- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #5.281
Geçmiş olsun canım. Hiç korkma çok kolay bi işlem hiç bişey anlamayacaksın. Sağlıklı değilmiş demekki öyle düşün. Rabbim bekletmeden sağlıklı bi bebek nasip etsin sana inşallahKizlar sabah kanamam oldu hstaneye geldim bebek düşmüş.kurtaj olacağım suan yatis yaptilar
İki oğlum var. O sebeple bir kizim olsun isterim tabii ama Allah hayirlisini versinBakalım ne olacak cinsiyetleri çok heyecanlıı
geçmiş olsun canım çok güzel haber haftanı da tam öğrenmiş oldun harikaaa :) ben de cuma gideceğim aynı şekilde oğlanın aşısını da yaptıracağım. Sanki ilk hamileliğimde yeni aşı yaptırmış bebeklerle aynı ortamda çok bulunma demişti doktorum hiç bu konuda bilgin var mı? kızamık kabakulak aşısı olucak :/Caniim cok teşekkür ederimhastanede isler uzayinca anca yazma firsati bulabildim. Ogluslarimi da kontrole getirmistik de.
Muayene oldum bugun. Ben daha kucuktur diyordum ama haftasiyla uyumlu cikti. Kalp atisini da gorduk cok sukur. Hersey yolundaemzirdigim icin multivitamin verdi. Kan ve idrar tahlili verdim sonuclari icin bir hafta sonra kontrole gel dedi. Benden haberler böyle. Simdi geriye dönüp sizden ne haberler varmis okuyayim
Kromozom bozukluklarında tedavi var mı herhangi birinde ya da aileyi bu duruma hazırlamak mı?... .Merak ettiğim erken öğrenirsek Allah korusun tedavisi mümkün mü oluyor. Ya da gerileme imkanı oluyor mu?Ben ülkemizde yapılmıyor diye biliyorum. Görüştüğüm birkaç gen tanı merkezi aynı şeyi söyledi. Kan alımını biz yapıyoruz ama tahliller için kanı yurtdısına gönderiyoruz dediler. Bu işlemlere aracılık ettikleri için sanki onlar yapıyormuş gibi bir ilk izlenim oluyor sanırım.
Çok geçmiş olsun canımmKizlar sabah kanamam oldu hstaneye geldim bebek düşmüş.kurtaj olacağım suan yatis yaptilar
canımm bunu görmeden başka mesajlar yazdım bir deKizlar sabah kanamam oldu hstaneye geldim bebek düşmüş.kurtaj olacağım suan yatis yaptilar
Canım hayırlı olsun rabbim sağlıklı şekilde kucağına almayı da nasip etsin inşallahCaniim cok teşekkür ederimhastanede isler uzayinca anca yazma firsati bulabildim. Ogluslarimi da kontrole getirmistik de.
Muayene oldum bugun. Ben daha kucuktur diyordum ama haftasiyla uyumlu cikti. Kalp atisini da gorduk cok sukur. Hersey yolundaemzirdigim icin multivitamin verdi. Kan ve idrar tahlili verdim sonuclari icin bir hafta sonra kontrole gel dedi. Benden haberler böyle. Simdi geriye dönüp sizden ne haberler varmis okuyayim
Yaaaaa çok üzüldüm canim.Kizlar sabah kanamam oldu hstaneye geldim bebek düşmüş.kurtaj olacağım suan yatis yaptilar
Evet cok şükürgeçmiş olsun canım çok güzel haber haftanı da tam öğrenmiş oldun harikaaa :) ben de cuma gideceğim aynı şekilde oğlanın aşısını da yaptıracağım. Sanki ilk hamileliğimde yeni aşı yaptırmış bebeklerle aynı ortamda çok bulunma demişti doktorum hiç bu konuda bilgin var mı? kızamık kabakulak aşısı olucak :/
Amin canım Allah senden de razı olsun..Sagol canim allah razi olsun. Insallah sizler sag salim kucaginiza alirsiniz
Amin canim cok teşekkür ederim. Senin haberine de cok sevindim. Sukurler olsunCanım hayırlı olsun rabbim sağlıklı şekilde kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Aynen canım sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil. Hakkında hayırlısı olsun inşallahay benim de çevremde herkes kız diyor. hatta duydukları gibi senin kızın olcak diyolar ama ben erkek hissediyorum. gönlümden geçen de kız tabiki ama sağlıklı olsun da
Amin canım inşallah gönlünden geçen sağlıkla olurİki oğlum var. O sebeple bir kizim olsun isterim tabii ama Allah hayirlisini versin
Canım inşallah bu sefer sağlıklı ilerleyecekKızlar beta HCG 24 çıktı
Amin inşallahCanım inşallah bu sefer sağlıklı ilerleyecek
Amin hepimizin inşallah :) Normal duydum ama bazılarının daha geç duyuluyor. Ultrason makinesinden, doktorun tecrübesinden bile fark ediyor.Ğ
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin vajimal mi kalp atışı duyuldu normal mi
ahha benimde iki oğlum var, bunu ilk kiz hissettim sonra erkek bilemiyorum artik, saglikla gelsinlerİki oğlum var. O sebeple bir kizim olsun isterim tabii ama Allah hayirlisini versin
Allah kolaylik versin canım korkma inşallah sağlıklı bir şekilde atlatırsın, dualarimizdasin
7+5 di bugin canim gecen usfta belli belirsiz demisti dr.sagolCanım kaç haftalıktı kalp atışını duymuşmuydun..ben çok halsizim ve herşeyden tiksindim korkutuyor bu mide bulantısı..geçmiş olsun
çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm
Korkma canım inşallah sağlıklı bir şekilde atlatıp yeniden sağlıklı bir şekilde hamile kalacaksın Allah'ın izniyle
Cok cok sagolun kizlar guzel dilekleriniz için. Insallah sizlerin gebeligi guzel ve saglikli gecer ve sagsalim kucaginiza alirsinizCanım benim üzülme demek kolay biliyorum şu an hissettiklerini, ben 4 ay önce yaşadım bu durumu. O zaman çok zordu ama çok şükür ki şimdi yine güzel heyecanlar yaşıyorum(ki yine düşük tehlikem olmasına rağmen). Allah sana en kısa sürede sağlıklı gebelik nasip etsin, sağlıkla kucağına almayı. Kalben yanındayım, kendini yıpratma olur mu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?