2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ben evdeyim ona rağmen çok zorlanıyorum. Sürekli çamaşır değiştiriyorum. Bazen o kadar yoğun oluyor ki pijamalarıma kadar geçiyor.
Bende idrarımı kaciriyirum ya tuvalete gidiyorum daha kilodu indirmeden refleks mi ne bir kaç damla gelmese sasasim bende hergun çamaşır değiştiririm önünde peçete koyuyorum damlarsa çamaşıra gelmesin öde gelsin diye , birde bu son haftalar bebek büyüyor ağırlık baskı yapıyordu diye benim de akıntılar yoğunlaştı kokuyor idrar akinti birde beyaz kremsi normalmiş gebelikten dolayı son haftalar diye

Masalalh canım çok şükür herşey Yolunda
Maşallah Rabbim bebeklerinize sağlık şifa versin insalalh zamanda gelirler minnoşlar

Kız sen sorunca acaba yanlış mı hatırlıyorum dedim ultrason kağıdına baktım geçen hafta 2500 e yakınmış çocuk iki gün sonra kontrolüm var 2750 civarı olur sanıyorum
Olur ya benim bebiş 6 günde 200 Gr aldı inşallah bebeğin kilo almıştır canım

Kızlar benim vajinamda acı ağırı gibi birşey oluyor arada sırada? Sizede oluyor mu? Yatarken bile oluyor? Vajinam çok acıyor

Ya doktora seker olcum sonuclarimi soylemek icin aradim.
1 saat sonra genel olarak 140 alti cikiyor.
Olcum yapcagim zamanlar evet biraz daha dikkat ediyorum yalan degil.
Doktor bu sekilde devam et max 1 ay kaldi. Insulin kullanmadan bitiricez gibi duruyor dedi.
Ben arada kacamak yapiyorum ama genel olarak dikkat etsem de herzaman kisitlayamiyorum kendimi. Boyle diyince de hem suclu hissediyorum hem kapana sıkısmıs gibi yaptiklarimdan pismanlik duyup yine de yemek istiyorum

Valla canım ben hiç dikkat etmiyorum ne yalan söylim beceremiyorum bi yerden illaki patlak oluyo kendime söz veriyom ama gözüm durmuyo ye ye diyo

Pamuk mantar ve enfeksiyonu daha da artırıyor haberiniz olsun .
Yaa öyle mi ama ne yapabilirim bilmiyorum. Çalışıyorum ve o şekilde durması mümkün değil, dk başı değiştirsem kafi gelmez sürekli oluyor akıntım çünkü gün boyu oturur veya ayakta olduğum için

Kızlar benim vajinamda acı ağırı gibi birşey oluyor arada sırada? Sizede oluyor mu? Yatarken bile oluyor? Vajinam çok acıyor
Bu iki gündür benim de oluyor baskıdan oluyor canım normal diye düşünüyorum. Özellikle çok yürüdüğumde , merdiven çıktığımda falan oluyor

Epidural ve spinali daha cok oneriyor doktorlar. Ilk bir saat icinde bebekle ten temasi emzirme denemesi yapmak gerekiyo. Genel anesteziden cikmasi daha zor oluyomus cnm. Nasil rahat etceksen oyle olsun cnm
Kızlar üstümde aşırı yorgunluk var .ve bir sürü iş beni bekliyor bi tane türk kahvesi içsem zararı olurmu
Benim doktorum gunde 2 fincan turk kahvesi icebilirsin demisti. Kagan kocatepe de icebilirsiniz diyo. Ben hergun olmasa da haftada 4 gun fln bi fincan iciom cnm
Bende de oluyor. Vajinan sizliyo gibi bisi oluyor. Bebegin hareketleri de canimi acitiyor artik. Kendimi cok ii hissetmiyorum yorgun oluyorum genel olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…