- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #53.881
Kızımda ishal ama doktor ısrarla dişten değil yoğurttan laktozdan diyor büyüklerimizde diş ishal yapar diyorBizimde çıktı malesef çok kötü geçirdik iki gün hem ateş geceden sabaha kadar düşmedi hemen acile götürdük ve ishali vardı baya hiç bir seh yemek istemiyordu çok şükür yavaş Yavaş düzeldi bu durum ama dis baya çıktı ya
Evet canım azı köpekten önce çıkıyormuşBizde şuana kadar 4 tane diş var iki alt iki üst. Bundan sonra mı çıkıyor azı
Çok geçmiş olsun. Sebebi neymiş ateşin. Şu an aynı durumdayiz. Hiç hastalık belirtisi olmadan sabah 6 da birden ateşlendi. 38.5 tü. 3 saat sonra yine ateş. Şimdi ilaç verip uyuttum. Uyanınca Dr a acile gideceğiz. Öksürük vs yok. Dişten bu kadar yükselir mi ateş. Diş sancilarimiz çok yoğun 6. Yı patlattı. Covid olabilir mi ya da.Bizimde çıktı malesef çok kötü geçirdik iki gün hem ateş geceden sabaha kadar düşmedi hemen acile götürdük ve ishali vardı baya hiç bir seh yemek istemiyordu çok şükür yavaş Yavaş düzeldi bu durum ama dis baya çıktı ya
Bizde de iki altta 3 üstte diş var usttekilerin ikisi çok yavaş büyüyor bundan sonra azı mı dün gece hiç emzik almadi ağzına bütün gece meme emip uyudu bugünde sabah uykusunu uyumadı 7de uyanmasına rağmen 2 de ancak uyudu.Evet canım azı köpekten önce çıkıyormuş
Bizde şuana kadar 4 tane diş var iki alt iki üst. Bundan sonra mı çıkıyor azı
Benim kızımda 4 altta 4 üstte diş çıktıktan sonra azı geldiBizde de iki altta 3 üstte diş var usttekilerin ikisi çok yavaş büyüyor bundan sonra azı mı dün gece hiç emzik almadi ağzına bütün gece meme emip uyudu bugünde sabah uykusunu uyumadı 7de uyanmasına rağmen 2 de ancak uyudu.
Ben her gün yoğurt yediriyorum ama dişten önce yaparken zorlanıyordu bazen kabız oluyordu. Ben dişe yordum ishalini, hatta bugün sırtına kadar çıkmışKızımda ishal ama doktor ısrarla dişten değil yoğurttan laktozdan diyor büyüklerimizde diş ishal yapar diyor
Çok çabuk alışıyorlar yaBu arada kizim annemlerde 20 gun kalinca onlara cok alisti onlara guluyor whatsappta esimin ailesini gorunce agliyor tanimadigi icin ya da annemleri arayacagiz sanip aramadigimiz icin uzuluyor
Geçmiş olsun hemen niye Covid diye dusundun hersey ates yapabiliyor gittiniz mi doktora.Çok geçmiş olsun. Sebebi neymiş ateşin. Şu an aynı durumdayiz. Hiç hastalık belirtisi olmadan sabah 6 da birden ateşlendi. 38.5 tü. 3 saat sonra yine ateş. Şimdi ilaç verip uyuttum. Uyanınca Dr a acile gideceğiz. Öksürük vs yok. Dişten bu kadar yükselir mi ateş. Diş sancilarimiz çok yoğun 6. Yı patlattı. Covid olabilir mi ya da.
Bugün gittik akşam. Boğaz enfeksiyonu dedi Dr. Antibiyotik verdi. Şaşırdım biraz. Ben ya kulak ya idrar enfeksiyonu ya da covid düşünmüştüm. Çünkü boğaz olunca illa bir öksürme ya da göz kizarikligi olurdu. Belli ederdi kendini birden oldu. Ailecek kovid geçirdiğimiz de oğlan hiç belirtisiz sadece ateslenmisti 2 gün o yüzden covid düşündüm.Geçmiş olsun hemen niye Covid diye dusundun hersey ates yapabiliyor gittiniz mi doktora.
