- 25 Aralık 2016
- 5.345
- 11.771
- 248
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #52.941
Biİmki de 7.5 kilo artık hareketlendiler ya kilo almaları zorlaştı bence.7 kilolarda canim hala ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biİmki de 7.5 kilo artık hareketlendiler ya kilo almaları zorlaştı bence.7 kilolarda canim hala ya
sicaktan uyaniyorsa belki uyumak isteyip aglamistir diye dusundum ya da gun icinde bir seyden etkilendiyse.Bizimde iştahsızlık var daha doğrusu istediği birşeye ağzını açıyor istemediğine kapatıyor bugün oglen yoğurt dışında birşey yemedi mesela.Annemlere gelmiştik burda gece ağlaması çok oldu neden bilemiyorum birkaç neden var ama hangisi olabilir cozemedim.
cok gecmis olsun. Artik hareketlendikleri icin yatak iyice riskli hale geldi. Benzer durumu ben de yasamistimAynen ben de yediremeyenlerdenim. Ömür boyu mama yiyecek değil ki illaki yiyecek diye kendimi avutuyorum. Dün gece emzirmek için hanıma yatırdım uyumuşum ve gürültü ile uyandım kızım yataktan düştü sol göz kapağı yara((( vicdanım hiç rahat değil. Yoruluyorum kendim bakıyorum bu sıra eşimde yardım edemedi pek: yarın temizlikçi gelecek cam ve banyolar için . Beğenirsem ara ara belli işleri yaptırmaya alacağım . 2-3 saate 350tl vereceğiz iki kişi geliyorlar.
Geçmiş olsunAynen ben de yediremeyenlerdenim. Ömür boyu mama yiyecek değil ki illaki yiyecek diye kendimi avutuyorum. Dün gece emzirmek için hanıma yatırdım uyumuşum ve gürültü ile uyandım kızım yataktan düştü sol göz kapağı yara((( vicdanım hiç rahat değil. Yoruluyorum kendim bakıyorum bu sıra eşimde yardım edemedi pek: yarın temizlikçi gelecek cam ve banyolar için . Beğenirsem ara ara belli işleri yaptırmaya alacağım . 2-3 saate 350tl vereceğiz iki kişi geliyorlar.
Ben de senin gibiyim. Emzirmeye devam ediyorun, gluk gluk içtiğini de duyuyorum ama ne kadar doyuruyor hiç fikrim yok.Kizlar bebisim emip cok yakin araliklarla biseyler yiyor. 1 ay oncesine kadar 2 saatte bir ya emzirirdim ya ek gidaydi. Artik sut hic doyurmuyor sanki. Yasina yaklastik normal diyorum ama bilemiyorum da. Sizde durumlar nasil?
Geçmiş olsun canım ya üzüldümAynen ben de yediremeyenlerdenim. Ömür boyu mama yiyecek değil ki illaki yiyecek diye kendimi avutuyorum. Dün gece emzirmek için hanıma yatırdım uyumuşum ve gürültü ile uyandım kızım yataktan düştü sol göz kapağı yara((( vicdanım hiç rahat değil. Yoruluyorum kendim bakıyorum bu sıra eşimde yardım edemedi pek: yarın temizlikçi gelecek cam ve banyolar için . Beğenirsem ara ara belli işleri yaptırmaya alacağım . 2-3 saate 350tl vereceğiz iki kişi geliyorlar.
Yaşıtlarından geri kalmasın diye özel mama yazdı bizim doktor kilo ve istah acıci sanirimBiİmki de 7.5 kilo artık hareketlendiler ya kilo almaları zorlaştı bence.
Aileye yakin olmak buyuk sans gercekten:) esinin tepkisine de guldumKızlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim. 2-3 gündür iyiyim. öksürük kaldı sadece. Tek aşılıyım sanırım o yüzden bu kadar ağır geçirdim. Hızlı hızli okudum yazılanları. Cevap veremedim tek tek teşekkür ederim. Yeni evime taşındım biseyler değişir dedim hep aksilik oldu. Zor yerleştim zaten. Elektrigi kestiler, doğalgazı kestiler, korona ağır geçti, kaynanam yine hep sinirlerimi oynatıyor, vs aksilik geldi başıma. Tek tek iyi yönü anneme çok yakinim. Annem de usandı bizden. Doğalgaz yok diye ( abonelik işlemleri ile ilgili karışıkliktan kesildi) her sabah alıyorum çocukları anneme gidiyorum. Gitmek daha cazip geliyor. Çok alıştım anneme gitmeye. Kadın laf sokuyor arada ama ben duymamazliga geliyorum.Evde çünkü bir boş an yok. Hep beraber aynı anda kalkıyoruz çocuklarla kahvaltı falan yapamıyorum. Oğlanın adını cano koydum canavarın kısaltılmışı
ne hale geldi. Kıza çok mızmız derdim bebekken. Erkek bebek neymiş öyle ya. Koltuklara tirmanabiliyor. Bacakları düşünün kısa ama tirmanabiliyor. Benden telefon kumanda kaçırıyor. Bu kadar erken çakallık hareketlilik beklemiyordum. Duvara tutunup ayağa kalkıyor. Nereyi görse tutunup ayağa kalkıyor. Bir sn boş yok. Her geçen gün dün daha iyiymişim diyorum. Çok çok zorlanıyorum. Yapamıyorum gibi geliyor bazen bunalım depresyon oluyor. Eşim bunalima gircek vakit yok gel cocugu yıkayalım falan diyor
yemek ek gıda kesinlikle yemiyor yine. Sadece meyve. Üzüme taktı bu ara bide kayısı yiyor daha da yediği ek gıda yok. Annem bebek dediğin ilikli kemik sulu çorba yer benim bildiğim. Bu kuru köfte, kaşarlı zeytinli puaca yiyor diyor. Ne biçim çocuklar doguruyosun diyor.
