Kız sen sorunca acaba yanlış mı hatırlıyorum dedim ultrason kağıdına baktımInşAllah canım yaşuan seninkinin kilosu ne kadar
Bende idrarımı kaciriyirum yaBen evdeyim ona rağmen çok zorlanıyorum. Sürekli çamaşır değiştiriyorum. Bazen o kadar yoğun oluyor ki pijamalarıma kadar geçiyor.
Masalalh canımÇok şükür herşey yolunda dedi haftası ile uyumlu dedi, kontroller artık haftalık olacak haftaya çarşamba bir dahaki kontrol, nst’de sancı çıkmadı, hareketler, kalp atışı iyi çıktı çok şükür Rabbime, 2 kilo 958 gr, 43 cm olmuş küçük hanım
MaşallahKızlaar biz de bugün doktor kontrolünden geldik, 2300 gr 45 cm olmuş, nst de sancı falan çıkmadı çok şükür normal doğum için bi sorun yok gibi görünüyo ama çatı muayenesini yaptıktan sonra karar vericez dedi 20 gün sonra çağırdı sonra haftada bir olucakmış kontroller
Olur ya benim bebiş 6 günde 200 Gr aldı inşallah bebeğin kilo almıştır canımKız sen sorunca acaba yanlış mı hatırlıyorum dedim ultrason kağıdına baktımgeçen hafta 2500 e yakınmış çocuk iki gün sonra kontrolüm var 2750 civarı olur sanıyorum
Ay sorma sen oyle sorunca bi kendimi sorguladimValla ben boşuna dert ediyormuşum bi fincanı . Sen maşallah
MasallahKız sen sorunca acaba yanlış mı hatırlıyorum dedim ultrason kağıdına baktımgeçen hafta 2500 e yakınmış çocuk iki gün sonra kontrolüm var 2750 civarı olur sanıyorum
Yarasınafiyet olsun
Valla canım ben hiç dikkat etmiyorum ne yalan söylimYa doktora seker olcum sonuclarimi soylemek icin aradim.
1 saat sonra genel olarak 140 alti cikiyor.
Olcum yapcagim zamanlar evet biraz daha dikkat ediyorum yalan degil.
Doktor bu sekilde devam et max 1 ay kaldi. Insulin kullanmadan bitiricez gibi duruyor dedi.
Ben arada kacamak yapiyorum ama genel olarak dikkat etsem de herzaman kisitlayamiyorum kendimi. Boyle diyince de hem suclu hissediyorum hem kapana sıkısmıs gibi yaptiklarimdan pismanlik duyup yine de yemek istiyorum
Pamuk mantar ve enfeksiyonu daha da artırıyor haberiniz olsun .İnşallah canım . Hayır bir de o kadar rahatsız edici ki bence, iş yerinde çok zorlanıyorum. Sürekli pamuk koyup ikidebir onu değiştiriyorum napayım
Yaa öyle mi ama ne yapabilirim bilmiyorum. Çalışıyorum ve o şekilde durması mümkün değil, dk başı değiştirsem kafi gelmez sürekli oluyor akıntım çünkü gün boyu oturur veya ayakta olduğum içinPamuk mantar ve enfeksiyonu daha da artırıyor haberiniz olsun .
Bu iki gündür benim de oluyorKızlar benim vajinamda acı ağırı gibi birşey oluyor arada sırada? Sizede oluyor mu? Yatarken bile oluyor? Vajinam çok acıyor
Amin canım inşaAllahMasalalh canımçok şükür herşey Yolunda
MaşallahRabbim bebeklerinize sağlık şifa versin insalalh zamanda gelirler minnoşlar
Haftaya kontrolüm var gidince sorucam canım...Bu iki gündür benim de oluyorbaskıdan oluyor canım normal diye düşünüyorum. Özellikle çok yürüdüğumde , merdiven çıktığımda falan oluyor
Epidural ve spinali daha cok oneriyor doktorlar. Ilk bir saat icinde bebekle ten temasi emzirme denemesi yapmak gerekiyo. Genel anesteziden cikmasi daha zor oluyomus cnm. Nasil rahat etceksen oyle olsun cnmCanım Almanya'da 4 gün kalınıyor bugün doktorumla konuştum bana dedi depend i pedi bebek maması bebek bezini bebek kıyafetLerini hepsini hastane veriyot kullanıcam sonra kullandiklarimi onlar alır tekrar kaynatıp yıkar başka bebeklere kullandirtirlar ,hastaneden çıkınca bebeğime kendi aldigim elbiseleri giydircem buranın sistemi de güzelbelesten depend külotlu bez kullanıcam oğlum ıslak mendil bebek bezlerini kullanacak gerekirse hazır mama da vericjler çıkışım yapılınca bebeğimin bir takım kiyafetini battaniyesini goturcrm kullanıcam , sezeryrn 4 gündür normal doğum 2 gunmus , koronadan dolayı eşim sadece ameliyat günü gelecek odada bekleyecek ben çıkana kadar hergun 1 saat izini olacak yaninma gelmek için bende 4 günlük sadece kendime kıyafet pijama takımı iç çamaşır götürürm telefonum sarzini terlik götürürüm bir tskim bebeğin elbisessiNi battaniyesini pusetini götürürüm Allah'tan yüküm fazla olmayacak biberonu emziği pompami göğüs pedi mi de götürürüm benim için de iyi olur 4 gün kalmak toparlanirim kararsızım narkoz konusunda
Sizce kizlar belden aşağı mi epidural mu olsun yoksa tüm vücut yatayım mi nazkozda
Korkuyorum epidural yapmaktan zaten belim hassas çok ağrıyor birde iğneyi ordan vurarsam kalıcı ağrı yapar mı kaç gün ağrır bilmiyorum .doktorum da onu öneriyor bebek için iyi olur diobense hem hissetmeden yasayacsklarimdan korkuyorum hemde sonrası kaç gün ağrı yapar ondan korkuyorum en iyisi tamamen genel anestezi alayım yatıp kalkayim
Sizce epidural kötü mü yapan var mı hiç aranizda
Benim doktorum gunde 2 fincan turk kahvesi icebilirsin demisti. Kagan kocatepe de icebilirsiniz diyo. Ben hergun olmasa da haftada 4 gun fln bi fincan iciom cnmKızlar üstümde aşırı yorgunluk var .ve bir sürü iş beni bekliyor bi tane türk kahvesi içsem zararı olurmu
Bende de oluyor. Vajinan sizliyo gibi bisi oluyor. Bebegin hareketleri de canimi acitiyor artik. Kendimi cok ii hissetmiyorum yorgun oluyorum genel olarakKızlar benim vajinamda acı ağırı gibi birşey oluyor arada sırada? Sizede oluyor mu? Yatarken bile oluyor? Vajinam çok acıyor
Evet evet benim de öyle. Bir şey koymasam benim de geçer muhakkak o yüzden koyuyorum ben de. Tek umudum gebelikten sonra geçmesi
Ortalama 200-250 alıyor aynen çok şükürOlur ya benim bebiş 6 günde 200 Gr aldı inşallah bebeğin kilo almıştır canım
Haftada 200 gramsa bizimki 3800 doğarOrtalama 200-250 alıyor aynen çok şükür
Benim de bir haftada 200 almış , standardı bu mu acaba:)Haftada 200 gramsa bizimki 3800 doğar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?