2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ahh stres Herşeyin temeli evet kendi huzurumuzu korumaya çalışacağız artık. Amin inşallah sağlıkla alırız yavrularımızı bol su içiyorum sıvı tüketiyorum inşallah atlatırız

Ben epidural olacaktım. Parasınıda ödedim yattım. Sonra sağolsun bir ebe kız geldi yanıma beni hazırlamaya. Dedi ki spinal daha iyi epiduralin etkisi daha fazla boşuna fark ödeme paranızı geri alın spinale karar verdik diyin dedi. İnan sorsan aradaki fark ne diye bilmiyorum. İçimden bir ses o an güven dedi güvendim. Hiçbir sıkıntıda yaşamadım. Ben sezeryan olursam bile tam uyumam diye söylüyordum hep zaten öylede kısmet oldu. Hissetmekten aşırı korktum ama çok şükür rahat geçirdim.

Canım spinal nasıl birşey epidural gibi belden iğne mi yapılıyor

Bende hep video izlerim özeniyorum epidural olsun yapacam yldiyordum şimdide stres ysoiyorum ya belim kalıcı ağrır ise ben anlamadım epidural ve spinal arasındaki fark ne

Günlük ped kullanın. Sık sık değiştirin onu da. Bende pamukla temiz ve hijyen olduğunu düşünüyordum ancak gebelik öncesi bitmeyen mantarla uğraştım anlam veremiyordum. En sonunda pamuğun enfeksiyonu tetiklediği öğrendim. Kullanmayi biraktim. Günlük ped de kullanamiyorsaniz Kağıt havlu dahi pamuktan daha iyi .

Reactions: The
İyi gelir insalalh neyse Nişann işi de yırttın gittin aman gitme kimse seni düşünmüyor bu hamile halinle nasıl o uzun yolu cekecen kocişin le otur evinde keyif yap gerçekten kocan gitmezmi kardeşinin nisanins
Aynen öyle evim evim güzel evim ya

Çok aceleye getirdikleri için kızıyor eşim. Acelesi ne, yaşı da küçük (20) diyor. Zamanında araştırmış, pek iyi şeyler duymadım diyor. Çocukta buna küfür filan etmiş zamanında, biraz da onun kinini güdüyor galiba birde benim doğum zamanına gelince benim çocuğum olacak, nişan meselesi düşünemem diyor. Bizde memlekete gitmeyeceğimiz için o da yüksek ihtimal beni bırakıp gitmez diye düşünüyorum. annem olacak yanımda, ben asla gitme demem de, gitmeyecek galiba.

Eşinde arada kalıyor onun içinde çok zor bir karar bir yandan eşi hsmile çocuk doğabilir yada lalah korusun eşin olmasa sancı gelse yaninda olamacsk
Bir yandan kız kardeşi millet diyecek abisi niye yok kv gil de arkandan söylenecek karısı yaptı diyebiricik kardeşinin nisanins gelemedi oğlum diye söylenir ortalığı karistirir aynen sen hiç deme gitme gitme diye direnme belki sana belli etmiyirdur belki istiyordur eşin ama seni düşünüyordur oyuzdn birşey yapamıyordu r eli kolu bağlanmıştır eğer annen gelecekse gitsin 2gunlugine yalnız birskmasin onlari ama biryandan da o enişte adayı da çok terbiyesizlik yapmış eşinde haklı yani
Eşin gitmese damadın hoşuna gider mi seviyor mu eşini yoksa oda mi eşine kıl olmuş bunlsri iyi düşünsün taşınsin karar versin niyeti yoksa gitmeue otursun evinde düğünde gitmek kısmet olur ins

O zaman 39da doğsa 3.5 olacak benim bebiş nasipse, çok ideal yeter fazlasında gözüm yok
Çok iyi kız kardeşim iki bebek doğurdu birisini 2800 birisini 3300 ikisinide çok rahat doğurdu. Bende 3.5 olsa çok iyi ama hic sanmiyorum aşırı ıstahim açık durumda

