Kız bence ilk çocuk nasıl deneyecekO zaman normal doğumu hiç denemedin öyle mi ? Direk sezeryan mi istiyorsun canım
26.haftadan beri doğum pozisyonuna dönmüş durumda benim bebek. Ben de aynısını sordum doktora normal artık dönmesi demişti. Dönmemesi sıkıntı zaten.Kızlar dün doktor bana doğum pozisyonuna dönmüş dedi daha 32+2 yim o an sormayı unuttum ama erken doğum belirtisi mi yoksa normal mi
Benim de ilk gebeliğim normal doğumdan çok korkuyorum. Direk sezeryan istiyorum. Allahım nolur hasbelkader normal doğum yapmayayımKız bence ilk çocuk nasıl deneyecekkızı kalpten goturcez ikimizde
Canim o kadar farklıyız ki yani şaşırdım bu kadar sezeryan istemene ama bu işin doğrusu yanlısı yok , hakkında hayırlısı olsun canım :)Benim de ilk gebeliğim normal doğumdan çok korkuyorum. Direk sezeryan istiyorum. Allahım nolur hasbelkader normal doğum yapmayayımhatta komple uyutulmayı düşünüyordum ama son günlerde epidural sezeryanı da düşünmeye başladım. Sadece ameliyathane ortamına dayanabilir miyim bilmiyorum o an ki psikolojimle. Kesecekler bunu görmesen de biliyor olacaksın o an ne bileyim korkuyorum çok
İlk ismi annemin adi ikinci ismi aslıŞükür csnimy hep iyi olun insalalhbu güzel güçlü kizin adı ne
Ne güzelİlk ismi annemin adi ikinci ismi aslı
Amin cümlemizin hakkında hayırlısı olsunCanim o kadar farklıyız ki yani şaşırdım bu kadar sezeryan istemene ama bu işin doğrusu yanlısı yok , hakkında hayırlısı olsun canım :)
Ahh işte toplumdaki kadınların çoğunun yaptığı şey bu. Ben çok acı çektim, aman sende şöyle acı çekeceksin, böyle mahvolacaksın diye anlatmaları. Halbuki acılı birşey olduğundan bahset, ama bir yandan da cesaret ver ne olacak ki sanki. Ben acı çektim doğurdum, sende acı çek der gibi ballandıra ballandıra şöyle zor böyle kötü diye anlatanlara çok kızıyorum ya.Amin cümlemizin hakkında hayırlısı olsunyıllarca annemin abimi doğum hikayesini dinledim 24 saat sancı.. Ve kim normal doğum yapsa arkadaşlarımdan öyle anlattılar ki yüzlerini buruşturup acı çeke çeke mimiklerle filan.. Ben de acayip bir normal doğum korkusu oluştu. Üstelik uyuşturmadan kesi atmalarını saymıyorum bile beni bunlar soğuttu
Maalesef ki öyle bir tane kadın tanımadım cesaret veren benimki kolaydı diyen.. Şimdi bunları duydukça bir çok kadın benim gibi korkuyla bakıyor normal doğuma. En son arkadaşım diyordu ki doğumumda kelimei Şahadet getirdim bir ara öleceğim sandım. Ben bunları duyunca nasıl cesaret edeyimAhh işte toplumdaki kadınların çoğunun yaptığı şey bu. Ben çok acı çektim, aman sende şöyle acı çekeceksin, böyle mahvolacaksın diye anlatmaları. Halbuki acılı birşey olduğundan bahset, ama bir yandan da cesaret ver ne olacak ki sanki. Ben acı çektim doğurdum, sende acı çek der gibi ballandıra ballandıra şöyle zor böyle kötü diye anlatanlara çok kızıyorum ya.
