2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Canım ultrason ölçümleri yanıltabiliyor bazen. Bana da 47 cm dedi ama 45 belki bilemiyorum. Bir kaç günlük ileriden geriden gelmeleri çok takma bence kafana. Bebeğin pozisyonuna göre bile ölçümler değişebiliyor bazen.

Umarım canım 2 haftaya kadar normal bile deniliyor ama işte.. Hem diyorum dünyayı yiyorum özellikle kilo aldıracak şeyleri hemde neden böyle oldu diyorum kendi kendime. Benim bebek çok gömüldü aşağıya kafası filan. Renkli foto alamıyor doktor o kadar aşağıda duruşu filan. Belki dediğin gibi pozisyona göre de biraz geriden çıkıyor ölçüleri inşallah diyelim

Bende ayni sekildeyim modum dusuyor endise icindeyim. Allah korktuklarimizla sinamasin. Benim 3 kaybim var onceden herzaman diken ustundeyim zaten. Doktor kontrolleri oldugu gunler ozellikle. Rabbim acisin başa gelcekse malesef onune gecilmiyor ama.
Merhaba kızlar ben burayıda takip edeyimde belki ekime denk gelir doğum. Hem inşallah sizin güzel doğum hikayelerinizi okuyup umudumu tazelerim bu arada aranızda ssvd adayı var mııı
Hosgeldin canim.

Şükür canım çok sevindim ay senin bebeğin kilosunu görünce gerçekten doktorun dediği gibi tombiş mi olacak bebeğim hadi hayırlısı bende pazartesi gidicem bakalım 6 günde kaç Gr almış olacsk
Amin inşallah canım bendemerak ediyorum inşallah anne ve bebek iyidirler
Amin canımbugün de aklıma geldi burda giluyoruz konusuyiruz insanın akkindan çıkmıyor o ihtimal insalalh kazasız belasız atlatırız bu süreci
Kızlar sizde de masaya eğilip yemek yerken falan nefes darlığı oluyor mu ?Ben yemek yerken çok yoruluyorum
Aynen sanki midem dolmuş gibi nefes alamıyorum ofla oflaya yiyorum yemek korkuyorum yemek yerken nefes alıyorum tutarken alıyorum korkuyorum boğazımda kalacak kaç kere öksurdüm öyle
Sorma canim dun bende okudum ama kimse etkilenmesin diye yazmak istemedim. Dun aksam dan beri aklimda Rabbim kimseye yasatmasin.
Bende dün aklımda di yazmak istemedim ama çıkmadı kafamdan hep düşündüm gece bebegimlekonustum bizi bırakma dedim üzme bizi iki ablan baban seni bekliyor dedim oda tekme atıyordu

Maşallah canım ya

Rabbim size de sabırlar versin inşallah bebeğinizi sağ salim kucağınıza alacaksınız ben de çok korkuyorum defalarca kanama yaşadım her seferinde haftam küçükken düşük mü oldu diye ilerleyince erken doğum mu başaldı diye koştur koştur hastaneye gittik. Çok yıpratıcı bu stres ve korkular.. Önüne geçilmiyor olacağın haklısınız.

Hepimiz saglikla insallah kucagimiza aliriz. Bebislerimizle evimize saglikla sihhatle doneriz insallah.

Yaaa acımasızlar yaa bu ne 5 bin tmmda 14 bin ne demek haşa tövbe Estağfurullah yeni insan mı yapıyor bunlar. Nerde yasıyorsun ki
Ankara canım
Gözünüz aydın
Bebiskomun 2 gundur hareketleri daha az nazli nazli normalmi acaba ya.
Insan hep tedirgin.
Benimde belli degil gonlum normalden yana ama saglikli olsun da onemli olan o. Bakalim neler bekliyor bizi
Benım bebeğimde aynı boyle
Bazı gunler canım acıyo hareketlerden bazı gunlerse o kadar dıkkat kesılmeme ragmen hareket hissedemıyorm solugu hastanede alıyorm
Canım dr umda demişti 32 den sonra
Agırlasacaksn diye hakıkaten öyle oldu gezmekten yorulmazdm şimdi soluklana soluklana iş yapıyrm bide her an çiş kacrcakmısm gibi bi baskı oluyo ki aklım cıkıyo
Merhaba kızlar ben burayıda takip edeyimde belki ekime denk gelir doğum. Hem inşallah sizin güzel doğum hikayelerinizi okuyup umudumu tazelerim bu arada aranızda ssvd adayı var mııı
Hayrlı saglıklı dogumlarımız olsn inşaAllah hos geldin canım

