2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ya ben de kimyonu bastım zaten de çok canım çekti. Yoksa mercimek zaten gaz komple bide pişerken üstte biriken köpüklerini hep aldım. Acayip severim mercimek çorbası kaç aydır da yapmamıştım sıcakta içilmiyor diye. Ay çok canım çekti bi kepçeydi yediğim ama varya cayır cayır ejderha gibiyim artık yedim bi kere dediğim gibi ama 1-2 sene gerçekten içmem emzirirsem de

Sizin kullandığınız magnezyum formunu öğrenebiliiyim hatta mumkunse markasini

Kız sen nefsine hakim olup 1 kepçe içebiliyorsun ne güzel. Ben amaan gaz ya çıakr diye duramıyorum da, tabak tabak içiyorum sonra çıkışı kötü oluyor tabi birkaç gün gazman gibi geziyorum

Ben de bugün mercimek çorbası içtim ay nerden içtiysem midem alev alev süt içiyordum geçiyordu. Sütte içmiyorum gaz korkusundan. Kendimi sağa sola atasım geliyo 8-10 sene mercimek çorbası içmem ben.
Az salçalı yap canım. Dün ben de mercimek içtim , aynı işte yandı durdu. Geçen de baya bı süt icmistim, inan gaz sancısından kivrandim durdum yukarı tükürsen bıyık, aşağı tükürsen sakal

Ben de öyle olacağım sanırım dondurucuda gram bir şeyim yok. Gerçi ekime kadar bir şeyler kalır mı dolaba koymaya bilmiyorum

Baya ara vermişsin canım, hadi hayırlı haberlerle gel :)
Doktorum anlamadım böyle gelmemi istiyor en çokta merakta kaldigim şey net bağlarmi. Inş gelişimi herşeyi iyi olsunda çünkü bu aralar bulantidan dolayı hiç istahim yoktu

Reactions: The
Kız sen nefsine hakim olup 1 kepçe içebiliyorsun ne güzel. Ben amaan gaz ya çıakr diye duramıyorum da, tabak tabak içiyorum sonra çıkışı kötü oluyor tabi birkaç gün gazman gibi geziyorum
Ya balım gazdan çok çekince insan öyle azıcık içiyo işte. Bide mideme çok dokunur benim önceden beri mercimek köftesi hele mahvoluyorum yiyince normalde. Ama çorba bu kadar yapmazdı midemi kötü vurdu şimdi geçmiş tabi. Mercimek köftesi yesem ölürüm heralde

Ben salçasız yaparım zaten kuzum çorbayı. Ama salça beni etkilemedi bak. Çünkü makarnayı hep salçalı yaparım hatta fazla salça koyarım kırmızı olsun diye o hiç dokunmadı mesela bana. Maşallah diyim şimdi bunu duydum ya salçalı bişe yersem kesin dokunur psikolojik olarak

Ben de öyle olacağım sanırım dondurucuda gram bir şeyim yok. Gerçi ekime kadar bir şeyler kalır mı dolaba koymaya bilmiyorum
Kek, kurabiye, börek, poğaça,sarma, köfte , gibi şeyler de kurtarıcı oluyor canım. içi evde hazırlayıp lahmacun yaptırmıştım , aynı şekilde ev yemekleri yapan yerlerde iç hazırlarsan kilo işi mantı yapıyorlar kızımın zamanında kilosunu 10 liradan yapıyorlardı şimdi kaçtan yapıyorlar bilmiyorum, yer olursa ben dolmalık biberi doldurup koyuyorum lohusa şerbeti yapmak için kızılcık vs alıp koyabilirsin tam zamanı aslında

Reactions: The
Bwbekde büyüyor dikkat et canım insan duramıyorda illa yiyecek gecsaatte insalalh gecer
Dün mercimek günü müdür kızlar bende dün mercimek yapmıştım vallaha içtim büyük tabak içine ekmek de doğradım soğan da yedim ohh sadece soğan biraz midemi yaktı Allah'tan doktorun verdiği süper sihirli olan mide surubunu içtim hemen anında kesiyor bir kaç sat sonra tekrar başlıyor ama
Kızlar bugun öğretmenlik atama sonuçları açıklanacak bizim için dua eder misiniz Eşim 10 yıldır uğraşıyor inşallah bu kez olcak yeni bir hayat bizi bekliyor
Hadi insalalh canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah atanır eşin hayatınız renklensin inşallah

Kizlar bugun kontrölüm var en son 30 haftada gittim dehşet heyecanlıyım . Inş bu bulantı halsizlik gereksizdir
İnsalalh canım güzel haberlerle aramıza dönersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…