Herkese merhaba
Diş çıkaran minnosumla gece uykular haram modunda bir tatil geçirdik. Bol bağırarak ağlamalı geçiyor gecelerimiz. Babamız tabi ki yine duymuyor
Bugüne kadar yataktan hiç düşmeyen evladım babasıyla yatakta otururken biranda yatakta yuvarlanarak yere düştü. Benim seslenmem, eşimin bakması, elini uzatıp tutamaması derken hooop yerde... Allahtan yatak alçak, başını vurmadı düşerken. Yüz üstü ellerinden destek alarak düştü. Daha korkuncu ise, otele geldiğimiz ilk gün asansörde eli sıkıştı

Kucağımdaydı açılan kapıya elini dayamış ve çekmemiş, kafamı çevirdiğimde kapı açılmış ve kızımın eli kapıyla birlikte girmişti o boşluğa. Ezilme falan olmadı, minicik parmaklar sığmış oraya ama bizim bağırarak elini çekmemiz onu epey korkuttu, dakikalarca ağladı

Bizim ev de asansörlü ama genelde bebek arabası ile biniyoruz. Böyle bir şey olabileceği aklıma gelmezdi hiç.
Normalde babasını görünce bana gelmeyen kızım otelin kalabalıklığı mı, yabancıladığından mı, havuz ve denizden mi kaynaklı bilmiyorum bana yapışık bir halde 5 gündür. Kızım bak bu baban, diye şaka yapıyoruz artık. Ne yediğimi anladım, ne içtiğimi. Gündüz uykuları 2 uyku oldu Allahtan. Havuz kenarında emzirip, bebek arabasına yatırdım, kemerini takıp havuza girdim. En düzenli olayımız bu oldu ve çok şükür 1 er saat uyudu. Sürekli elimden tutarak yürüyüş yaptı. Ayakkabı ile yürümeye de alıştı artık. Etrafta bebekler, abiler, ablalar olması onu çok mutlu etti bir yandan da.
Veee sonunda bugün regl oldum. Durdum, durdum ve 6 günlük tatilin 5.gününde oldum. Neyse ki ilk gün olmadım diye teselli ediyorum kendimi

Yarın eve dönüyoruz. Yine mutfak, yemek, temizlik beni bekliyor. Kızım da iyice bana düşmüşken ne yapacağım bakalım