2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Yaaa biz geliriz belki perşembe veya cuma, size de uyarsa. Hava da güzel görünüyor. Ben Maltepe’deyim, ilk uykuyu yolda yaparız, 10:30-11 gibi orada oluruz diye tahmin ediyorum. nicecream sen ne dersin? Başka gelmek isteyen olursa bekleriz
baltasar seninle de başka bir zaman bir plan yaparız arkadaşım park bile 40 dk veriyor bana. Bu şartlarda buluşmak zor gerçekten

Evet inşallah yaparız. Ben zaten hafta içi okulda oluyorum bebekle de sanırm toplu taşımaya 3 yaşına kadar binmeyi düşünemem. Atarlar bizi yolda bence haberlere çıkarız,

Cuma olabilir bana gibi şimdilik

Ayı duruşundan ayağa kalktı dün bir tam iki yarım kere

Benim de 40 gün önce sadece bir gün lekelenme gibi geldi. Geçen hafta normal düzenimdeki gibi ağrımaya başladı belim sonra regl oldum. 4 gün sürdü ama eskisi gibi çok yoğun olmadı.

Ben ilk kez 9 aylık olunca regl oldum çok yoğun oldu ama öncesinde 2-3 kez sadece lekelenme şeklinde oldu bitti. 9. aydan beri normal oluyorum
Teşekkür ederim. O zaman normal demek ki bu lekelenme şekli.

Eşimle kızıma neden cokokrem, helva yedirmedigim konusunda tartışıyoruz. Gülsem mi, kızsam mı bilemiyorum. Allah'ım sen aklımı koru Çok ağırdan alıyorsun demez mi bir de...

1 hafta 10 gundur yemiyor yip-ran-dim. Her tarafa yiyecekler atiyor, kafama kac defa suluk dustu. Sevecegi degisik seyler hazirliyorum ya 1-2 kasik yiyor birakiyor, ya 1 saat oturuyoruz az biseyler yiyor. Gercekten sinirleirm bozuluyor napicam? Bazen hatta cogu zaman tukuruyor. Tahlil yaptirmayi dusunuyorum acaba demir eksikligi mi?

Eşimle kızıma neden cokokrem, helva yedirmedigim konusunda tartışıyoruz. Gülsem mi, kızsam mı bilemiyorum. Allah'ım sen aklımı koru Çok ağırdan alıyorsun demez mi bir de...
Baba olmak boyle bisey sanirim, dun yaptigim yogurt corbasi icin de tatsiz tutsuz bisey tabi yemez gibi bir yorumda bulundu. Babaysan bos keseden salliyorsun iste. Genelledim kusura bakmayin esime cok doluyum. Cok fazla sinirlerimi bozuyor. Hatta bazen ayrilmayi dusunuyorum.

Bizim ilk uyku saati 10.30-11 ne kadar kalirsiniz ona gore uymaya calisirim

Kizlar, adet olduktan sonra kendinizi psikolojik olarak daha rahat hissettiniz mi? Ben hala olmadim, smear testimde yine postpartum ostrojen eksikligi cikti. Hormonlarimin normale girmemesi modu mu etkiliyor mu diye sorguluyorum da.

Abowww ne sütlaçla biter o sütler ne yoğurtla. Tereyağı falan yapalım bence

Canım biz de yorgunluktan biraz alıngan olabiliyoruz aslında. Senin eşin de bebeginiz konusunda çok yardımcı değildi sanırım. Bazen her şey üst üste geliyor, haklısın ve haklıyız. Ama çorba konusuna değinecek olursam minnoslar için özel olarak yaptığımız yemekler gerçekten tatsız, tuzsuz. Bir yerde haklı yani. Bana bunu o kadar çok kişi söyledi ki. Eşin de seni kırmak için söylememistir, eminim. Ben artık çok tuzlu olmadığı sürece yediriyorum valla, napiyim bir yaşına getirdik en azından tuzsuz, salçasız. Senin bebeğin allerjik bir de, sen bi hayli yıprandın tabi. Ben çoğu şeye takılmıyorum artık, üstünde durmuyorum. Yoksa düşünsene, çocuğa tatlı çikolata vermiyorum diye kötü anne oldum resmen.
Kizlar, adet olduktan sonra kendinizi psikolojik olarak daha rahat hissettiniz mi? Ben hala olmadim, smear testimde yine postpartum ostrojen eksikligi cikti. Hormonlarimin normale girmemesi modu mu etkiliyor mu diye sorguluyorum da.
Ben daha oldum denmez sanırım. Sadece lekelenme oldu bir gün ama psikolojik olarak modum ne zaman düşse d vitaminim yerlerde oluyor. Bunun etkisini ogrendigimden beri d vitaminini anti depresan niyetine kullanıyorum ben. Istersen sende bir kan tahlilinde baktır. D vitamini düşüklüğü de yorgun ve mutsuz hissetmeni sağlayabilir.

keşke konu bi tat tuz olayı olsa canım konu bir derdim varlık :) alerji yıpratmıştı gerçekten çok şükür geride kaldı. darısı tüm bebeklerimize olsun. ben de artık daha rahat davranıyorum, bizim yemeklerden otlanmak isterse veriyorum bazen yiyor güzelce. birkaç kez tuzlu pasta da istedi verdim yedi, özellikle tatlı yedirmem ama kurabiye yerken görürse tırnak ucu kadar verip kandırıyorum aklı kalmasın diye. el kadar bebeklere niye çikolata verelim yahu

d vitamini bu ara kullanıyordum aslında ama bi fırsatta kan tahlili yaptırmak istiyorum. bacağımda morluklar olup duruyor vuruyorum diye düşünüyordum ama doğum sonrası pıhtılaşma sorunları olabilirmiş. bir baktıracağım.

çok teşekkürler desteğin için.

Bazen bütün babaları bir araya toplayıp kibrit çakasım geliyor benim eşimde tatsız tuzsuz şeyler yediriyorum diye değil de bazen çok absürt şeylerden laf söylüyor, sonra cinler hopp tepeme

Anne olmak çok zor ve tabiki baba olmak çok kolay. Hem baba demesi hem babalık yapması büütüünn kahrı biz çekiyoruz o yüzden minimum konuşma maksimum ilgi olsa o kadar rahat edecek ki bütün anneler. Çok ama çok haklısın, keşke elimden seni rahatlatabiecek cümleler dökülse ama olmuyor biliyorum. Ama anlıyorum yanındayım demek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…