- 7 Eylül 2020
- 2.305
- 2.233
- 63
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #52.901
Geçmiş olsun nice.Sağolun kızlar,
size de geçmiş olsun. 50cm den falan düştü. Tam görmedim düşünce gördüm ama uyandı keyfi gayet yerinde çok şükür bir sıkıntı görünmüyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun nice.Sağolun kızlar,
size de geçmiş olsun. 50cm den falan düştü. Tam görmedim düşünce gördüm ama uyandı keyfi gayet yerinde çok şükür bir sıkıntı görünmüyor![]()
5-10-15 dk gibi, yani bazen bunaliyoruz aman sicaklamayalim diye iceri giriyoruz. Bazen rahat oluyor ayaklarimizi guneslendiriyoruz 10-15 dk kaliyoriz gibiSabah ne kadar kalıyorsunuz güneşte? Ben de yapsam güzel olabilir sabahları.
gecmis olsun. Bana doktor normal uyku saatinde uyusun. Kusma ya da beklenen saat disinda uyku hali onemli gorulur demisti. Bisey olmamistir ancka tedbirenKızlar ya bebelerden biri yataktan düştü maalesef tam uyku öncesiydi. Ağladı çok emerken uyuya kaldı. Normaldr uyutmayın diyorlar ama napsam bilemedim çok kötü hissediyorum kendimi![]()
Geçmiş olsun bizde düşmüştür bazadan yüksekti kusma falan yoksa normale hemencik dönüyorlar merak etmeKızlar ya bebelerden biri yataktan düştü maalesef tam uyku öncesiydi. Ağladı çok emerken uyuya kaldı. Normaldr uyutmayın diyorlar ama napsam bilemedim çok kötü hissediyorum kendimi![]()
Geçmiş olsun cnmSağolun kızlar,
Epey olmuş senin de. Ben de 4 yıldır kullanıyorum. Dün de düşürdüm, bir yerden daha gitti ekran. Bence değişen ekran ile alakalı bu durum. Ben 4 yıldır kaç kez düşürdüm, böyle olmadı hiç. Fiyatların düşeceği yok da bi indirime, kampanyaya gelsek alsak iyi olacak. Telefonu boşalt, tekrar kur ayrı bir işkence zatenisilik için gül suyu tavsye ederim. onun dışında şampuansız duru suyla duş. ben hafta max 3 şampuan yapıyorum gerisi hep duru su. tabi yumurta falan yediğinde mutlaka sabunluyorum ağzını yüzünü o ayrı.
diğer tüm sorulara cevabım: ALLAHA EMANET
Tut telefonu at yaw , neler yaşattın o garibana öyleboşver size bir şey olmasın.ben de biraz tutumlu olmaya başladım. şu anki telefonu 2016 nisanda almıştım. idare ediyorum ama artık ses gelmiyor şarjda bir kaç saat gidiyor. öyle olunca mecbur kalıyorum çünkü gerçekten iletişime yaramadıktan sonra neden taşıyayım kocaman ekranı çantamda.
4 gün tatildeydik. ne vitamin verdim ne şampuan yaptım son gün hariç.. tüm gün tuzlu su güneş deniz kum vs. zaten alacağını almıştır inşallah. bir de D vitamini sentezlemesi için ilk gün sabun şampuan değdirmemek gerekiyormuş öyle okumuştum.
büyüdükçe de oyun kurmaya ve kendileri oynamaya başlıyorlar. sihirli bir kaç kelime var. onları kullanmasak şahane eserler çıkarıyorlar ortaya. mesela çocuk sıkıldım derse ona bu durumu normalleştimek gerekiyor. çocuk dediğin sıkılmaz kafasıyla yaklaşmak gerekiyor. çünkü hakikaten sıkılmaz. keşfedecek koca bir dünya var. algıları açık ve oldukça meraklilar. yeter ki bunu ortaya çıkaralım.
