2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ne kötü ama ya. Annem gelinine benden iyi davransa sinirlerim bozulur valla

Doktor kontrolünden geldim hanımlar. Doktor sinovac değil biontech vurulmamı söyledi. Ben sinovac randevusu almıştım iptal edip biontech alacağım. Delta varyantına karşı biontech etkili dedi.

Bakalım biz de takip edicez. Her şey olacağına varır açıkçası bu durumu stres yapıp daha da kötü duruma düşmesini istemiyorum bebeğimin. ben elimden geleni yapıyorum gerisi kader

Kızlar bugün tetanozun 2. dozunu oldum, çok şükür ciddi bir sıkıntım yok şu an. Ama benim oğlan acayip kudurma modunda, nasıl anlatsam bilmiyorum ama resmen ayaklarıyla kendini aşağı ittiriyor gibi, bacak aramda baskı ve acı hissettim hatta birkaç kez. Sanki kafa atıyor oraya Normaldir değil mi?

Karnım da iyice sertleşti, midem cayır cayır yanıyor, bugün çok rahatsız geçti gerçekten. Hiç mide yanmam olmuyor diyordum, iki gündür bir başladı pir başladı

Zaten bu haftalarda başliyor sorma canim bendede felaket var soğuk süt içiyorum iki yudum ara ara öyle rahatlıyorum

Bir kac kez benimde oyle oldu baya sert vurdu sonra gecti tekrarlamadi. Karin sertlesmesinde ben dinleniyorum hemen canim ama bu ara fazla oluyor artik gun icerisinde 5 6 kez gibi.
Mide yanmasinda ben soguk sut tuketiyorun.

İnsan tuhaf olur canım böyle duydukça insalalh 37 e kadar dayanır bol su iç sen karpuz ye ne su yaparsa ye iç insalalh sabreder bebiş
Ah bu eski kafalar benim KV de öyle 5 oğlu vsr ne Hayri varki ona hepsi evlendi karısına çocuğuna bakıyor istemiyorlar onunla yasamak 2 kızı var biri evlenmis sanki kız çocukları eziyet yuktir hiç değer vermiyor kızlarına , digeeide benden bir yaş küçük evlenmedi anabsbasi yüzünden tursuusnu kuracaklar kız çalışıyor bakıyor ediyor onlara
Ana babası yabancıya vermek istemiyor görüculeri olunca işine geldi mi dw kıza dee kısmetim ciksinda evlen sende herkes gitti sen kaldın der yaş geçiyor yıllar beklemiyord kismetler elden gidiyor şimdi kafaları çalışiyot kız onların üzerine yük kalacak evde kalacak mis gibi konuşuyorlar
Bende iki gündür çamaşırlarını yıkadım utuledim katların dolaba koydum hafta sonu da eksikleri alırım çok yorucu gerçekten küçük elbiselere bakıyorum özene bozebe kstliyorum hayaller kuruyorum
Var oyleleri canım benim KV de öyle oğulları araisna as yrim koyar değer verdiği oğlunun karısına ve torunlarını sever kızından olan torunları o kadar sevmez hep der kız ele gider evden çıktı mı bitti gitti bana faydası yok ,ama erkek hep yanımda goruyirum yanındayım der kopmaz aileden dio öyle diye diye çocukları hepsi ondan kaçıyor köşe değer vermiyor sonuclta evlilier onlarda aile oldu , KV istiyor ki hala dip dibe olalım oğulları onu dusunsin ilgilensin onun dedigini yapsın karılarını dinlemesin

Kızla bu son haftalar gerçekten çok zor ya 10 dk otursam kalktifim yerden zor kalkıyorum yuruyemiyom karnım sertleşiyor vajinamda baski kasiklarim agriyo sala sola dönmek eziyet yatamıyorum mide yanmaları oluyor bu bebeğin saçı ile alakası yokys bebek baş aşağı iken ayaklari yukarda oynuyor midemi rshatsiz ediyor midenin yeri değişiyor herhalde tekmeler den asidi yukarı atıyor iyi öğütemiyo bu aralar adet sancısı gibi sancılar da çıktı doğum yaklaştıkça sacmsapam rüyalar görüyorum
Ve en kötü Sude bebek vajinsmin üstünde bastırınca hissediyorum sanki altıma işicem gibi ucunda kaliyor ağrı oluyor birde o seseryen yeri de ağrıyor aşağıda diye
Ahu ne zor ya bu son haftalar yavaş yavas yürüyorum hızlanamiyom kaplumbağa gibiyim
Bugün rlfarkettim de goguslerimin ucu yanıyor sanki yara gibi ucuna ekledim tirnagim ile kasidim kabul gibi ince selyler çıktı ucu siyahtı ucuna elledikce kaşıdikca kabuklar kalktı ve altından meme ucum kırmızı gözüktü süt aktı sanki emzirtmisim gibi göğüs uclarim yanıyor sanırım onalrda doğuma hazırlanıyor rahim onu da uyarıyor artık zaten bu kaç gündür bel agrilsrimgece başlar sabah 10 gibi biter jergece terli uyanıyorum birde alt taraf terliyor sanıyorum suyum gelmiş korkarak uyanıyorum bu aralar çok hararetli geçiyor daralıyorm buralar osguk yorgan atıyoruz üstümüze ama benim vücudum yanıyor
Sanki magnezyum U bıraktığım dan beri ayaklarım çok şişti parmaklarım vsjinamda kemikler sızlıyor kalcam ağrıyor