Hiç yemediği için eşim gezdirirken puaca almış vermiş yarısını yemiş. Ara ara veriyor hicbirsey yemeyince. Bende durumlar böyle. Oğlanın beklemedigim anda gözünün açılışı sarsti beni beklemiyordum. Koltuklara tırmanması çok kötü oldu ya.
Dün gece klima ile uyuduk sıcak ve ya dışardan gelen gürültüden ağlıyormuş dün gece ağlamadı öyle mık mık edip süt içip uyudu bende biraz uyumuş oldum ağlamadığına da sevindim.Diş olabilir, sıcaktanda bunaldı bebişler. Mesela bugün benimki çok su içtiği halde çok ağladı. Dedim ki neden ağlıyor acaba, su içireyim dedim meğerse susuz kalmış. Halbuki 1 saat olmamıştı çok güzel su içmişti. Artık yarım saatte 1 teklif edicem suyu..
Sıcak ve gürültü diye düşündüm klima ile güzel uyudu.sicaktan uyaniyorsa belki uyumak isteyip aglamistir diye dusundum ya da gun icinde bir seyden etkilendiyse.
cok gecmis olsun. Artik hareketlendikleri icin yatak iyice riskli hale geldi. Benzer durumu ben de yasamistimyardim almak cok iyi olabildigince
1 aydır benimki de kullanıyor o mamadan ama sadece kahvaltıda 50-60 ml arası çay niyetine içirebiliyorum. Bazen akşam yemeğini erken yediyse bide yatmadan 25 ml falan. İçine keçiboynuzu özü koyarak içiyor, sade halini hiç içmedi. İşin garibi bunu gün ortasında içirirsem başka bişey yemek istemiyor doyuyor çünkü. Bu mamaları açınca 24 saat içinde tüketmek gerekiyor. Kalırsa devam edemiyorsun çöpe atmak gerek diye iyice tembihledi dr. Bu yüzden 1 aydır 24 saat içinde bitirebildiği şişe sayısı çok azdır. Başka Bi arkadaşımın çocuğu o mamayla baya büyüdü ama benimkinde ciddi Bi fark olmadı sanırım ölçüm yaptıramadık.Yaşıtlarından geri kalmasın diye özel mama yazdı bizim doktor kilo ve istah acıci sanirim
Annem isyan ediyor valla sabrediyor. oglanin yürüyünce düzeleceğini umuyorum. Yürüyünce de universiteden mezun olmasını beklerim heraldeAileye yakin olmak buyuk sans gercekten:) esinin tepkisine de guldumcok tatli oldular, zaptetmek gercekten zor. Varsin boyle olsun saglikli olsunlar da
![]()
Ben sırf 10 kez kalkmamak için yanıma aldım, gerçi ameliyat zamanı mecbur kaldım ama öyle devam ettik aramızda yatıyo ve uyku döngülerini atlayamadıkca meme arıyor. İşin kötüsü bu perşembe anestezi alıp muayene edileceği için geceden aç olması etmemesi gerekiyor nasıl yapcam kara kara düşünüyorumbaltasar ne diyorsun biz 1 sene daha boyle eme eme mi uyuyacagiz gece 10 kez kalkarak? Bazen illallah geliyor yani
![]()
Şu son zamanlarda o kadar uyanık kalıyordu ki şu an böyle emerek uyuması iyi geldi. Bir de her seferinde sallatıyordu emerek dalamıuordu. Du bakalım 1.5 yaşına gelsinler laftan anlıyorlar kendi kendine uyumayı öğretiriz belki. İrtibatı koparmayalımbaltasar ne diyorsun biz 1 sene daha boyle eme eme mi uyuyacagiz gece 10 kez kalkarak? Bazen illallah geliyor yani
![]()
yanimda yatmasi da kar etmiyor bizde artik. 1 aydir falan besigine de alisti, oyle devam etsin istiyorum. Anestezi oncesi aclik zormus ya haklisin, doktorun onerisi oldu mu bu konuda? Anne sutu alinca daha az aclik olmaz mi acaba 3-4 saat gibi?Ben sırf 10 kez kalkmamak için yanıma aldım, gerçi ameliyat zamanı mecbur kaldım ama öyle devam ettik aramızda yatıyo ve uyku döngülerini atlayamadıkca meme arıyor. İşin kötüsü bu perşembe anestezi alıp muayene edileceği için geceden aç olması etmemesi gerekiyor nasıl yapcam kara kara düşünüyorum
haklısın emip uyusa ona da razıyızŞu son zamanlarda o kadar uyanık kalıyordu ki şu an böyle emerek uyuması iyi geldi. Bir de her seferinde sallatıyordu emerek dalamıuordu. Du bakalım 1.5 yaşına gelsinler laftan anlıyorlar kendi kendine uyumayı öğretiriz belki. İrtibatı koparmayalım![]()