hiç bir zaman geç değil hemen şimdi başlamak bile yarın başlamaktan iyidir. benim kız zayıf ve görenler de biraz küçük falan diyorlar. heee diyorum aynen küçük. ekmek gevrek ne bulursam veriyorum vicdan yapma biz salça ekmekle büyüdük hakkaten biraz akışına bırakmak gerekiyor bazen.(not ben de bunu kendime söylüyorum aslında)
Geçmiş olsun nice. Sırayla hepimizin başına gelecek sanırım. Iki gün önce sabah bizim minnoş yatakta bir tarafta babası, bir tarafta ben varken ortadan yatağın ayak kısmına doğru emekleyerek gitmeye başladı. Allahtan uyur uyanık vaziyetteydim farkedip yakaladım, yoksa yerdeydi. Yanında bile olsak bir yol buluyorlar yani.Kızlar ya bebelerden biri yataktan düştü maalesef tam uyku öncesiydi. Ağladı çok emerken uyuya kaldı. Normaldr uyutmayın diyorlar ama napsam bilemedim çok kötü hissediyorum kendimi![]()
Bir saniye yetiyor artık düşmeleri için kızlar atak haftası kitabı paylaşıyordunuz bu aralar var mı atak?Geçmiş olsun nice. Sırayla hepimizin başına gelecek sanırım. Iki gün önce sabah bizim minnoş yatakta bir tarafta babası, bir tarafta ben varken ortadan yatağın ayak kısmına doğru emekleyerek gitmeye başladı. Allahtan uyur uyanık vaziyetteydim farkedip yakaladım, yoksa yerdeydi. Yanında bile olsak bir yol buluyorlar yani.
Çok geçmiş olsunHerkese teşekkür ederim, tek tek alıntılayamadım. Bebekler ishal oldu sonra ateş kaldırdılar derken kendime gelemedim. Bağırsak enfeksiyonu oldular maalesef.![]()
Sağol canım. İşte bi iyiler bir halsiz ama pcr da yapılmış maalesef pozitif geldi. Böylece 2. Ye korona oldularÇok geçmiş olsunşimdi nasıllar
Ay Allah korona inanılmaz çoğalmış yine çok fazla pozitif duyar olduk nasıl koruyacağız bebeklerimizi bilmiyorum çok mümkün durmuyor koruyabilmek artık bagisikliklari güçlenecek inşallah kolaycacik atlatirsinizSağol canım. İşte bi iyiler bir halsiz ama pcr da yapılmış maalesef pozitif geldi. Böylece 2. Ye korona oldular![]()
Çok sağol canım. Çok şükür daha iyiyler. Ateşleri düştü iştahsızlık var biraz. Sürekli evdeyiz kimseyle de görüşmedik nasıl kaptılar hiç anlamadımAy Allah korona inanılmaz çoğalmış yine çok fazla pozitif duyar olduk nasıl koruyacağız bebeklerimizi bilmiyorum çok mümkün durmuyor koruyabilmek artık bagisikliklari güçlenecek inşallah kolaycacik atlatirsiniz![]()
Haklisin canim cocuklu olarak.pek bir yere çıkmamakta fayda var aslında açık hava anca en iyisiGeçmiş olsun bu aralar artmış covid maskeyi de çıkarmıştık insanlar geri takmaya başladı bizde taksak iyi olacak.
Allah korusun tum bebeklerimizi. Cok cok gecmis olsun. Su icerken genzine kacma olayini her gun yasiyoruz, olmasin boyle seyler hicbirine.Bugün kızım su içerken boğazına su kaçtı öksürmeye başladı. İlk sn normal sandm sonra tıkandı. Baktım nefes alamıyor, heimlich manevrası yaptım geri çevirdim baktm hala nefes yok. Kafayı yicektim. Tekrar heimlich, tekrar yüzüne baktm kıpkırmızı. Tekrar heimlich.. Derken kustu sonra ağlamaya başladı korktu o da. İnanılmaz korku dolu bir 40 sn geçirdim.![]()
Amin tüm bebişleri korusun Rabbim.düzeldikten sonra ellerim titriyordu hala korkudan..Allah korusun tum bebeklerimizi. Cok cok gecmis olsun. Su icerken genzine kacma olayini her gun yasiyoruz, olmasin boyle seyler hicbirine.
Sabahları bende nadir de olsa açıyorum canim. Yemeğinde kirmizi balık açıyorum arada sokuşturuyorum. Bizimkinin iştahı hiç yok bayramdan beri 3 dış çıkardı ondan mi bilemiyorum doktor da bir çözüm bulamadı kilo da çok yok zaten öyle yani durum cnm.Aranızda bişeyler izleterek yemek yediren varmısakıncalarını bildiğim halde özellikle kahvaltıda mama sandalyesinde oturtabilmek için, hem kendimi hem bebeğimi doyurabilmek için kukulinin şarkılarını açıp izliyoruz yaa vicdanım aşırı rahatsız.. yemiyor başka türlü. Yemezse yemesin de diyemiyorum zaten persentilde düşük boyu kilosu.. Oyuncakları atıyor, eline salatalık veriyorum biraz kemirip atıyor, ben daha kendime çay demleyene kadar mama sandalyesinden sıkılıp kaçma derdinde oluyor. Çözüm bulamadım kriz anlarında bu videolara başvuruyorum malesef. Böyle yemediğinde, çok fazla kaka yapıp altını değiştirmeme müsade etmediğinde falan..
Önerisi olan varmı