- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #54.021
Ben de düşündüm onu ama su içmemesine rağmen bezi aşırı doluyor sabaha kadar. Kesinlikle dişten olduğunu düşünüyorum bizim üst azının sadece azıcık ucu görünüyor. Tamamı çıkana kadar böyle olacak sanırımAzidan mi mama aldirayim dedim bende ac herhalde diye.bizimkide aşırı meme emiyor.
Ya çok üzüldüm. Size bişey olmasın da görüşürüz illa ki.Kızlar biz dün kapı komşumuzla biraz tartıştık. Biz sakin kaldık ama onlar tehtitler, hakaretler… Sabah da arabanın camını kırmışlar. Polise gittik bugün. 1-2 gün içinde tüm eşyaları paketleyip Eskişehir’e geçeceğiz kızımla, burada daha fazla kalmak istemiyoruz. Eşim de haftaya taşıma şirketiyle evi taşıyacak işte. Sonra Antalya’ya gidiyoruz direkt, 15 kasımda gelince yerleşiriz.
nicecream , J joynss cuma günü yokuz bu durumda maalesef dönüşte görüşürüz umarım. Üzüldüm böyle olduğuna ama napalım. Kopmayın bari forumdan ben dönene kadar
Duygularımı karşılıklıBirebir aynılarını yaşıyoruz. hafta sonu balık yemeye gittik. suluğu attı yere almak için eğilince de saçıma yapıştı. her yerimi ısırıyor. her şeyi tükürüyor. yedirirken elini ağzına sokup çıkartıyor sonra da elini üstüme siliyor. gece de ateşlendi. muhtemelen diş geliyor. hiç uyumadı. ben de 3 saatlik uykuyla geziyorum. demir falan değil tam da yapması gerekenei yapıyor aslında. eksiklene sakın. bir kaç güne kadar normale döner. ben de merve gibi düşünüyorum. tuza falan bakmıyorum artık sonuçta turşu vermiyoruz. o kadarcık tuzdan bi şey olmaz.
sinir bozmada koca gibi olmak diye bi şey var sanırım. adamlar oturdukları yerden muhalefet. gıcık ediyor beni benim hazret. valla içim sızlıyor seyahate çıkarken ama hiç olmazsa 2 3 gün kafayı dinliyorum diyorum. yoksa çekilecek gibi değil bu adamın tavrı. 7 de eve geliyorum adam 9 olmadan uyuyor ben kalıyorum iş güç iki çocuk biri bebek biri 6. sınıf .
bi cinnetle kırıvercem kafasını
İnsanlar neyin kafasını yaşıyor. Çok geçmiş olsun. Toplanırız umaırm bir günKızlar biz dün kapı komşumuzla biraz tartıştık. Biz sakin kaldık ama onlar tehtitler, hakaretler… Sabah da arabanın camını kırmışlar. Polise gittik bugün. 1-2 gün içinde tüm eşyaları paketleyip Eskişehir’e geçeceğiz kızımla, burada daha fazla kalmak istemiyoruz. Eşim de haftaya taşıma şirketiyle evi taşıyacak işte. Sonra Antalya’ya gidiyoruz direkt, 15 kasımda gelince yerleşiriz.
nicecream , J joynss cuma günü yokuz bu durumda maalesef dönüşte görüşürüz umarım. Üzüldüm böyle olduğuna ama napalım. Kopmayın bari forumdan ben dönene kadar
Of çok güldüm buna
Ya yuh insanlardaki cesarete bak. Geçmiş olsun.
