Ne kötü ama ya. Annem gelinine benden iyi davransa sinirlerim bozulur vallaAynen katılıyorum canım söylediklerine. Bende hep isterdim bir kızım olsun ama rabbim iki erkek evlat nasip ettiAnnem mesale en çok oğluna değer verir sever halbuki en çok kizlari düşünür ilgilenir . Mesale annemin herşeyiyle ben ilgilenir yardimci olurum bu halimle bile ondan asla hiç bir şey istememeye çalışırım oda yapım yardım edim diye asla düşünmez. Ama gelini oğlu icin ölüyo dermisin anneme faydası varmı zerre kadar yok sadece işi düştükleri zaman annemi tanıyorlar. Bazen müstahak olsun diyorum
Ewt malesef bende çok üzülüyorum. Ama huylu huyundan vazgecmesse yapcak birşey yok gelinine isten gelerek yapiyo herşeyi ama bana karşı öyle değilNe kötü ama ya. Annem gelinine benden iyi davransa sinirlerim bozulur valla
Bakalım biz de takip edicez. Her şey olacağına varır açıkçası bu durumu stres yapıp daha da kötü duruma düşmesini istemiyorum bebeğimin. ben elimden geleni yapıyorum gerisi kaderİki günde bir git bence su azlığı çok tehlikeli. Önceki doğumumdaa doktorum 2 günde bir görülmesi gerektiğini söylemişti. Öyle de oldu. Doğuma acil alındım. Alinmasaydim amniyon suyu bitmişti . Oğlum resmen morarmisti. Doktorum 1 gün geç kalinsaydi çok geç olacaktı açıklaması da cabasi oldu.
Zaten bu haftalarda başliyor sorma canim bendede felaket var soğuk süt içiyorum iki yudum ara ara öyle rahatlıyorumKızlar bugün tetanozun 2. dozunu oldum, çok şükür ciddi bir sıkıntım yok şu an. Ama benim oğlan acayip kudurma modunda, nasıl anlatsam bilmiyorum ama resmen ayaklarıyla kendini aşağı ittiriyor gibi, bacak aramda baskı ve acı hissettim hatta birkaç kez. Sanki kafa atıyor orayaNormaldir değil mi?
Karnım da iyice sertleşti, midem cayır cayır yanıyor, bugün çok rahatsız geçti gerçekten. Hiç mide yanmam olmuyor diyordum, iki gündür bir başladı pir başladı
Bir kac kez benimde oyle oldu baya sert vurdu sonra gecti tekrarlamadi. Karin sertlesmesinde ben dinleniyorum hemen canim ama bu ara fazla oluyor artik gun icerisinde 5 6 kez gibi.Kızlar bugün tetanozun 2. dozunu oldum, çok şükür ciddi bir sıkıntım yok şu an. Ama benim oğlan acayip kudurma modunda, nasıl anlatsam bilmiyorum ama resmen ayaklarıyla kendini aşağı ittiriyor gibi, bacak aramda baskı ve acı hissettim hatta birkaç kez. Sanki kafa atıyor orayaNormaldir değil mi?
Karnım da iyice sertleşti, midem cayır cayır yanıyor, bugün çok rahatsız geçti gerçekten. Hiç mide yanmam olmuyor diyordum, iki gündür bir başladı pir başladı
İnsan tuhaf olur canım böyle duydukça insalalh 37 e kadar dayanır bol su iç sen karpuz ye ne su yaparsa ye iç insalalh sabreder bebişHaftalık doktor kontrolünden geldim kızlar. Benim kızım sıradaki bebek mi olacak acabasu azlığı devam ediyor ama hareketleri iyi, hareketleri azalırsa alıcaz gibi duruyor dedi doktorumuz. Kilosu 2400 olmuş 1 haftada 200 gram almış. Şu an 35 hafta en azından 37ye kadar dayanır inşallah dedi bir de içim bir tuhaf oldu yaa garip duygular içindeyim. Haftada 2 defa görüşücez doktorla. Nst, ciğer geliştirici iğne falan demedi bekleme modundayız sadece.
