- 25 Aralık 2016
- 5.345
- 11.771
- 248
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #53.941
Sade activia yoğurt veriyorum ben. Ben de buzluğa atmak için fırında biber közledim çiğden de doğrayıp attım buzluğa daha domates doğrayıp buzluğa koyacağım gerçekten yorucu, pancar turşusu yapmayı planlıyorum bakalım inş ufaklık müsade eder ama biz de gece uyumuyoruz dişleri çıkacak sanırım alt iki dişin olduğu damak yarılmak üzere beyazlaşmış patlayacakKızlar selamGünlerim o kadar yoğun geçiyor ki nasıl yorgunum anlatamam, bir de uykusuzluk eklendi bizimki geceleri çok ağlamaya başladı üst dişleri çıkmak üzere hem 2.kez taşındım hem de mevsim geçmeden turşu domates sosu vs yapayım dedim canım çıktı.
Bu talihsiz arkadaşınız biberin gramaj ayarını hesaba katamadigi için 10 kilo istedi ve sevgili kocası da 12 kilo alıp gelince 2 gün Jalapeňo turşusu ile uğraştıdaha sırada sos var üstelik küçük beyin doğum gününde yaklaştı. İmdaaatt diye bağırmak istiyorum bazen
Size minik bir soru sormak istiyorum. Bu hengamede süt alıp yoğurt yapamayınca bizim sıpaya bilindik bir markanın meyveli yoğurdunu verdim ve tabiki tatlı olduğu için çok sevdi. İlk defa hazır bir şey yedi cici bebe vs de vermemiştim. Arada bir versem zararı olur mu siz hiç veriyor musunuz hazır şeyler?
Gerçekten çok yorucu canım kolay gelsin sana da. Bende dün gece uyutmadan önce calpol verdim 4 saat güzel uyudu sonra kalktı ama ağlamadı pek. Her gece de calpol veremem ki inşallah biter artık, sizin kuzuya da kıyamam geçsin artık şu diş dertleri.Sade activia yoğurt veriyorum ben. Ben de buzluğa atmak için fırında biber közledim çiğden de doğrayıp attım buzluğa daha domates doğrayıp buzluğa koyacağım gerçekten yorucu, pancar turşusu yapmayı planlıyorum bakalım inş ufaklık müsade eder ama biz de gece uyumuyoruz dişleri çıkacak sanırım alt iki dişin olduğu damak yarılmak üzere beyazlaşmış patlayacak
Vicco :)Günaydınbeybisi yürüyen anneler ayakkabi olarak ne tercih ettiler acaba?
MaşallahBizde cumaları update günüoğlanlar birkaç gündür adımcıklar atma çabasındaydı. Bugün biri baya 10 adım falan attı. Gözyaşım pıt
MaşallahBizde cumaları update günüoğlanlar birkaç gündür adımcıklar atma çabasındaydı. Bugün biri baya 10 adım falan attı. Gözyaşım pıt
Bayadır tay duruyorlar zaten. Sonra ayı duruşu denen şeyi yapmaya başladı. Eller ayaklar yerde popo havada, ordan elleri bırakıp ayağa kalkmaya başladı sonra da adımcıklarMaşallahdemekki 15 20 gün sonra bizde de birşeyler başlama ihtimali var nasıl oluyor bir yere tutunurken kendi bırakıp mı yürüyor?
İyi günler mi değil mi göreceğizMaşallahiyi gunlerin habercisi istediği her yere gidiyor artık oda kapıları Kapalı
Valla en son klozetin içine elini sokuyordu gözden ayirmamak lazımBayadır tay duruyorlar zaten. Sonra ayı duruşu denen şeyi yapmaya başladı. Eller ayaklar yerde popo havada, ordan elleri bırakıp ayağa kalkmaya başladı sonra da adımcıklardiğeri oturduğu yerde tutunup kalkıp bikaç adım atıyor.