Evet atak dış ateş hepsi karıştı ama geçer diye umuyorum en kısa zamanda
Oha yani araba cami kırmak ne olakişehir eskiyasi mi bunlar daha neler artık
Tamam tartışılır filan komşuluk nihayetinde ama suyunu çıkarmışlar. Çok geçmiş olsun
Ya bi de dişe dokunur bişey olsa içim yanmayacak. Dubleks ev ve en üst kattayız. Otomatik ışık yok apartmanın üst katında ve bizim evde de içeriden merdiven yok, apartmanın merdiveni ile inip çıkıyoruz. Ortak bi fotoselli ışık yapalım dedik, bi triplere girdiler biz çok para harcadık apartmana siz yapın falan. O kadar olay, tartışma yok bir şey yok. Sonra bizden kaçmaya başladılar, selam vermiyorlar falan. Bizim olmadığımız haftasonunda da ışığı açma butonunu sökmüşler, tamamen ışıksız kaldı üst kat. Dün şans eseri apartmanda karşılaşınca eşim niye söktünüz butonu dedi ve bir anda kadın gerizekalı falan diye bağırmaya başladı. Ama bu arada merdivende ses yapmalar, bebek arabasıyla indiğimiz yere çöp konteynırı taşımalar falan, ufak ufak tacizleri vardı. Dün akşam biz yine bir şey demedik yani, kafasına göre anlatıyor bir şeyler. İyi niyetli olsaydınız haber verirdiniz dedim, sustu. O susunca oğlu tehdit etmeye başladı işte, sizi buralarda yaşatmam falan diye. Sabah da gidip camı kırmış. Saçma sapan bi olayYa çok üzüldüm. Size bişey olmasın da görüşürüz illa ki.
Azidan mi mama aldirayim dedim bende ac herhalde diye.bizimkide aşırı meme emiyor.
Benim kzıım da sürekli meme emiyor çocuk iyelik eklerini öğrendi memem diyor ahahahs ve artık normal şekillerde değil. Nice creamin dediği ayı duruşu var ya öyle. Popo havada emiyor. Bazen emekliyor memeyle gidebildiği kadar koptu kopacak artık. zaten memelikten çıktı artık meme dışında her şeye benziyor
Bizde de aşırı meme düşkünlüğü var. Heralde bu dönemin olağan bir şeysiSon günlerde biz de yenidoğan gibi meme emmeye başladık. Gece de illa benimle yatıyor, halbuki yatağında çok rahattı. Kurulan bir düzen öyle çabuk değişiyor ki.
Ya seninki hakkaten kedi gibi olmuş sen git ben emcem yapıyorlar mıBizde de aşırı meme düşkünlüğü var. Heralde bu dönemin olağan bir şeysiben gündüz yere kırlent atıp yatıyorum onlar gelip emiyor kedi gibi. Artık öğrendiler meme isteyince kırlenti yere atıp ağlamaya başlıyor, emzireyim diye
Geçmiş olsun. Allah korusun bu tip insanlardan. Yeni tasinacaginiz yerde iyi insanlarla komşu olursunuz inşallah.Ya bi de dişe dokunur bişey olsa içim yanmayacak. Dubleks ev ve en üst kattayız. Otomatik ışık yok apartmanın üst katında ve bizim evde de içeriden merdiven yok, apartmanın merdiveni ile inip çıkıyoruz. Ortak bi fotoselli ışık yapalım dedik, bi triplere girdiler biz çok para harcadık apartmana siz yapın falan. O kadar olay, tartışma yok bir şey yok. Sonra bizden kaçmaya başladılar, selam vermiyorlar falan. Bizim olmadığımız haftasonunda da ışığı açma butonunu sökmüşler, tamamen ışıksız kaldı üst kat. Dün şans eseri apartmanda karşılaşınca eşim niye söktünüz butonu dedi ve bir anda kadın gerizekalı falan diye bağırmaya başladı. Ama bu arada merdivende ses yapmalar, bebek arabasıyla indiğimiz yere çöp konteynırı taşımalar falan, ufak ufak tacizleri vardı. Dün akşam biz yine bir şey demedik yani, kafasına göre anlatıyor bir şeyler. İyi niyetli olsaydınız haber verirdiniz dedim, sustu. O susunca oğlu tehdit etmeye başladı işte, sizi buralarda yaşatmam falan diye. Sabah da gidip camı kırmış. Saçma sapan bi olay
Teşekkür ederiz valla, canımız sıkıldı baya. Bi de dengesizler, ne yapacakları belli değil. Gittik polise ama bakalım ne çıkacak. Camı kırarken bi görüntü vs olmadığı için ondan bir şey çıkmaz muhtemelen ama biz taşınana kadar sesleri çıkmasa yetecek. Her şey halledilir de insanlarla uğraşmak çok yoruyor ya.
