Lohusa şerbeti demişken deneyimli anneler bu şerbet kanamayı arttırıyor mu doğum sonrası? Birinden öyle duydum da bizzat yaşadım dedi. İçine tarçın vs. Değişik bir şeyler konuluyor şerbetin acaba bazılarında tetikleme mi yapıyor.Kek, kurabiye, börek, poğaça,sarma, köfte , gibi şeyler de kurtarıcı oluyor canım. içi evde hazırlayıp lahmacun yaptırmıştım , aynı şekilde ev yemekleri yapan yerlerde iç hazırlarsan kilo işi mantı yapıyorlar kızımın zamanında kilosunu 10 liradan yapıyorlardı şimdi kaçtan yapıyorlar bilmiyorum, yer olursa ben dolmalık biberi doldurup koyuyorum lohusa şerbeti yapmak için kızılcık vs alıp koyabilirsin tam zamanı aslında
Canım lohusa şerbetini bilmiyorum da tarçının bildiğim kadarıyla kanamayı artırıcı etkisi var, belki ondan dolayı olabilir.Lohusa şerbeti demişken deneyimli anneler bu şerbet kanamayı arttırıyor mu doğum sonrası? Birinden öyle duydum da bizzat yaşadım dedi. İçine tarçın vs. Değişik bir şeyler konuluyor şerbetin acaba bazılarında tetikleme mi yapıyor.
Hadi hayırlısıyla inşallah canım bize de haber verKızlar bugun öğretmenlik atama sonuçları açıklanacak bizim için dua eder misinizEşim 10 yıldır uğraşıyor inşallah bu kez olcak yeni bir hayat bizi bekliyor
Zor cidden anlattıklarıni birebir yaşıyorum aşağıya hele sancı girdikçe ay ben nasıl dogurcam diye dolanmaya başlıyorum ki bu 3. Doğum olacak nasil olcak bilmiyorumKızla bu son haftalar gerçekten çok zor ya10 dk otursam kalktifim yerden zor kalkıyorum yuruyemiyom karnım sertleşiyor vajinamda baski kasiklarim agriyo sala sola dönmek eziyet yatamıyorum mide yanmaları oluyor bu bebeğin saçı ile alakası yokys bebek baş aşağı iken ayaklari yukarda oynuyor midemi rshatsiz ediyor midenin yeri değişiyor herhalde tekmeler den asidi yukarı atıyor iyi öğütemiyo bu aralar adet sancısı gibi sancılar da çıktı doğum yaklaştıkça sacmsapam rüyalar görüyorum
Ve en kötü Sude bebek vajinsmin üstünde bastırınca hissediyorumsanki altıma işicem gibi ucunda kaliyor ağrı oluyor birde o seseryen yeri de ağrıyor aşağıda diye
Ahu ne zor ya bu son haftalar yavaş yavas yürüyorum hızlanamiyom kaplumbağagibiyim
Bugün rlfarkettim de goguslerimin ucu yanıyor sanki yara gibi ucuna ekledim tirnagim ile kasidim kabul gibi ince selyler çıktı ucu siyahtı ucuna elledikce kaşıdikca kabuklar kalktı ve altından meme ucum kırmızı gözüktü süt aktı sanki emzirtmisim gibi göğüs uclarim yanıyor sanırım onalrda doğuma hazırlanıyor rahim onu da uyarıyor artık zaten bu kaç gündür bel agrilsrimgece başlar sabah 10 gibi biter jergece terli uyanıyorum birde alt taraf terliyor sanıyorum suyum gelmişkorkarak uyanıyorum bu aralar çok hararetli geçiyor daralıyorm buralar osguk yorgan atıyoruz üstümüze ama benim vücudum yanıyor
Sanki magnezyum U bıraktığım dan beri ayaklarım çok şişti parmaklarımvsjinamda kemikler sızlıyor kalcam ağrıyor
Benimde 3. Doğum ilkini normal yaptım ikinci normal yapacaktım çok sancı çektim acilmam da oldu son dk kalbi yavaş atınca sezeryrn oldu , bu 3. De sezeryen olacsk çok erkenden ağrılar yaşıyorumZor cidden anlattıklarıni birebir yaşıyorum aşağıya hele sancı girdikçe ay ben nasıl dogurcam diye dolanmaya başlıyorum ki bu 3. Doğum olacak nasil olcak bilmiyorum
Erzurum’da adettir canım gelene ikram edilir ben pek hoşlanmıyorum şerbetten de böyle bir etkisi olduğunu bilmiyordum dikkat etmek lazım o zamanLohusa şerbeti demişken deneyimli anneler bu şerbet kanamayı arttırıyor mu doğum sonrası? Birinden öyle duydum da bizzat yaşadım dedi. İçine tarçın vs. Değişik bir şeyler konuluyor şerbetin acaba bazılarında tetikleme mi yapıyor.
