- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
Canım ultrason ölçümleri yanıltabiliyor bazen. Bana da 47 cm dedi ama 45 belki bilemiyorum. Bir kaç günlük ileriden geriden gelmeleri çok takma bence kafana. Bebeğin pozisyonuna göre bile ölçümler değişebiliyor bazen.Canım bende kaşar, mus, süt, kuruyemiş yiyorum ama benim bebeğe değil bana yarıyo sanırımkilosunu yazmiyim nazara inanıyorum ama bu hafta kontrolde (daha dün) karın çevresi 3-4 gün geride bacakta aynı 3-4 gün geride çıktı. Doktor normal yolunda haftasıyla uyumlu sonuçta diyor. Ben 32+5'tim dün, çocuğun göbeği 32+3 bacağı 31+6 filan çıkıyor. Ama dünyayı yiyoruum ya
Umarım canım 2 haftaya kadar normal bile deniliyor ama işte.. Hem diyorum dünyayı yiyorum özellikle kilo aldıracak şeyleri hemde neden böyle oldu diyorum kendi kendime. Benim bebek çok gömüldü aşağıya kafası filan. Renkli foto alamıyor doktor o kadar aşağıda duruşu filan. Belki dediğin gibi pozisyona göre de biraz geriden çıkıyor ölçüleri inşallah diyelimCanım ultrason ölçümleri yanıltabiliyor bazen. Bana da 47 cm dedi ama 45 belki bilemiyorum. Bir kaç günlük ileriden geriden gelmeleri çok takma bence kafana. Bebeğin pozisyonuna göre bile ölçümler değişebiliyor bazen.
Gerçekten sürecin sonunda ben yatarak yerim herhaldeBensandalyede yerken de rahat edemiyorum artık. Yatarak yemek yiyebilsek keşke
Eğilmek çok zorluyor hakikaten canım sandalyede oturunca da kalçam karnım ağrıyor halimiz zorKızlar sizde de masaya eğilip yemek yerken falan nefes darlığı oluyor mu ?Ben yemek yerken çok yoruluyorum
Bende ayni sekildeyim modum dusuyor endise icindeyim. Allah korktuklarimizla sinamasin. Benim 3 kaybim var onceden herzaman diken ustundeyim zaten. Doktor kontrolleri oldugu gunler ozellikle. Rabbim acisin başa gelcekse malesef onune gecilmiyor ama.Allah yardımcıları olsun Sabırlar diliyorumçok zor Rabbim korusun hepimizi ben bu tür haberler okuyunca birkaç gün kendime gelemiyorum. Mesela arkadaş 33te doğdu erken doğum, küvezde çocuk hala. Bunu duydum bir de kızcağızın ambulansla küvöz yok diye karnında bebekle 3 saat uzağa sevk edilmesini duuydum 2 gün kendime gelemedim. Bu sefer modum düşünce eşimle tartışıyoruz. Ben diyorum böyle olmuş filan o da kızıyor stres oluyorsun üzülüyorsun boşuna diye. Sonra yok yere tripleşiyoruz. Çok etkileniyorum böyle durumlardan Rabbim yaşatmasın
Hosgeldin canim.Merhaba kızlarben burayıda takip edeyimde belki ekime denk gelir doğum. Hem inşallah sizin güzel doğum hikayelerinizi okuyup umudumu tazelerim bu arada aranızda ssvd adayı var mııı
Şükür canım çok sevindimDoktordan çıktım kızlar. Bebeğin gelişimi çok iyi, 4 gün gerideydi yakalamış haftasını. Şimdi gününü yakaladı ya inanıyorum ultrasonageri çıksaydı yok yaa bunlar yanlış ölçebiliyor derdim
Nstde sancı çıkmadı, kalp atışları da iyi dedi bebeğin. Kilosu 2664 gr, boyu 47 cm olmuşiki haftadır yediğim muzlar, cevizler, kaşarlar işe yaramış çok şükür. 10 gün sonra tekrar kontrole çağırdı.