İyi günler mi değil mi göreceğiz
Şimdilik salonu çitle çevreledik kaçamasınlar diye ama zaman ne gösterecek göreceğizValla en son klozetin içine elini sokuyordu gözden ayirmamak lazım
Bizde özel sağlık sigortasıyla yaptırıyoruz herşeyi, bence kan tahlili yaptırın. Benim kızımın bağışıklığı düşük çıktı mesela. Yaptırmasak bilemezdik.Kızlar 1 yaş aşıları aile hekimliğinde yaptırdık. Özel sağlık sigortası yenilemedik henüz dedim 9.ay da kan.alinmadi. şimdi aldıralim almadı aile hekimliği.
Parmaktan sadece seker ölçme makinesi.gibj Bi cihaza koydular normal gibi dedi öyle işte. O kadar ölçüm.islemi ne olacak bu kan aldırma işi bir çözemedim hastanede her defasında şimdi.cocjk hasta dedi almadı.1.yildir inşallah bir akşam.yoktur kan tahlillerinde....
Sizce bu yıl özel.saglik yaptırmalı miyim? Hastalanınca da iyi oluyor yatarsa falan hastanede
Devlet hastanesinde cocuk doktoru var alıyorlar kan beb3k hemsireside var.Hangi ildesiniz bilmiyorum ama.Kızlar 1 yaş aşıları aile hekimliğinde yaptırdık. Özel sağlık sigortası yenilemedik henüz dedim 9.ay da kan.alinmadi. şimdi aldıralim almadı aile hekimliği.
Parmaktan sadece seker ölçme makinesi.gibj Bi cihaza koydular normal gibi dedi öyle işte. O kadar ölçüm.islemi ne olacak bu kan aldırma işi bir çözemedim hastanede her defasında şimdi.cocjk hasta dedi almadı.1.yildir inşallah bir akşam.yoktur kan tahlillerinde....
Sizce bu yıl özel.saglik yaptırmalı miyim? Hastalanınca da iyi oluyor yatarsa falan hastanede
Zeynepin harikalar diyarını ben de takip ediyorum. Doğumdan sonra biraz boşladım ama orda bulduğu dostluk gerçekten çok güzel görünüyor. Baby shower yapmışlardı ya zeynepe. Aklım hâlâ o sürprizde. Herkesin her derdine, mutluluğuna koşan ama yalnız bırakılan bir insan olarak kendimi memkeketimde kimsesiz hissederek geçirdim 1 yılı. Neyse ki artık düzeldi psikolojim. Alıştım kızımla kimse olmadan idare etmeye. Çok şükürBiz de öyleyiz yemek konusunda hayır bi de sürekli mamma diyor veriyorum yemiyor falan. Bazen cafeye gidip oturunca yiyor. Şanslı günümdeysem yiyot heralde bilemiyorum.
Yeni bir yere gittiniz, evini özlemen normal ama bu bir alışma süreci. Zamanla düzen oturacaktır. Zeynepinharikalardiyarını takip ediyorum instagramda, Danimarkaua taşındıkar. Orada türk bebekli ahiretliği varonun o dostluğu türkiyede bende yok. Sizin de karşınıza böyle arkadaşlar çıkar daha. Yurtdışında olunca insanlar birbirine daha bağlı oluyor.
Banu ben bir süre süt alamadım. Özel olarak aldığımız bir yer vardı, eşim gidemeyince de hazır yoğurt aldım ve yedirdim. Cici bebe de verdim, sürekli olmasa da.Kızlar selamGünlerim o kadar yoğun geçiyor ki nasıl yorgunum anlatamam, bir de uykusuzluk eklendi bizimki geceleri çok ağlamaya başladı üst dişleri çıkmak üzere hem 2.kez taşındım hem de mevsim geçmeden turşu domates sosu vs yapayım dedim canım çıktı.
Bu talihsiz arkadaşınız biberin gramaj ayarını hesaba katamadigi için 10 kilo istedi ve sevgili kocası da 12 kilo alıp gelince 2 gün Jalapeňo turşusu ile uğraştıdaha sırada sos var üstelik küçük beyin doğum gününde yaklaştı. İmdaaatt diye bağırmak istiyorum bazen
Size minik bir soru sormak istiyorum. Bu hengamede süt alıp yoğurt yapamayınca bizim sıpaya bilindik bir markanın meyveli yoğurdunu verdim ve tabiki tatlı olduğu için çok sevdi. İlk defa hazır bir şey yedi cici bebe vs de vermemiştim. Arada bir versem zararı olur mu siz hiç veriyor musunuz hazır şeyler?
