- 22 Aralık 2020
- 2.701
- 5.907
- 88
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #53.401
Çok duygulandımnice güzel yaşlarını görelim inşallah evlatlarımızın
![]()
Çok teşekkür ederim canlarAyyy ne çabuk büyüdüler ya, şansları bahtları hep açık olsun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok duygulandımnice güzel yaşlarını görelim inşallah evlatlarımızın
![]()
Çok teşekkür ederim canlarAyyy ne çabuk büyüdüler ya, şansları bahtları hep açık olsun![]()
Yaaa ben o gevezeyi yeriiiimmmBugün bizim minik koala ilk adım arabasını kendisi sürmeye başladı.Ben yanındayım tabi ama bir sürüşü var görmeniz lazım
freni boşalmış kamyon gibi. Sürekli koltuğa tutunarak kalkıyor, sıralıyor, bir cesaret bırakıp gitmeye çalışıyor. Sürünerek emekliyordu, dizlerinin üzerine terfi etti ve tek elinden tutup, diğerine oyuncak verince de (siz demiştiniz bunu, kim hatırlayamadım ama) yalap şap adım atmaya başladı. 4 Eylül doğum günü acaba doğum gününde yürür mü?
Son birkaç haftadır daha yorucu tabi ama bugünleri görmek çok güzel. Bir de çok geveze bizim ki. Hiç susmuyor teyzeleri
Benim tel biraz sıkıntılı, gündüz eşimle, annemle genelde hoparlör açık konuşuyorum. Telefonu inci elinde tutuyor, ben mi konuşuyorum o mu belli değil
car car hiç susmuyor. Ne keyifli oldular değil mi?
Canım biz mama veriyoruz artık zaten ama doktorumuz gece uyanmıyorsa beslemeyin demişti (uyku eğitimi olduğu için, uykuya dönmek için bize ihtiyaç duymuyor tabi ki, o yüzden gece uyanması açlığını anlamak için bir kriter bizim için). 9. aydan beri gece beslemiyoruz. Zamanı geldi, merak etmeKızlar selamBenim bu bebiş artık geceleri sürekli kalkıyor, bazen minicik emiyor bazen de memede uyumak istiyor. Emiyor geri koyuyorum bazen 1 saat sonra bazen 2 bazen yarım saatte kalkıyor sürekli emekliyor. Kalkıyor ama kafayı tutamıyor bulduğu yere devriliyor fakat uykuya geri dönemiyor. Sabahları da 5.25 ya da buçuk gibi kalkıyor ama gözünü acamiyor uyumaya çalışıyor 15dk da bir geri kalkıyor. Fark ettim ki hep aynı saatlerde kalkıyor ve bu bir alışkanlık haline geldi.
Bu yüzden artık gece emzirmesini kesmeyi düşünüyorum. Var mı aramızda gece beslenmesini kesen?
Birkaç video izledim herkes gece beslenmeyi kesince düzene girdiğini anlatıyor. Henüz bir doktor bulamadık o yüzden doktora sormadım ama bence vakti gelmiştir ya. Umarım çok zorlanmadan halledebiliriz, korkmuyor değilim valla ama ne yapalım böyle de uykusuz kalıyoruz ikimizde.
Biz kraft spin signalde karar kılmıştık onu aldık babymall dan. sanırım en iyi fiyat hala orda. Aşağıya link bırakıyorum cnm. 360 derece dönüyor ama yatış pozisyonu çok iyi diyemem. terletmeyen oto koltuk kumaşı veya bebek arabası kumaşı yok gibi birşey, çok aşırı pahalı ürünleri bilmiyorum tabi. Biz çok memnunuz üründen.Umarım yardımcı olabilirim en iyisi seçmen konusunda
![]()
Kraft Spin Signal Isofixli 0-36 kg Oto Koltuğu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kraft Spin Signal Isofixli 0-36 kg Oto Koltuğu fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! Kraft Spin Signal Isofixli 0-36 kg Oto Koltuğu özelliklerini incele, 4.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kızlar teşekkür ederimBiz de geçen hafta kraft dublin aldık 2.400e. Yatması güveblik sebebiyle hepsi için standart dedi kimle konuştuysak. Ha benim için hiçbiri tam yatmıyor demek bu. Hem yatan hem dönen vardı internette bakmıştım kraftın ama gerçekte görünce bizim aldığımızın yarısı kadar bir şeydi ve yan darbe önleyicisi yoktu. Güvenlik dönmesinden önce geldi ve aldık çıktık. Mağazada görmeden alma derim.
Gündüzleri 2x1,5 saat genelde. Arada daha az ya da daha çok olabiliyor.Kızlar bebişleriniz toplamda kaç saat uyuyor bu dönem?
Oyy maşallah ya seninki çözmüş işi hep hoyle gitsinCanım biz mama veriyoruz artık zaten ama doktorumuz gece uyanmıyorsa beslemeyin demişti (uyku eğitimi olduğu için, uykuya dönmek için bize ihtiyaç duymuyor tabi ki, o yüzden gece uyanması açlığını anlamak için bir kriter bizim için). 9. aydan beri gece beslemiyoruz. Zamanı geldi, merak etme
Sadece gece emmeye alışık olduğu için, gündüz aldığı kalori miktarını arttırman gerekebilir ama nasıl olacağı konusunda destek olamayacağım![]()
Gündüzleri genelde 2 uyku yapıyor 1 saat. Bazen 3 yaptığı oluyor hala. Akşamları 9 da yatıyor sabah 6da kalkıyor.Kızlar bebişleriniz toplamda kaç saat uyuyor bu dönem?