Ah bu eski kafalar benim KV de öyle 5 oğlu vsr ne Hayri varki ona hepsi evlendi karısına çocuğuna bakıyor istemiyorlar onunla yasamak 2 kızı var biri evlenmis sanki kız çocukları eziyet yuktir hiç değer vermiyor kızlarına , digeeide benden bir yaş küçük evlenmedi anabsbasi yüzünden tursuusnu kuracaklarBenim kayınvalidem açık açık söylüyor da. Erkek başka olur diye. Neymiş kız başkasıyla evlenip el evine karışıyormuş, erkek kendi evinde kalıyormuş, gelini kızı oluyormuş. Yaşlanınca kızına da adına gidemezmiş ama oğluna gelinine gelirmiş. Bende kızdım bunun kızı erkeği yok, Allah hayırlı sağlıklı evlat versin diye. Eski kafa işte bazen anlamıyorlar.
Bende iki gündür çamaşırlarını yıkadım utuledim katların dolaba koydum hafta sonu da eksikleri alırımCanım benimki de öyleydi geçen hafta 1-2 gün için, hatta korktum bir şey mi oldu acaba diye. Sonra yine eski kuduruk haline döndü, bir günleri bir günleriyle tutmuyor bunların herhaldeDün resmen ayağını çıkardığını gördüm dışarı doğru inanamadım, ilk defa gördüğüm için çok acayipti
Ayy bu arada ben de başladım odasını toparlamaya. Çoğu kıyafetini annem yıkayıp ütüleyip getirdi ona rağmen çok yorucuymuş. Bit kadar kıyafetleri ütülemek daha zor geldi banaDaha ileri haftalarda bunlarla uğraşmak zorunda kalacak arkadaşlara kolay gelsin valla şimdiden.
Var oyleleri canım benim KV de öyle oğulları araisna as yrim koyar değer verdiği oğlunun karısına ve torunlarını severAynen katılıyorum canım söylediklerine. Bende hep isterdim bir kızım olsun ama rabbim iki erkek evlat nasip ettiAnnem mesale en çok oğluna değer verir sever halbuki en çok kizlari düşünür ilgilenir . Mesale annemin herşeyiyle ben ilgilenir yardimci olurum bu halimle bile ondan asla hiç bir şey istememeye çalışırım oda yapım yardım edim diye asla düşünmez. Ama gelini oğlu icin ölüyo dermisin anneme faydası varmı zerre kadar yok sadece işi düştükleri zaman annemi tanıyorlar. Bazen müstahak olsun diyorum
Meehaba , yükseldiğinde değerleriniz kaçtı, kaçlara kadar yükseldi , şuan bendede aynı sorun vardaİlk genelik ikizdi . Tansiyonum hepödüşüktü 32. Haftada yükseldi 33 de aldılar idrarda protein cars. Gebelik zehirlenmesi
Az kaldi cnm. Birazcik.daha dayancaz. Bi de sen cocuklardan dolayi da yoruluyosun onun da etkisi vardir mutlaka. Ben de ev islerini yapamiyorum artik. Yemegu zar zor yapiyorum. Midem yaniyo geceleri. Yatmak kalkmak uyumak hep sorun. Daha simdiden boyleysem ileriki haftalar nasil olcak hic bilemiyorum. Allah yardimcimiz olsunKızla bu son haftalar gerçekten çok zor ya10 dk otursam kalktifim yerden zor kalkıyorum yuruyemiyom karnım sertleşiyor vajinamda baski kasiklarim agriyo sala sola dönmek eziyet yatamıyorum mide yanmaları oluyor bu bebeğin saçı ile alakası yokys bebek baş aşağı iken ayaklari yukarda oynuyor midemi rshatsiz ediyor midenin yeri değişiyor herhalde tekmeler den asidi yukarı atıyor iyi öğütemiyo bu aralar adet sancısı gibi sancılar da çıktı doğum yaklaştıkça sacmsapam rüyalar görüyorum
