Kız kardeşinin yenidoğan yoğunbakım hemşiresi olması çok yardımcı olur sana eşin de destek olur. Ben açıkçası eşim bana hep uymaya çalışıp rahatlattığı için eşimi istiyorum. Fuzuli konuşmaz panik yaptırmaz -ki ben çok kolay panik yapan biriyimdir- ne yapabiliyorsa yapmaya çalışır. Ama annesi olsun annemler olsun bir şekilde herşeye muhalefet olmaya çalışıp beni hastanede strese sokabilirler. Hiçbirşeyden korkmuyorum doğumdur emzirmektir bunların doğal şeyler olduğunu bir şekilde düzene girebileceğini düşünüyorum ama lohusa depresyonundan korkuyorum hepsinin düşmanı sağlıklı doğumun sağlıklı emzirmenin... mümkün mertebe yargılayıcı söylemlerinden kaçıyorum işte
kv nin kardeşi aşı olduktan sonra fenalaştığı için birden herkese aşı olmayın demeye başladı kardeşinin bir sürü kronik rahatsızlığı vardı. Benim anneannem iki doz oldu hiçbirşey olmadı 65 yaşında kadına onlar daha gençler 40 ların başı rahatsızlıktan geçmiyor bünyeleri... eşim sonuçta hep yanımızda çevremizde olacak aşı olması virüsün kendisinden daha tehlikeli olamaz hiçbir şekilde. ayrıca eşimin annesiyle dürüstçe konuşuyor sohbet ediyor olmasam sanırım beni bu kadar sevmezdi bütün düşünce yapılarına zıt bir gelinim
çok geçmiş olsun ayrıca, tekrarından korusun allah virüsün. Çok zor bir dönemde anne-baba oluyoruz. Ne olacağı belirsiz halen daha. İnsanlar ne yapacağını ne önlem alacağını şaşırıyor. Bende isterim gelsinler görsünler ama ben üst kata bile maskesiz çıkmaya korkuyorum. İki kere grip geçirdim iki bayramda da griple mücadele ettim ateşim çıkmasın diye neler neler yaptım daha grip beni bu hale getirdiyse virüs ne yapar allah korusun...