Zaten kv diyor bu gün. Oğlum da gelecek diye çok hevesliydi, gelemicek ya üzülmüştür diyor. O an ne dedim hatırlamıyorum, sonra düşününce aklıma geldi. Sanki ben bilerek gönderemiyorum. Kp diyormuş işte bize küstüler de ondan mı gelmiyorlar ya gerçekten öyle diyor, ya da kv uyduruyor bilemiyorum. Nasılsın sen diyor kayınvalide, hastayım grip oldum diyorum. Hmm diyor, sonra babanda böyle böyle dedi diyor. Tek derdi nişan gibi. Sözde ben kızından da üstünüm, gelini değil kızıyım, torunu için ölür biter ama sorduğu yok hiç.

Hep öyle olur zaten benimkide der kızlarımdan ayırt etmem haytta arayıp demezki kızım hamilelik nasıl geçiyor ne zaman doğurcan bebek nasıl demez . Ya boşver takma umursama eşinde günü birlik gitsin gelsin 1 gecede idare edersin

Bu erkeklerede bakma hiç güven olmaz . Bir gün gelir ben der senin için kardesimin nişanina gitmedim der yüzüne vurur . Kendisi naparsa yapsın sen hiç yorum yapma

Merhaba spinalde daha hızlı uyuşma var ve omuriliğe giriliyor ama spinalde uyuşma süresi uzuyor fakat ilaç tam omurilik içine değilde dış sıvıya veriliyor ve baş ağrısı gibi sorunlar çok yoğun olmuyor diye bende dinledim açıkçası ben ilk sezeryanımı spinal yaptırmıştım ama bunu epidural yapıcam çünkü eve geldiğimde baş ağrım ve bel tutulmam olmuştu birde epiduralde katetral takılı kalıyor sizde , omuzdan bir aparat veriyorlar ağrı oldukça ona basıyorsunuz kalçadan iğne olmaya gerek kalmıyor konforlu geldi bu arada yarın randevum var sezeryan tarihimi verir diye düşünüyorum inşaAllah her şey yolundadır , bende eylül annelerine bakıyorum bazen

Ya bak goruyon mu daha neler neler derler bunlar kocan istemiyosa kendi deidm gitmek istemiyorum diye susarsa sen suçlanıyon herkes senden bilir hep senin canın sıkılır kocan konuşsun

O zaman ben spinal i düşünmeyim baş agrisi yapıyorsa kötü bende epidural düşünim soylecem epidural tabi onlar hangisini önerecek bilemiyorum sedece dedikleir belden iğne yapalım ama adı ne onun bilmiyorum hangisini kastetti ise

Canım spinal nasıl birşey epidural gibi belden iğne mi yapılıyor
Ewt ikisi de belden yapiliyor. Epiduralde omuriligin zarinin icine girmeden yapiliyor spinalde zarin icine veriliyor ilac. Ikisi de iiymis kagan kocatepeye gore. Spinalde igneyi yapiyor cekiyor. Epiduralde orda birakiyo katedral. Agri oldukca ordan ilac ekleyebiliyolar dogun sonrasinda da. Spinal tek seferde ama daha etkili uyusturuyomus. Bazi anestezi uzmanlari kombine yapiyomus ikisini birden. Bence bu secimi anestezi uzmanina birakmak lazim. Bizim tibbi bilgimiz bu secimi yapcak kadar olamaz. Anestesi uzmani hangisinde daha ii oldugunu dusunuyosa onu yapsin diye dusunuyom ben.

Canım pamuk olmasada yumuşak bi bez kullanabilirsin ben öyle yapıyorum çok iyi oluyor tabi değiştirerek sürekli

Reactions: The
Bu erkeklerede bakma hiç güven olmaz . Bir gün gelir ben der senin için kardesimin nişanina gitmedim der yüzüne vurur . Kendisi naparsa yapsın sen hiç yorum yapma
Aynen gıcıklık yaparlar en kocuk laf yediler mi aileden hemen eşlerine saldırırlar senin yuzunden oldu senin yüzünden gitmedim der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…