadı ben kendi kafama göre isim soylecem hastane de yazacsk doguum mektubuna belgelere

Son haftalarda daha güzel kilo alıyorlar sanırım almış olur seninki de
Evet öyle birşey duydum daiste ben en son 30 haftalıkken 1,532 Gr di 6 hafta sonra öğrendim son kilosunu o zamana kadar haftalık kaç aldı hiç bilmiyordim bende öğrenmiş olurum son haftalar çünkü bende çok kilo alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…