Bende o pisikoloji yi düşünüyorum önümde tamam çarşaf olacak duyacam herşeyi bellki itip sctikslrini ağrısız da hissedebilirim en korktuğum şey kalbim buna nasıl dayancsk korkudan kalbim güm güm atacak tansiyon düşmese iyiBenim de ilk gebeliğim normal doğumdan çok korkuyorum. Direk sezeryan istiyorum. Allahım nolur hasbelkader normal doğum yapmayayımhatta komple uyutulmayı düşünüyordum ama son günlerde epidural sezeryanı da düşünmeye başladım. Sadece ameliyathane ortamına dayanabilir miyim bilmiyorum o an ki psikolojimle. Kesecekler bunu görmesen de biliyor olacaksın o an ne bileyim korkuyorum çok
Ben şey okumuştum canım. Beyin yaşanan her acıyı kaydedermiş ama bir tek normal doğumda yaşanan acıyı kaydetmiyormuş. İkinci üçüncü doğumlar için vücut korkmasın diye beyin o acıyı kayıt altına almıyormuş. Ve zaten dayanılmayacak bir acı olsa, inan dayanamaz ve kimse normal doğum yapamazdı. Dayanılmayacak acı ile karşılaşınca insan zaten bayılır ki. Ben doğumda bayılan kadın hiç duymadım mesela. Mutlaka acılı bir süreçtir ama, sancılar bile aralıklarla geliyormuş. Sancı gelmeyen aralarda nefeslenip dinleniyor vücut mesela, sonra yine sancı geliyor. Aslında normal doğumda vücut sancı aralarında dinlenmek, yeniden güç toplamak için vakit veriyor.Maalesef ki öyle bir tane kadın tanımadım cesaret veren benimki kolaydı diyen.. Şimdi bunları duydukça bir çok kadın benim gibi korkuyla bakıyor normal doğuma. En son arkadaşım diyordu ki doğumumda kelimei Şahadet getirdim bir ara öleceğim sandım. Ben bunları duyunca nasıl cesaret edeyim
Sizin bebeğiniz de adıyla yasasin,devrim ismi çok güzel. Ben isim konusunda kimseyi karistirmadim. Benim ve eşimin dışında kimsenin çocuğum üzerinde hiçbir hakkı yok eşim de sagolsun kırmadı beni. Annemle de birbirlerini çok severlerdi.adiyla büyüsün yavrularimizNe güzelaslı da çok güzel adı gibi güzle bahtı açık olsun inşallah annemde hep isterdi kızlarından biri onun adını koysun kardeşim temmuzda ilk çocuğunu doğurdu kızdı dddi adimi koy ama o kocasi ve ailesi birşey der diye koymadi bende dddim anneme kısmet olursa ben koyarım ama annem de bu erkek torundA dedi adını devrim koyin eğer damadım koymada benle konuşmasın dedi eşimle konuştum oda kırmadı tamam ddid. Ama kv bilmiyor bilse patlar çünkü kv murat olsun istiyordu eşim de ailede çok murat var diye istemedi kv duyunca annemin istediğini bozulacak zaten kusler 3 haftadır konuşmuyorlar beni de arayıp sormuyorlar giciklar patlasinlar inşallah ismi annem koyduğunu duyunca görümceyr dedik çünkü o hemen yetiştirir annesine
Oyy cok guzelmiş aldıkların canımmİnşallah canım tekrarlamaz bebektir ya bence
Kız güzel de ben hiç burda görmedim Türkiye'deki gibi 5li 10 li hastsne çıkışı ben sadece onlardan isteidm iki takım deidm kuzen yazın tatile oraya geldi ya kendi ile getirsin diye o da pisliklik yaptı Mersin'e gitmedi memleketine gitti öyle olunca da kv gil kargo ile yollamk zorunda kaldı zaten deidler göndermişken onu bunu da alak diye hiç birşey almadılar eşim de gorumce yi sradi niye böyle yaptınız niye onu bunu almadınız diye o da bahane ediyor siparişler geç gelir sizi fazla bekletmeym dedim o yüzden bunları gördüm çarşı da aldım dedizaten birşey istemem bundan sonra
Olur ya bir ara eşim de belden aşağı ameliyat oldu uyuşturdular o yüzden hep Nescafe içti ki uyuşma gecsiny hemen yürüsün diye
Evet canım burda kaliteli Lee ucuzlarda var bugün ucuz uygun aldım mesela 6 takım herpsi 4 euro du takımlar ne bil kendileri yalakalık yapmak isteid onu bunu alicaz deid bir b.. almadılar 2takim tek almışlardı battaniye zıbın
