2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Canım o bir süreç gerçekten bazı dönemler mümkün değil bişey yemiyorlar. 2 senedir 24 kiloyu görmeye çalıştık yok yemiyor. Şu 3 ayda 1.5 kilo birden almış. sonra yeme desen de yiyecek benim oğlum 7 yaşında şu an durmuyor sürekli yemek derdinde. Sağlığı yerindeyse hiç kafana takma nasıl olsa ilerde alacak kiloları.

Ay canım cvp verdim yukarıda cevapla demeyi unutmuşum

Canım bu yıllardır çekiyoruz bu sorunu kızım 6 yaşında sabah kahvaltisini okulda yapıyor beslenmeyi yemiyor sadece ekmek arası salamlı peynirli ekmeği yiyor yanına koyduğum meyve sebzeyi yemiyor eve getiriyor sizde öğlen yemeği de veriyorlar gergin soruyorum ne yedin diye hiç birşey dio eşim e dedim kızı olula bırakınca öğretmeni ile konuş yemek yiyor mu diye baksın üstünde dursun diye bizim kızda sebze olarak sadece patates yer dger sebzeleri yemez meyve desien hepsini yemekz karpuz elma yer k tavuk balık yer makarna bulgur pilav çorba yer içer ama sebze yemiyor verdik mi zorla kusuyor sonrası gelde çıldırma aç bırakıyoruz onu bunu sevdiği şeyleri almıyoruz yapmıyoruz ona dert değil ki keyfi yeirnde zorla sebzeli ye.ek veriyor Z kusuyor zehir ediyor sofrayı bize kavga ediyoruz o yüzden artık anne baba olarak bıktık sebze konusunda zorlamıyoz ne yapıyorsa yapsın 10 yaşına kadar da böyle yapsa gerçekten bu sefer ben kafayı yerim aç birakirim sabah öğle akşam inşallah duzuelir bizim gibi iştahlı olur daha 17 kg 6 yaşında
Düşük şeker düşük tansiyon problemim var ben bile bayılmadım doğumdan sonra fenalaştım orası ayrı ama bi an önce tansiyonum şekerim toparlansın da yavrucuğumu emzireyim istiyordum
Demi canım bırakır mı sancilar seni bende bir ara bayılmak istedim dddim belki acırlar sezeryrn yaparlar malesef olmadı sancilsr bırakmadı iki sn gözümü kapatın
Çok iy yapiyorsun canım hiç düşünme duyma boşver araştırma ama bak son hafta kala strese girip googl i araştırma ha sabret herkesin ki aynı değil sonucta iyi güzel yanını da dusunmek lazım ben 11 saat kadar doğumhane de durdum yavaş yavaş sancılar arttı su patlamadı doktor patlattı çatala çıkınca 5 dk da çıktı bir iki sağ sol dan bastırıldı ikindim çok güzeldi bende şaşırdım insalalh hepinizin ki de boyle cabuk çıkar uslu olurlar bebekler

Çok zorlaniyorum ama canım kaşığı bile almiyo eline zorla peşinden tabakla dolanıyorum. Sende boylemiydin sevdiyi hiç bir şey yok anne şunu yap bunu yap dese keşke bu durum gerçketen beni hem üzüyo hem yoruyor

Valla canım sizin durumda çok zor . Benim ben ne versem yer ama asla kendi biisy istemez zorla yedirirsem yiyo ama böyle gercekten yoruluyom akşam yemeği 2 saat basında bekliyorum elimde kaşıkla bıkkinlik geldi şeytan diyo aç bırak ama vicdan el vermiyo 2 gün ac kalsa 3 gün bi bakiyom hemen hasta olmuş. Şurubu falan olsa diyom keşke bir kaşık içip yemek yemek diye pesimde dolansa

Canim ben 8 gun önce spinal sezeryan oldum. Doğumun böyle olduğunu bilsem bi kac çocuk daha yaparim. Benimki çok kolay oldu ama hamilelik surecim sorunluydu. Sezeryandan korkma. Kendini üşütme yeter.

Senin ki yine iyi bizim ki hem yemez hemde sofrada en son kalkar hergin tartışırız ye ye diye bıktık korkuyirum kardeşleri ona bakıp aynı olacak diye bende yoruluyorum eşimle ben ona bakıyoruz gözümüz tabağında yavaş yavaş yer iştahsız bizi kandırmaya çalışıyor doydum diye uykum geliyor İDO yememek için zaten hasta oldu mü da 2 hafta oksurur durur iyileşmez vitamizsiz ya bağışıklığı zayif

Doktora gotürdümmü ben kaç kez götürdüm bana aç bırak diyo ya zaten ac birakiyorumz daha napum dedim . Ya bize gelen çocuklar oluyo onların istahini goruyom benimkide kaciyo

Doktora gotürdümmü ben kaç kez götürdüm bana aç bırak diyo ya zaten ac birakiyorumz daha napum dedim . Ya bize gelen çocuklar oluyo onların istahini goruyom benimkide kaciyo
Götürdüm canım normal dio sevfigi şeyleri yapın verin dio , aç bırakın demiyor kilosu iyi ideal yaşına göre kötü değil zamanla düzelir dio hiç vitamin de vermiyorlsr kaç defa iştah ilacı istedim yok vermiyorlsr diolsr çocuk iyi sağlıklı gerek yok fazla kilo ya sanki benim derdim kilo anlamıyorlar ebeveynler i neler çekiyoruz