Ve en kötü Sude bebek vajinsmin üstünde bastırınca hissediyorumsanki altıma işicem gibi ucunda kaliyor ağrı oluyor birde o seseryen yeri de ağrıyor aşağıda diye
Ahu ne zor ya bu son haftalar yavaş yavas yürüyorum hızlanamiyom kaplumbağagibiyim
Bugün rlfarkettim de goguslerimin ucu yanıyor sanki yara gibi ucuna ekledim tirnagim ile kasidim kabul gibi ince selyler çıktı ucu siyahtı ucuna elledikce kaşıdikca kabuklar kalktı ve altından meme ucum kırmızı gözüktü süt aktı sanki emzirtmisim gibi göğüs uclarim yanıyor sanırım onalrda doğuma hazırlanıyor rahim onu da uyarıyor artık zaten bu kaç gündür bel agrilsrimgece başlar sabah 10 gibi biter jergece terli uyanıyorum birde alt taraf terliyor sanıyorum suyum gelmişkorkarak uyanıyorum bu aralar çok hararetli geçiyor daralıyorm buralar osguk yorgan atıyoruz üstümüze ama benim vücudum yanıyor
Sanki magnezyum U bıraktığım dan beri ayaklarım çok şişti parmaklarımvsjinamda kemikler sızlıyor kalcam ağrıyor
Sorma ya benim de midemin yangını geçmiyor artık. Hele ki yemek yiyip biraz uzansam direk başlıyor . Midem poğaça, simit tarzı hazır şeylerden ve salçalı şeylerden çok rahatsız oluyor ama salçasiz da ne yiyeyim sürekli bilemedimAz kaldi cnm. Birazcik.daha dayancaz. Bi de sen cocuklardan dolayi da yoruluyosun onun da etkisi vardir mutlaka. Ben de ev islerini yapamiyorum artik. Yemegu zar zor yapiyorum. Midem yaniyo geceleri. Yatmak kalkmak uyumak hep sorun. Daha simdiden boyleysem ileriki haftalar nasil olcak hic bilemiyorum. Allah yardimcimiz olsun
Zor vsllahi küçük kız da bırakmıyor yoruyor beni ne yatabiliyorym ne uzanıyom o varken zor ya bende ancak yemek yapıyom bulaşık yıkıyorum ev supurmryi eşime bırakıuomAz kaldi cnm. Birazcik.daha dayancaz. Bi de sen cocuklardan dolayi da yoruluyosun onun da etkisi vardir mutlaka. Ben de ev islerini yapamiyorum artik. Yemegu zar zor yapiyorum. Midem yaniyo geceleri. Yatmak kalkmak uyumak hep sorun. Daha simdiden boyleysem ileriki haftalar nasil olcak hic bilemiyorum. Allah yardimcimiz olsun
Ben oğlumda 37dem sonra çok enerjiktimVardır inşallah canım çok zorlanıyordun sağlıcakla gelsin miniğin üzme kendini en fazla biraz küvezde kalır sonra evine gelir
5 hafta kaldı ayakta uyuyasım var inan keşke öyle olsa
Mumkun oldugunca salcadan uzak durmaya calisiyorum cnm ben de. Salca kullanirsan da iyice kavurunca bi tik daha az yakiyor. Bende seker ciktigi icin pogaca simit fln yemiyorum. Yine de yaniyor ne tetikliyo anlayamiyorum ne yesem fark etmiyo galibaSorma ya benim de midemin yangını geçmiyor artık. Hele ki yemek yiyip biraz uzansam direk başlıyor . Midem poğaça, simit tarzı hazır şeylerden ve salçalı şeylerden çok rahatsız oluyor ama salçasiz da ne yiyeyim sürekli bilemedim