Geçmiş olsun öncelikle, çok hızlı iyileşir umarım minik. Kış geliyor, bakalım bu kış ne hastalıklarla uğraşacağızKızlar benim oğlan günde tek uykuya düştü gibi sorun olur mu acaba. Yani gündüz 2 saat uyuyor daha sonra 7 saat uyanık kalabiliyor. İkinci uykuyu yaptırsam yapar ama bu sefer gece uyumasina geç geçiyor diye bende uyutmamaya çalışıyorum birazda. Bu arada bizimde Çarşamba doğum günümüz olacak nasipse. Hiç hiç hazırlık yok. Aylar öncesinden bakmaya başladım kıyafet süs malzemeleri falan kararsızlıktan alamadım. Bu sabah oğlana hızlı teslimatla salopet aliverdim. Benim canoyla burdaki magazalari gezmem çok zor oluyor. Hep bağırıyor gördüklerini istiyor çünküderken kaç gün kaldı kendimede alamadım kiyafet. Evde bin tane elbisem var, hic giymedigim 3 tane Jean var ama o kadar zayifladim ki 36 beden kotlar bol duruyor elbiseleri giyince de askı gibi hissediyorum kendimi. Elbise üstüme asılmış gibi. Cafe de kutlayacağız evde olsa bulurum biseyde. Dışarısı olunca özeniyorum.
Bugün gittik akşam. Boğaz enfeksiyonu dedi Dr. Antibiyotik verdi. Şaşırdım biraz. Ben ya kulak ya idrar enfeksiyonu ya da covid düşünmüştüm. Çünkü boğaz olunca illa bir öksürme ya da göz kizarikligi olurdu. Belli ederdi kendini birden oldu. Ailecek kovid geçirdiğimiz de oğlan hiç belirtisiz sadece ateslenmisti 2 gün o yüzden covid düşündüm.
Ayyy bu tip ne yaaaGünaydın kızlar,
Pek giremiyorum artık. İyi mi herkes? Bebişler nasıl? Neler yapıyorlar?
Bizimki 10-15 adım atıyor artık ama çok temkinli. 1 eylülde başladı adım atmaya ama hala pek ilerlemedi. Bi de çok korkuyor, ufacık bi seste hemen kucağıma tırmanıyorneden olabilir bilen var mı ya? Çok üzülüyorum.
Haftasonu doğumgünümüzü yaptık biz de. Sahilde çocuklu arkadaşlarımızla sosyalleştik biraz. Hava da çok güzeldi şansımıza. Bizim bebiş çok sakinmiş ya, eteğini bile bozmadan oturdudiğer bebişler üstüne falan tırmanıyor bizimkinin, öyle duruyor fotolar ekte.
Bu dönem için oyun-oyuncak önerileriniz var mıdır bir de?
Çok geçmiş olsun inşallah hızlıca toparlarBugün gittik akşam. Boğaz enfeksiyonu dedi Dr. Antibiyotik verdi. Şaşırdım biraz. Ben ya kulak ya idrar enfeksiyonu ya da covid düşünmüştüm. Çünkü boğaz olunca illa bir öksürme ya da göz kizarikligi olurdu. Belli ederdi kendini birden oldu. Ailecek kovid geçirdiğimiz de oğlan hiç belirtisiz sadece ateslenmisti 2 gün o yüzden covid düşündüm.
Bizimde üst iki diş birden patlamak üzere ve cidden perişanız. Sadece hızı boyoe zorladı sanıyordum, azıları düşünmek bile istemiyorumDiş sıkıntısı biz de yaşıyoruz ama üst ikinci diş sıkıntısı daha. Azılardan bahsetmissiniz, gözüm iyice korktu. Bu arada biz tatile daha yeni gidebiliyoruz. Koca bir yılı ve yazı evde geçirdik. Şimdi yalvarıyorum ki tatilde bir de dişle uğraşmayalım. Diş çıkaran bebekle tatil nasıl olacak bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?