Az kaldi cnm. Birazcik.daha dayancaz. Bi de sen cocuklardan dolayi da yoruluyosun onun da etkisi vardir mutlaka. Ben de ev islerini yapamiyorum artik. Yemegu zar zor yapiyorum. Midem yaniyo geceleri. Yatmak kalkmak uyumak hep sorun. Daha simdiden boyleysem ileriki haftalar nasil olcak hic bilemiyorum. Allah yardimcimiz olsun

Sorma ya benim de midemin yangını geçmiyor artık. Hele ki yemek yiyip biraz uzansam direk başlıyor . Midem poğaça, simit tarzı hazır şeylerden ve salçalı şeylerden çok rahatsız oluyor ama salçasiz da ne yiyeyim sürekli bilemedim

Zor vsllahi küçük kız da bırakmıyor yoruyor beni ne yatabiliyorym ne uzanıyom o varken zor ya bende ancak yemek yapıyom bulaşık yıkıyorum ev supurmryi eşime bırakıuom
Amin inşallah Allah yardımcımız olsun

Mumkun oldugunca salcadan uzak durmaya calisiyorum cnm ben de. Salca kullanirsan da iyice kavurunca bi tik daha az yakiyor. Bende seker ciktigi icin pogaca simit fln yemiyorum. Yine de yaniyor ne tetikliyo anlayamiyorum ne yesem fark etmiyo galiba

Reactions: The
Gece de yanıyor mu , yanıyorsa yastığını yüksek yap tam uzanma çok iyi faydaeder canım , kız bilirim bu mide yanmalari fena kusma yapıyor birde

Mumkun oldugunca salcadan uzak durmaya calisiyorum cnm ben de. Salca kullanirsan da iyice kavurunca bi tik daha az yakiyor. Bende seker ciktigi icin pogaca simit fln yemiyorum. Yine de yaniyor ne tetikliyo anlayamiyorum ne yesem fark etmiyo galiba
Bence muhakkak bir şey daha fazla etkiliyordur canım , yedikçe insan anlıyor. Meyvelerden bile mesela kimisi gerçekten yakıyor bence. Bkz: şeftali çok seviyorum ama yediğim an rahatsız etmeye başlıyor işte

Gece de yanıyor mu , yanıyorsa yastığını yüksek yap tam uzanma çok iyi faydaeder canım , kız bilirim bu mide yanmalari fena kusma yapıyor birde
Gece gündüz farketmiyor canım. Çok uzun zamandır yastigimi yüksek kullanıyorum ki nefret ederim yüksek yastıktan ama yine de oluyor. Yatmaya yakın yemek yediysem, hele ki salçalı yediysem al işte kusma yapmıyor da çok afedersin bende bu mide yanması geğirti yapıyor ya ne alakaysa

Ben de bugün mercimek çorbası içtim ay nerden içtiysem midem alev alev süt içiyordum geçiyordu. Sütte içmiyorum gaz korkusundan. Kendimi sağa sola atasım geliyo 8-10 sene mercimek çorbası içmem ben.

Aynı şeyler bende de var, beni anlatıyorsun sandım bir an çok zor geçiyor artık günler, hele gece yatması, uyuması daha zor. Gece rahat uyuyabilsem vücudum dinlenecek ama o da yok. Ellerim, ayaklarım zaten şişti, poğaça gibiyim resmen
Ben de bugün mercimek çorbası içtim ay nerden içtiysem midem alev alev süt içiyordum geçiyordu. Sütte içmiyorum gaz korkusundan. Kendimi sağa sola atasım geliyo 8-10 sene mercimek çorbası içmem ben.
Ben gaz yapacak korkusuna sütü çok çok yanarsa bir iki yudum içiyorum. Onun haricinde soğuk su yudumluyorum, o iyi geliyor ama anlık
Mercimek çorbası çok çok severim ama içine ne kadar kimyon atsam da gaz yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…