2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ben De zar zor dsyaniyirdum gıcık doktorum ilaç yazmadı vincdansız dedi yastığını yüksek tut gece geç yeme ilaçlarını erken al dedi alakası bile yok bunlsrin şükür geçen hafta hastsneye kaydimi yapmaya gittim ne gelirse bizim millet den gelir sağolsun Azerbaycan li doktor kız beni muane etti ilaç verdi kurtuldum su birkaç gündür o ağrıdan

Lohusa şerbeti demişken deneyimli anneler bu şerbet kanamayı arttırıyor mu doğum sonrası? Birinden öyle duydum da bizzat yaşadım dedi. İçine tarçın vs. Değişik bir şeyler konuluyor şerbetin acaba bazılarında tetikleme mi yapıyor.

Canım lohusa şerbetini bilmiyorum da tarçının bildiğim kadarıyla kanamayı artırıcı etkisi var, belki ondan dolayı olabilir.

Kızlar dün Eylül snnelerine baktım bir anne bebeğini kaybetmis sancısı olmuş gitmiş hastaneye bebek plasentadan ayrılmış kalp atışı yokmuş çok üzüldüm Rabb'im kimseye yaşatmasın inşallah son günde olan şey dün grceden beri üzüldüm aklımda kaldı Rabb'im sağ salim bebeklerimizi bize bagislasin inşallah ,

A Arzuss merak ediyorum erken doğumdu kaç gündür doğuma girdi sesi çıkmıyor inşallah bebeğine kavuşmuştur

Son düzenleme:
Doktordan çıktım kızlar. Bebeğin gelişimi çok iyi, 4 gün gerideydi yakalamış haftasını. Şimdi gününü yakaladı ya inanıyorum ultrasona geri çıksaydı yok yaa bunlar yanlış ölçebiliyor derdim
Nstde sancı çıkmadı, kalp atışları da iyi dedi bebeğin. Kilosu 2664 gr, boyu 47 cm olmuş iki haftadır yediğim muzlar, cevizler, kaşarlar işe yaramış çok şükür. 10 gün sonra tekrar kontrole çağırdı.
Yolculuk yapmayı kesinlikle önermiyorum, hele ki bu haftada hiç önermiyorum dedi. Bende gitmiyorum memlekete ooh
Bebekte hâlâ baş geliş pozisyonunda şükür.

Zor cidden anlattıklarıni birebir yaşıyorum aşağıya hele sancı girdikçe ay ben nasıl dogurcam diye dolanmaya başlıyorum ki bu 3. Doğum olacak nasil olcak bilmiyorum

Zor cidden anlattıklarıni birebir yaşıyorum aşağıya hele sancı girdikçe ay ben nasıl dogurcam diye dolanmaya başlıyorum ki bu 3. Doğum olacak nasil olcak bilmiyorum
Benimde 3. Doğum ilkini normal yaptım ikinci normal yapacaktım çok sancı çektim acilmam da oldu son dk kalbi yavaş atınca sezeryrn oldu , bu 3. De sezeryen olacsk çok erkenden ağrılar yaşıyorum

Erzurum’da adettir canım gelene ikram edilir ben pek hoşlanmıyorum şerbetten de böyle bir etkisi olduğunu bilmiyordum dikkat etmek lazım o zaman
Ya Allah sabır versin çok üzülmüş olmalı
Ben de arzuyu merak ediyorum A arzusss
Bugün değmeyin keyfine git uzan şöyle bi tadını çıkar canım çok iyi olmuş

Maşallah canım benim hadi gözün aydın. Gelişimi çok güzel minnoşun

Maşallah canım benim hadi gözün aydın. Gelişimi çok güzel minnoşun
Ay valla çok şükür kızlar çok rahatladım, yük kalktı üstümden resmen bana mı gidiyor kilo bebeğe mi, şişliğe mi gidiyor düşünüp duruyordum. Uzanıp bunu muz ve ceviz yiyerek kutlayacağım artık

Canım çok sevindim

Off Allah sabır versin, çok çok zor Hareketleri azıcık yavaşlasa ben de kordon mu dolandı vs diye kendi kendimi yiyorum. Geçende yine buralarda sebebsiz yere 39. haftada bebeğinin kalbi duran insanları okumuştum, çok üzüldüm. Gerçekten sağlıklı bir şekilde doğana kadar rahat yok bize.. Hayatın içinde her şey var biliyorum ama yine de Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın çok zor

Sorma canim dun bende okudum ama kimse etkilenmesin diye yazmak istemedim. Dun aksam dan beri aklimda Rabbim kimseye yasatmasin.

Canım bende kaşar, mus, süt, kuruyemiş yiyorum ama benim bebeğe değil bana yarıyo sanırım kilosunu yazmiyim nazara inanıyorum ama bu hafta kontrolde (daha dün) karın çevresi 3-4 gün geride bacakta aynı 3-4 gün geride çıktı. Doktor normal yolunda haftasıyla uyumlu sonuçta diyor. Ben 32+5'tim dün, çocuğun göbeği 32+3 bacağı 31+6 filan çıkıyor. Ama dünyayı yiyoruum ya

Sorma canim dun bende okudum ama kimse etkilenmesin diye yazmak istemedim. Dun aksam dan beri aklimda Rabbim kimseye yasatmasin.
Allah yardımcıları olsun Sabırlar diliyorum çok zor Rabbim korusun hepimizi ben bu tür haberler okuyunca birkaç gün kendime gelemiyorum. Mesela arkadaş 33te doğdu erken doğum, küvezde çocuk hala. Bunu duydum bir de kızcağızın ambulansla küvöz yok diye karnında bebekle 3 saat uzağa sevk edilmesini duuydum 2 gün kendime gelemedim. Bu sefer modum düşünce eşimle tartışıyoruz. Ben diyorum böyle olmuş filan o da kızıyor stres oluyorsun üzülüyorsun boşuna diye. Sonra yok yere tripleşiyoruz. Çok etkileniyorum böyle durumlardan Rabbim yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…