Gece de yanıyor mu , yanıyorsa yastığını yüksek yap tam uzanma çok iyi faydaeder canım , kız bilirim bu mide yanmalari fena kusma yapıyor birdeSorma ya benim de midemin yangını geçmiyor artık. Hele ki yemek yiyip biraz uzansam direk başlıyor . Midem poğaça, simit tarzı hazır şeylerden ve salçalı şeylerden çok rahatsız oluyor ama salçasiz da ne yiyeyim sürekli bilemedim
Bence muhakkak bir şey daha fazla etkiliyordur canım , yedikçe insan anlıyor. Meyvelerden bile mesela kimisi gerçekten yakıyor bence. Bkz: şeftaliMumkun oldugunca salcadan uzak durmaya calisiyorum cnm ben de. Salca kullanirsan da iyice kavurunca bi tik daha az yakiyor. Bende seker ciktigi icin pogaca simit fln yemiyorum. Yine de yaniyor ne tetikliyo anlayamiyorum ne yesem fark etmiyo galiba
Gece gündüz farketmiyor canım. Çok uzun zamandır yastigimi yüksek kullanıyorum ki nefret ederim yüksek yastıktan ama yine de oluyor. Yatmaya yakın yemek yediysem, hele ki salçalı yediysem al işteGece de yanıyor mu , yanıyorsa yastığını yüksek yap tam uzanma çok iyi faydaeder canım , kız bilirim bu mide yanmalari fena kusma yapıyor birde
Aynı şeyler bende de var, beni anlatıyorsun sandım bir anKızla bu son haftalar gerçekten çok zor ya10 dk otursam kalktifim yerden zor kalkıyorum yuruyemiyom karnım sertleşiyor vajinamda baski kasiklarim agriyo sala sola dönmek eziyet yatamıyorum mide yanmaları oluyor bu bebeğin saçı ile alakası yokys bebek baş aşağı iken ayaklari yukarda oynuyor midemi rshatsiz ediyor midenin yeri değişiyor herhalde tekmeler den asidi yukarı atıyor iyi öğütemiyo bu aralar adet sancısı gibi sancılar da çıktı doğum yaklaştıkça sacmsapam rüyalar görüyorum
Ve en kötü Sude bebek vajinsmin üstünde bastırınca hissediyorumsanki altıma işicem gibi ucunda kaliyor ağrı oluyor birde o seseryen yeri de ağrıyor aşağıda diye
Ahu ne zor ya bu son haftalar yavaş yavas yürüyorum hızlanamiyom kaplumbağagibiyim
Bugün rlfarkettim de goguslerimin ucu yanıyor sanki yara gibi ucuna ekledim tirnagim ile kasidim kabul gibi ince selyler çıktı ucu siyahtı ucuna elledikce kaşıdikca kabuklar kalktı ve altından meme ucum kırmızı gözüktü süt aktı sanki emzirtmisim gibi göğüs uclarim yanıyor sanırım onalrda doğuma hazırlanıyor rahim onu da uyarıyor artık zaten bu kaç gündür bel agrilsrimgece başlar sabah 10 gibi biter jergece terli uyanıyorum birde alt taraf terliyor sanıyorum suyum gelmişkorkarak uyanıyorum bu aralar çok hararetli geçiyor daralıyorm buralar osguk yorgan atıyoruz üstümüze ama benim vücudum yanıyor
Sanki magnezyum U bıraktığım dan beri ayaklarım çok şişti parmaklarımvsjinamda kemikler sızlıyor kalcam ağrıyor
Ben gaz yapacak korkusuna sütü çok çok yanarsa bir iki yudum içiyorum. Onun haricinde soğuk su yudumluyorum, o iyi geliyor ama anlıkBen de bugün mercimek çorbası içtim ay nerden içtiysemmidem alev alev süt içiyordum geçiyordu. Sütte içmiyorum gaz korkusundan. Kendimi sağa sola atasım geliyo 8-10 sene mercimek çorbası içmem ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?