Ya Allah sabır versin çok üzülmüş olmalıKızlar dün Eylül snnelerine baktım bir anne bebeğini kaybetmis sancısı olmuş gitmiş hastaneye bebek plasentadan ayrılmış kalp atışı yokmuş çok üzüldüm Rabb'im kimseye yaşatmasın inşallah son günde olan şey dün grceden beri üzüldüm aklımda kaldı Rabb'im sağ salim bebeklerimizi bize bagislasin inşallah,
A Arzuss merak ediyorum erken doğumdu kaç gündür doğuma girdi sesi çıkmıyor inşallah bebeğine kavuşmuştur
Bugün değmeyin keyfine git uzan şöyle bi tadını çıkar canım çok iyi olmuşDoktordan çıktım kızlar. Bebeğin gelişimi çok iyi, 4 gün gerideydi yakalamış haftasını. Şimdi gününü yakaladı ya inanıyorum ultrasonageri çıksaydı yok yaa bunlar yanlış ölçebiliyor derdim
Nstde sancı çıkmadı, kalp atışları da iyi dedi bebeğin. Kilosu 2664 gr, boyu 47 cm olmuşiki haftadır yediğim muzlar, cevizler, kaşarlar işe yaramış çok şükür. 10 gün sonra tekrar kontrole çağırdı.
Yolculuk yapmayı kesinlikle önermiyorum, hele ki bu haftada hiç önermiyorum dedi. Bende gitmiyorum memlekete ooh
Bebekte hâlâ baş geliş pozisyonunda şükür.
Maşallah canım benim hadi gözün aydın. Gelişimi çok güzel minnoşunDoktordan çıktım kızlar. Bebeğin gelişimi çok iyi, 4 gün gerideydi yakalamış haftasını. Şimdi gününü yakaladı ya inanıyorum ultrasonageri çıksaydı yok yaa bunlar yanlış ölçebiliyor derdim
Nstde sancı çıkmadı, kalp atışları da iyi dedi bebeğin. Kilosu 2664 gr, boyu 47 cm olmuşiki haftadır yediğim muzlar, cevizler, kaşarlar işe yaramış çok şükür. 10 gün sonra tekrar kontrole çağırdı.
Yolculuk yapmayı kesinlikle önermiyorum, hele ki bu haftada hiç önermiyorum dedi. Bende gitmiyorum memlekete ooh
Ay valla çok şükür kızlar çok rahatladım, yük kalktı üstümden resmenMaşallah canım benim hadi gözün aydın. Gelişimi çok güzel minnoşun
Canım çok sevindimDoktordan çıktım kızlar. Bebeğin gelişimi çok iyi, 4 gün gerideydi yakalamış haftasını. Şimdi gününü yakaladı ya inanıyorum ultrasonageri çıksaydı yok yaa bunlar yanlış ölçebiliyor derdim
Off Allah sabır versin, çok çok zorKızlar dün Eylül snnelerine baktım bir anne bebeğini kaybetmis sancısı olmuş gitmiş hastaneye bebek plasentadan ayrılmış kalp atışı yokmuş çok üzüldüm Rabb'im kimseye yaşatmasın inşallah son günde olan şey dün grceden beri üzüldüm aklımda kaldı Rabb'im sağ salim bebeklerimizi bize bagislasin inşallah,
A Arzuss merak ediyorum erken doğumdu kaç gündür doğuma girdi sesi çıkmıyor inşallah bebeğine kavuşmuştur
BenKızlar sizde de masaya eğilip yemek yerken falan nefes darlığı oluyor mu ?Ben yemek yerken çok yoruluyorum
Sorma canim dun bende okudum ama kimse etkilenmesin diye yazmak istemedim. Dun aksam dan beri aklimdaKızlar dün Eylül snnelerine baktım bir anne bebeğini kaybetmis sancısı olmuş gitmiş hastaneye bebek plasentadan ayrılmış kalp atışı yokmuş çok üzüldüm Rabb'im kimseye yaşatmasın inşallah son günde olan şey dün grceden beri üzüldüm aklımda kaldı Rabb'im sağ salim bebeklerimizi bize bagislasin inşallah,
Canım bende kaşar, mus, süt, kuruyemiş yiyorum ama benim bebeğe değil bana yarıyo sanırımDoktordan çıktım kızlar. Bebeğin gelişimi çok iyi, 4 gün gerideydi yakalamış haftasını. Şimdi gününü yakaladı ya inanıyorum ultrasonageri çıksaydı yok yaa bunlar yanlış ölçebiliyor derdim
Allah yardımcıları olsun Sabırlar diliyorumSorma canim dun bende okudum ama kimse etkilenmesin diye yazmak istemedim. Dun aksam dan beri aklimdaRabbim kimseye yasatmasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?