Muz, haşlanmış patates, leblebi, ev yoğurdu hepsini denedim kuzumBen geri kabıza döndümkabızlık doğum belirtisi mi diye araştırıyorum şimdide
Muz ishale iyi gelir derler ama sana iyi gelmedi mi canım?
Benim yeğenime 4 kilo dediler 3.380 doğdu şok oldukBenim ilk oğluma 3650 dediler 3250 cıktı
Evin karşısında fırın var. Bu ara simit, açma falan çok yedim yaramıştır inşallahBiraz hamur işini fazla ye bak nasıl bebek kilo aliyoonlar bile bayiliyo ona
Bu evde klozet yok, bende tuvalete gitmekte zorlanıyorum artıkMuz, haşlanmış patates, leblebi, ev yoğurdu hepsini denedim kuzumya kabızlık, ishal Doğum belirtisi değil de ileri gebelik özelliğiymiş. Bebek büyüdükçe bağırsaklara baskı yapıyo dolayısıyla sindirim sorunları olabiliyormuş. Doktorum günde 1-2 kez olan ishale çok çok önemli gözüyle bakmıyor. Ev yoğurdu ve ekstra probiyotik yani reflor veriyo işte. Ben refloru içmiyorum da ev yoğurdu yiyip kefir içiyorum. Ama çok zor tuvaletimi yapıyorum ishalken ağlıyorum tuvalette sabah olunca içimden ağlamak geliyo tuvalete gireceğim için
Ben de bugün muz ve ceviz aldımaslında öyle çok da kilo alması gibi bir derdim yok ama yine de bir önceki gittiğimde bir hafta öndeyken şimdi niye haftasıyla uyumlu çıktı diye düşünüyorum bence biz anneler dert edecek şey arıyoruz artık
Ne kadar yiyorsun günde canım kaşarı, cevizi falan
Evin karşısında fırın var. Bu ara simit, açma falan çok yedim yaramıştır inşallahbir ara deli gibi börek, poğaça yiyordum. O ara kilosu da güzel çıkmıştı ondan demekki
Bu evde klozet yok, bende tuvalete gitmekte zorlanıyorum artıkgöbek zaten benden önce gidiyor, eğilip oturmak çok zor oluyor. Ayak bileklerim şiş, eğilince bileklerimde etler kıvrılıyor
Ev yoğurdunda da doğal probiyotik çok olmaz mı canım? Bir iki gün ev yoğurdunu kes, birde öyle bak bakalım ishal durumuna.
Canım benim alaturka tuvalet olsa ne yapardım diyorum hep annem de diyo ki biz alaturka tuvalete gittik 9 ay çatır çatır normal doğurduk siz bozuksunuz hemen bi sezaryen diyoEvin karşısında fırın var. Bu ara simit, açma falan çok yedim yaramıştır inşallahbir ara deli gibi börek, poğaça yiyordum. O ara kilosu da güzel çıkmıştı ondan demekki
Bu evde klozet yok, bende tuvalete gitmekte zorlanıyorum artıkgöbek zaten benden önce gidiyor, eğilip oturmak çok zor oluyor. Ayak bileklerim şiş, eğilince bileklerimde etler kıvrılıyor
Ev yoğurdunda da doğal probiyotik çok olmaz mı canım? Bir iki gün ev yoğurdunu kes, birde öyle bak bakalım ishal durumuna.
Bende acaba squat yerine geçer mi, doğuma yardımcı olur mu diye düşünüp kendimi rahatlatıyorum valla.Ya benim de evimde klozet yok normalde hiç sevmem zaten ama bu ara aklıma doğum sonrası ihtiyaç olacak mı ki diye endişe ediyorum sadece. :/
Ama sonra diyorum eskiden tarlada, çamaşır da sürekli squat hareketi halindelermiş inşallah dikiş mikiş olmaz da
Kimileri de eğilip kalkmak daha iyi, kasları açar, normal doğuma faydalı olur diyor, öyle olur inşallah yaCanım benim alaturka tuvalet olsa ne yapardım diyorum hep annem de diyo ki biz alaturka tuvalete gittik 9 ay çatır çatır normal doğurduk siz bozuksunuz hemen bi sezaryen diyo
Ev yoğurdu da bağırsak düzenleyici diye yiyorum ama bi işe yaramıyorartık böyle idare edicem çocuğum iyi olsun ben çektiğim acıya razıyım gerçekten. Geçecek sonuçta bugünler de şu an onun iyiliği çok daha önemli
Benim bebiş ilk zamandan beri 1 hafta ileri gösteriyordu. Son zamanlarda haftasıyla uyumlu çıkıyor. Ben de acaba geriledi anlamına mi geliyor diye sordum doktora, doktor da bana her şeyi kafana takma boşver dediBen de bugün muz ve ceviz aldımaslında öyle çok da kilo alması gibi bir derdim yok ama yine de bir önceki gittiğimde bir hafta öndeyken şimdi niye haftasıyla uyumlu çıktı diye düşünüyorum bence biz anneler dert edecek şey arıyoruz artık
Ne kadar yiyorsun günde canım kaşarı, cevizi falan
Tesekkur ederimMaşallah bebeğinizeplasenta 18.haftada aşağıdaydı bizimde sonra yukarı çıktı tekrar inebiliyor mu acaba? Sizin baştan beri mi aşağıdaydı plasenta?