Kayıp haberlerını bende okumak istemıyrm
Çok üzülüyorm ve daha da pimpirkli davranıyrm zaten sık sık hastanedeyim daha dün gittim az oynuyo bebişim diye benımde öncesinde kayıplarım var kötü bi haber duydugumda gece gunduz aklımdan cıkaramıyrmRabbım arkadasımıza sabır versin
Evlatlarımızı bızlere sag salim hayrlısıyla bagıslasn inşaAllah

MaşaAllah
Darısı hepımızn bebişine inşaAllah dağ dalim su gunlerımızı de bi gecirseydik
Yolculuk kısıtlaması mukemmel olmusadına sevındm canım

Kızlar bime 29.90 a reflü yatağı gelmiş ihtiyacı olan varsa bakabılır
29 liralık ürüne gore cok iyi gorunuyo netten en uygun 80-100 arası fıyatlar vardı. İhtıyac olursa alırm dıye ertelıyodum ki ilac gibi

Ne zman geliyo canım. Kesin alırım ben . Ilk oğlum gazlı bi bebekti buda olur çok biisy değil fiyatı alırım rahat etsin yavrucak

İçinizde hamilelik anısı kalsın diye fotoğraf çektiren oldu mu? Ben haftalardır yatıyorum ya malum hep diyordum Allah var.. Nasip olur 34.haftayı 35.haftayı görürsek gidelim bir stüdyoya birkaç poz çekilelm diyordum eşime. Genelde benim hamilelik fotoğraflarım ya evde, ya yatarken ya da hastanede neyse az önce tanıdık birine sorduk kuaför içinde 700tl dedi ben şok çok pahalı geldi.. Kaç poz çekecek onları demedi tabi. Zaten benim kuaföre gidip saatlerce bekleme oturma şansım yok rahim kısalığı malum.. Risk.. Ben kuaförü tanıdık birini eve çağırıp dinlenerek yatarak makyaj yaptırırm biraz, saçıma da çok yorulmadan maşa filan yapar diyordum. Neyse kuaförü hallettik diyelim dedik başka fotoğrafçıyı aradık. O da 85tl den başlayan fiyatlarla poz başına dedi. Arkadaşlar bu fiyatlar çok uçuk kaçık değil mi hasbel kader 10 poz beğensek 850 tl kuaförü de şimdi eve çağırınca o da 200tl alır en az diyorum.. Valla niyetimden dönmek üzereyim zaten durum riskli kendimi baya riske atacağım.. Hareket ederek, oturarak filan..

Ne zman geliyo canım. Kesin alırım ben . Ilk oğlum gazlı bi bebekti buda olur çok biisy değil fiyatı alırım rahat etsin yavrucak
Dün aldım canım ne zaman geldi bilmiyorm ama bizim mahalledeki bimde 4 tane vardı birini kapabıldım şükür

Hossgeldin cnim dotorum da önerdi seseryendn sonra normali ama kotu ihtimallde var içerden belki kanama olabilir dikişlerin açılabilir kızım 17 aylık diye bende olmaz dedim ihtimali varsa yapamam çocuklarım var bana birşey olsane olacak çocuklarıma konuştuk deneme tahtası değilim ama Pazartesi yine konuscsz bu durumu jinekolog da gelip bakacak duruma konuşcam büyük ihtimal oda swzeryen der
Artık son düzlükteyiz az kaldı şükür kaplumbağa gibi yiim ağır cekimdeyim,

Amin canim insallah.
Valla bir ara dusundum fiyatlar cok yuksek. Sonra dedim sapancaya fln bir yere giderim o parayla orda bir kac pozumuz olur. Orasinin da fiyatlari yuksek. Bebegin ihtiyaclari hastane fiyatlari muayene kontrol derken o fikrimde cikti aklimdan. Bebisim dogsunda dedim beraber gider cekiliriz. Artik guzel yesillik bir alana kahvaltiya gidip bir iki poz cekinmek var aklimda bu gidisle o da gidecek sanirim gebelik sekeri sebebi ile yiyemeyeceklerimi dusununce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…