Beni de sezeryan tedirgin ediyor mesela ama sezeryan olursam da güzel tecrübeleri aklıma getirmeye çalışıyorum sağlık olsun ya. Bebeklerimiz iyi olsun da nasıl gelirlerse gelsinler
Kim bayılır ki normal doğum da hele sor vaktin olur mu numara da yapsan o sancılar seni bırakmaz yemezler
Aynen öyle kız. Millette anlatıyor ki ay ölüyordum sancıdan, ay bittim mahvoldum. E niye bişey olmadı yaşıyorsun işte demekki ölünecek bir ağrı değilmiş yani. Boşuna kadınları korkutuyorlar aman.
Canım kan değerleri normalse, sağlığı yerindeyse, kilosu yaşı ve boyuna göre uygunsa bence endişe etme. Bende çok yemek seçerdim küçükken, hâlâ seçerim. Annem ne iştah şurupları, ne yemekler yapardı yine yemezdim. Yemek de seçiyorum üstelik. Zayıfsın ye ye diye baskı yapardı herkes ama sağlığım yerindeydi. Kilom boyuma göre normaldi, minyon bir çocuktum çünkü. Sonra büyüdükçe ergenlikte iştahım açıldı. Bu sefer çok yiyorsun diye şikayet ediyordu herkes ama yine zayıftım. Zayıf derken öyle hastalık derecesinde değil. Minyon olduğum için boyuma göre kilom çok çok normaldi. Belki senin yavruşta böyledir. Yemiyor diye çok üstüne gider ısrar edersen ters tepebilir. Sağlığı yerindeyse akışına bırak bence.

Sağlığı şükür yerinde . Ama ben vermesem dahada zayıflar diye korkuyom çünkü hiç bir sekil kendi yemiyor

He aynen benimde derdim kilo değil

Belki keyifli olduğu zamanları yakalayabilirsin canım. Ya da oyun oynatarak yedirenilirsin. Hadi gel garsonculuk oynayalım, birbirimize yemek ikram edelim, onları tadalım gibi. Ya da yemek yaparken yapabileceği ufak görevler verirsen de hevesli olur belki. Sevdiği yiyecekler varsa onları çeşitli şekillerde sunabilirsin. Peynir yemiyordur mesela, köftenin içine karıştırabilirsin köfte seviyorsa. O şekilde yemediği yiyecekleri de başka yemeklerin içinde kamufle ederek verebilirsin.

Yoo niye zayıf olsun canım. Benimle aranda bir hafta yok mu ? Benim de 2 kgdi pazartesi günü . Doktor normal dedi

Yok kız vslslhi ölünecek sancı değil şükür iki defa yaşadım bunu ölmedim yaşıyorum her iki doğumu da tattım bakalım hayırlısı buymuş korkucsk birşey yok abartıyolar giciklar

Kızlar şuan kovid olan var mi aranızda. Çok mu etkiliyor haberlerde sürekli hamilelerin öldüğü soyleniyor

Haberleri izlemiyorum uzun zamandır.

Covid geçirdim bu hafta itibariyle.

İki doz sinovac olmuştum ancak antikor için yeterli süreç geçmeden hastalandım maalesef. Kendince zorlukları olsa da iki günün haricinde gayet iyi idim.

Herkeste farklı seyrediyor. Kiminde nefes darlığı, kiminde ishal, öksürük vs... Dolayısıyla net bir şey söylemek mümkün değil. Sadece korunmak ve aşılanmak en çıkar yol şu an için.

Ben hamileliğimin başından beri takviye vitamin alamadığım gibi meyve, sebze hiç bir şey yiyemiyorum. Dolayısıyla toparlanmakta güçlük çektim. Ancak zencefil, keçiboynuzu özü, udi hindi gibi gibi ürünler kullandıkça çok kişinin rahatladığını gördüm.

Bir de covid bir başka hastalığımı tetikledi, onun ilaçlarını kullanınca bir miktar daha rahatladım. Düzenli oksijen takibi yaptım(hiç düşmedi çok şükür ancak aşının etkisinin olduğunu düşünüyorum) , kan sulandırıcı iğne oldum doktor tavsiyesi ile.

Yoo niye zayıf olsun canım. Benimle aranda bir hafta yok mu ? Benim de 2 kgdi pazartesi günü . Doktor normal dedi

Aa iyi o zaman benim ki ilk baştan beri hep tombikti bu sefer aldığı kilo az geldi demek ki. Bundan sonra her hafta gidecekmiş zaten. Nstye girdim bir de bugün ilk kez.

Aa iyi o zaman benim ki ilk baştan beri hep tombikti bu sefer aldığı kilo az geldi demek ki. Bundan sonra her hafta gidecekmiş zaten. Nstye girdim bir de bugün ilk kez.
Benim de bir hafta ilerideydi canım sonra kapandı o ara. Bana da dedi ki doktor, iri bir bebek olmayacak normal kilosunda olacak , kilosu gayet iyi dedi. Bence hiç sıkıntı etme normal çünkü, doğana kadar her hafta 200 gram alıyorlarmış genelde , 3.500 falan doğuyor ki gayet ideal benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…