Hahaha yaparlar yakında onu daYa seninki hakkaten kedi gibi olmuş sen git ben emcem yapıyorlar mı
İkisi aynı anda mi istiyor peki böyle şeyleri?:)Bizde de aşırı meme düşkünlüğü var. Heralde bu dönemin olağan bir şeysiben gündüz yere kırlent atıp yatıyorum onlar gelip emiyor kedi gibi. Artık öğrendiler meme isteyince kırlenti yere atıp ağlamaya başlıyor, emzireyim diye
Çok geçmiş olsun çok üzüldümKızlar biz dün kapı komşumuzla biraz tartıştık. Biz sakin kaldık ama onlar tehtitler, hakaretler… Sabah da arabanın camını kırmışlar. Polise gittik bugün. 1-2 gün içinde tüm eşyaları paketleyip Eskişehir’e geçeceğiz kızımla, burada daha fazla kalmak istemiyoruz. Eşim de haftaya taşıma şirketiyle evi taşıyacak işte. Sonra Antalya’ya gidiyoruz direkt, 15 kasımda gelince yerleşiriz.
Geçmiş olsun cnmKızlar biz dün kapı komşumuzla biraz tartıştık. Biz sakin kaldık ama onlar tehtitler, hakaretler… Sabah da arabanın camını kırmışlar. Polise gittik bugün. 1-2 gün içinde tüm eşyaları paketleyip Eskişehir’e geçeceğiz kızımla, burada daha fazla kalmak istemiyoruz. Eşim de haftaya taşıma şirketiyle evi taşıyacak işte. Sonra Antalya’ya gidiyoruz direkt, 15 kasımda gelince yerleşiriz.
evet hem diş hem gelişimsel. bizimki artık yemeden önce kokluyor, kokudan anlamazsa dilini değdiriyor sonra açıyor ağzını. veya has bel kader yedi diyelim diliyle bir atışı var o lokmayı çok gülüyorum. sanırım neleri sevip sevmeyeceği de şekillenmeye başlıyor. mesela benimki ızgara balık yedi ama balığı haşlayıp yedirince mümkün değil yutmadı. hepsini tükürdü.Duygularımı karşılıklıbenim hazret de en erken 9da geliyor çünkü çok önemli işleri var
Yemek yememek için tam da yapması gereken demişsin ya o neden ki? Diş yüzünden mi gelişimsel mi?
Bazen aynı anda bazen biri istiyor diğeri de ondan göresiyeİkisi aynı anda mi istiyor peki böyle şeyleri?:)
Bu yemek beğenme işi bu kadar çabuk gelmese keşkeevet hem diş hem gelişimsel. bizimki artık yemeden önce kokluyor, kokudan anlamazsa dilini değdiriyor sonra açıyor ağzını. veya has bel kader yedi diyelim diliyle bir atışı var o lokmayı çok gülüyorum. sanırım neleri sevip sevmeyeceği de şekillenmeye başlıyor. mesela benimki ızgara balık yedi ama balığı haşlayıp yedirince mümkün değil yutmadı. hepsini tükürdü.
çok akıllılar ya. salatalık uzatırsam ağzını açıyor, başka bişeyse kafa çeviriyor. nereden gördün, nereden anladın.evet hem diş hem gelişimsel. bizimki artık yemeden önce kokluyor, kokudan anlamazsa dilini değdiriyor sonra açıyor ağzını. veya has bel kader yedi diyelim diliyle bir atışı var o lokmayı çok gülüyorum. sanırım neleri sevip sevmeyeceği de şekillenmeye başlıyor. mesela benimki ızgara balık yedi ama balığı haşlayıp yedirince mümkün değil yutmadı. hepsini tükürdü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?