Yolculuk yapmayı kesinlikle önermiyorum, hele ki bu haftada hiç önermiyorum dedi. Bende gitmiyorum memlekete ooh
Bebekte hâlâ baş geliş pozisyonunda şükür.
Amin inşallah canımErzurum’da adettir canım gelene ikram edilir ben pek hoşlanmıyorum şerbetten de böyle bir etkisi olduğunu bilmiyordum dikkat etmek lazım o zaman
Ya Allah sabır versin çok üzülmüş olmalı
Ben de arzuyu merak ediyorum @arzusss
Bugün değmeyin keyfine git uzan şöyle bi tadını çıkar canım çok iyi olmuş
Amin canımOff Allah sabır versin, çok çok zorHareketleri azıcık yavaşlasa ben de kordon mu dolandı vs diye kendi kendimi yiyorum. Geçende yine buralarda sebebsiz yere 39. haftada bebeğinin kalbi duran insanları okumuştum, çok üzüldüm. Gerçekten sağlıklı bir şekilde doğana kadar rahat yok bize.. Hayatın içinde her şey var biliyorum ama yine de Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın çok zor
Aynen sanki midem dolmuş gibi nefes alamıyorum ofla oflaya yiyorum yemek korkuyorum yemek yerken nefes alıyorum tutarken alıyorum korkuyorum boğazımda kalacak kaç kere öksurdüm öyleKızlar sizde de masaya eğilip yemek yerken falan nefes darlığı oluyor mu ?Ben yemek yerken çok yoruluyorum
Bende dün aklımda di yazmak istemedim ama çıkmadı kafamdan hep düşündüm geceSorma canim dun bende okudum ama kimse etkilenmesin diye yazmak istemedim. Dun aksam dan beri aklimdaRabbim kimseye yasatmasin.
Maşallah canım yaDoktordan çıktım kızlar. Bebeğin gelişimi çok iyi, 4 gün gerideydi yakalamış haftasını. Şimdi gününü yakaladı ya inanıyorum ultrasonageri çıksaydı yok yaa bunlar yanlış ölçebiliyor derdim
Nstde sancı çıkmadı, kalp atışları da iyi dedi bebeğin. Kilosu 2664 gr, boyu 47 cm olmuşiki haftadır yediğim muzlar, cevizler, kaşarlar işe yaramış çok şükür. 10 gün sonra tekrar kontrole çağırdı.
Yolculuk yapmayı kesinlikle önermiyorum, hele ki bu haftada hiç önermiyorum dedi. Bende gitmiyorum memlekete ooh
Rabbim size de sabırlar versinBende ayni sekildeyim modum dusuyor endise icindeyim. Allah korktuklarimizla sinamasin. Benim 3 kaybim var onceden herzaman diken ustundeyim zaten. Doktor kontrolleri oldugu gunler ozellikle. Rabbim acisin başa gelcekse malesef onune gecilmiyor ama.
Hepimiz saglikla insallah kucagimiza aliriz. Bebislerimizle evimize saglikla sihhatle doneriz insallah.Rabbim size de sabırlar versininşallah bebeğinizi sağ salim kucağınıza alacaksınız ben de çok korkuyorum defalarca kanama yaşadım her seferinde haftam küçükken düşük mü oldu diye ilerleyince erken doğum mu başaldı diye koştur koştur hastaneye gittik. Çok yıpratıcı bu stres ve korkular.. Önüne geçilmiyor olacağın haklısınız.
