Ya ben de kimyonu bastım zaten de çok canım çekti. Yoksa mercimek zaten gaz komple bide pişerken üstte biriken köpüklerini hep aldım. Acayip severim mercimek çorbası kaç aydır da yapmamıştım sıcakta içilmiyor diye. Ay çok canım çekti bi kepçeydi yediğim ama varya cayır cayır ejderha gibiyimAynı şeyler bende de var, beni anlatıyorsun sandım bir ançok zor geçiyor artık günler, hele gece yatması, uyuması daha zor. Gece rahat uyuyabilsem vücudum dinlenecek ama o da yok. Ellerim, ayaklarım zaten şişti, poğaça gibiyim resmen
Ben gaz yapacak korkusuna sütü çok çok yanarsa bir iki yudum içiyorum. Onun haricinde soğuk su yudumluyorum, o iyi geliyor ama anlık
Mercimek çorbası çok çok severim ama içine ne kadar kimyon atsam da gaz yapıyor
Sizin kullandığınız magnezyum formunu öğrenebiliiyim hatta mumkunse markasiniİlkdefa riskli dendiğini duyuyorum. Bu şekilde bebeğini döndüreni duydum, ama riskli dendiğine hiç şahit olmadım. Şaşırdım şuanda açıkcası.
Kız kardeşim ebe, doğumuma da dışarıdan doula getiricem inşallah, alternatif tıpla ilgilenen. Onlar da bu yöntemleri kullanıyorlardı.
Ben kızımda 37ye kadar çalıştım izne ayrıldım dip köşe temizlik yaptım, dondurucuya bir şeyler hazırladım ama mecburluktan yani kimsem yok bulunduğum ilde ve kızımda aşırı ödemim vardı beni en çok zorlayan oydu diyebilirimBen oğlumda 37dem sonra çok enerjiktim
Kız sen nefsine hakim olup 1 kepçe içebiliyorsun ne güzel. Ben amaan gaz ya çıakr diye duramıyorum da, tabak tabak içiyorumYa ben de kimyonu bastım zaten de çok canım çekti. Yoksa mercimek zaten gaz komple bide pişerken üstte biriken köpüklerini hep aldım. Acayip severim mercimek çorbası kaç aydır da yapmamıştım sıcakta içilmiyor diye. Ay çok canım çekti bi kepçeydi yediğim ama varya cayır cayır ejderha gibiyimartık yedim bi kere dediğim gibi ama 1-2 sene gerçekten içmem emzirirsem de
Az salçalı yap canım. Dün ben de mercimek içtim , aynı işte yandı durdu. Geçen de baya bı süt icmistim, inan gaz sancısından kivrandim durdumBen de bugün mercimek çorbası içtim ay nerden içtiysemmidem alev alev süt içiyordum geçiyordu. Sütte içmiyorum gaz korkusundan. Kendimi sağa sola atasım geliyo 8-10 sene mercimek çorbası içmem ben.
Baya ara vermişsin canım, hadi hayırlı haberlerle gel :)Kizlar bugun kontrölüm var en son 30 haftada gittim dehşet heyecanlıyım . Inş bu bulantı halsizlik gereksizdir
Ben de öyle olacağım sanırımBen kızımda 37ye kadar çalıştım izne ayrıldım dip köşe temizlik yaptım, dondurucuya bir şeyler hazırladım ama mecburluktan yani kimsem yok bulunduğum ilde ve kızımda aşırı ödemim vardı beni en çok zorlayan oydu diyebilirim
Doktorum anlamadım böyle gelmemi istiyorBaya ara vermişsin canım, hadi hayırlı haberlerle gel :)
Ya balım gazdan çok çekince insan öyle azıcık içiyo işte. Bide mideme çok dokunur benim önceden beri mercimek köftesi hele mahvoluyorum yiyince normalde. Ama çorba bu kadar yapmazdı midemi kötü vurdu şimdi geçmiş tabi. Mercimek köftesi yesem ölürüm heraldeKız sen nefsine hakim olup 1 kepçe içebiliyorsun ne güzel. Ben amaan gaz ya çıakr diye duramıyorum da, tabak tabak içiyorumsonra çıkışı kötü oluyor tabi birkaç gün gazman gibi geziyorum
Ben salçasız yaparım zaten kuzum çorbayı. Ama salça beni etkilemedi bak. Çünkü makarnayı hep salçalı yaparım hatta fazla salça koyarım kırmızı olsun diye o hiç dokunmadı mesela bana. Maşallah diyim şimdi bunu duydum ya salçalı bişe yersem kesin dokunur psikolojik olarakAz salçalı yap canım. Dün ben de mercimek içtim , aynı işte yandı durdu. Geçen de baya bı süt icmistim, inan gaz sancısından kivrandim durdumyukarı tükürsen bıyık, aşağı tükürsen sakal