Herkese merhaba
Diş çıkaran minnosumla gece uykular haram modunda bir tatil geçirdik. Bol bağırarak ağlamalı geçiyor gecelerimiz. Babamız tabi ki yine duymuyor
Bugüne kadar yataktan hiç düşmeyen evladım babasıyla yatakta otururken biranda yatakta yuvarlanarak yere düştü. Benim seslenmem, eşimin bakması, elini uzatıp tutamaması derken hooop yerde... Allahtan yatak alçak, başını vurmadı düşerken. Yüz üstü ellerinden destek alarak düştü. Daha korkuncu ise, otele geldiğimiz ilk gün asansörde eli sıkıştıKucağımdaydı açılan kapıya elini dayamış ve çekmemiş, kafamı çevirdiğimde kapı açılmış ve kızımın eli kapıyla birlikte girmişti o boşluğa. Ezilme falan olmadı, minicik parmaklar sığmış oraya ama bizim bağırarak elini çekmemiz onu epey korkuttu, dakikalarca ağladı Bizim ev de asansörlü ama genelde bebek arabası ile biniyoruz. Böyle bir şey olabileceği aklıma gelmezdi hiç.
Normalde babasını görünce bana gelmeyen kızım otelin kalabalıklığı mı, yabancıladığından mı, havuz ve denizden mi kaynaklı bilmiyorum bana yapışık bir halde 5 gündür. Kızım bak bu baban, diye şaka yapıyoruz artık. Ne yediğimi anladım, ne içtiğimi. Gündüz uykuları 2 uyku oldu Allahtan. Havuz kenarında emzirip, bebek arabasına yatırdım, kemerini takıp havuza girdim. En düzenli olayımız bu oldu ve çok şükür 1 er saat uyudu. Sürekli elimden tutarak yürüyüş yaptı. Ayakkabı ile yürümeye de alıştı artık. Etrafta bebekler, abiler, ablalar olması onu çok mutlu etti bir yandan da.
Veee sonunda bugün regl oldum. Durdum, durdum ve 6 günlük tatilin 5.gününde oldum. Neyse ki ilk gün olmadım diye teselli ediyorum kendimiYarın eve dönüyoruz. Yine mutfak, yemek, temizlik beni bekliyor. Kızım da iyice bana düşmüşken ne yapacağım bakalım
Doğum günü guzel geçti. Çok az kişi çağırdım zaten. Kizimin en sevdiği arkadaşları kuzenleri biraradaydi ona yaradı doğum günü. Akşam 7 de başladı. 9 da oğlanın uykusu gelince bitirdik. Amacim sadece ilerisi için fotoğraf çektirmek ti. Çok şükür. İyiydi yani. gorumcemin oğlunun (11 yaş) kızımın (6,5 yaş) kolunu çevirerek kırmaya çalışması, bizim eşimle bunu görüp engel olmaya çalışırken oğluna tepki verdiğimiz için ( sadece napiyosun yapilirmi öyle dedik) gorumcemin ben gidiyorum tribinden başka sorun çıkmadıİnşallah çok güzel geçer ilk doğum gününüz bizimkinde ben de çok heyecan yapmıştım aynı dediğin gibi kızımı evlendiriyormuşum gibi sitrese girmiştimbizim çok güzel geçti ama çok yorulmuştum inşallah sizinki de güzel geçer
Ben dün gece saat 2 de yaptım jalapeno turşusu ama 3 kiloKızlar selamGünlerim o kadar yoğun geçiyor ki nasıl yorgunum anlatamam, bir de uykusuzluk eklendi bizimki geceleri çok ağlamaya başladı üst dişleri çıkmak üzere hem 2.kez taşındım hem de mevsim geçmeden turşu domates sosu vs yapayım dedim canım çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?