Ankara canımYaaa acımasızlar yaa bu ne 5 bin tmmda 14 bin ne demek haşa tövbe Estağfurullah yeni insan mı yapıyor bunlar. Nerde yasıyorsun ki
Gözünüz aydınKizlar selam. Ekim anneleri grubuna girmistim, 3 ekim beklenen dogum tarihiydi. Belki eylul sonu olur diyordum, arada eylule de bakiyordum. Ama benim aceleci kizim bu gece dogmayi secti :) Agustos annesi oldumCok sukur saglikli bir dogum oldu
Ben bu hafta hastane cantasini hazirliyordum guya. Ama hic planladiginiz gibi gitmeyebiliyor, her seye hazirlikli olmak lazim. Cantasiz esyasiz acil geldik. Size tavsiyem hazirlamayanlariniz varsa, bir an once hazirlayip bir kenara koyun. Ne olur ne olmaz. Umarim hic gerek kalmaz ama en azindan onleminizi almis olursunuz :)
Buradaki herkese saglikli, bir avazda, stressiz, kolay dogumlar diliyorum
Benım bebeğimde aynı boyleBebiskomun 2 gundur hareketleri daha az nazli nazli normalmi acaba ya.
Insan hep tedirgin.
Benimde belli degil gonlum normalden yana ama saglikli olsun da onemli olan o. Bakalim neler bekliyor bizi
Canım dr umda demişti 32 den sonraKızla bu son haftalar gerçekten çok zor ya10 dk otursam kalktifim yerden zor kalkıyorum yuruyemiyom karnım sertleşiyor vajinamda baski kasiklarim agriyo sala sola dönmek eziyet yatamıyorum mide yanmaları oluyor bu bebeğin saçı ile alakası yokys bebek baş aşağı iken ayaklari yukarda oynuyor midemi rshatsiz ediyor midenin yeri değişiyor herhalde tekmeler den asidi yukarı atıyor iyi öğütemiyo bu aralar adet sancısı gibi sancılar da çıktı doğum yaklaştıkça sacmsapam rüyalar görüyorum
Ve en kötü Sude bebek vajinsmin üstünde bastırınca hissediyorumsanki altıma işicem gibi ucunda kaliyor ağrı oluyor birde o seseryen yeri de ağrıyor aşağıda diye
Ahu ne zor ya bu son haftalar yavaş yavas yürüyorum hızlanamiyom kaplumbağagibiyim
Bugün rlfarkettim de goguslerimin ucu yanıyor sanki yara gibi ucuna ekledim tirnagim ile kasidim kabul gibi ince selyler çıktı ucu siyahtı ucuna elledikce kaşıdikca kabuklar kalktı ve altından meme ucum kırmızı gözüktü süt aktı sanki emzirtmisim gibi göğüs uclarim yanıyor sanırım onalrda doğuma hazırlanıyor rahim onu da uyarıyor artık zaten bu kaç gündür bel agrilsrimgece başlar sabah 10 gibi biter jergece terli uyanıyorum birde alt taraf terliyor sanıyorum suyum gelmişkorkarak uyanıyorum bu aralar çok hararetli geçiyor daralıyorm buralar osguk yorgan atıyoruz üstümüze ama benim vücudum yanıyor
Sanki magnezyum U bıraktığım dan beri ayaklarım çok şişti parmaklarımvsjinamda kemikler sızlıyor kalcam ağrıyor
Merhaba kızlarben burayıda takip edeyimde belki ekime denk gelir doğum. Hem inşallah sizin güzel doğum hikayelerinizi okuyup umudumu tazelerim bu arada aranızda ssvd adayı var mııı
MaşaAllahDoktordan çıktım kızlar. Bebeğin gelişimi çok iyi, 4 gün gerideydi yakalamış haftasını. Şimdi gününü yakaladı ya inanıyorum ultrasonageri çıksaydı yok yaa bunlar yanlış ölçebiliyor derdim
Ne zman geliyo canım. Kesin alırım ben . Ilk oğlum gazlı bi bebekti buda olur çok biisy değil fiyatı alırım rahat etsin yavrucakKızlar bime 29.90 a reflü yatağı gelmiş ihtiyacı olan varsa bakabılır