Kolaylıklar diliyorum bizim de düzenimiz bozuldu hastayız zaten gece uyumuyoruz memede durmak istiyor bir çözüm bulmam şart ben de tükendik diye isyan edemese emzirdimBugün gündüzleri güzel güzel uyuyan bebek iki uykuyu da kısa kısa yaptı. Çok uğraştım geri uyutamadım. Akiam da 4 saat uyanıklık süresi sonrası memede uyudu, yatağına yatırdım, geri uyandı. Ağladığı için klimayı açamamıştım sıcakladı muhtemelen. Tekrar uyuması 2,5 saat sürdü. Cinnet geçirecektim.
Ya bende düşündüm de 70 TL ye kahvaltı pek bulamadık açıkçası cnm ya. 70 tlye pasta ikramlik kıyan yerde denk gelmedi 100-150 anca pasta ikrami.mekan süsleme falan 3 e yaklaşıyor 30.kisilik bakalım bir de fotoğraf çekinmek hediyelik bastırmak alsana 4 bin elbiseler falan 5 diyelimCanım sen kaçırmışsın biz konuştuk burda d. Günü işini. ben kahvaltılı organizasyon yapıcam, sadece yer için boşuna para vermektense herkese kahvaltı ısmarlıycam daha ucuza geliyor 25 kişi için serpme kahvaltı verilecek. Sınırsız çay pasta ikramınıda yapıcaklar. Kişi başı 70 TL. Çocuklardan almıyorlar ücret. Birtane de org firması ile anlaştım gelip sabah erkenden süslücekler. Belki sana da fikir olur burda birkaç kişi daha aynı şekilde yapacaktı.
Gecenin bu Saatinde son 3 sayfayı okurken ve gece beslenmesini ben de artık keseyim diye düşünürken bebenin ansızın uyanması,benim de sırasyla önce sallayarak uyutmaya çalışmam, sonra su vermem, yerine koymam ve her adımda bebenin şiddetini daha da artırarak ağlamasıOyy maşallah ya seninki çözmüş işi hep hoyle gitsinbende acaba gündüz ne yedirsem nasıl yapsam diye düşünüyorum. Uyku saatinden 45 dk önce falan bir şeyler yedirmeyi düşünüyorum sonra da emziririm ama işte dengeyi kurmak mesele
![]()
Ne kadar da bizBugün gündüzleri güzel güzel uyuyan bebek iki uykuyu da kısa kısa yaptı. Çok uğraştım geri uyutamadım. Akiam da 4 saat uyanıklık süresi sonrası memede uyudu, yatağına yatırdım, geri uyandı. Ağladığı için klimayı açamamıştım sıcakladı muhtemelen. Tekrar uyuması 2,5 saat sürdü. Cinnet geçirecektim.
Hastalıkla iyice zor oluyor uyku, geçer umarım en kısa zamandaKolaylıklar diliyorum bizim de düzenimiz bozuldu hastayız zaten gece uyumuyoruz memede durmak istiyor bir çözüm bulmam şart ben de tükendik diye isyan edemese emzirdim
Ya maşallahKızlar benim bebe yürüyor bugün ona sokakta giysin diye ayakkabı terlik bakayım dedim şu Minnoşluk karşısında eridim resmen
Conversleri de arkadaşım vermişti dr çok onaylamadı halbuki içi ortopedik ama tabanı ince biolduğu için sıkıntılı olabilirmiş
Bende tam olarak bundan korkuyorum, bütün binayı ayağı kaldırmasındanGecenin bu Saatinde son 3 sayfayı okurken ve gece beslenmesini ben de artık keseyim diye düşünürken bebenin ansızın uyanması,benim de sırasyla önce sallayarak uyutmaya çalışmam, sonra su vermem, yerine koymam ve her adımda bebenin şiddetini daha da artırarak ağlamasısonunda her şeyi bırakıp tüm mahalle uyanmadan memeyle susturmam
Sonra İstiklal marşı ve kapanış
Ne kadar da bizArtık gündüz 6-7 saat aralıksız uyanık kalıyor şaşkınım açıkçası. Bu son güncellemeye henüz hazır değildim ama hayırlısı bakalım
![]()
Gündüzleri 2x1,5 saat genelde. Arada daha az ya da daha çok olabiliyor.
Tatilde sanırım akşam yatma saatimiz bozulmuştu şimdi tekrar düzeliyor gibi. 21-22 yi buluyordu uyuması sabah da 7-8 arası kalkıyordu. Gece uykusu ortalama 9.5-10 saat. Düzene girince 11 gibi de oldu.
Sizin nasıl?
Gündüzleri genelde 2 uyku yapıyor 1 saat. Bazen 3 yaptığı oluyor hala. Akşamları 9 da yatıyor sabah 6da kalkıyor.
Yaaa başladı mı yürümeyeKızlar benim bebe yürüyor bugün ona sokakta giysin diye ayakkabı terlik bakayım dedim şu Minnoşluk karşısında eridim resmen
Conversleri de arkadaşım vermişti dr çok onaylamadı halbuki içi ortopedik ama tabanı ince olduğu için sıkıntılı olabilirmiş
YaaKızlar benim bebe yürüyor bugün ona sokakta giysin diye ayakkabı terlik bakayım dedim şu Minnoşluk karşısında eridim resmen
Conversleri de arkadaşım vermişti dr çok onaylamadı halbuki içi ortopedik ama tabanı ince olduğu için sıkıntılı olabilirmiş