Kek, kurabiye, börek, poğaça,sarma, köfte , gibi şeyler de kurtarıcı oluyor canım. içi evde hazırlayıp lahmacun yaptırmıştım , aynı şekilde ev yemekleri yapan yerlerde iç hazırlarsan kilo işi mantı yapıyorlar kızımın zamanında kilosunu 10 liradan yapıyorlardı şimdi kaçtan yapıyorlar bilmiyorum, yer olursa ben dolmalık biberi doldurup koyuyorum lohusa şerbeti yapmak için kızılcık vs alıp koyabilirsin tam zamanı aslındaBen de öyle olacağım sanırımdondurucuda gram bir şeyim yok. Gerçi ekime kadar bir şeyler kalır mı dolaba koymaya bilmiyorum
İnşallah canım güzel haberlerle dönKizlar bugun kontrölüm var en son 30 haftada gittim dehşet heyecanlıyım . Inş bu bulantı halsizlik gereksizdir
Güzel haberlerle gel canım her muayene ayrı Bi heyecan. Benim hep nabız yüksek çıkıo kontrollerde heyecandanKizlar bugun kontrölüm var en son 30 haftada gittim dehşet heyecanlıyım . Inş bu bulantı halsizlik gereksizdir
Hadi inşallah cnmKızlar bugun öğretmenlik atama sonuçları açıklanacak bizim için dua eder misinizEşim 10 yıldır uğraşıyor inşallah bu kez olcak yeni bir hayat bizi bekliyor
16 lara yükselmiştiMeehaba , yükseldiğinde değerleriniz kaçtı, kaçlara kadar yükseldi , şuan bendede aynı sorun varda
Hadi insallah beklediginiz haberi alirsiniz. Hakkinizda hayirlisi olsun insallahKızlar bugun öğretmenlik atama sonuçları açıklanacak bizim için dua eder misinizEşim 10 yıldır uğraşıyor inşallah bu kez olcak yeni bir hayat bizi bekliyor
Bwbekde büyüyor dikkat et canım insan duramıyorda illa yiyecek gecsaatteGece gündüz farketmiyor canım. Çok uzun zamandır yastigimi yüksek kullanıyorum ki nefret ederim yüksek yastıktan ama yine de oluyor. Yatmaya yakın yemek yediysem, hele ki salçalı yediysem al iştekusma yapmıyor da çok afedersin bende bu mide yanması geğirti yapıyor ya ne alakaysa
Aynı şeyler bende de var, beni anlatıyorsun sandım bir ançok zor geçiyor artık günler, hele gece yatması, uyuması daha zor. Gece rahat uyuyabilsem vücudum dinlenecek ama o da yok. Ellerim, ayaklarım zaten şişti, poğaça gibiyim resmen
Ben gaz yapacak korkusuna sütü çok çok yanarsa bir iki yudum içiyorum. Onun haricinde soğuk su yudumluyorum, o iyi geliyor ama anlık
Mercimek çorbası çok çok severim ama içine ne kadar kimyon atsam da gaz yapıyor
Ya ben de kimyonu bastım zaten de çok canım çekti. Yoksa mercimek zaten gaz komple bide pişerken üstte biriken köpüklerini hep aldım. Acayip severim mercimek çorbası kaç aydır da yapmamıştım sıcakta içilmiyor diye. Ay çok canım çekti bi kepçeydi yediğim ama varya cayır cayır ejderha gibiyimartık yedim bi kere dediğim gibi ama 1-2 sene gerçekten içmem emzirirse
Dün mercimek günü müdür kızlar bende dün mercimek yapmıştımAz salçalı yap canım. Dün ben de mercimek içtim , aynı işte yandı durdu. Geçen de baya bı süt icmistim, inan gaz sancısından kivrandim durdumyukarı tükürsen bıyık, aşağı tükürsen sakal
Hadi insalalh canım hayırlı haberlerle gelirsinKızlar bugun öğretmenlik atama sonuçları açıklanacak bizim için dua eder misinizEşim 10 yıldır uğraşıyor inşallah bu kez olcak yeni bir hayat bizi bekliyor
İnsalalh canım güzel haberlerle aramıza dönersinKizlar bugun kontrölüm var en son 30 haftada gittim dehşet heyecanlıyım . Inş bu bulantı halsizlik gereksizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?