29 liralık ürüne gore cok iyi gorunuyonetten en uygun 80-100 arası fıyatlar vardı. İhtıyac olursa alırm dıye ertelıyodum ki ilac gibi
Dün aldım canım ne zaman geldi bilmiyorm ama bizim mahalledeki bimde 4 tane vardıNe zman geliyo canım. Kesin alırım ben . Ilk oğlum gazlı bi bebekti buda olur çok biisy değil fiyatı alırım rahat etsin yavrucak
Hossgeldin cnim dotorum da önerdi seseryendn sonra normali ama kotu ihtimallde var içerden belki kanama olabilir dikişlerin açılabilir kızım 17 aylık diyeMerhaba kızlarben burayıda takip edeyimde belki ekime denk gelir doğum. Hem inşallah sizin güzel doğum hikayelerinizi okuyup umudumu tazelerim bu arada aranızda ssvd adayı var mııı
Artık son düzlükteyiz az kaldı şükürAnkara canım
Gözünüz aydın
Benım bebeğimde aynı boyle
Bazı gunler canım acıyo hareketlerden bazı gunlerse o kadar dıkkat kesılmeme ragmen hareket hissedemıyorm solugu hastanede alıyorm
Canım dr umda demişti 32 den sonra
Agırlasacaksn diye hakıkaten öyle oldu gezmekten yorulmazdm şimdi soluklana soluklana iş yapıyrm bide her an çiş kacrcakmısm gibi bi baskı oluyo kiaklım cıkıyo
Hayrlı saglıklı dogumlarımız olsn inşaAllah hos geldin canım
Amin canim insallah.Kayıp haberlerını bende okumak istemıyrm
Çok üzülüyorm ve daha da pimpirkli davranıyrm zaten sık sık hastanedeyimdaha dün gittim az oynuyo bebişim diye benımde öncesinde kayıplarım var kötü bi haber duydugumda gece gunduz aklımdan cıkaramıyrm Rabbım arkadasımıza sabır versin
Evlatlarımızı bızlere sag salim hayrlısıyla bagıslasn inşaAllah
Valla bir ara dusundum fiyatlar cok yuksek. Sonra dedim sapancaya fln bir yere giderim o parayla orda bir kac pozumuz olur. Orasinin da fiyatlari yuksek. Bebegin ihtiyaclari hastane fiyatlari muayene kontrol derken o fikrimde cikti aklimdan. Bebisim dogsunda dedim beraber gider cekiliriz. Artik guzel yesillik bir alana kahvaltiya gidip bir iki poz cekinmek var aklimdaİçinizde hamilelik anısı kalsın diye fotoğraf çektiren oldu mu? Ben haftalardır yatıyorum ya malum hep diyordum Allah var.. Nasip olur 34.haftayı 35.haftayı görürsek gidelim bir stüdyoya birkaç poz çekilelm diyordum eşime. Genelde benim hamilelik fotoğraflarım ya evde, ya yatarken ya da hastanedeneyse az önce tanıdık birine sorduk kuaför içinde 700tl dedi ben şok çok pahalı geldi.. Kaç poz çekecek onları demedi tabi. Zaten benim kuaföre gidip saatlerce bekleme oturma şansım yok rahim kısalığı malum.. Risk.. Ben kuaförü tanıdık birini eve çağırıp dinlenerek yatarak makyaj yaptırırm biraz, saçıma da çok yorulmadan maşa filan yapar diyordum. Neyse kuaförü hallettik diyelim dedik başka fotoğrafçıyı aradık. O da 85tl den başlayan fiyatlarla poz başına dedi. Arkadaşlar bu fiyatlar çok uçuk kaçık değil mi hasbel kader 10 poz beğensek 850 tl kuaförü de şimdi eve çağırınca o da 200tl alır en az diyorum.. Valla niyetimden dönmek üzereyim zaten durum riskli kendimi baya riske atacağım.. Hareket ederek, oturarak filan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?