2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Evet canım sadece bana dediler nasıl istiyon bende dedim genel anestezi istiyorum tamamen uyumak .onlarda dedi belden iğne yapalım bu senin içinde bebek icunbde iyi olur deid bende belim de kalıcı olur diye korkuyorum dedim hatta bugün de beni aradılar onu sordum bana dedi belden aşağı uyusturalim sizin için bebek için daha sağlıklı hastaneye geleceğin gün konuşalım Doktorlar ne karsr verecek dedi , bende tamam deidm karsri onlara birakacam zaten en iyisini onlar bilir en iyis i dedikelri gibi belden uystursunlar ama bilmiyorum adı ne onların yapacağı almanyada ne denir epidiral mi spinal mi araştıratim ben ne olduklarini

Aynen canim biraz dönek oluyorlar
Bilirim benim eşim de ilk evlendiğimoz zamanlar ana kuzusu di beni sinir ederdi sineklik yapardı birşeyi söylemez susardi kabak benim başa patlardi sonra da derdi senin yüzünden oldu falan neyseki akıllandi

Bilirim benim eşim de ilk evlendiğimoz zamanlar ana kuzusu di beni sinir ederdi sineklik yapardı birşeyi söylemez susardi kabak benim başa patlardi sonra da derdi senin yüzünden oldu falan neyseki akıllandi
Zamanla akillanirlar bilmezmiyim

Hanımlar 36+3 teyim. Son kontrol 36+0’daydı. Doktor bebeğim kanala girmesiyle ilgili bir şey demedi. Ne zaman kanala girecek bu bebişler? Aranızda bebişi kanala giren var mı? Nasıl anlayacağız kanala girdiğini?

Valla benimki 35 haftada girdi dedi .

Canım spinal nasıl birşey epidural gibi belden iğne mi yapılıyor
Epidural de tam bilmemekle birlikte katater oluyormuş doğumdan donra ağrı kesici kateterden veriliyor deniliyor ancak emin değilim. Spiral evet belden iğne vuruluyor. Belden aşağısı uyuşuyor . Ağrı kesiciler serum ya da iğne ile vuruluyor doğumdan sonra

İlk çocuğumda 39. Haftada girmişti belli olmuyor

Merhaba gecmis olsun bu sıkıntılar 37.haftada mi basladi. Bir de magnezgumu ne zaman kesti doktor ben de su an karisik bir vitamin kullaniyorum ama 34.haftadayim daha ne zaman kesmek gerekiyo
Vitaminleri kesmeyin doğumdan sınra magnezyum vitaminler ve Demir ilacına 6 ay devam edeceğiz. Magnezyum kesiliyor son ayda onu da doktorunuz söyler bende şıan devam ediyorum pzt soracağım doktora

Kızlar benim gibi 2. Ye hamile olanlarda ya bana bi şey olursa kızım ne yapar gibi bi korku var mı arada çok daralıyorum özellikle corona durumu beni iki kat mahvetti
Oluyor bende de ama hemen kafamı dağıtıyorum çünkü o duygu ile baş etmek çok zor

Kızlar benim gibi 2. Ye hamile olanlarda ya bana bi şey olursa kızım ne yapar gibi bi korku var mı arada çok daralıyorum özellikle corona durumu beni iki kat mahvetti
Malesef bendede oluyor . Sonra kafamı dağıtmaya çalışıyorum

Vitaminleri kesmeyin doğumdan sınra magnezyum vitaminler ve Demir ilacına 6 ay devam edeceğiz. Magnezyum kesiliyor son ayda onu da doktorunuz söyler bende şıan devam ediyorum pzt soracağım doktora
Benim vitaminim osteocare kalsiyum magnezyum çinko ve d vitamini bir arada. bilemedim.

Valla benimki 35 haftada girdi dedi .
Maşallah. Sanki benim de nefes alma zorluğum azaldı ve bebeğin tekmelerini göğüs altında değil de artık daha aşağıda hissediyorum. İnşallah inmiştir gittiğimde soracağım doktora.
İlk çocuğumda 39. Haftada girmişti belli olmuyor
İnsin de 39 da iyi.

Benimki öyle dedi bende şaşırdım. Doğum zmanda söyledi 37 38 haftalar gelir dedi

Ikisi de vardir Almanyada. Hangisi olursa olsun dogum sonrasi sade nescafe icilmeliymis bol bol bi de bol su. Bunlari icince hic bas agrisi olmuyomus. Ablam da sezeryan olmustu hic bas agrisi fln olmadi masalah. Ins bizde de olmaz

Kızlar acil birşey sorucam sizlere nefesim bana yetmiyor bazen nefesim bile kesiliyor sizede oldumu böyle bir durum?
Uygulamalarda nefes darligi olabilir yaziyor hep. Benim ilk aylarda geceleri oluyodu. Doktor normal demisti. Simdi daha normal gibi sanki ama biraz takip et gecmezse acile git istersen baska bisi de olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…