Öyleymiş ama cidden. Bi düşünsene annelerimiz onlardan öncekiler klozet mi kullanmış. Geneli normal doğurmuş bide yani demek ki çok etkili.Bende acaba squat yerine geçer mi, doğuma yardımcı olur mu diye düşünüp kendimi rahatlatıyorum valla.
Klozet büyük kolaylık oluyordu, doğumdan sonra eksikliği zorlar mı bakacağız artık
Kimileri de eğilip kalkmak daha iyi, kasları açar, normal doğuma faydalı olur diyor, öyle olur inşallah yaonca bilek ağrısı, bacak ağrısı boşa gitmesin
Ahh ah herşeye o minnoşlar için katlanıyoruz canım. Onlar sağlıklı olsun da dediğin gibi bu günler de geçecek
Takip edemedim ben kuvöze girmedi mi? Kaç kilo doğdu? Benim de riskim var şu haftayı atlatsam hayırlısıyla
Yukarı çıktıktan sonra tekrar inmez diyorlardı doğru demek.Tesekkur ederim
Benim basta biraz asagidaydi ama rahmi kapamiyordu. Sonra zamanla yukari cikti. Son 2 haftada ne olduysa yeniden asagi inmis
Yiyeceğim canım zaten günde bir tane yeterli olur herhaldeMuz ye muz
Beni biliyorsun çok kustum muz ve serumla besledim neredeyse. Kilosu boyu hep iyi idi. Bu haftaki kontrolü çok merak ediyordum covid olunca kaldı ne kadar büyüdü acaba
Ben de aynı senin gibiyimBenim bebiş ilk zamandan beri 1 hafta ileri gösteriyordu. Son zamanlarda haftasıyla uyumlu çıkıyor. Ben de acaba geriledi anlamına mi geliyor diye sordum doktora, doktor da bana her şeyi kafana takma boşver dedi
Csnim bilmiyorum bu nedir lökositCiğer en son gelişen organmış son hafta tamamlanıyormuş işte ama tabi 37 den sonrası daha rahat genelde 37 sonrası zamanında doğuma girdiği için ciğer geliştirici de yapmıyorlarmış. 37 öncesi anneye iğne yapılıyormuş o da bebeğe geçip kuvözden kurtarıyor işte öyleymiş yani :)
aynen canım 1 gün var aramızda kilosunu ben de şöyle 2800 falan beklemiştim ama doktor ishalden dedi. 72 kilo geldim bugün de doktorun tartısında. İshale bağladı, toplamda 10 kilo almışım. Lökositten artık kurtulmak istiyorum
Bende salı günü öğrendimYiyeceğim canım zaten günde bir tane yeterli olur herhaldebenim de pazartesi tekrar bı kontrolüm var bakalım bir haftada kilo almış mi , gerçi hastaneler farklı olacağı için pek birbirini tutmayabilir gibi
Merak etme büyümüştür senin bebiş de , ağır gecirmiyorsun değil mi
Bana demir ilacı kabız yapmıyor canım aksine bağırsaklarımi çalıştırıyor biliyor musun garip şekildeBenim bir ara 4 gün önde çıkmıştı, nasıl seviniyordum ama bir gör beniondan sonra nasılsa önde diye saldım mı nedir, vitaminleri falan bırakmıştım.
Bende geçen gittiğim de niye 2 kilo diye dertlendim, halbuki doktor gelişimi gayet iyi demişti
Kaşarı sabah kahvaltıda bir parmak kalınlığında bir dilim filan yiyorum canım. Cevizi de paketli aldım ayıklanmış, 5-6 parça yiyorum ondan da. İki güne bir de muz yiyorum. Muzu da hergün yemek isterdim ama zaten sabah akşam denir ilacı içiyorum, birde hergün muz kabız eder diye korktum. Ki hafif olmuşum zatenbakalım doktor ne diyecek cuma günü
Anladım canım demek ki normal aranın kapanmasıCanım benimki de önden gidiyordu 8 gün filan, son kontrolde 5 gün önde çıkmıştı. Doktor da “Sonraki haftalarda haftasını yakalar ara kapanır” demişti. Normal yani aranın kapanması hiç dert etme
Son haftalarda daha güzel kilo alıyorlar sanırım almış olur seninki deBende salı günü öğrendimbakalım pazartesi gidecrm 6 günde ne almış bebek öğrenim
Bana kalsacoktan bulmuştum ama babasi diyo sirabenim sen kizaisim koydun bende oğluma koycam dio beni dinlemiyor bile neyse son şansı pazartesi ye kadar buldu buldu bulmadı ben kendi kafama göre isim soylecem hastane de yazacsk doguum mektubuna belgelereBizde bulamıyoruz malesef erkek ismi çok zor geliyo.
Evet öyle birşey duydum daiste ben en son 30 haftalıkken 1,532 Gr di 6 hafta sonra öğrendim son kilosunu o zamana kadar haftalık kaç aldı hiç bilmiyordim bende öğrenmiş olurum son haftalar çünkü bende çok kilo alıyorumSon haftalarda daha güzel kilo alıyorlar sanırım almış olur seninki de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?