Cani cehennme hepsinin aldım bugin canım 6 tskim yeni doğan ve 2 aylıkları da aldım bilmiyorum çok küçük almak istemedim dedim belki bebek büyük tombiş olursa diye bu kadar aldım eksik olursa dofumdan sonra büyüdükçe büyüklerini alırım
Bunları aldım 4 euro takımlar evde bir sürü tulum uzun sıfır kollu var birde geçen gün de tulum almıştım yeter sadece uzun kollu zıbın çıtçıtlı atlet alırım o eksik birkaç tane sonra alırım obur doğsan da unisek renkler var oğlumda kullanır onlsri
Canım nolur gönlünü ferah tutBenim de ilk gebeliğim normal doğumdan çok korkuyorum. Direk sezeryan istiyorum. Allahım nolur hasbelkader normal doğum yapmayayımhatta komple uyutulmayı düşünüyordum ama son günlerde epidural sezeryanı da düşünmeye başladım. Sadece ameliyathane ortamına dayanabilir miyim bilmiyorum o an ki psikolojimle. Kesecekler bunu görmesen de biliyor olacaksın o an ne bileyim korkuyorum çok
Maalesef ki öyle bir tane kadın tanımadım cesaret veren benimki kolaydı diyen.. Şimdi bunları duydukça bir çok kadın benim gibi korkuyla bakıyor normal doğuma. En son arkadaşım diyordu ki doğumumda kelimei Şahadet getirdim bir ara öleceğim sandım. Ben bunları duyunca nasıl cesaret edeyim
Çok teşekkürler canımOyy cok guzelmiş aldıkların canımm
Canım nolur gönlünü ferah tut
Şimdi sık sık eylul annelerını de okuyorm müthiş bir suni sancı korkusu almıs basını gidiyo
Oğlumu 6 yıl önce 36. Haftada baslayan sancı ve 2 cm acılmayla dogumu engellemememize ragmen 42. Hafta da nişanımın gelmesi ve gunuöun dolmasıyla suni sancı niyetiyle yatısım yapıldı ve suni sancı aldım 10 saate yakın evet sancı sonucunda ama dayanılmayacak bısey değil inan kaldı ki nasıl kötü anlatıyolar bılmıyorum yahu anne oluyosn bebiş orda ben burdayım dıyovuruyotekmelıyo her sancıda yaklastıgını hıssedıyosun Sonrasnda acılmam ilerlemedı bn doguma yakın bı zamana kadar progestan kullanmstm rahım kendını bırakmadı anıden sezaryene döndü valla o da bı o kadar keyıflıydı bı iğne yaptılar ne sancı kaldı ne acı 5 dakıka gecmedı oğlusum aglıyodu dedım elhamdulıllahh bu kadar mıydı bu iş hocamm hala cok güzel hatrlarım o günü sancı aralarında salya sümük aglamıs olmama ragmen çok guzel doğumlarımız olsn inşaAllah
Canım malesef bizde değilde bu eşimin silesi maydanoz olmasa ölürler ilk çocuğuma dedesi koydu ikinciyi ben koydum 3. Cide eşim dedi ben koyim tamam dedim annem illa istedi benim isteğim olsun eşim de kırmadı isim yaptıSizin bebeğiniz de adıyla yasasin,devrim ismi çok güzel. Ben isim konusunda kimseyi karistirmadim. Benim ve eşimin dışında kimsenin çocuğum üzerinde hiçbir hakkı yok eşim de sagolsun kırmadı beni. Annemle de birbirlerini çok severlerdi.adiyla büyüsün yavrularimiz
Kim bayılır ki normal doğum daBen şey okumuştum canım. Beyin yaşanan her acıyı kaydedermiş ama bir tek normal doğumda yaşanan acıyı kaydetmiyormuş. İkinci üçüncü doğumlar için vücut korkmasın diye beyin o acıyı kayıt altına almıyormuş. Ve zaten dayanılmayacak bir acı olsa, inan dayanamaz ve kimse normal doğum yapamazdı. Dayanılmayacak acı ile karşılaşınca insan zaten bayılır ki. Ben doğumda bayılan kadın hiç duymadım mesela. Mutlaka acılı bir süreçtir ama, sancılar bile aralıklarla geliyormuş. Sancı gelmeyen aralarda nefeslenip dinleniyor vücut mesela, sonra yine sancı geliyor. Aslında normal doğumda vücut sancı aralarında dinlenmek, yeniden güç toplamak için vakit veriyor.
Hakkında hayırlısı olsun canım benim. İnşallah korkuların biter ve Rabbim sana öyle kolay bir doğum nasip eder ki sen bile şaşırırsın
Düşük şeker düşük tansiyon problemim var ben bile bayılmadımKim bayılır ki normal doğum dahele sor vaktin olur mu numara da yapsan o sancılar seni bırakmaz yemezler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?